ممنون باتو جان
تفکر بالاسر این تیم مشکل داره
به نظرت اگه اورتون میدونست با یکی مثل مارتینز نتیجه بهتری میگیره مویس رو ۱۱ سال نگه میداشت؟
فلاینی نیومده مصدوم شد
من مطمئنم تمرینای این بابا مشکل داره
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
به نظر من خیلی نمیشه مصدومیت ها رو به مویس نسبت داد ما فصل های قبل هم همیشه یک لشکر مصدوم داشتیم و شما مثلاً آرسنال رو ببینید اونها هم همیشه مصدوم دارند یا اکثر تیمهای جزیره خوب همه میدونیم لیگ جزیره خیلی فشرده است تمرینات سخته و ما تازه cl رو هم این چندساله همیشه داشتیم و در تمام جام ها هم حضور داشتیم این خودش عامل فشار روی بازیکنهاست من یادم میاد سال قبل در مقطعی 7-8 بازیکن مصدوم داشتیم البته این به تا حدی به بدنسازی تیم و نوع تمرینات هم میتونه برگرده و مشخصاً این مشکلی که فصل قبل بود هنوز به قوت خودش باقیه و ما دائماً مصدومانی رو داریم......
و اما اورتون و مویس، خوب مویس سراسر بدی هم نیست باید دید خواست مسئولان اورتون از تیمشون چی بوده اورتون با مویس این چند ساله یک حاشیه امنیتی رو حس میکرده و در عین حال یک چشمی هم به رقابتهای اروپایی داشته که این چند فصل با مویس خیلی نتونستند در رسیدن به اروپا موفق باشند و امسال هم بعیده که توفیقی کسب بشه با توجه به این سختی رقابت بالای جدول....و البته مشخص نیست که مارتینز به اورتون وفادار بمونه و شاید اورتون با نوساناتی که براش ایجاد میشه در فصول آینده به مشکل بخوره
کلاً چیزی که خیلی برای مردم بریتانیا مهمه لویالیتی یا وفاداری هستش شاید این مهمترین فاکتور در ذهن اونها باشه و یکی از دلایل عمده انتخاب مویس،مشخصاً مویس بسیار فرد وفاداری هستش و در عین حال نجیب....
نجابت مویس در حدیه که واقعاً وقتی تیم خوب نتیجه نمیگیره از شرمندگی دفرمه میشه و آدم حس میکنه که طفلکی احساس خفگی میکنه که البته این همه نجابت برای این پست خوب نیست و باید کمی هم گستاخ بود
به شخصه خیلی دوست دارم با مویس نتیجه بگیریم چون اون یک فاکتور بزرگ داره و اون هم وفاداریه اینجور مربی این سالها کم پیدا میشه اما متاسفانه این همه داستان نیست به نظر من مویس باید از تاکتیک های به روزتری استفاده کنه و مشخصاً کادر فعلیش برای منچستر کوچک هستند فیل نویلی که تا به حال یک بازیکن بوده و سایر دستیارها بازده خوبی ندارند مویس به یکی مثل کیروش کنارش احتیاج داره یک تئوریسینی که بتونه خوب تیم حریف رو آنالیز کنه و طرح ریزی ها دفاعی و پلن های جایگزین رو خوب بلد باشه.....
به عنوان نتیجه گیری میشه گفت خواست اورتون سقوط نکردن بوده و حضور در میانه جدول و شاید نیم نگاهی به اروپا برای اونها تغییر ایجاد نشده مارتینز هم بعیده اونها رو به اروپا برسونه فقط اونها یک ضرر کردند اونهم اینه که مارتینز یا هر مربی جدید دیگه معلوم نیست 2 سال دیگه کجای دنیا مشغول فعالیت باشه....... البته مویس یک فاکتور برای برگزیده شدن رو داشت و اونهم وفاداری بود ولی به شخصه حس میکنم خیلی چیزهارو نداشت که شاید زمان بتونه اونها رو حل کنه ولی شاید هم زمان بدترش کنه کسی چه میدونه......