• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
مزخرفات دیوید عزیز بعد از بازی

اما دیوید مویس در باره این بازی به اسکای گفت:" زمانی که با دو پنالتی عقب می افتید، جبران کار سخت می شود؛ بعضی از پنالتی ها درست بودند و برخی اشتباه؛ این یک بازی سخت بود، ما نیمه اول را با شکست 1-0 پشت سر گذاشتیم؛ تنها اشتباه ما دادن یک ضربه پنالتی به آن ها بود و اختلاف زیاد نبود. اما تنها 20 ثانیه از نیمه دوم نگذشته بود که داور دومین پنالتی را برای لیورپول گرفت."

زمانی که در مورد برتری لیورپول از مویس پرسیده شد، او در پاسخ گفت:" بله آن ها طرف برتر میدان بودند؛ البته پنالتی ها گرفته شده به آن ها کمک زیادی کرد، اما بهتر است در مورد آن ها صحبت نکنیم."

وی در مورد بازی بازیکنان یونایتد نیز گفت:" فکر می کنم آن ها تلاش خود را کردند اما بازیکنان لیورپول بهتر بودند؛ در نیمه اول تفاوت چندانی میان ما و آن ها وجود نداشت اما آن پنالتی کار را خراب کرد؛ پنالتی زود هنگام دوم نیز تمام برنامه های ما را نقش بر آب کرد؛ به طور کلی نیمه دوم، نیمه سختی برای ما بود."

مویس اما در نهایت افزود:" ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد. رسیدن به چهار تیم برتر سخت خواهد بود اما ما تمام سعی و تلاش خود را خواهیم کرد."

مرتیکه ی عوضی

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
تا فرگوسن اشتباهشو نپذیره و پشت مویس رو خالی نکنه انگار این بشر اصلا رفتنی نیست توی فی س ب وک پر شده از شعار Moyes Out

71003976452825343435.jpg

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
الکس فرگوسن که هیچی خدا هم بیاد بگه این خوبه من تا وقتی که این ترسو مربی یونایتد هست به شعور خودم توهین نمیکنم و از وقت خودم نمیزنم برای دیدن بازی های مزخرف تیم!
خواهشا اونایی که با یه برد جلو یه تیم ضعیف خوشحال میشن حمایت تو شرایط سخت و از این داستانا تحویل من ندین
شرایط سخت ماله وقتیه که تیم تو بحران مالی شدید باشه و نتونه از ابزارهای بهتر استفاده کنه نه الان!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
نظر من اینه اگه به همین منوال پیش بره آخر فصل پرتش میکنن بیرون!

این کچلای صاحاب باشگاه نشون دادن که پول براشون مهمه،جایگاه خودشون رو در خطر ببینن رییس و غیر رییس و حرف فرگوسن و آقای برگزیده و اینجور چیزا حالیشون نیست!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
تا فرگوسن اشتباهشو نپذیره و پشت مویس رو خالی نکنه انگار این بشر اصلا رفتنی نیست توی فی س ب وک پر شده از شعار Moyes Out

71003976452825343435.jpg

در راستای صحبت آقا مهدی عزیز:

1911735_304392303041131_167822182_n.jpg

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
این عدد 3 - 0 از دیروز داره رو مخم رژه میره.
بازی رفت تو آنفیلد رو یادتون میاد، چجوری به ناحق بازیو بردن یا بعد تو اتحادیه چطوری حذفشون کردیم.
نتیجه میگیریم سرعت پیشرفت مرد برگزیده در نوع خودش منحصربفرد هست.

یه سؤال برام پیش اومده یا شایدم چندتا
مویس داره چی کار می کنه؟ یعنی بعد از هر باخت با خودش چی فکر میکنه؟
سعی می کنه هر طور ممکنه نقاط ضعف رو از بین ببره؟
به خودش امید میده که اوضاع رو به بهبوده؟
یا اونقدر اعتماد به نفس کاذب تو وجود این مرد هست که مقصر رو کس دیگه ای می دونه؟
مهم نیست چی فکر میکنه، مهم اینه که تاریخ مصرف این مربی برای یونایتد از همون ابتدای کار، تموم شده، بوده.
دوست ندارم این حرف رو بزنم ولی باید بگم از همین الان تا زمانی که مویس روی نیمکت تیم میشینه از تمام بازی های تیم می ترسم. هر بازی با وجود این مربی با استعداد، پتانسیل رکوردشکنی داره!

در آخر باید بگم با همین سرعت که افت کردیم، با همین سرعت هم می تونیم دوباره اوج بگیریم به شرطی که مدیرای باشگاه ابتکار عمل داشته باشن.
باز هم امیدوارم حماقت نکنن.

