• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
Ya30n خان از مويس خيلي شاكى هست و خيلي وقته تو تاپيك پست نميزاره ...

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
قربونت برم عزیز
خوشحال شدم که به یاد ما هستی !
بعضی از دوستان که یه درجه گرفتن که کلا خودشون رو گم کردن متاسفانه !

کلا دیدن این صحنه ها خیلی دردناک هست واسه همه ما ... بدتر از اون اینه که در پایان فصل همین اندک بازیکنان خوبمون هم بخوان برن !

1010189_528374950603588_1183118884_n.jpg

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
قربونت برم عزیز

کلا دیدن این صحنه ها خیلی دردناک هست واسه همه ما ... بدتر از اون اینه که در پایان فصل همین اندک بازیکنان خوبمون هم بخوان برن !

شما اقايي ياسين خان
خيلي خوشحال شدم كه بازم به تاپيك سري ميزنيد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یادمه فرگی میگفت میخوام بازنشسته بشم . میخوام از این به بعد در کنار شما لذت ببرم نه روی نیمکت زجر بکشم.

فکر کنم الان میگه ایکاش روی نیمکت بودم .

خداییش مویس حال و روز همه ما رو خراب کرد منجمله رئیس. من هیچوقت نمیبخشمش. خفت و خواری که زمان این بابا کشیدیم عین یه داغ روی پیشونیمون مونده.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
ممنون باتو جان

تفکر بالاسر این تیم مشکل داره

به نظرت اگه اورتون میدونست با یکی مثل مارتینز نتیجه بهتری میگیره مویس رو ۱۱ سال نگه میداشت؟
فلاینی نیومده مصدوم شد
من مطمئنم تمرینای این بابا مشکل داره

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
به نظر من خیلی نمیشه مصدومیت ها رو به مویس نسبت داد ما فصل های قبل هم همیشه یک لشکر مصدوم داشتیم و شما مثلاً آرسنال رو ببینید اونها هم همیشه مصدوم دارند یا اکثر تیمهای جزیره خوب همه میدونیم لیگ جزیره خیلی فشرده است تمرینات سخته و ما تازه cl رو هم این چندساله همیشه داشتیم و در تمام جام ها هم حضور داشتیم این خودش عامل فشار روی بازیکنهاست من یادم میاد سال قبل در مقطعی 7-8 بازیکن مصدوم داشتیم البته این به تا حدی به بدنسازی تیم و نوع تمرینات هم میتونه برگرده و مشخصاً این مشکلی که فصل قبل بود هنوز به قوت خودش باقیه و ما دائماً مصدومانی رو داریم......
و اما اورتون و مویس، خوب مویس سراسر بدی هم نیست باید دید خواست مسئولان اورتون از تیمشون چی بوده اورتون با مویس این چند ساله یک حاشیه امنیتی رو حس میکرده و در عین حال یک چشمی هم به رقابتهای اروپایی داشته که این چند فصل با مویس خیلی نتونستند در رسیدن به اروپا موفق باشند و امسال هم بعیده که توفیقی کسب بشه با توجه به این سختی رقابت بالای جدول....و البته مشخص نیست که مارتینز به اورتون وفادار بمونه و شاید اورتون با نوساناتی که براش ایجاد میشه در فصول آینده به مشکل بخوره
کلاً چیزی که خیلی برای مردم بریتانیا مهمه لویالیتی یا وفاداری هستش شاید این مهمترین فاکتور در ذهن اونها باشه و یکی از دلایل عمده انتخاب مویس،مشخصاً مویس بسیار فرد وفاداری هستش و در عین حال نجیب....
نجابت مویس در حدیه که واقعاً وقتی تیم خوب نتیجه نمیگیره از شرمندگی دفرمه میشه و آدم حس میکنه که طفلکی احساس خفگی میکنه که البته این همه نجابت برای این پست خوب نیست و باید کمی هم گستاخ بود
به شخصه خیلی دوست دارم با مویس نتیجه بگیریم چون اون یک فاکتور بزرگ داره و اون هم وفاداریه اینجور مربی این سالها کم پیدا میشه اما متاسفانه این همه داستان نیست به نظر من مویس باید از تاکتیک های به روزتری استفاده کنه و مشخصاً کادر فعلیش برای منچستر کوچک هستند فیل نویلی که تا به حال یک بازیکن بوده و سایر دستیارها بازده خوبی ندارند مویس به یکی مثل کیروش کنارش احتیاج داره یک تئوریسینی که بتونه خوب تیم حریف رو آنالیز کنه و طرح ریزی ها دفاعی و پلن های جایگزین رو خوب بلد باشه.....
به عنوان نتیجه گیری میشه گفت خواست اورتون سقوط نکردن بوده و حضور در میانه جدول و شاید نیم نگاهی به اروپا برای اونها تغییر ایجاد نشده مارتینز هم بعیده اونها رو به اروپا برسونه فقط اونها یک ضرر کردند اونهم اینه که مارتینز یا هر مربی جدید دیگه معلوم نیست 2 سال دیگه کجای دنیا مشغول فعالیت باشه....... البته مویس یک فاکتور برای برگزیده شدن رو داشت و اونهم وفاداری بود ولی به شخصه حس میکنم خیلی چیزهارو نداشت که شاید زمان بتونه اونها رو حل کنه ولی شاید هم زمان بدترش کنه کسی چه میدونه......

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
مصاحبه دیوید مویس ساعتی پیش..

دیوید مویس به امید پیروزی دوم برابر آرسنال گفت:"ما نتیجه خوبی در بازی رفت در اولدترافورد بدست آوردیم، برای بدست آوردن نتیجه ای همانقدر دلچسب تلاش میکنیم"

درباره افت وخیز های تیم :"در فوتبال این اتفاقات می افتد باید تلاش کنیم تکرار نشود ."
"ما باید به راهمان ادامه دهیم زیرا سرانجام شانس به ما رو خواهد کرد."

