• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
کمی منطقی باشیم. تیم 3 ساله مشکل دفاعی داره. زیاد و راحت گل میخوریم. فصل پیش هم همین بود تنها فرقش در این بود که گلزنی هم میکردیم. امسال همه بازیکنان هجومیمون به تناوب مصدوم شدن.
شاید به لیگ قهرمانان نرسیم ولی این پایان دنیا نیست. این فصل کابوس وار تمام خواهد شد.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
نه داداش مویس نمیشه سوپ من هیچ وقت واسه من.من اخلاقم اینجوری نبوده و نیست من طرفدار بارسا هم هستم از بازیکنی مثل تیو متنفرم حالا میخواد بشه اقای گل لیگ چون از نظر من با شعور بازی نمیکنه همینجوری مثل لاسب میدوه و خیلی از بازیکن های دیگه این اسمالینگ بازیکن نخواهدشد از نظر من حتی اگه سنش 200 بشه تو همین تیم دقیقا یچیزی تو مایه های وز براون این مربی هم تا اینجور احمقانه تصمیم میگیره و اینقدر ترسو هست به جایی نمیرسه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
صد رحمت به وز بران. من همیشه میگفتم سیلوستره یکی از بدترین بازیکنای منچستر بوده اما این اسمالینگ از سیلوستره هم بدتره.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
کمی منطقی باشیم. تیم 3 ساله مشکل دفاعی داره. زیاد و راحت گل میخوریم. فصل پیش هم همین بود تنها فرقش در این بود که گلزنی هم میکردیم. امسال همه بازیکنان هجومیمون به تناوب مصدوم شدن.
شاید به لیگ قهرمانان نرسیم ولی این پایان دنیا نیست. این فصل کابوس وار تمام خواهد شد.
ببخشید من اسم شریفتون رو نمیدونم و خوشحال میشم اگه ممکنه خودتون رو معرفی کنید. واسه همین شما رو دوست عزیز خطاب میکنم. حرفهای شما تا حدی قابل قبول و منطقی هستش. کسی منکر مشکل خط دفاع در سالهای گذشته نمیشه ولی من فکر میکنم برنامه دفاعی تیم در سالهای گذشته با امسال خیلی متفاوت بود. شما یک بازی از بازیهای سالهای گذشته رو نگاه کن و با امسال مقایسه کن. قشنگ یادمه که فصل گذشته ما تو نیمه تیم خودمون دفاع میکردیم و خیلی هم نتیجه میداد. همه تیم با هم عقب میومد و تو کارهای دفاعی شرکت میکرد و تو ضد حمله ها با برنامه بازی میکردیم و برنده میشدیم. ولی امسال خط دفاع خیلی رو به جلو حرکت میکنه و تقریبا تا وسط زمین پیش میاد. موقعی هم که توپ رو از دست میدیم بازیکنها سعی میکنن پرسینگ رو از همون جلو انجام بدن ولی بعضی وقتها موفق نیستن و روی ضد حمله ها تیممون خیلی آسیب پذیر میشه. حالا میفهمم چرا فرگی پارسال تیم رو عقب نگاه میداشت و موقع دفاع از همه بازیکنها میخواست تو زمین خودی کار دفاعی انجام بدن چون دفاعمون با توجه به میانگین سنیش کند شده بود و روی ضدحمله ها جا میموند. شما به بازی دیروز نگاه کنید. فولهام 4 تا موقعیت داشت که حداقل 3 تا از این موقعیتها رو ضدحمله های سریع بدست اومد و دفاع وسطهامون مخصوصا ویدا جا موندن. خوب وقتی من میدونم ویژگیهای خط دفاعیم چیه پس باید با توجه به داشته هام برنامه ریزی کنم نه با توجه به تخیلاتم! کاری که فرگی سال گذشته میکرد و مویس امسال بهش توجه نمیکنه. واسه همین تاکتیک تیمی هم هست که بیشتر از ایوانز و اسمالینگ که جوونترن درخط دفاع استفاده کرده ولی اونها هم نشون دادن که در این تاکتیک کم ضعیف نیستن. خوب وقتی من ابزار این سبک بازی کردن رو ندارم چرا باید انتخابش کنم؟؟؟ در ضمن در رابطه با بازی دیروز آیا فقط تاکتیک سانتر میتونست موثر باشه؟ یعنی هیچ کار دیگه ای نمیشد کرد؟ تیم فولام 11 نفره دفاع میکرد درست ولی آیا با بازی و پاسکاری در عرض و پشت محوطه جریمه نمیشدنظم دفاعیشون رو بهم ریخت و از تاکتیک شوت از راه دور استفاده کرد؟ رونی مگه جزو بهترینها در زمینه شوت از راه دور نیست؟ همین سال گذشته کم گل با شوت زد؟ آخه چرا نباید از این ویژگی استفاده کرد؟ شما قد بازیکنهای تهاجمی یوناید و بازیکنان تدافعی فولام رو میدونین؟ از نرم افزار FOTMOB این اطلاعات رو خدمتتون میدم: رابین: 183 سانتیمتر - رونی: 178 سانتیمتر - چیچاریتو: 173 سانتیمتر - یانگ: 175 سانتیمتر - ماتا: 170 سانتیمتر و حالا عناصر دفاعی فولام: استکلنبرگ: 194 سانتیمتر - ریسه: 185 سانتیمتر - هایتینگا: 180 سانتیمتر - برن: 198 سانتیمتر - ریتر: 174 سانتیمتر - سیدول: 178 سانتیمتر - کوئیست: 184 سانتیمتر
