• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
bi27cenccaagl15-jpg.556911
مرسی آقا مهرداد. واقعا شعار طرفدارهای بقیه تیمها شده: in moyes we trust
طرفدارهای سیتی هم تو ورزشگاه اتحاد مشابه همین بنر نصب کرده بودن.

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
زیاد خوش خیال نباشید. به شخصه از همه شما بیشتر خوشحال میشم این آشغال رو بندازن بیرون.اما مطمئن باشید تا یه فصل دیگه هم هست.مگه چیکار باید می کرد تا اخراجش کنند که نکرده تا حالا؟؟ هرچه جام بود از دست داد.این هیچی.به تمام بیگ فور ها باخت.این هیچی.باخت اما بد باخت این هیچی. تو اولدترافورد به هر ننه قمری که فکر کنید باخت.این هیچ. سهمیه اروپا که نمیگیره.اینم هیچ. فکر کنم یورو لیگ رو هم از دست میده. حالا من از شما سوال دارم.تا حالا کم گند زده که نشه اخراجش کرد؟
خوش خیال نباشید. این یارو تا فصل بعد همین جا می مونه. فقط معجزه می تونه بشه که خودش بخواد بره.وگرنه همین جا هست و برای دق دادن ما حسابی تلاش می کنه. فقط مورینیو می تونه با این تیم آبروی از دست رفته رو برگردونه. اما تا دوسال آتی فقط باید حرص خورد.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دستت درد نکنه حرف منو با مویس یکی کردی :D

عزیزم من که همون اولش گفتم مستحق باخت بودیم،اینا رو هم گفتم که دیده بشن و زیر خروار انتقادات گم نشن،همیشه از منچستر به عنوان تیمی که داوری باهاش بوده صحبت میشه،چرا پس اینطوری نیست؟!
عباس جان همیشه از داوریها به نفع یونایتد صحبت میکردن چون همیشه حرف اول رو میزدیم و برای پوشوندن ضعفهای خودشون کوچکترین اشتباهات داوری که به نفع یونایتد بود رو میدیدن ولی اشتباهات به ضرر یونایتد جزءی از فوتبال بود. الان چون جزو مدعیها نیستیم دیگه خبری از بهانه های الکی و حمایت داوران نیست.

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
بازی برگشت سیتی فقط مونده ، تو الترافورد ، ببازیم و کلکسیون کامل شه .

حالا همه این ها یک طرف ، این طرفدار های عقده ای ، تیم های دیگه یک طرف ، ضعیف ترین تیم چند دهه رو بردن ، چقدر هم کری می خونن.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
فکر کنم تنها تیمی که الان در اروپا هم درد ما باشه خود میلانه! , همچنان منتظر شنیدن اخباری از استعفا یا اخراج مویس هستیم!
اگه اینبار نخواد کنار بکشه و باز یه سری چرندیات تحویل بده میرم ف ی س بوک خانوادش رو جلوی چشماش میارم

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بازی برگشت سیتی فقط مونده ، تو الترافورد ، ببازیم و کلکسیون کامل شه .

حالا همه این ها یک طرف ، این طرفدار های عقده ای ، تیم های دیگه یک طرف ، ضعیف ترین تیم چند دهه رو بردن ، چقدر هم کری می خونن.

آقا علیرضا عزیز، شما خودتون توی متن پستی که گذاشتین علت این رفتار برخی از هواداران تیمهای دیگه رو گفتین. ;)

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نه این برو نیست!
تقصیر فرگوسن هست که به این آدم اعتماد کرد...
رافائل در حد تیم های آسیایی هم نیست فوتبالش...واقعا نمیفهمم همچین بازیکنی چطور در منچستر یونایتد فیکس میشه...

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
خســـته شدم

از دوستانی که با حمایت از مویس رنجوندمشون عذر میخوام این اقا بیش از حد بده

شرمنده :general402:

:general502:moyes:general502:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
الان رسیدم خونه. این نتیجه واقعیه یا یک شوخی بی مزه است؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
صد در صد جلو سیتی هم میبازن و دابل میشه.

مویس رکورد تعداد دابل شدن تو لیگ برتر رو کسب نکرده هنوز نه ؟
حرف از رکورد نزنین که مویس جون میده واسه رکوردشکنی! اصلا این بشر اومد که همه رکوردهامون رو یکجا بشکنه. :mad:

بالا