• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
دوستان این جا خیلی انتظارا دارن برید ارسنال رو ببینید چه جوری ۵ تا ۶ تا میخوره شما از جون این تیم که شده مثل یه جنازه چه توقعی دارید نمیشه اقا این تیم زورش اینه اگر قراره فقط زمانی که قهرمان میشیم منچستری باشید بهتره طرفداری سیتی با چلسی باشید
این جا یه سری جوری نظر میدن انگار فرگوسن هستن مویس نه تنها عوض نمیشه بلکه میمونه و تیم رو بالاخره ترمیم میکنه هر کی نارحته از پستم اصلا نظرش رو نمیخوام خودم مخالف مویس بودم ولی وقتی این فشار رو روش میبینم دلم میسوزه براش
ویدیچ و کریک و رابین سوتی میدن هم تقصیر مویس هست داور پنالتی نمیگیره مویس یکم توروخدا منصف باشین رقبا بهترین هارو دارن ما تنها با بازین های فسیل مثل ویدیچ و یانگ و والنسیا و جوان های ی مثل ادنان بزارین یک فصل بگذره کم کم درست میشه

Last edited:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
باز هم مصدوم شد امیدوارم هر چی زودتر برگرده و بشه فلینی اورتون 1655931_280169988774257_16668325_n.jpg

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
همه تیم ها فراز و نشیب دارند، فریاد زدن و فحش دادن به کسی چیزی رو عوض نمیکنه! صبور باشید، تیم به روزهای خوبش برمیگرده، 20 فصل اوضاعمون خوب بوده، یکی دو فصل یکم خوب نباشیم، مشکلی نیست!

به هر حال همه میدونستیم بعد از فرگوسن این دوران رو باید پشت سر بزاریم، چه با مویس چه بی مویس، اما وقتی تیم دقیقه 94 روی اشتباهات بچه‌گانه گل میخوره و از اون طرف هم فولهام کثیف ترین بازی رو ارائه میده و البته خودمون هم سردرگمیم ی ذره، مساوی هم باید بدیم.

شانس چیز خوبیه که این فصل اصلا نداریم، نه خریدنیه نه قابل برنامه ریزی! مالکیت توپ، موقعیت خوب، گل زنی همه کار کردیم این بازی ولی بازم گل خوردیم اونم تو بدترین دقیقه! مشکل دفاع خیلی بزرگه! دفاع باید ترمیم بشه!

اما در مورد دیوید مویس، منطقی فکر کنید، همه این نتایج تقصیر اون نیست حداکثر 50% تقصیر کادر فنیه!

لطفا ایرادات تاکتیکی مویس رو گوشزد نکنید چون شما بیشتر از مویس نمی‌فهمید وگرنه شما سرمربی بودید در ضمن زمان فرگی هم همیشه روی همین سیستم گل میزدیم منتها بازیکن ها آماده تر بودند.

مویس کم تجربه است و تا حالا رو نیمکت تیمی به بزرگی یونایتد ننشسته و خیلی خیلی خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرش رو می‌کنید فشار روش هست، و صد البته اون هم مقصره ولی اینجور هم درست نیست همه اون رو سیبل کنیم. مویس با کمتر از 100 میلیون پوند اورتون رو از ی تیم آسانسوری به یک تیم خوب تبدیل کرد.

به امید روزهای بهتر!
الان ی سری میان به من فحش میدن که چرا از مویس حمایت می‌کنی؟ در جواب بهشون میگم من از سرمربی تیمم تا آخرین لحظه حمایت میکنم چون به بزرگی یونایتد ایمان دارم و یونایتد هم به من یاد داده که تا دقیقه 90 امیدوار باشم حتی اگر تیم 3-0 عقب باشه!

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
یعنی من منتظرم ما اگه ببازیم به فولهام تو الد ترافورد یکی بیاد بگه مویس مویس حمایتت میکنیم . خودم بنش میکنم.