خوب حالا با توجه به میانگین قدی بالاتر تیم فولهام آیا واقعا درست بود که تنها تاکتیک تیم سانتر باشه. PLAN B اصلا معنی نداره؟ فقط سانتر؟ خوب وقتی فقط سانتر کنیم معلومه که تیم مقابل میتونه با برنامه ریزی درست این تنها plan رو خنثی کنه. از طرفی باز هم دیشب ابتدای بازی شاهد سیستم 4231 بودیم. یعنی هیچ سیستم دیگه ای وجود نداره که همیشه باید 4231 بازی کنیم. بعد از بیرون کشیدن فلچر و به زمین اومدن عدنان و بالطبع بازی ماتا در وسط زمین و پشت مهاجم آیا تغییر فاحشی در بهبود کار تیمیمون ندیدین؟ تا کی باید ماتا و کاگاوا وینگر بازی کنن؟ مگه بعد از بیرون رفتن فلچر ما 4141 بازی نکردیم پس چرا از اول اونهم در برابر تیم فولام نباید از این سیستم استفاده کنیم؟ به خط دفاع نگو اینقدر بیان جلو تا مجبور نباشی تو هر بازی از 2 هافبک دفاعی استفاده کنی! تازه 2 هافبک دفاعی که نه دونده هستن و نه جنگنده! به تیمت بگو وقتی توپ رو از دست داد همگی تو کارهای دفاعی شرکت کنن و از جلو پرسینگ انجام ندن که روی ضد حمله ها جا نمونی و گل نخوری! فولام دیشب 4 تا حمله کرد ولی از همه حمله های ما خطرناک تر بودن.
یک نکته خیلی خیلی جالب درباره سانتر هم بگم که ما دیشب هر دو گلمون رو روی شوت بدست آوردیم نه سانتر!!! گل اول ماتا بنوعی شوت کرد که رسید به رابین و گل زد. گل دوم هم کریک شوت زد. اینهمه سانتر هیچ فایده ای دیشب نداشت. شما میگین ما پارسال تو کار دفاعی ضعیف بودیم و تو کار تهاجمی قوی و برآیند این دو باعث بردنمون میشد کهدرسته حرفتون و راجع به کارهای دفاعی هم توضیح دادم خدمتتون ولی راجع به عدم موفقیت در کارهای تهاجمی نسبت به پارسال آیا در کنار مصدومیتها نباید از تاکتیک سراسر اشتباه سانتر کردن نامی ببریم. ما کجا پارسال اینهمه سانتر میکردییم؟! خوب وقتی بلد نباشیم از عناصر تهاجمیمون استفاده کنیم نتیجش میشه همین که آمار تهاجمی تیممون ضعیف میشه.
تا حالا 65 میلیون پوند هزینه کردیم و تابستون هم کلی هزینه کنیم و چندین بازیکن خوب و ستاره بخریم اونوقت میشیم مثل تیمهای سیتی و چلسی و رئال و PSG و موناکو که! این کجاش سیاست یونایتده؟! پس بازیکنهای جوونمون چی؟ برادران کین -تورپ- هنریکوئز - پاول - پریرا - زاها - لینگرد - جانکو - والرا و دیگران چی؟؟؟درستش اینه که مویس با اینها تیم آینده خودش رو بسازه نه با خرید بازیکنهای گرون قیمت و ستاره تیمهای دیگه. اگه قرار بود اینهمه بازیکن درجه 1 بخریم که اوله گونار سولشیر هم میتونست موفق باشه البته باز هم چشمم از مویس آب نمیخوره که با خرید زیاد هم بتونه موفق باشه. بنظر من اگه مویس میخواد با خرید 11 تا بازیکن درجه 1 و ستاره تیممون رو بسازه که بتونیم امثال فولام - وست بروم و ساندرلند رو تو اولترافورد ببریم میخوام 100 سال سیاه هم نسازه.
از طرفی شما به بازی دیشب و بازیهای گذشته نگاه کن، بازیکنها شرایط روحیشون چجوریه؟ علتش چیه؟ کادر فنی و در راسشون مویس بیشترین تاثیر رو روی روحیه بازیکنها دارن که داریم نتیجش رو میبینیم. مویس رو در پایان بازی با سیتی - چلسی - نیوکاسل - ساندرلند به یاد بیاریم که چه روحیه ای داشت. آیا این مربی میتونه به بازیکنها روحیه و انگیزه بده؟
پ.ن: اگه با گفتن این جملات من یک گلوری هانتر و طرفدار پلاستیکی هستم بنظر خودم هیچ اشکالی نداره که اشتباهات تیم مورد علاقت رو نقد کنی و به چالش بکشی. همون کاری که اکثریت طرفداران در پیج اصلی یونایتد در FB میکنن و با نظرات خودشون عملکرد تیم رو نقد میکنن.