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
من نمیدونم چرا مویس ولبک رو به عنوان هافبک میزاره تو زمین و از کاگاوا یا گیگز یا نانی بازی نمیگیره

تیم دیروز وحشتناک کند بود باید والنسیارو میزاشت جای رافاءل و یانگ و نانی رو میزاشت شاید سرعت بالا میتونس رابین و رونی رو صاحب موقعیت کنه

نکته پایانی تا زمانی که فرگوسن قبول نکنه اشتباه کرده مویس بر تخت جانشینی میمونه و همین جور ابروی منچستر رو میبره

پیشاپییش عید تمام دوستان گل مبارک به امید روزهای خوب :general406:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من واسه خودم چندتا فرضیه دارم که نمیدونم چقدر درست باشن واسه همین مطرح میکنم و خوشحال میشم نظر دوستان رو هم بدونم.
یک فرضیه اینکه مویس با خودش فکر میکنه که مشکل تیم بازیکنه و سال آینده با خرید 4-5 تا بازیکن ستاره و درجه یک به راحتی میتونه به موفقیت برسه که بنظر من اشتباه فکر میکنه. واسه این حرفم هم دلیل دارم. من نمیگم بازیکنهای ما الان همگی عالی هستن ولی خدایی بازیکنهای بدی هم نیستن و از بازیکنهای خیلی تیمهای دیگه هم بهترن و چندین ستاره در تیممون هست مثل رونی - رابین - دخیا - ماتا و ... ببینید مویس بنظر من هنوز که هنوزه نتونسته مشکل رابین و رونی رو حل کنه و عملا با استفاده از رونی در پست پشت مهاجم تیم رو هم یجورایی فلج کرده! سال گذشته که رابین رو خریدیم فرگی چندبار از این سیستم استفاده کرد؟ مگه چند بار این دو بازیکن تعویضیهای هم نبودن پس چرا امسال این اتفاق نمیفته؟ اصلا تفکرات دو مربی متفاوت، من میگم رونی با توجه به تمایل به مهاجم بودنش بیشتر مشتاقه که به سمت جلو بره تا اینکه برگرده و با هافبکهای وسط پاس کاری و بازیسازی کنه. شما به بازیها نگاه کنید، رونی بیشتر تمایل داره به خط حمله اضافه بشه و در کنار رابین قرار بگیره که حرفهای رابین بعد از بازی با المپیاکوس هم که گفته بود حضور بازیکنها در محوطه جریمه جا رو برا من تنگ میکنه فکر کنم در همین راستا باشه. رابین هم اینجوری از اون مهاجم هدف بودن یجورایی خارج میشه. از اونطرف فاصله بین خطوط هافبک و تهاجمی هم زیاد میشه و رونی که باید این فضا رو پوشش بده کمتر از عهدش بر میاد. خوب نیم فصل ماتا رو خریدیم و الان داره تقریبا همین نقش رو واسمون بازی میکنه و به عنوان یک بازیکن آزاد سعی میکنه این فضا رو پوشش بده. ولی از اونطرف با توجه به سیستم 4411 یا 4231 همیشگی جناب مویس و نقش اولیه ماتا در پست وینگر، جای ماتا در اون پست یعنی وینگر خالی میمونه. مویس هم نمیتونه به رونی بگه برو وینگر بازی کن یا بشین رو نیمکت یا به رابین بگه بشین رو نیمکت یا اصلا بر اساس داشته هاش تغییر تاکتیک بده. پس باز توی تاکتیک تیمی یک فضا الکی خالی میمونه که هیچ فکری هم برای پوشش اون فضا نمیشه. حالا به فرض بازیکن ستاره هم خریدیم، وقتی برای مویس تغییر تاکتیک و پلنهای مختلف معنایی نداره، چه اتفاق خاصی قراره بیفته؟ چندتا بازی میتونیم با توجه به خلاقیت ستاره ها ببریم؟
یک فرضیه هم اینه که مویس برای حفظ ستاره ها بهشون باج میده که این اتفاق اگه افتاده باشه که واویلاست! فرگی میگفت روزی که من احساس میکردم بازیکنی فکر میکنه از من و تیم بزرگتره، اون بازیکن رو دیگه نگه نمیداشتم. شاید این فرضیم اشتباه باشه ولی شما فکر میکنید حقوق هفتگی 300 هزار پوندی چقدر تاثیر در تمدید قرارداد رونی داشت؟ بعد از قرارداد اورا مصاحبه کرد و گفت رونی لایق این Big contract هستش، آیا اورا این حرف رو به طعنه نزده؟ رابین چندتا مصاحبه کرد که یجورایی نارضایتیش رو میرسوند و حرف جداییش توی تابستون شدیدا مطرح شد بعد یهو رابین محکم گفت که خوشحاله و اینجا میمونه که البته دمش گرم ولی دقیقا بعدش مویس گفت باشگاه داره روی تمدید قرارداد رابین برنامه ریزی میکنه، آیا وعده هایی به رابین داده نشده که با تمدید قرارداد حقوقش رو زیاد میکنن؟ یا به همین حضور دائمی در ترکیب اولیه و تعویض نکردنهای بعضی بازیکنها توجه کنید. واقعا نمیدونم این فرضیه ها چقدر میتونه درست باشه ولی اگه حتی 1% هم درست باشه واقعا اینجوری میشه ستاره ها و در نهایت تیم رو حفظ کرد؟
و در پایان اینکه تا حمایت بزرگان باشگاه مخصوصا فرگی از مویس باشه این مربی خیالش راحته که هیچ تغییری صورت نمیگیره و هیچ احساس فشاری روی خودش حس نمیکنه که به خودش بیاد. پس همین آش و همین کاسه هست.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بالا