تاکتیک جناب مویس. توپ رو از هر جا که میشه بفرستید رو دروازه.
شمارو مدیر کردن که بن کنید حتی اگر ۶تا هم میخوردیم و کسی از مویس حمایت میکرد فکر نمیکنم ططبق قوانین اجازه بن کردن اشته باشین نا سلامتی شما الگو هستید !!!

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
همه تیم ها فراز و نشیب دارند، فریاد زدن و فحش دادن به کسی چیزی رو عوض نمیکنه! صبور باشید، تیم به روزهای خوبش برمیگرده، 20 فصل اوضاعمون خوب بوده، یکی دو فصل یکم خوب نباشیم، مشکلی نیست!

به هر حال همه میدونستیم بعد از فرگوسن این دوران رو باید پشت سر بزاریم، چه با مویس چه بی مویس، اما وقتی تیم دقیقه 94 روی اشتباهات بچه‌گانه گل میخوره و از اون طرف هم فولهام کثیف ترین بازی رو ارائه میده و البته خودمون هم سردرگمیم ی ذره، مساوی هم باید بدیم.

شانس چیز خوبیه که این فصل اصلا نداریم، نه خریدنیه نه قابل برنامه ریزی! مالکیت توپ، موقعیت خوب، گل زنی همه کار کردیم این بازی ولی بازم گل خوردیم اونم تو بدترین دقیقه! مشکل دفاع خیلی بزرگه! دفاع باید ترمیم بشه!

اما در مورد دیوید مویس، منطقی فکر کنید، همه این نتایج تقصیر اون نیست حداکثر 50% تقصیر کادر فنیه!

لطفا ایرادات تاکتیکی مویس رو گوشزد نکنید چون شما بیشتر از مویس نمی‌فهمید وگرنه شما سرمربی بودید در ضمن زمان فرگی هم همیشه روی همین سیستم گل میزدیم منتها بازیکن ها آماده تر بودند.

مویس کم تجربه است و تا حالا رو نیمکت تیمی به بزرگی یونایتد ننشسته و خیلی خیلی خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرش رو می‌کنید فشار روش هست، و صد البته اون هم مقصره ولی اینجور هم درست نیست همه اون رو سیبل کنیم. مویس با کمتر از 100 میلیون پوند اورتون رو از ی تیم آسانسوری به یک تیم خوب تبدیل کرد.

به امید روزهای بهتر!
الان ی سری میان به من فحش میدن که چرا از مویس حمایت می‌کنی؟ در جواب بهشون میگم من از سرمربی تیمم تا آخرین لحظه حمایت میکنم چون به بزرگی یونایتد ایمان دارم و یونایتد هم به من یاد داده که تا دقیقه 90 امیدوار باشم حتی اگر تیم 3-0 عقب باشه!

ما دیگه خیلی نشیب داریم داداش..یادت میاد تو عمرت همچنین نشیبی رو؟؟؟

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
واقعا ما هواداریم یا گلوری هانتر اخه این چه وضعشه گل میخوریم فحش میدید کامبک میزنیم مسخره میکنیم واقعا نمیفهمید معنی منچستر رو من از یه سری دوستان این جا توقع نداشتم

یه جور میگید انگار تاکنیک فرگوسن شوت از وسط زمین بود با شوت از دروازه بابا شرم کنید باید انقدر مربی تون رو مسخره کنید اخه

امیدوارم مویس استعفا بده چون این حقش نیست یادمه ساال پیش یه سر همین جا میگفتن فرگوسن تاکتیک نداره اخه شما ها اگر مربی گری بلدین برید اکادمی خودتون رو معرفی کنید ارسنال رو ببینید چه جوری بازی میکنه

۵ تا میخوره هیچکس مسخره نمیکنه منچستر بودن شخصیت میخواد ۲۰ سال بالا بودیم الان ۷ هستیم به درک به جهنم مگه منچستر رو ساختن برای قهرمانی خدا شاهده همین فرگوسن این نتایج رو میگرفت شما میومدین