Last edited:

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
ببخشید من اسم شریفتون رو نمیدونم و خوشحال میشم اگه ممکنه خودتون رو معرفی کنید. واسه همین شما رو دوست عزیز خطاب میکنم. حرفهای شما تا حدی قابل قبول و منطقی هستش. کسی منکر مشکل خط دفاع در سالهای گذشته نمیشه ولی من فکر میکنم برنامه دفاعی تیم در سالهای گذشته با امسال خیلی متفاوت بود. شما یک بازی از بازیهای سالهای گذشته رو نگاه کن و با امسال مقایسه کن. قشنگ یادمه که فصل گذشته ما تو نیمه تیم خودمون دفاع میکردیم و خیلی هم نتیجه میداد. همه تیم با هم عقب میومد و تو کارهای دفاعی شرکت میکرد و تو ضد حمله ها با برنامه بازی میکردیم و برنده میشدیم. ولی امسال خط دفاع خیلی رو به جلو حرکت میکنه و تقریبا تا وسط زمین پیش میاد. موقعی هم که توپ رو از دست میدیم بازیکنها سعی میکنن پرسینگ رو از همون جلو انجام بدن ولی بعضی وقتها موفق نیستن و روی ضد حمله ها تیممون خیلی آسیب پذیر میشه. حالا میفهمم چرا فرگی پارسال تیم رو عقب نگاه میداشت و موقع دفاع از همه بازیکنها میخواست تو زمین خودی کار دفاعی انجام بدن چون دفاعمون با توجه به میانگین سنیش کند شده بود و روی ضدحمله ها جا میموند. شما به بازی دیروز نگاه کنید. فولهام 4 تا موقعیت داشت که حداقل 3 تا از این موقعیتها رو ضدحمله های سریع بدست اومد و دفاع وسطهامون مخصوصا ویدا جا موندن. خوب وقتی من میدونم ویژگیهای خط دفاعیم چیه پس باید با توجه به داشته هام برنامه ریزی کنم نه با توجه به تخیلاتم! کاری که فرگی سال گذشته میکرد و مویس امسال بهش توجه نمیکنه. واسه همین تاکتیک تیمی هم هست که بیشتر از ایوانز و اسمالینگ که جوونترن درخط دفاع استفاده کرده ولی اونها هم نشون دادن که در این تاکتیک کم ضعیف نیستن. خوب وقتی من ابزار این سبک بازی کردن رو ندارم چرا باید انتخابش کنم؟؟؟ در ضمن در رابطه با بازی دیروز آیا فقط تاکتیک سانتر میتونست موثر باشه؟ یعنی هیچ کار دیگه ای نمیشد کرد؟ تیم فولام 11 نفره دفاع میکرد درست ولی آیا با بازی و پاسکاری در عرض و پشت محوطه جریمه نمیشدنظم دفاعیشون رو بهم ریخت و از تاکتیک شوت از راه دور استفاده کرد؟ رونی مگه جزو بهترینها در زمینه شوت از راه دور نیست؟ همین سال گذشته کم گل با شوت زد؟ آخه چرا نباید از این ویژگی استفاده کرد؟ شما قد بازیکنهای تهاجمی یوناید و بازیکنان تدافعی فولام رو میدونین؟ از نرم افزار FOTMOB این اطلاعات رو خدمتتون میدم: رابین: 183 سانتیمتر - رونی: 178 سانتیمتر - چیچاریتو: 173 سانتیمتر - یانگ: 175 سانتیمتر - ماتا: 170 سانتیمتر و حالا عناصر دفاعی فولام: استکلنبرگ: 194 سانتیمتر - ریسه: 185 سانتیمتر - هایتینگا: 180 سانتیمتر - برن: 198 سانتیمتر - ریتر: 174 سانتیمتر - سیدول: 178 سانتیمتر - کوئیست: 184 سانتیمتر
