• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
ای یار غلط کردی!

از کجا شروع کنم؟ کجا بودیم؟ کجا هستیم؟

6 نوامبر 1986 بود، در رده 21ام لیگ 22 تیمه انگلستان بودیم، تو آمدی.

شرایط سختی داشتی. جنگیدی و توانستی در اولین سال شروع پرمییر لیگ، همان لیگ برتر خودمان، پس از 26 سال شیاطین را به سرزمین موعود برسانی. به قهرمانی. به وادی فاتحان. از آن پس تاریخ شروع به نوشته شدن کرد. تو می‌ساختی امپراتوری‌ات را، می‌کاشتی بذر موفقیت را و می‌درویدی میوه جام را.

آری، یونایتد ارباب انگلستان شده بود.

تو بودی که این را ساختی. تو بودی که سال‌ها قحطی افتخار در بندر منچستر را از بین بردی. تو پیامبر فتح بود.

27 سال، کمی بیش‌تر یا کم‌تر مهم نیست، تو حاکم بودی. رسید زمان انتخاب جانشین. زمان تعیین وارث. این جا بود، درست همین جا بود ای یار! که غلط کردی. این جا بود که تاج بر سر رعیت نهادی نه یک شاه‌زاده چون خودت. دروغ می‌گویم؟ بی‌راه می‌گویم؟ ثابت می‌کنم که درست می‌گویم!

در ژوئن 1974 وقتی که تنها 32 سال داشتی به سرمربی‌گری ایست استرلینگ‌شایر انتخاب و در اکتبر همان سال سرمربی سنت میرن شدی. با سنت میرن دسته دومی توانستی در 1977 قهرمانی لیگ دسته اول اسکاتلند را به دست آوری. در 1978 به آبردین رفتی و در دومین فصل حضورت، لیگ برتر اسکاتلند را برای دومین بار در تاریخ این تیم، پس از 24 سال، فتح کردی. جام حذفی اسکاتلند را در 1982 با این تیم فتح کردی. فصل 1982-1983 رسید و در روز 11 می 1983، رئال مادرید را، بهتر بگویم غول‌های اسپانیا را، در فینال جام برندگان جام اروپا شکست دادی. آبردین سومین تیم اسکاتلندی تاریخ شد که جامی اروپایی را فتح کرد. تو این را به ارمغان آوردی.

باز هم بگویم چه کردی؟ در 1983-1984 لیگ و جام حذفی را مجدداً با آبردین بردی. در 1984 به عنوان یک افسر محفل امپراتوری بریتانیایی انتخاب شدی و سرمربی‌گری رنجرز و آرسنال به تو پیشنهاد شد. باز هم در 1984-1985 لیگ را برای آبردین به ارمغان آوردی. تو همه آن‌ها را تا 44 سالگی به دست آوردی.

راستی به من بگو، وارث‌ات، فرد برگزیده‌ات، تا 50 سالگی‌اش چه برده؟ به چه رسیده؟ کی و کجا تاج‌گذاری کرده؟ آیا اصلاً طعم قهرمانی را چشیده است؟

صبر کن، اشتباه کردم. دیوید مویس در فصل 1998-1999 توانست لیگ دسته چهارم انگلستان را، Division Two، با پرستون فتح کند. همین و بس.

این مرد آیا چون تو از تبار شاه‌زادگان است؟ آیا توانسته قهرمان شدن را برای چند سال تجربه کند؟ آیا با "قهرمانان" کار کرده است؟ تک‌تیراندازمان، رابین گل، چقدر افت کرده است؟ بازی‌ساز اسپانیایی جدیدمان را چه می‌شود؟ ثبات کریک به کجا کوچ نمود؟ ویدیچ چرا عزم سفر به نراتزوری کرد؟ رافائل چرا دوباره همان بچه 2010 شده؟ چرا کاگاوا بر باد رفته است؟ تجسّم اوله، منظورم نخود فرنگی‌مان است، آن پیام‌آور امید از روی نیمکت، چرا چوب جادوی خود گم کرده و با ورودش اوضاع تغییری نمی‌کند؟

مگر تو لیگ را با همین سربازان در سال گذشته و با اختلاف زیاد فتح نکردی؟ این مرد با جنگجویان تو چه کرده...رئیس؟

می‌پذیری؟ می‌پذیری که اشتباه کردی؟ ذلّت چند گله در برابر هم‌شهری پر سر و صدا کم نبود؟ بسیار خب. پس رقص امروز دشمنان قسم خورده‌ات، لک‌لک‌های آنفیلد، بر فراز تئاتر رویاهای‌مان را کجای دل‌مان بگذاریم؟

باور کن رئیس، مولانا آخرش را بهتر از من می‌گوید:

ای یار! غلط کردی...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آقا این عوضی رو ننداختن بیرون؟؟؟؟؟؟؟
شب حوصله چک کردن اخبار رو نداشتم، گفتم تا فردا یا میندازنش بیرون یا زبونم لال خجالت میکشه و استعفا میده، اما انگار سنگ پا قزوین هم آب شد رفت تو زمین...
قشنگ بعد از هر نتیجه افتضاح یک خرید عجیب رو میبندن به تیم، الان خبر زده که درکسلر رو میخوان از شالکه بخرن و دوباره بحث رویس هم داغ شده، با این مربی رونالدو و مسی و بیل و اینیستا و ژاوی رو هم بیارن باز هم بهتر از هفتم جدول نمیشه این تیم...
والله من با این شرایط به مایلی کهن هم راضی هستم بخدا...
گاس هیدینگ و هاینکس و کلوب آرزوهای بنده هستن!!!!
نکنه این مویس رو بندازن بیرون رئیس بره سراغ اون مربی سلتیک که قیافه شبیه جلالی داشت که اسمش یادم رفته...

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
به نظر من تنها مربی نجات بخش ما مورینیو هست. به چند دلیل.اول اینکه خودش دوست داشت بیاد اینجا.دوم اینکه بازیکن سالار نیست.به کسی رو نمیده.سوم اینکه مغروره.چیزی که سر الکس هم داشت.یعنی غرور. امیدوارم حداقل سر زبون بیفته تا روزی به واقعیت بپیونده. با اینکه اینجا بارها از مورینیو بد گفته شد اما من به شخصه اون رو خیلی بیشتر از کلوپ و گواردیولا قبول دارم. فقط مساله اینه که همه ما میدونیم این ترسو باید بره.اما اونایی که باید بدونند نمی دونند. البته دیری نمی گذره ضرر مالی بابت حذف از لیگ قهرمانان و نرسیدن به سهمیه فصل بعد باعث میشه مجبور بشن این مرتیکه رو بندازن بیرون.اما اگه تا اینجای فصل نینداختن پس احتمال میره بخوان یه فصل دیگه نگهش دارند.خدا فقط به اعصاب ما رحم کنه.بهترین خبر میتونه استعفای یارو و لینک شدن مورینیو برای فصل بعد باشه.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
به نظر من تنها مربی نجات بخش ما مورینیو هست. به چند دلیل.اول اینکه خودش دوست داشت بیاد اینجا.دوم اینکه بازیکن سالار نیست.به کسی رو نمیده.سوم اینکه مغروره.چیزی که سر الکس هم داشت.یعنی غرور. امیدوارم حداقل سر زبون بیفته تا روزی به واقعیت بپیونده. با اینکه اینجا بارها از مورینیو بد گفته شد اما من به شخصه اون رو خیلی بیشتر از کلوپ و گواردیولا قبول دارم. فقط مساله اینه که همه ما میدونیم این ترسو باید بره.اما اونایی که باید بدونند نمی دونند. البته دیری نمی گذره ضرر مالی بابت حذف از لیگ قهرمانان و نرسیدن به سهمیه فصل بعد باعث میشه مجبور بشن این مرتیکه رو بندازن بیرون.اما اگه تا اینجای فصل نینداختن پس احتمال میره بخوان یه فصل دیگه نگهش دارند.خدا فقط به اعصاب ما رحم کنه.بهترین خبر میتونه استعفای یارو و لینک شدن مورینیو برای فصل بعد باشه.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
با قسمت اول حرفت در صورتی موافق بودم که مورینیو آدم منفوری نبود و کارهای زننده ازش سر نمیزد...
ولی خود من هم به هوش و عرضه این آقای خاص واقعا اعتقاد دارم، ولی دوست ندارم تیم دوست داشتنی من که پر طرفدارترین تیم دنیا هستش با اومدن این آدم حداقل نصف طرفداراش رو از دست بده...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من هم دوای این تیم فقط مورینیو هست

مو عوض شده. رفتارش رو میگم. اون مربی جنجالی سابق نیست

اما جاه طلبه و این گمشده یونایتده

مو خودش هم دوست داره بیاد یونایتد و فکر میکنم دوست داشته باشه سالها بمونه

من از بعضی کارهاش خوشم نمیومد اما الان مدتهاست که اون حرکات رو ازش ندیدم

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
به نظر من هم دوای این تیم فقط مورینیو هست