اعتراض میکردین وقتی رابین فن پرسی گند میزنه به توپ وقتی فولام اوتوبوس میزاره مویس لخت شه بره گل بزنه

مویس بدش نمیاد رونالدو و مسی بیان منچستر ولی یه مشت امرکایی لاشخور نمیزارن و گم نمیشن از تیم اعصاب نداریم به خدا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شمارو مدیر کردن که بن کنید حتی اگر ۶تا هم میخوردیم و کسی از مویس حمایت میکرد فکر نمیکنم ططبق قوانین اجازه بن کردن اشته باشین نا سلامتی شما الگو هستید !!!
من که این کار رو نمیتونم بکنم

اگه میتونستم هم نمیکردم

صحبت من هم محض شوخی بود

من از مویس خوشم نمیاد اما این نظر شخصی منه و نمیخوام به دیگران تحمیلش کنم

لطفا برداشت بد نکنید

من دلم برای تیم و هوادار میسوزه و اعتقاد دارم مویس برای این تیم زیادی کوچیکه

بارها گفتم
از مویس انتظار قهرمانی تو فصول اول ندارم
سهمیه اروپا هم پیشکشش
باخت به لیورپول و سیتی و ارسنال و چلسی هم عیب نداره

اما باخت خونگی به امثال وست بروم و اینا رو نمیشه پذیرفت

من امیدوارم این روزها بگذره

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
نه ولی هر تیمی ممکنه این جور لیورپول چند ساله بی جامه حالا دو فصل هم جام نگیریم چی میشه به خدا دلم برای مویس میسوزه این مرد شانس نداره این استکلمبرگ شده بود اشمایکل و دخیا شده بود میرزاپور

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
یه \
من که این کار رو نمیتونم بکنم

اگه میتونستم هم نمیکردم

صحبت من هم محض شوخی بود

من از مویس خوشم نمیاد اما این نظر شخصی منه و نمیخوام به دیگران تحمیلش کنم

لطفا برداشت بد نکنید

من دلم برای تیم و هوادار میسوزه و اعتقاد دارم مویس برای این تیم زیادی کوچیکه

بارها گفتم
از مویس انتظار قهرمانی تو فصول اول ندارم
سهمیه اروپا هم پیشکشش
باخت به لیورپول و سیتی و ارسنال و چلسی هم عیب نداره

اما باخت خونگی به امثال وست بروم و اینا رو نمیشه پذیرفت

من امیدوارم این روزها بگذره

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
درست میگی شما ولی بخ نظر خودت الان تعویض سرمربی درسته یا اصلا اره درسته خوبه کی میاد تو این شرایط تیم رو بگیره همون فرگوسن هم نمیاد پس باید صبر کرد تا این فصل تموم شه

اگر مورینیو هم بیاد نمیتونه از امثال یانگ و ویدیچ سوپراستار بسازه به امید روز های خوب

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
مقصران گل دوم ویدیچ پاس اشتباه باسر و استاد دخیا کم کم باید این اشتباهات رو کم کنیم البته نمگیم دخیا بده ولی امسال کم تقصیر کارم نبوده Screen Shot 2014-02-10 at 2.00.18 AM.png

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
لطفا ایرادات تاکتیکی مویس رو گوشزد نکنید چون شما بیشتر از مویس نمی‌فهمید وگرنه شما سرمربی بودید در ضمن زمان فرگی هم همیشه روی همین سیستم گل میزدیم منتها بازیکن ها آماده تر بودند. مویس با کمتر از 100 میلیون پوند اورتون رو از ی تیم آسانسوری به یک تیم خوب تبدیل کرد.