خوب حالا با توجه به میانگین قدی بالاتر تیم فولهام آیا واقعا درست بود که تنها تاکتیک تیم سانتر باشه. PLAN B اصلا معنی نداره؟ فقط سانتر؟ خوب وقتی فقط سانتر کنیم معلومه که تیم مقابل میتونه با برنامه ریزی درست این تنها plan رو خنثی کنه. از طرفی باز هم دیشب ابتدای بازی شاهد سیستم 4231 بودیم. یعنی هیچ سیستم دیگه ای وجود نداره که همیشه باید 4231 بازی کنیم. بعد از بیرون کشیدن فلچر و به زمین اومدن عدنان و بالطبع بازی ماتا در وسط زمین و پشت مهاجم آیا تغییر فاحشی در بهبود کار تیمیمون ندیدین؟ تا کی باید ماتا و کاگاوا وینگر بازی کنن؟ مگه بعد از بیرون رفتن فلچر ما 4141 بازی نکردیم پس چرا از اول اونهم در برابر تیم فولام نباید از این سیستم استفاده کنیم؟ به خط دفاع نگو اینقدر بیان جلو تا مجبور نباشی تو هر بازی از 2 هافبک دفاعی استفاده کنی! تازه 2 هافبک دفاعی که نه دونده هستن و نه جنگنده! به تیمت بگو وقتی توپ رو از دست داد همگی تو کارهای دفاعی شرکت کنن و از جلو پرسینگ انجام ندن که روی ضد حمله ها جا نمونی و گل نخوری! فولام دیشب 4 تا حمله کرد ولی از همه حمله های ما خطرناک تر بودن.
یک نکته خیلی خیلی جالب درباره سانتر هم بگم که ما دیشب هر دو گلمون رو روی شوت بدست آوردیم نه سانتر!!! گل اول ماتا بنوعی شوت کرد که رسید به رابین و گل زد. گل دوم هم کریک شوت زد. اینهمه سانتر هیچ فایده ای دیشب نداشت. شما میگین ما پارسال تو کار دفاعی ضعیف بودیم و تو کار تهاجمی قوی و برآیند این دو باعث بردنمون میشد کهدرسته حرفتون و راجع به کارهای دفاعی هم توضیح دادم خدمتتون ولی راجع به عدم موفقیت در کارهای تهاجمی نسبت به پارسال آیا در کنار مصدومیتها نباید از تاکتیک سراسر اشتباه سانتر کردن نامی ببریم. ما کجا پارسال اینهمه سانتر میکردییم؟! خوب وقتی بلد نباشیم از عناصر تهاجمیمون استفاده کنیم نتیجش میشه همین که آمار تهاجمی تیممون ضعیف میشه.
تا حالا 65 میلیون پوند هزینه کردیم و تابستون هم کلی هزینه کنیم و چندین بازیکن خوب و ستاره بخریم اونوقت میشیم مثل تیمهای سیتی و چلسی و رئال و PSG و موناکو که! این کجاش سیاست یونایتده؟! پس بازیکنهای جوونمون چی؟ برادران کین -تورپ- هنریکوئز - پاول - پریرا - زاها - لینگرد - جانکو - والرا و دیگران چی؟؟؟درستش اینه که مویس با اینها تیم آینده خودش رو بسازه نه با خرید بازیکنهای گرون قیمت و ستاره تیمهای دیگه. اگه قرار بود اینهمه بازیکن درجه 1 بخریم که اوله گونار سولشیر هم میتونست موفق باشه البته باز هم چشمم از مویس آب نمیخوره که با خرید زیاد هم بتونه موفق باشه. بنظر من اگه مویس میخواد با خرید 11 تا بازیکن درجه 1 و ستاره تیممون رو بسازه که بتونیم امثال فولام - وست بروم و ساندرلند رو تو اولترافورد ببریم میخوام 100 سال سیاه هم نسازه.
از طرفی شما به بازی دیشب و بازیهای گذشته نگاه کن، بازیکنها شرایط روحیشون چجوریه؟ علتش چیه؟ کادر فنی و در راسشون مویس بیشترین تاثیر رو روی روحیه بازیکنها دارن که داریم نتیجش رو میبینیم. مویس رو در پایان بازی با سیتی - چلسی - نیوکاسل - ساندرلند به یاد بیاریم که چه روحیه ای داشت. آیا این مربی میتونه به بازیکنها روحیه و انگیزه بده؟
پ.ن: اگه با گفتن این جملات من یک گلوری هانتر و طرفدار پلاستیکی هستم بنظر خودم هیچ اشکالی نداره که اشتباهات تیم مورد علاقت رو نقد کنی و به چالش بکشی. همون کاری که اکثریت طرفداران در پیج اصلی یونایتد در FB میکنن و با نظرات خودشون عملکرد تیم رو نقد میکنن.
من مخلص شمارضا هستم حرفاتون منطقي وغير قابل انكار هست