مو عوض شده. رفتارش رو میگم. اون مربی جنجالی سابق نیست

اما جاه طلبه و این گمشده یونایتده

مو خودش هم دوست داره بیاد یونایتد و فکر میکنم دوست داشته باشه سالها بمونه

من از بعضی کارهاش خوشم نمیومد اما الان مدتهاست که اون حرکات رو ازش ندیدم

منم با آقا مهرداد در زمینه تغییر اخلاق مورینیو موافقم.
از طرفی مویس با یونایتد کاری کرده که من نوعی که هیچوقت حاضر نبودم مورینیو رو روی نیمکت یونایتد ببینم الان از این اتفاق استقبال میکنم. خدایا یعنی کی ما از شر این بلای آسمانی خلاص میشیم؟:(

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
مورینیو تازه رفته چلسی ... فک نمیکنین بخواد یکی دو سال دیگه بمونه تو چلسی؟
به ضخصه خودمم دوس دارم مورینیو بیاد چون با این اخلاقیاتی که داره میتونه منچستر رو نجات بده

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
ﻣﻈﻠﻮﻣﯿﺖ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺭﻓﺘه (به هیچ عنوان من حمایت نمیکنم ولی مطلب جالبی هست به نظرم)

یکم طولانیه ولی توصیه میکنم آقایون"روشن فکر"این متن رو بخونن خدایی با تک تک حرفاش موافقم!

ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﯼ – ﻓﺮﮔﻮﺳﻦ ﺩﺭ ﺍﻭﺧﺮ ﻓﺼﻞ ﻗﺒﻞ ﺑﺎﺯﻧﺸﺴﺘﻪ ﺷﺪ، ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﺑﻌﺪ ﺭﺳﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﺧﺒﺮ ﺩﺍﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﯾﺪ ﻣﻮﯾﺲ، ﺳﺮﻣﺮﺑﯽ ﺍﺳﮑﺎﺗﻠﻨﺪﯼ ﺍﻭﺭﺗﻮﻥ، ﺟﺎﻧﺸﯿﻦ ﺍﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﻓﺼﻞ ﺑﻌﺪ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ.
ﺷﮏ ﻭ ﺗﺮﺩﯾﺪ ﺍﺯ ﻫﻤﺎﻥ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺁﻏﺎﺯ ﺷﺪ، ﺁﯾﺎ ﺍﻭ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺟﺎﻧﯿﺸﯿﻦ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻓﺮﮔﻮﺳﻦ ﺑﺎﺷﺪ؟ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺍﺯ ﻫﻤﺎﻥ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﻨﯿﻢ، ﻣﻮﯾﺲ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻧﻪ ﻓﺼﻞ 03-2002 ﺑﻪ ﺍﻭﺭﺗﻮﻥ ﺁﻣﺪ ﺗﯿﻢ 15 ﺟﺪﻭﻝ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﻓﺼﻞ ﺁﻥ‌ﻫﺎ ﺑﻪ ﺭﺗﺒﻪ 5 ﺟﺪﻭﻝ ﺭﺳﺎﻧﺪ.ﺑﺎ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺗﺎﺑﺴﺘﺎﻥ ﺗﻐﯿﯿﺮﺍﺗﯽ ﺑﻨﯿﺎﺩﯾﻦ ﺩﺭ ﺗﯿﻢ ﺩﺍﺩ ﻭ ﺗﯿﻢ ﺍﻭ ﻓﺼﻞ ﺁﯾﻨﺪﻩ 17ﺍﻡ ﺷﺪ ﻭﻟﯽ ﻣﺪﯾﺮﺍﻥ ﺍﻭﺭﺗﻮﻥ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﻣﻮﯾﺲ ﻧﯿﺰ ﺟﻮﺍﺏ ﺁﻥ‌ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﺩﺍﺩ. ﺍﻭﺭﺗﻮﻧﯽ ﮐﻪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺭﺗﺒﻪ ﺍﺵ ﺩﺭ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﻓﺼﻞ ﺑﯿﻦ ﺳﯿﺰﺩﻫﻢ ﺗﺎ ﺷﺎﻧﺰﺩﻫﻢ ﺩﺭ ﻧﻮﺳﺎﻥ ﺑﻮﺩ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﺑﻪ ﺗﯿﻤﯽ ﺷﺪ ﮐﻪ ﻃﯽ ﺩﻩ ﻓﺼﻞ ﺑﻌﺪ ﺑﺠﺰ ﯾﮏ ﺑﺎﺭ، ﺭﺗﺒﻪ ﺍﺵ ﺍﺯ ﻫﻔﺘﻢ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺗﺮ ﻧﯿﺎﻣﺪ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻏﻮﻝ ﻫﺎﯾﯽ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ، ﭼﻠﺴﯽ، ﺁﺭﺳﻨﺎﻝ، ﻟﯿﻮﺭﭘﻮﻝ ﻭ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮﺳﯿﺘﯽ ﺩﺭ ﻟﯿﮓ ﺑﺮﺗﺮ ﺣﻀﻮﺭ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ.
ﻓﻠﺴﻔﻪ ﻣﻮﯾﺲ ﺩﺭ ﺍﻭﺭﺗﻮﻥ ﺟﺎﻟﺐ ﺑﻮﺩ، ﯾﮏ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﮐﻼ‌ﺳﯿﮏ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﺳﺎﻧﺘﺮ ﺍﺯ ﺟﻨﺎﺣﯿﻦ ﮐﻪ ﺁﻣﯿﺨﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺷﻨﺎﻭﺭ ﻣﺪﺭﻥ. ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﻥ ﺍﻭﺭﺗﻮﻥ ﺩﺭ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ 70% ﺑﺎﺯﯼ‌ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﺤﺖ ﻧﻈﺮ ﻣﻮﯾﺲ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ 450 ﭘﺎﺱ ﺭﺩ ﻭ ﺑﺪﻝ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ.ﺣﺮﮐﺎﺕ ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ ﺁﺑﯽ ﻫﺎﯼ ﺑﻨﺪﺭ ﻟﯿﻮﺭﭘﻮﻝ ﺭﺍ ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺯ ﺧﺎﻃﺮ ﻧﺒﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ. ﺍﻭﺭﺗﻮﻥ ﻣﻮﯾﺲ ﺗﯿﻤﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﺎ ﭘﺎﺳﮑﺎﺭﯼ ﺗﮏ ﺿﺮﺏ ﺗﺎ ﺩﻡ ﺩﺭﻭﺍﺯﻩ ﺣﺮﯾﻒ ﺟﻠﻮ ﻣﯽ‌ﺁﻣﺪ ﻭ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻣﯽ‌ﮐﺮﺩ.ﺯﯾﺎﺩ ﺩﻭﺭ ﻧﺮﻭﯾﻢ، ﻫﻤﯿﻦ ﻓﺼﻞ ﻗﺒﻞ، ﺍﻣﺘﯿﺎﺯ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺍﺯ ﺍﻭﺭﺗﻮﻥِ ﺩﯾﻮﯾﺪ ﻣﻮﯾﺲ ﺩﺭ ﮔﻮﺩﯾﺴﻮﻥ ﭘﺎﺭﮎ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺮ ﺗﯿﻤﯽ ﯾﮏ ﺁﺭﺯﻭ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺍﮔﺮ ﮐﺴﯽ ﺩﺳﺖ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺁﻧﺠﺎ ﺑﺮﻣﯽ‌ﮔﺸﺖ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻮﺵ ﺷﺎﻧﺲ ﺑﻮﺩ.
ﻓﺼﻞ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺍﻭﺭﺗﻮﻥ ﺑﻪ ﻗﺪﺭﯼ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺭﺍ ﺯﯾﺒﺎ ﻭ ﭼﺸﻢ ﻧﻮﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯽ‌ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﻫﺮ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺩﻭﺳﺘﯽ ﻣﺠﺬﻭﺏ ﺑﺎﺯﯼ ﺍﯾﻦ ﺗﯿﻢ ﻣﯿﺎﻧﻪ ﺟﺪﻭﻟﯽ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ. ﺍﻭﺭﺗﻮﻥ ﺩﺭ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻝ ﺍﺧﯿﺮ ﺣﺮﯾﻒ ﺳﺮﺳﺨﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻗﺒﺎﯼ ﮔﺮﺩﻥ ﮐﻠﻔﺖ ﺧﻮﺩ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ.ﺩﺭ ﻣﻘﺎﻟﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﭼﻨﺪﯼ ﭘﯿﺶ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻭﺑﻼ‌ﮒ ﻫﻮﺍﺩﺍﺭﺍﻥ ﺍﻭﺭﺗﻮﻥ ﺧﻮﺍﻧﺪﻡ ﻧﻈﺮﻡ ﺑﻪ ﻧﮑﺘﻪ ﺍﯼ ﺟﺎﻟﺐ ﺟﻠﺐ ﺷﺪ. ﻫﻮﺍﺩﺍﺭِ ﺍﻭﺭﺗﻮﻧﯽ ﻧﻮﯾﺴﻨﺪﻩ ﺍﯾﻦ ﻭﺑﻼ‌ﮒ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺮ ﺑﺎﺯﯼ ﺍﯾﻦ ﺗﯿﻢ ﺑﻪ ﮔﻮﺩﯾﺴﻮﻥ ﭘﺎﺭﮎ ﻣﯽ‌ﺭﻭﺩ، ﻋﻠﯿﺮﻏﻢ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺗﯿﻢ ﻣﺎﺭﺗﯿﻨﺰ ﻧﺘﺎﯾﺠﯽ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﻣﻮﯾﺲ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﻣﺎ، ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻓﻮﺗﺒﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺗﯿﻢ ﻣﻮﯾﺲ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯽ‌ﮐﺮﺩ ﺍﺯ ﻓﻮﺗﺒﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺗﯿﻢ ﻣﺎﺭﺗﯿﻨﺰ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﻣﯽ‌ﺩﻫﺪ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺑﻬﺘﺮ ﺑﻮﺩ.ﺩﻟﯿﻠﺶ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﻣﯽ‌ﺩﻫﺪ ﮐﻪ ﺗﯿﻢ ﻣﻮﯾﺲ ﯾﮏ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺷﻨﺎﻭﺭ ﻭ ﺭﻭﺍﻥ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﻣﯽ‌ﺩﺍﺩ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻫﺮ ﺣﺮﮐﺖ، ﺗﯿﻢ ﺗﺎ ﺁﺳﺘﺎﻧﻪ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﺭﻭﺍﺯﻩ ﺣﺮﯾﻒ ﺟﻠﻮ ﻣﯽ‌ﺭﻓﺖ ﺍﻣﺎ ﻣﺎﺭﺗﯿﻨﺰ ﺗﯿﻤﯽ ﺧﺸﻦ ﻭ ﺟﻨﮕﻨﺪﻩ ﺑﻪ ﻣﯿﺪﺍﻥ ﻣﯽ‌ﻓﺮﺳﺘﺪ ﻭ ﺗﻤﺮﮐﺰ ﻋﻤﺪﻩ‌ﺍﺵ ﺭﻭﯼ ﮔﻞ ﻧﺨﻮﺭﺩﻥ ﺍﺳﺖ. ﻣﺎﺭﺗﯿﻨﺰ ﺑﻬﺘﺮ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻣﻮﯾﺲ ﺑﻬﺘﺮ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯽ‌ﮐﺮﺩ.ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻫﻢ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﺸﻮﺩ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﻓﻌﻠﯽ ﻣﺎﺭﺗﯿﻨﺰ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﻮﯾﺲ ﺩﺭ ﻃﯽ ﺍﯾﻦ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻝ ﺍﺳﺖ.