به امید روزهای بهتر!
راستش من که به چشمام اعتماد نمی کردم وقتی مجموعه نوشته های امشبت رو خوندم. تو رو خدا فردا نیای بگی ببخشید اکانتم هک شده بود. و این ها نظر یک نفر دیگه بود :p

آقا مرسی، آقا چی شد ؟ آقا دمت گرم :D

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
این یابو با رییس هم مشکل داشت خیلی میسوزه رو نیمکت نیست
اما مثل اینکه مویس خودش تایید کرده که دوست داشته مولنستین تو منچستر بمونه اما اون قبول نکرد. باز هم پول‌های کثیف، کار منچستر رو به هم ریخت :mad:

مولنستین بخاطر دستمزد آنچنانی رفت آنژی شد دستیار هیدینگ. اونجا که اوضاع خودش و تیمش و صاحب‌تیم قاطی‌پاتی شد، ول کرد برگشت. تو این مدت هم، منچستر در کمال کم‌سلیقه‌گی نیمکتش رو با فیل نویل پر کرده بود.
حیف شد، اگر الان رو نیمکت مولنستین رو داشتیم، شاید وضعیت این‌همه به هم ریخته نشده بود :(

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اما مثل اینکه مویس خودش تایید کرده که دوست داشته مولنستین تو منچستر بمونه اما اون قبول نکرد. باز هم پول‌های کثیف، کار منچستر رو به هم ریخت :mad:

مولنستین بخاطر دستمزد آنچنانی رفت آنژی شد دستیار هیدینگ. اونجا که اوضاع خودش و تیمش و صاحب‌تیم قاطی‌پاتی شد، ول کرد برگشت. تو این مدت هم، منچستر در کمال کم‌سلیقه‌گی نیمکتش رو با فیل نویل پر کرده بود.
حیف شد، اگر الان رو نیمکت مولنستین رو داشتیم، شاید وضعیت این‌همه به هم ریخته نشده بود :(
علی آقا من تا اونجایی میدونم ایشون بدلیل افت موقعیت شغلیشون از یونایتد جدا شدن یعنی بهشون پیشنهاد کاری شد که نسبت به زمان فرگی از موقعیت پایینتری برخوردار بود و واس همین از تیم جدا شدن. البته ممکنه من اشتباه کنم. باز دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن میتونن کمک کنن.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ضمنا دوستان تبریک میگم چون یک رکورد دیگه رو هم شکستیم:

یونایتد رکورد سانترکردن در لیگ برتر را شکست
شیاطین سرخ در بازی برابر فولهام ۸۲ سانتر داشتند که با این آمار رکورد ۷۴ سانتر لیورپولی ها در سال ۲۰۰۶ را شکستند.
نکته قابل توجه اینجا است که فولهامی ها تنها ۴ سانتر در طول تمام مدت زمان بازی فرستاده اند و توانستند برای بار دوم در طول ۵۱ سال گذشته در الدترافورد از شکست برابر شیاطین سرخ فرار بکنند.

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
راستش من که به چشمام اعتماد نمی کردم وقتی مجموعه نوشته های امشبت رو خوندم. تو رو خدا فردا نیای بگی ببخشید اکانتم هک شده بود. و این ها نظر یک نفر دیگه بود :p

آقا مرسی، آقا چی شد ؟ آقا دمت گرم :D
نه نمیگم خیالت راحت تا اخرش با مویس هستم

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
مويس: از نظر ذهني شکننده بوديم

سرمربي منچستريونايتد پس از تساوي ديرهنگام مقابل فولام ته جدولي تاکيد کرد تيمش از نظر ذهني شکننده ظاهر شده است.
00946189.jpg

منچستريونايتد در هفته بيست و پنجم ليگ برتر انگليس با تساوي دو بر دو در خانه مقابل فولام متوقف شد.

به گزارش فارس، استيو سيدول 19 و درن بنت 94 براي فولام و روبين فان پرسي 78 و مايکل کريک 80 براي منچستريونايتد گلزني کردند. با اين تساوي يونايتدها 41 امتيازي شده و در همان رده هفتم باقي ماندند. فولام هم با يک امتياز ارزشمندي که به دست آورد با 20 امتياز در رده بيستم ماند اما با اميد بيشتري به هفته‌هاي پيش رو مي‌نگرد.