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من مخلص شمارضا هستم حرفاتون منطقي وغير قابل انكار هست

مخلصم آقا رضا عزیز. ببخشید شاید دوست نداشتین اسمتون رو تو محیط مجازی مطرح کنین و بخاطر سوال من این کار رو کردین. من چون خودم با دیگر دوستان یونایتدی در این تاپیک صمیمی هستم و دوست دارم به اسم صداشون کنم این درخواست رو ازتون کردم. در هرصورت خیلی لطف کردین که خودتون رو معرفی کردین. منم کوچیک شما معین هستم.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من نمی فهمم اون اندک دوستانی که هنوز قاطعانه از مویس حمایت میکنن وقت بازی های تیم دارن کدوم کانال رو تماشا میکنن؟!!
با فولام بازی داشتیم، تیم 20ام جدول!!!!
از 90 دقیقه بازی 80 دقیقه فقط سانتر کردیم! ما رونی و رابین و عدنان و ماتا رو داریمم جلو، شاید بهترین نباشن اما جزء بهترینان! اونوقت کل برنامه این بود که توپ بریزن تو محوطه، با این همه بازیکنه تکنیکی و شوت زن. چطور تقصیر مویس نیست؟!
کامران جان چطور دخه آ رو مقصر میدونی رو گل ها؟! سیوش خیلی هم خوب بود، کاری نمیشه کرد وقتی هیچ کی نیست ریباندو جمع کنه.
قبلاً گفتم باز هم میگم اگه قشنگ بازی میکردیم و میباختیم دلم کمتر میسوخت تا الان، به خدا زشته تو سال 2014 یه تیم اینجوری بازی کنه، این سبک بازی اوج حماقت یه مربی رو میرسونه، باز اگه 4 تا بازیکنه گنده و سرزن داشتیم جلو میگفتیم با این بازیکنا خب درسته که اینجوری بازی کنه، اما با این همه بازیکن با استعداد که داریم چه وضعشه آخه؟
در باب روحیه و ... مهرداد عزیز به اندازه کافی توضیح دادن. چیزی نمیگم جز تأیید حرف هاشون.
پ.ن: من 4 شنیه هم بلیط گرفتم و میرم بازی رو ببینم؛ ناراحت هم نمیشم اگه بد ببازیم، مگه تلنگری باشه به مسئولای باشگاه و بفهمن چه اشتباهی کردن.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
من نمی فهمم اون اندک دوستانی که هنوز قاطعانه از مویس حمایت میکنن وقت بازی های تیم دارن کدوم کانال رو تماشا میکنن؟!!
با فولام بازی داشتیم، تیم 20ام جدول!!!!
از 90 دقیقه بازی 80 دقیقه فقط سانتر کردیم! ما رونی و رابین و عدنان و ماتا رو داریمم جلو، شاید بهترین نباشن اما جزء بهترینان! اونوقت کل برنامه این بود که توپ بریزن تو محوطه، با این همه بازیکنه تکنیکی و شوت زن. چطور تقصیر مویس نیست؟!
کامران جان چطور دخه آ رو مقصر میدونی رو گل ها؟! سیوش خیلی هم خوب بود، کاری نمیشه کرد وقتی هیچ کی نیست ریباندو جمع کنه.
قبلاً گفتم باز هم میگم اگه قشنگ بازی میکردیم و میباختیم دلم کمتر میسوخت تا الان، به خدا زشته تو سال 2014 یه تیم اینجوری بازی کنه، این سبک بازی اوج حماقت یه مربی رو میرسونه، باز اگه 4 تا بازیکنه گنده و سرزن داشتیم جلو میگفتیم با این بازیکنا خب درسته که اینجوری بازی کنه، اما با این همه بازیکن با استعداد که داریم چه وضعشه آخه؟
در باب روحیه و ... مهرداد عزیز به اندازه کافی توضیح دادن. چیزی نمیگم جز تأیید حرف هاشون.
پ.ن: من 4 شنیه هم بلیط گرفتم و میرم بازی رو ببینم؛ ناراحت هم نمیشم اگه بد ببازیم، مگه تلنگری باشه به مسئولای باشگاه و بفهمن چه اشتباهی کردن.
اصلان خان فکر میکنم من رو با linksis اشتباه گرفتی !!
اما من هم معتقدم تیم مشکل روحی داره البته دخیا هم میتونست بهتر سیو کنه

راستی هماهنگ کنیم من هم بلیط دارم بریم بازی با ۸تایی هارو ببینیم :D

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اصلان خان فکر میکنم من رو با linksis اشتباه گرفتی !!
اما من هم معتقدم تیم مشکل روحی داره البته دخیا هم میتونست بهتر سیو کنه

راستی هماهنگ کنیم من هم بلیط دارم بریم بازی با ۸تایی هارو ببینیم :D
شرمنده انقدر اعصابم خرد هست که...!
من که مستقیم از دانشگاه باید بیام، کلاس آخر رو بپیچم مستقیم از گرمسار بیام برج میلاد :دی

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
ایشالا درست میشه فقط نیاز به روحیه و خونه تکونی تو دفاع داریم قول میدم به ارسنال نبازیم