ﺩﯾﻮﯾﺪ ﻣﻮﯾﺲ ﺗﯿﻢ 15 ﺟﺪﻭﻝ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﻃﯽ 10 ﺳﺎﻝ ﺑﺎ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺍﯼ ﮐﻤﺘﺮ ﺍﺯ 100 ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﭘﻮﻧﺪ ﺗﯿﻢ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﮕﺎﻩ ﺧﻮﺑﯽ ﺩﺭ ﺟﺪﻭﻝ ﺭﺳﺎﻧﺪ ﻭ ﺍﻧﺼﺎﻓﺎ ﺟﺎﯾﮕﺎﻫﯽ ﻓﺮﺍﺗﺰ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ، ﺩﺭ ﺣﻀﻮﺭ ﺗﯿﻢ‌ﻫﺎﯾﯽ ﻣﺜﻞ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮﺳﯿﺘﯽ ﻭ ﭼﻠﺴﯽ ﮐﻪ ﻫﺮ ﻓﺼﻞ ﺣﺪﻭﺩ 100 ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﭘﻮﻧﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﺬﺏ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻨﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﻏﯿﺮ ﻣﻤﮑﻦ ﺑﺎﺷﺪ.

ﺣﺎﻝ ﺑﻪ ﺳﺮﺍﻍ ﺍﻭﺿﺎﻉ ﻧﺎﺑﺴﺎﻣﺎﻥ ﺍﻭ ﺩﺭ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﺑﺮﻭﯾﻢ.

ﺍﮔﺮ ﺑﺨﻮﺍﻫﯿﻢ ﻣﻨﺼﻔﺎﻧﻪ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﯿﻢ ﺍﻭ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻧﺘﺎﯾﺞ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻘﺼﺮ ﻧﯿﺴﺖ. ﺑﺎﯾﺪ ﻭﺍﻗﻊ ﺑﯿﻦ ﺑﻮﺩ، ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻓﯿﻨﺎﻝ 2009 ﻭ ﺑﺎﺧﺖ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﺑﻪ ﺑﺎﺭﺳﺎ ﻭ ﻣﺘﻌﺎﻗﺒﺎ ﺭﻓﺘﻦ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﻭ ﺗﻮﺯ، ﻭ ﺳﭙﺲ ﺭﻓﺘﻦ ﮐﺎﺭﺑﻮﺱ ﮐﯿﺮﻭﺵ، ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺿﻌﯿﻒ ﺷﺪ.ﻓﻘﻂ ﻭ ﻓﻘﻂ ﺷﺨﺼﯿﺖ ﮐﺎﺭﯾﺰﻣﺎﺗﯿﮏ ﻓﺮﮔﻮﺳﻦ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﺴﺖ ﺍﯾﻦ ﺗﯿﻢ ﺭﺍ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﮐﻨﺪ ﻭ ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﻓﯿﻨﺎﻝ ﺍﺭﻭﭘﺎ ﺑﺮﺳﺎﻧﺪ.ﺳﺎﻝ 2012 ﮐﻪ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﺩﺭ ﻭﺍﭘﯿﺴﯿﻦ ﺛﺎﻧﯿﻪ ﻫﺎ ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺳﯿﺘﯽ ﺩﺍﺩ ﻓﺮﮔﻮﺳﻦ ﺑﻪ ﺿﻌﻒ ﺗﯿﻢ ﺧﻮﺩ ﭘﯽ ﺑﺮﺩ ﻭ ﺧﺮﯾﺪ ﻓﻦ ﭘﺮﺳﯽ ﻭ ﮐﺎﮔﺎﻭﺍ ﺷﺎﯾﺪ ﺗﻨﻬﺎ ﮐﺎﺭﯼ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﺷﺪﻥ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺍﻭ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺑﻮﺩ.
ﺩﺭﺳﺖ ﺍﺳﺖ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﺍﺯ ﺳﺎﻝ 2009 ﺑﻪ ﺑﻌﺪ، ﯾﮏ ﻓﺼﻞ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﺷﺪﻩ ﺍﻣﺎ ﺍﯾﻦ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﺷﺪﻥ‌ﻫﺎ ﺩﻻ‌ﯾﻠﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ.ﺿﻌﻒ ﻣﻔﺮﺕ ﺁﺭﺳﻨﺎﻝ ﻭ ﻟﯿﻮﺭﭘﻮﻝ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﯽ ﻫﺎ ﺑﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ. ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎ ﯾﮏ ﺗﯿﻢ ﺑﺮ ﺳﺮ ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﯽ ﺭﻗﺎﺑﺖ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﻧﻪ ﺑﺎ ﭼﻨﺪ ﺗﯿﻢ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻭ ﻫﺮ ﻓﺼﻞ ﯾﮏ ﺗﯿﻢ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ.ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﺟﺪﻭﻝ ﺍﯾﻦ ﻓﺼﻞ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﭼﻬﺎﺭ ﺗﯿﻢ ﺷﺎﻧﺲ ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﭼﻬﺎﺭ ﺳﺎﻝ ﺍﺧﯿﺮ ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ.ﺩﻭ ﻓﺼﻞ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﻭ ﭼﻠﺴﯽ ﻣﺪﻋﯽ ﺑﻮﺩﻩ‌ﺍﻧﺪ، ﺩﻭ ﻓﺼﻞ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﻭ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮﺳﯿﺘﯽ.
ﻓﺮﮔﻮﺳﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻓﺘﻦ ﺩﻻ‌ﯾﻞ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺩﺍﺷﺖ ﮐﻪ ﺷﺎﯾﺪ ﺍﺻﻠﯽ ﺗﺮﯾﻦ ﺁﻥ‌ﻫﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﺗﯿﻢ ﻓﻌﻠﯽ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﺑﻮﺩ.ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﺷﺪﻥ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﯿﻢ ﺩﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭ ﺁﺳﺎﻧﯽ ﻧﺒﻮﺩ ﻓﺼﻞ ﻗﺒﻞ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﻪ ﻟﻄﻒ ﺧﻂ ﺣﻤﻠﻪ ﺁﺗﺸﯿﻨﺶ ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﯽ ﺭﺍ ﺍﺯ ﭼﻨﮓ ﻫﻤﺸﻬﺮﯼ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩ، ﺁﻥ‌ﻫﺎ ﻓﺼﻞ ﻗﺒﻞ 43 ﮔﻞ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺁﻣﺎﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﯾﮏ ﺗﯿﻢ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﯾﮏ ﻓﺎﺟﻌﻪ ﺍﺳﺖ.