درباره بازی با آرسنال:" با تمام تلاش برای 3 امتیاز میرویم"

درباره تمرینات درهوای گرم و مناطق گرمسیری:" ما بازی مهمی در لیگ قهرمانان اروپا درپیش داریم و چند روز را خارج از خانه خواهیم بود."
ترجمه اختصاصی

--------------------------------------------------
David Moyes Interview within the past hour

“We got a good result against them at Old Trafford & we'll try for the same again.”
Moyes on the twists & turns this season: “Football does that sometimes. We've just got to try to make sure it doesn't happen too often.”
“We just need to keep going because our luck will change, there's no doubt about that.”
Moyes: “We’re a top side & hopefully we’ll show that. We'll do everything to pick up the 3 points.”
“We’ll have a few days away. We have a big Champions League game coming up in just over a week's time.”

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
قربونت برم عزیز

به به اقا یاسین! دیگه تحویل نمی گیرین....!!!
منم مثل شما چون ناراضیم تعداد پست هام خیلی خیلی کم شده! دل ودماغ پست دادن ندارم:oops::(

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
پاسخ مرموزانه ی ارسن ونگر در مورد فن پرسی

When asked by reporters about that rumour, Wenger replied: "I don't think that's an ideal subject for us to treat today. I think it is best we don't talk about that at the moment."

وقتی خبرنگار از ونگر پرسید که ایا فن پرسی به ارسنال بر میگرده یا نه گفت:فک نکنم سوژه ی جالبی باشه که الان بهش بپردازیم,بهتره که الان راجع بهش حرف نزنیم

پ.ن:دیگه کاملا شایعه ها داره قوت میگیره حالا به نظرتون فن پرسی رفتنیه؟

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
مدافع منچستر با اينتر قرارداد امضا کرد

نمانيا ويديچ، مدافع کهنه کار صرب اوراق مربوط به قرارداد انتقال را به تيم اينتر در پايان فصل امضا کرد.
00031611.jpg

شبکه راي اسپورت ايتاليا اعلام کرد پس از توافق نمانيا ويديچ مدافع 32 ساله تيم منچستريونايتد براي انتقال به اينتر در پايان فصل جاري ، وي اسناد مربوط به انتقال را که از ژوئن 2014 معتبر خواهد بود امضا کرد.

قرارداد ويديچ با منچستريونايتد در انتهاي فصل پايان مي يابد و وي که سابقه بازي در اسپارتاک مسکو را نيز دارد ، پس از 8 فصل اولدترافورد را ترک خواهد کرد.قرارداد ويديچ با اينتر 2 ساله امضا شد و جزييات مالي آن رسما منتشر نشده است اما برخي منابع دستمزد سالانه او را در اينتر 3.5 ميليون يورو اعلام کردند.

پ ن :بتهرین خبر بود به امید فروش مابغی از جمله یانگ و والنسیا

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
امشب امارات اتيش ميگيره رابين اتيش ميزنه ماتا ادنان و وازا

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
پاسخ مرموزانه ی ارسن ونگر در مورد فن پرسی

When asked by reporters about that rumour, Wenger replied: "I don't think that's an ideal subject for us to treat today. I think it is best we don't talk about that at the moment."

وقتی خبرنگار از ونگر پرسید که ایا فن پرسی به ارسنال بر میگرده یا نه گفت:فک نکنم سوژه ی جالبی باشه که الان بهش بپردازیم,بهتره که الان راجع بهش حرف نزنیم

پ.ن:دیگه کاملا شایعه ها داره قوت میگیره حالا به نظرتون فن پرسی رفتنیه؟
اگه نگران رفتن اوشون هستین من قول میدم ما نمی گیریمش!

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
اگه نگران رفتن اوشون هستین من قول میدم ما نمی گیریمش!
بله ميدونمببخشيد ببخشيد يكي از اخلاقاي مزخرف ونگر اين هست قبل از بازي اين جور مسخره بازي هارو در بياره بازي رفت هم همين كار رو كرد و رابين چنان خوشحالي كرد اما اميد وارم دو تيم بي استرس از باخت بازي كنن و مساوي نشه

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
به هیچ وجه رابین به ارسنال برنمیگرده اینو با خوشحالی که تو بازی رفت کرد نشون داد

رابین تو الدترافورد می مونه اینا همش شایعس

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
امشب هم اميدوارم از plan B سانتر استفاده كنيم ارسنال تو دفاع خيلي مشكل داره

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
ونگر:

"وقتی کسی برای مدتی طولانی در یک باشگاه بوده، زمانی که آن باشگاه را ترک می کند خلا بزرگی ایجاد می شود."

"اما من اعتقاد دارم مویس، اگر به او زمان داده شود، می تواند این خلا را پر کند."

"شما به زمان و صبر نیاز دارید وقتی در باشگاه قدرتمندی حضور دارید. مویس در یک باشگاه بزرگ و قوی است و فکر میکنم به او زمان داده شود تا کارش را بکند."

Red_Devils

Registered User
لایک‌ها
436
بازی پخش نمیشه؟؟تچ ورزش سه پاکش کردن جاش برنامه هفت اومده رو کار!!

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جشنواره که دیشب تموم شد

دیگه برنامه هفت برای چی باید پخش بشه؟

Red_Devils

Registered User
لایک‌ها
436
جشنواره که دیشب تموم شد

دیگه برنامه هفت برای چی باید پخش بشه؟

توی epg زده هفت..فکر کنم با تاخیر بزارن خاک بر سرشون بشه.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

بالا