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
پس اصلان جان دوباره همدیگه رو میبینیم:دی
آره به سلامتی.
التبه من دوستم که باهامه آرسنالیه، آرسنالی جدی نه ها، تا پارسال طرفدار یونایتد بوده الان آرسناله....! حزب باد!
اونجا یه تماس بگیر که ببینمت حتما!
دوستان کسی حرفی از خونه تکونی مویس نزد، میگن برای تابستون نصف تیمو میخواد بفروشه!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من نمیخوام حرفهای تکراری بزنم من در این چند وقت از طریق یوتیوب بازیهای فصول گذشته اورتون رو دیدم به نظر من مویس داره کار خودش رو میکنه اون تیمش توی اورتون هم فقط سانتر میکرد و دیگر هیچ....
ولی مشکل ما بازیکن نیست ببینید الان ماتا به تیم اضافه شده خوب داره کجا بازی میکنه؟؟ یا کاگاوا چی شد؟ ما هیچ تاکتیکی غیر از سانتر نداریم ملت میگن مثلاً قلعه نویی تاکتیک نداره فقط تو استقلال سانتر میکنه در صورتی که توی همین استقلال هم وقتی بازیکنی مثل جباری بود فقط با سانتر موقعیت گل ساخته نمیشد ما این همه بازیکن در کلاس جهانی داریم دیدید توی چلسی ماتا چه کار میکرد و یا رونی فصل های قبل چه پاسهایی میداد حالا ما هیچ برنامه ای برای رسیده به دروازه فولام که ضعیف ترین خط دفاعی لیگ رو داره نداشتیم اونها به درستی ما رو آنالیز کرده بودند و چند تا مدافع قد بلند چیده بودند حالا ما 80 تا سانتر کردیم در صورتی که راحت میشد با کارهای ترکیبی دفاعشون رو بهم ریخت همین بازی هم کم بازیکن خلاق واسه کار ترکیبی نداشتیم یعنی تاکتیک مربی یونایتد باید این باشه که بیاد چند تا مهاجم بیاره تو زمین که شلوغ کنه محوطه رو گل بزنه؟؟؟
این کار تو لیگ ایران هم دیگه جواب نمیده بگذریم اگر مثلاً استقلال این کار میشه مربیش باز یک جذبه ای داره که تیمو جمع کنه ولی اینجا مویس به گریه کردن و بغض کردن میفته...
ما نفرات دفاعمون خیلی خوب نیستند ولی بد هم نیستن مشکل اینه که این تیم هیچ ساختار دفاعی نداره....بازی توی دست ما بود چون فولام در حدی نبود که بخواد فشار بیاره و بازیکنها هم سطحشون حسابی بالا ولی وقتی هی برنامه ای برای رسیدن به دروازه نداشته باشی شروع میکنی کشیدن زیرش و سانتر کردن این کار همه جای دنیا هست ولی این اتفاق باید در تیمی مثل منچستر رخ بده؟؟ بدون شک مشکل از بازیکنها نیست و خرید بازیکن زیر نظر این مربی مثل دور ریختن سرمایه است......

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دقیقا با باتو عزیز موافقم.
البته شاید الان زود باشه

اما دوستان برن ببینن از ماتا تو چلسی چطور بازی گرفته میشد و الان تو منچستر چطور ازش بازی گرفته میشه.

یا کاگاوا. درسته افت کرده اما زمان رئیس گل میزد. الان چیکاره است.
این عیب و ایرادها و اشتباهات همش تقصیر بازیکنا نیست. شاید بد تمرین میدن بهشون. شاید ازشون انتظاری دارن که در تخصص یا توانشون نیست.

من شخص مویس رو مقصر این افتضاح میدونم و عقیده دارم موندن مویس در این تیم یه اشتباهه. مطمئنا کسی مثل رئیس نمیشه اما مویس اون کسی نیست که قراره منچستر رو حفظ کنه.

مویس مرد این میدان و این باشگاه نیست. مرد کاری بودن اول از همه جنم میخواد. پر رویی میخواد. جاه طلبی میخواد. بحث فنیش تو مرحله بعده.
مویس تو همون مرحله اولش لنگ میزنه. جاه طلب نیست. کاریزماتیک نیست. (نمونه کاریزما مثلا کونته ، موریینیو یا همین برندان راجرز)
مویس جاه طلب نیست.
پر رو نیست. مربی باید پر رو باشه. سر الکس هم پر رو بود. مورینیو هم همینه. کل کل هاش با بقیه یا حاضرجوابی ها یا داد و بیدادهایی مثل رئیس که سر بازیکنا میزد.
مویس از اون ادمهای لب خط نیست که دائم بازیکناش رو رو به جلو فرا بخونه.

تو بحث فنی هم که تا الان نشون داده حرف خاصی نداره.