ديويد مويس در مورد اين ديدار گفت: از نظر ذهني شکننده ظاهر شديم. وقتي در دقيقه 80 از حريف پيش افتاديم، بازيکنان احساس کردند بازي تمام شده است اما بايد مي‌دانستيم که کار تمام نشده است.

در حال حاضر منچستريونايتد 9 امتياز با ليورپول رده چهارمي فاصله دارد. آنها بايد تلاش کنند در ادامه فصل خودشان را به جايگاهي رسانده که بتوانند در رقابت‌هاي اروپايي فصل آينده حضور پيدا کنند.

مويس در اين مورد هم گفت: بازيکنان از اين موضوع آسيب مي‌بينند. هر روز اين را مي‌بينم زيرا نتيجه‌هاي تيم آنطور که مي‌خواهيم نيست. شاگردانم به شکلي تمرين مي‌کنند که حس مي‌کنم بدون شک مي‌توانيم نتيجه دلخواه را بگيريم. بايد در ادامه تمامي بازي‌هايمان را ببريم تا بتوانيم به آنچه که مي‌خواهيم برسيم.

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
تیم دوباره جون میگیره رابین هنوز ۱۰۰/ اماده نیست ماتا فوقالعاده هست ارسنال رو بزنیم میریم برای سوم چهارمی

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
داداشم 10 درصد هم احتمال نداره ارسنالو بزنیم خیالت راحت .فکر نکن چون 5 تا از لیورپول خورد ما هم میریم میبریم از این خبرا نیست در ضمن در مورد اون بازیکن هایی که نام برید و گفتی یه عده پیرن و یه عده جوون به هر جال این اقا اول فصل به این نکته واقف بوده و این مسئولیت رو قبول کرده هیچکدوم از ما از یکی دوسال جام نگرفتن اینجوری ناراحت نمیشیم اما از بین بردن شخصیت تیمی چیزی هست که این جناب به شدت در حال انجام دادنش هست اورتون بعد از مویس بسیار تیم بهتری شد چون مربی جدید کارهای ترکیبی و ... رو هم در تاکتیک تیمی گنجوند الان که بازیکن هایی مثل بارکلی و اویدو و ... به چشم میان واسه اینه والا تا این جناب اونجا بود که فقط وظیفه سانتر کردن رو به عهده داشتن
مرده اظهار نظر های گهر بارش هم هستم که میگه باید همه بازیهای باقی موندمون رو ببریم. تو نصفشون رو ببر نمیخواد واسه جو گیر شی

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
داداشم 10 درصد هم احتمال نداره ارسنالو بزنیم خیالت راحت .فکر نکن چون 5 تا از لیورپول خورد ما هم میریم میبریم از این خبرا نیست در ضمن در مورد اون بازیکن هایی که نام برید و گفتی یه عده پیرن و یه عده جوون به هر جال این اقا اول فصل به این نکته واقف بوده و این مسئولیت رو قبول کرده هیچکدوم از ما از یکی دوسال جام نگرفتن اینجوری ناراحت نمیشیم اما از بین بردن شخصیت تیمی چیزی هست که این جناب به شدت در حال انجام دادنش هست اورتون بعد از مویس بسیار تیم بهتری شد چون مربی جدید کارهای ترکیبی و ... رو هم در تاکتیک تیمی گنجوند الان که بازیکن هایی مثل بارکلی و اویدو و ... به چشم میان واسه اینه والا تا این جناب اونجا بود که فقط وظیفه سانتر کردن رو به عهده داشتن
مرده اظهار نظر های گهر بارش هم هستم که میگه باید همه بازیهای باقی موندمون رو ببریم. تو نصفشون رو ببر نمیخواد واسه جو گیر شی
حالا بزار ببینیم چی میشه ولی اگر برد چی؟!!
مویس میشه سوپر من ...

بالا