میخوام به پست قبلیم یک سری چیزها اضافه کنم اگر حوصله داشتید بخونید فکر نمیکنم خالی از لطف باشه البته واقعاً مایه تاسفه که این مسائل بدیهی رو دارم اینجا بین هواداران منچستر میگم چون منی که به هر شکل در فوتبال یک آماتور هستم و یک تماشاچی شاید به خودم جسارت بدم در مورد لیگ داخلی حرفهایی بزنم ولی منچستر!!!
به هر شکل چیزیه که من در نحوه بازی تیم تا به اینجا دیدم و امیدوارم که مشکلات رفع بشه.......
خوب اول از همه فارغ از مسائل روحی و روانی که بارها صحبت شده باید دید تیم چه تاکتیکی برای رسیدن به درواز حریف داره خوب توجه شما رو به عکس زیر جلب میکنم
این تصویر نشون میده که موقعیت سازی ما از چه طریقی بوده همونجور که میبینید ارسال کنندگان پاس با رنگ سفید مشخص شده و در محوطه جریمه نقاط قرمز نشون دهنده پاسهای ناموفقه و سبزها پاسهای موفق!
خوب درصد خطا بسیار بوده و غیر از اون نحوه موقعیت سازی ما رو ببینید که همش تقریباً ازگوشه های زمین بوده....
اما یک تصویر دیگه
این تصویر هم مالکیت ما رو در بازی با فولهام نشون میده و همونطر که میبینید مالکیت تیم ما با خطوط آبی مشخصه و در بیشترین زمانی که بازی و توپ دست ما بوده توپ در میانه میدان قرار داشته و تقریباً اثری از بازیکنهای ما توی محوطه جریمه اونها نیست
دوستی گفت کمی منطقی باشیم منطق بالاتر از آمار و ارقام در یک مسابقه فوتبال در تصاویر بالا میبینید که ما هیچ برنامه ای غیر از سانتر اونهم از هر کجای زمین که شد نداشتیم بله سانتر از جناحین هم میتونه یک طرح باشه برای رسیدنه به گل ولی وقتی یک تیم میاد و این رو امتحان میکنه و میبینه جواب نمیده چرا باید دوباره به اون کار اصرار ورزی کنه جزء اینه که ما هیچ طرحی برای رسیدن به دروازه حریفان نداریم؟؟ جز اینکه سانتر بکنیم؟؟
شما فکر کنید که مسی رو ما با 200 میلیون خریده بودیم و گذاشته بودیم توی محوطه جریمه خوب شما تصاویر رو ببینید مسی نه سر زنه و نه چیز دیگه با سرعت بالاش میتونه بازیکنهای جریف رو جا بگذاره ولی اساساً تغذیه ای صورت نمیگیره
در گذشته یعنی زمان فرگی خیلی ها دلیل این مشکل یونایتد رو نداشتن یک بازیساز میدونستند ولی وقتی رونی توی پست شماره 10 بازی میکرد و کمی هم عقب تر میومد مسائل تا حدی حل میشد و شما حتی میتونستی با همین هافبک های فعلی ما ببینید که چیچا چه بازیکن سریع و چالاکی توی محوطه جریمه هستش.... بازیکنی که یک سایه ازش باقی مونده چون اساساً هیچ توپی در عمق ارسال نمیشه که اون استفاده کنه و ما هیچ برنامه ای برای این کار نداریم
و اما به این تصویر هم نگاه کنید!!
این تصویر نشون میده که فولامی ها سه بازیکن رو به صورت خطی با فیزیک قوی و البته سرعت کم قرار داده بودند اونها میدونستند که ما با اینکه بازیکن سرعتی کم نداریم ولی هیچ برنامه ای برای نفوذ از عمق ندازیم و همونطور که در قسمت قبل دیدید همین اتفاق هم افتاد و ما فقط سانتر کردیم والبته این رو هم باز نشون میده که بازی بیشتر در وسط زمین بوده البته بازیکنهای ما در وسط زمین نبودند بلکه اونها در یک سوم میانی و در جناحین مشغول فرار بودند!!