من قلبا اعتقادی به مویس ندارم. به نظر من مویس در تیمهای درجه 2 لیگ برتر هست و شایستگی سرمربی بودن تیم بزرگی مثل منچستر رو نداره.

این نظر شخصی منه

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
میخوام به پست قبلیم یک سری چیزها اضافه کنم اگر حوصله داشتید بخونید فکر نمیکنم خالی از لطف باشه البته واقعاً مایه تاسفه که این مسائل بدیهی رو دارم اینجا بین هواداران منچستر میگم چون منی که به هر شکل در فوتبال یک آماتور هستم و یک تماشاچی شاید به خودم جسارت بدم در مورد لیگ داخلی حرفهایی بزنم ولی منچستر!!!
به هر شکل چیزیه که من در نحوه بازی تیم تا به اینجا دیدم و امیدوارم که مشکلات رفع بشه.......
خوب اول از همه فارغ از مسائل روحی و روانی که بارها صحبت شده باید دید تیم چه تاکتیکی برای رسیدن به درواز حریف داره خوب توجه شما رو به عکس زیر جلب میکنم
69867876778880554723.jpg

این تصویر نشون میده که موقعیت سازی ما از چه طریقی بوده همونجور که میبینید ارسال کنندگان پاس با رنگ سفید مشخص شده و در محوطه جریمه نقاط قرمز نشون دهنده پاسهای ناموفقه و سبزها پاسهای موفق!
خوب درصد خطا بسیار بوده و غیر از اون نحوه موقعیت سازی ما رو ببینید که همش تقریباً ازگوشه های زمین بوده....

اما یک تصویر دیگه

UnitedPossession_3081283.jpg

این تصویر هم مالکیت ما رو در بازی با فولهام نشون میده و همونطر که میبینید مالکیت تیم ما با خطوط آبی مشخصه و در بیشترین زمانی که بازی و توپ دست ما بوده توپ در میانه میدان قرار داشته و تقریباً اثری از بازیکنهای ما توی محوطه جریمه اونها نیست

دوستی گفت کمی منطقی باشیم منطق بالاتر از آمار و ارقام در یک مسابقه فوتبال در تصاویر بالا میبینید که ما هیچ برنامه ای غیر از سانتر اونهم از هر کجای زمین که شد نداشتیم بله سانتر از جناحین هم میتونه یک طرح باشه برای رسیدنه به گل ولی وقتی یک تیم میاد و این رو امتحان میکنه و میبینه جواب نمیده چرا باید دوباره به اون کار اصرار ورزی کنه جزء اینه که ما هیچ طرحی برای رسیدن به دروازه حریفان نداریم؟؟ جز اینکه سانتر بکنیم؟؟

شما فکر کنید که مسی رو ما با 200 میلیون خریده بودیم و گذاشته بودیم توی محوطه جریمه خوب شما تصاویر رو ببینید مسی نه سر زنه و نه چیز دیگه با سرعت بالاش میتونه بازیکنهای جریف رو جا بگذاره ولی اساساً تغذیه ای صورت نمیگیره

در گذشته یعنی زمان فرگی خیلی ها دلیل این مشکل یونایتد رو نداشتن یک بازیساز میدونستند ولی وقتی رونی توی پست شماره 10 بازی میکرد و کمی هم عقب تر میومد مسائل تا حدی حل میشد و شما حتی میتونستی با همین هافبک های فعلی ما ببینید که چیچا چه بازیکن سریع و چالاکی توی محوطه جریمه هستش.... بازیکنی که یک سایه ازش باقی مونده چون اساساً هیچ توپی در عمق ارسال نمیشه که اون استفاده کنه و ما هیچ برنامه ای برای این کار نداریم

و اما به این تصویر هم نگاه کنید!!
Fulham-backsix_3081281.jpg

این تصویر نشون میده که فولامی ها سه بازیکن رو به صورت خطی با فیزیک قوی و البته سرعت کم قرار داده بودند اونها میدونستند که ما با اینکه بازیکن سرعتی کم نداریم ولی هیچ برنامه ای برای نفوذ از عمق ندازیم و همونطور که در قسمت قبل دیدید همین اتفاق هم افتاد و ما فقط سانتر کردیم والبته این رو هم باز نشون میده که بازی بیشتر در وسط زمین بوده البته بازیکنهای ما در وسط زمین نبودند بلکه اونها در یک سوم میانی و در جناحین مشغول فرار بودند!!

و اما در مورد دفاع و ساختار دفاعی فارغ از بد بودن نفرات هیچ برنامه ای مبنی بر پرس درست تیم حریف وجود نداره وقتی ارتباط بین هافبک دفاعی و دفاعهای مرکزی قطعه و تیم خوب پرس نمیکنه مدافعین مرکزی به شکلی آماتور به سمت توپ هجوم میبرند و همونطور که توی گل اول اونها دیدیم اونها با یک پاس قوس دار توپ رو از پشت دفاع ما رد کردند و موجب شدند که مدافعین مرکزی جا بمونند دیدم که به ویدیچ فحش داده میشد یا سایر مدافعین ولی به واقع ساختار دفاعی تیم مشکل داره نه صرفاً خط دفاعی و یا هافبک دفاعی چرا باید آنقدر بین دو خط هافبک و دفاع فاصله باشه که مدافع برای پرس کردن جلو بیاد و تهش بشه این که اونها با یک پاس عمقی قوس دار از آفساید هم رد بشند و به گل برسند!!!
و خوب گل دوم رو هم به همین راحتی خوردیم وقتی پرس مناسب انجام نمیشه دیده میشه که مهاجمین حریف به راحتی شوت میزنند و طبیعتاً با یک اشتباه کوچک از دروازبان دروازه باز میشه....

و اما چرا این اتفاق میفته ؟؟و راه حل چیه؟ آیا اگر ما دیشب ویدال رو داشتیم برنده بودیم؟؟ از دید من خیر!!برای اثبات حرفم یک بار دیگه به عکس ها و مناطق حضور بازیکنهای ما نگاه کنید بازیکنهای ما برای موقعیت سازی از جناحین در گوشه های محوطه جریمه تمرکز کرده بودند حتی ماتا هم متمایل به چپ بود و در اون منطقه حضور داشت فرآیند پرسینگ کار یک بازیکن نیست وقتی ما توپ رو به هر دلیلی لو میدادیم اونها با توجه به تمرکز بازیکنهای ما در گوشه های زمین و حضور نداشتن نفرات در مرکز زمین به راحتی نفوذ میکردند و خوب مدافعین هم سراسیمه برای پرس میرفتند!!! که این کار باعث میشد به راحتی مهاجمین اونها با گلر تک به تک بشند البته فولام زیاد این کار رونکرد چون ابزارش رو نداشت ولی اگر تیمی بود که سرعت انتقال بالایی داشت میدید که چجوری این مالکیت توپ و تمرکز بازیکنها در گوشه های زمین برای ما کشنده میشد پس در واقع این ساختار بد دفاعی تیم هستش که مدافعین رو مجبور به اشتباهات فاحش میکنه اونها بخشی از ساختار دفاعی تیم هستند و نه همه چیز و به جرات میگم در تیمی که پرس صورت نمیگیره اگر بهترین مدافعین جهان هم در خط دفاعی حضور داشته باشند بازهم اون مدافعین اشتباه خواهند کرد...

ببخشید که روده درازی کردم این رو صرفاً نوشتم تا بگم کسانی که میگند شما هوادار 2 روزه هستید نگرانی های ما رو هم حس کنند من به شخصه همه چیز رو به بازی فولام خلاصه نمیکنم و اگر دوستان مایل باشند بازم نقد بازی رو انجام میدم من همیشه بازی ها رو ضبط میکنم و نقد میخونم و یادداشت میکنم البته صرفاً یک سرگرمیه برام و همونجوری که از قبل گفتم به طور کلی هیج روند رو به رشدی در تیم ندیدم و خرید بازیکن هم بدون داشتن پلن تاکتیکی جواب نخواهد داد....اگر کسی هم نکته مثبتی در بازیها میبینه من همیشه آماده یاد گرفتن هستم شاید من به اندازه کافی مطلع نیستم و بد بازی رو آنالیز کردم به من بگه که کجای کار مشکل داشت....

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ممنون باتو جان

تفکر بالاسر این تیم مشکل داره

به نظرت اگه اورتون میدونست با یکی مثل مارتینز نتیجه بهتری میگیره مویس رو ۱۱ سال نگه میداشت؟
فلاینی نیومده مصدوم شد
من مطمئنم تمرینای این بابا مشکل داره

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
ممنون باتو جان

تفکر بالاسر این تیم مشکل داره

به نظرت اگه اورتون میدونست با یکی مثل مارتینز نتیجه بهتری میگیره مویس رو ۱۱ سال نگه میداشت؟
فلاینی نیومده مصدوم شد
من مطمئنم تمرینای این بابا مشکل داره

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
چرا تو اورتون مصدوم نميداد!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ایا تو اورتون هم کادر فنی و دستیارهاش و تمرین دهنده هاش همینایی بودن که الان تو منچستر هستند ؟

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
ایا تو اورتون هم کادر فنی و دستیارهاش و تمرین دهنده هاش همینایی بودن که الان تو منچستر هستند ؟
به نظرم من دستيارانش بسيار بي تفكرن
مويس خودش هم در حد اين تيم نيست چه بريه دستياراش

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
به نظرم من دستيارانش بسيار بي تفكرن
مويس خودش هم در حد اين تيم نيست چه بريه دستياراش
چرا در حد منچستر نيست حتما مربي بايد اسمي باشه كامران جان شما بيشتر ميدوني يا فرگوسن در مورد مويس !!!

بالا