و اما در مورد دفاع و ساختار دفاعی فارغ از بد بودن نفرات هیچ برنامه ای مبنی بر پرس درست تیم حریف وجود نداره وقتی ارتباط بین هافبک دفاعی و دفاعهای مرکزی قطعه و تیم خوب پرس نمیکنه مدافعین مرکزی به شکلی آماتور به سمت توپ هجوم میبرند و همونطور که توی گل اول اونها دیدیم اونها با یک پاس قوس دار توپ رو از پشت دفاع ما رد کردند و موجب شدند که مدافعین مرکزی جا بمونند دیدم که به ویدیچ فحش داده میشد یا سایر مدافعین ولی به واقع ساختار دفاعی تیم مشکل داره نه صرفاً خط دفاعی و یا هافبک دفاعی چرا باید آنقدر بین دو خط هافبک و دفاع فاصله باشه که مدافع برای پرس کردن جلو بیاد و تهش بشه این که اونها با یک پاس عمقی قوس دار از آفساید هم رد بشند و به گل برسند!!!
و خوب گل دوم رو هم به همین راحتی خوردیم وقتی پرس مناسب انجام نمیشه دیده میشه که مهاجمین حریف به راحتی شوت میزنند و طبیعتاً با یک اشتباه کوچک از دروازبان دروازه باز میشه....
و اما چرا این اتفاق میفته ؟؟و راه حل چیه؟ آیا اگر ما دیشب ویدال رو داشتیم برنده بودیم؟؟ از دید من خیر!!برای اثبات حرفم یک بار دیگه به عکس ها و مناطق حضور بازیکنهای ما نگاه کنید بازیکنهای ما برای موقعیت سازی از جناحین در گوشه های محوطه جریمه تمرکز کرده بودند حتی ماتا هم متمایل به چپ بود و در اون منطقه حضور داشت فرآیند پرسینگ کار یک بازیکن نیست وقتی ما توپ رو به هر دلیلی لو میدادیم اونها با توجه به تمرکز بازیکنهای ما در گوشه های زمین و حضور نداشتن نفرات در مرکز زمین به راحتی نفوذ میکردند و خوب مدافعین هم سراسیمه برای پرس میرفتند!!! که این کار باعث میشد به راحتی مهاجمین اونها با گلر تک به تک بشند البته فولام زیاد این کار رونکرد چون ابزارش رو نداشت ولی اگر تیمی بود که سرعت انتقال بالایی داشت میدید که چجوری این مالکیت توپ و تمرکز بازیکنها در گوشه های زمین برای ما کشنده میشد پس در واقع این ساختار بد دفاعی تیم هستش که مدافعین رو مجبور به اشتباهات فاحش میکنه اونها بخشی از ساختار دفاعی تیم هستند و نه همه چیز و به جرات میگم در تیمی که پرس صورت نمیگیره اگر بهترین مدافعین جهان هم در خط دفاعی حضور داشته باشند بازهم اون مدافعین اشتباه خواهند کرد...
ببخشید که روده درازی کردم این رو صرفاً نوشتم تا بگم کسانی که میگند شما هوادار 2 روزه هستید نگرانی های ما رو هم حس کنند من به شخصه همه چیز رو به بازی فولام خلاصه نمیکنم و اگر دوستان مایل باشند بازم نقد بازی رو انجام میدم من همیشه بازی ها رو ضبط میکنم و نقد میخونم و یادداشت میکنم البته صرفاً یک سرگرمیه برام و همونجوری که از قبل گفتم به طور کلی هیج روند رو به رشدی در تیم ندیدم و خرید بازیکن هم بدون داشتن پلن تاکتیکی جواب نخواهد داد....اگر کسی هم نکته مثبتی در بازیها میبینه من همیشه آماده یاد گرفتن هستم شاید من به اندازه کافی مطلع نیستم و بد بازی رو آنالیز کردم به من بگه که کجای کار مشکل داشت....