ﺍﺯ ﺗﯿﻢ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥِ ﭼﻤﭙﯿﻮﻧﺰﻟﯿﮓ ﻓﺮﮔﻮﺳﻦ، ﺩﺭ ﻓﺼﻞ 2008، ﮐﻪ ﺍﺗﻔﺎﻗﺎ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﺁﻥ‌ﻫﺎ ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﻥ ﻣﻬﻢ ﺗﯿﻢ ﻓﻌﻠﯽ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﺎﻗﯽ ﻧﻤﺎﻧﺪ ﺍﺳﺖ.ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﻭ ﺗﻮﺯ ﺭﻓﺘﻨﺪ، ﻭﻥ ﺩﺭ ﺳﺎﺭ، ﻧﻮﯾﻞ ﻭ ﺍﺳﮑﻮﻟﺰ ﺑﺎﺯﻧﺸﺴﺘﻪ ﺷﺪﻧﺪ، ﮐﺮﯾﮏ، ﺍﻭﺭﺍ، ﻭﯾﺪﯾﭻ ﻭ ﻓﺮﺩﯾﻨﺎﻧﺪ ﺍﺯ 30 ﺳﺎﻟﮕﯽ ﮔﺬﺷﺘﻨﺪ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ﺭﻭﻧﯽ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺑﺎﺯﻣﺎﻧﺪﻩ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎﺳﺖ.ﮔﯿﮕﺰ ﻫﻢ ﮐﻪ ﻭﺍﺭﺩ ﺩﻫﻪ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺧﻮﺩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ.
ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺧﺎﻧﻪ ﺗﮑﺎﻧﯽ ﺍﺳﺎﺳﯽ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﻓﺮﮔﻮﺳﻦ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺧﻮﺑﯽ ﮔﺮﻓﺖ، ﺍﻭ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ ﺗﮑﺎﻧﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻋﻬﺪﻩ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﺗﺎ ﺗﯿﻢ ﺟﺪﯾﺪ ﺑﺎ ﺗﻔﮑﺮﺍﺕ ﻭ ﻋﻼ‌ﯾﻖ ﺍﻭ ﺑﺴﺘﻪ ﺷﻮﺩ.ﻣﻮﯾﺲ ﮔﺰﯾﻨﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﻮﺩ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﻗﺒﻼ‌ ﯾﮏ ﺍﻭﺭﺗﻮﻥ ﺧﻮﺏ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﻭﻟﯽ ﻓﺮﮔﻮﺳﻦ ﺑﻪ ﻓﮑﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﺎﺕ ﺑﯽ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﻣﻮﯾﺲ ﻧﺒﻮﺩ.ﻣﻮﯾﺲ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﺎﺕ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﮐﺮﺩ،ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﮐﺮﺩ ﭼﻮﻥ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ‌ﮐﺮﺩ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻓﺼﻞ 43 ﮔﻞ ﺑﺨﻮﺭﺩ ﺍﻣﺎ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﺷﻮﺩ.ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﮐﺮﺩ ﭼﻮﻥ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ‌ﮐﺮﺩ ﻣﻘﺒﻮﻟﯿﺖ ﺍﻭ ﺩﺭ ﺭﺧﺘﮑﻦ ﻭ ﺳﮑﻮﻫﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻓﺮﮔﯽ ﺍﺳﺖ،ﻓﮑﺮ ﻣﯽ‌ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﯿﻢ ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﻣﯽ‌ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﺮﺳﺪ، ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺍﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩ ﻓﺮﮔﻮﺳﻦ ﺍﺳﺖ.ﻭ ﺍﻣﺎ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻣﻮﯾﺲ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻣﯽ‌ﺧﻮﺍﺳﺖ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺍﻭﺭﺗﻮﻥ ﻫﺪﺍﯾﺖ ﮐﻨﺪ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺴﺖ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﺭﺍ ﻃﻮﺭﯼ ﻫﺪﺍﯾﺖ ﻣﯽ‌ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﻧﯿﺎ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺑﺎﺷﺪ.
ﻣﻨﭽﺴﺘﺮﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ 27 ﺳﺎﻝ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻃﺮﺯ ﺗﻔﮑﺮ ﺗﻤﺮﯾﻦ ﮐﺮﺩ، ﺑﺎﺯﯼ ﮐﺮﺩ ﻭ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﺷﺪ.ﻓﺮﮔﻮﺳﻦ ﭼﻨﺎﻥ ﺍﻣﭙﺮﺍﻃﻮﺭﯼ ﺩﺭ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﺑﻨﺎ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﻧﺸﺴﺘﻦ ﺭﻭﯼ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﻤﮑﺖ ﺑﻪ ﺭﺍﺳﺘﯽ ﺟﺮﺍﺕ ﻣﯽ‌ﺧﻮﺍﻫﺪ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﻫﺎ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻓﺮﮔﻮﺳﻦ ﺭﻭ ﻧﻤﯽ‌ﺷﻨﺎﺳﻨﺪ ﺗﺎ ﻣﻮﯾﺲ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺍﻭ ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﮐﻨﻨﺪ.ﺳﺎﯾﻪ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻓﺮﮔﻮﺳﻦ ﻓﺸﺎﺭ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺳﺮ ﻣﻮﯾﺲ ﺩﻭﭼﻨﺪﺍﻥ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ.ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻨﯿﺪ ﻣﻮﺭﯾﻨﯿﻮ ﻭ ﮔﻮﺍﺭﺩﯾﻮﻻ‌ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﺍﻧﺶ ﻭ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﺧﻮﺩ، ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﺸﺴﺘﻦ ﺭﻭﯼ ﻫﻤﭽﯿﻦ ﻧﯿﻤﮑﺘﯽ ﺑﺎﯾﺴﺖ ﺭﯾﺴﮏ ﻣﯽ‌ﮐﺮﺩﻧﺪ.ﻧﺸﺴﺘﻦ ﺭﻭﯼ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﻤﮑﺖ ﺟﺮﺃﺕ ﻣﯽ‌ﺧﻮﺍﺳﺖ، ﻫﺮ ﻣﺮﺑﯽ ﺑﺎﻻ‌ﯼ ﺳﺮ ﺍﯾﻦ ﺗﯿﻢ ﺑﻮﺩ ﻧﺘﺎﯾﺠﺶ ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﺒﻮﺩ ﻭ ﻣﻮﯾﺲ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﺬﯾﺮﻓﺘﻦ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﻤﮑﺖ ﺳﺮ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻭ ﺣﺮﻓﻪ ﺧﻮﺩ ﺭﯾﺴﮏ ﮐﺮﺩ.ﺍﻭ ﻣﺮﺑﯽ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻮﺑﯽ ﺍﺳﺖ ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﺁﻣﺪﻥ ﺭﻭﯼ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﻤﮑﺖ ﻋﻼ‌ﻭﻩ ﺑﺮ ﻓﺸﺎﺭﯼ ﮐﻪ ﻣﺘﺤﻤﻞ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ، ﮐﺎﺭﺑﻠﺪﯼ ﻭ ﺗﻮﺍﻧﺎﯾﯽ ﺧﻮﺩﺵ ﺯﯾﺮ ﺳﻮﺍﻝ ﺭﻓﺖ.
ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﺍﻥِ ﺭﻗﺒﺎﯼ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ، ﺣﺘﯽ ﺧﻮﺩ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﺍﻥ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﺩﺭ ﺷﺒﮑﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﻣﻮﯾﺲ ﺭﺍ ﻣﻮﺭﺩ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﺩﻫﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﯾﺎﺩﺷﺎﻥ ﺭﻓﺘﻪ ﮐﻪ ﻃﯽ ﺳﻪ ﻓﺼﻞ ﺍﺧﯿﺮ ﺍﻣﺘﯿﺎﺯ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺍﺯ ﺍﻭﺭﺗﻮﻥ ﺳﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺗﯿﻤﺸﺎﻥ ﺑﻮﺩ.
ﺩﺭ ﺗﺎﺑﺴﺘﺎﻥ ﺍﻣﺴﺎﻝ ﻋﻼ‌ﻭﻩ ﺑﺮ ﺑﯽ ﺗﺠﺮﺑﮕﯽ ﻣﻮﯾﺲ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﻧﯿﻤﮑﺖ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ، ﺍﺩ ﻭﻭﺩﻭﺍﺭﺩ ﻣﺪﯾﺮ ﺍﺟﺮﺍﯾﯽ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﻧﯿﺰ ﺩﺭ ﺟﺬﺏ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺑﯽ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﻋﻤﻞ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﻧﯽ ﻧﻈﯿﺮ ﻓﺎﺑﺮﮔﺎﺱ،ﺗﯿﺎﮔﻮ ﻭ ﮐﻮﯾﻦ ﺍﺳﺘﺮﻭﺗﻤﻦ ﺍﺯ ﭼﻨﮓ ﺷﯿﺎﻃﯿﻦ ﺳﺮﺥ ﺩﺭﺁﻣﺪﻧﺪ ﺑﯽ ﺗﺠﺮﺑﮕﯽ ﺍﻭ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪ ﺍﻭﺭﺗﻮﻥ ﺑﻪ ﺳﺎﺩﮔﯽ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﺎﺯﯼ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺩﺳﺖ ﺁﺧﺮ ﻓﻠﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﺑﺎ 27 ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﭘﻮﻧﺪ ﺑﻪ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﺑﻔﺮﻭﺷﺪ. ﺩﯾﮕﺮ ﺍﻫداﻑ ﻣﻮﯾﺲ ﻧﯿﺰ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﺬﺏ ﮔﺎﺭﺍﯼ، ﺑﯿﻨﺰ ﻭ ﮐﻮﻧﺘﺮﺍﺋﻮ ﺑﻪ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ ﺧﻮﺭﺩ ﻭ ﻣﻮﯾﺲ ﻧﺘﻮﺍﻧﺴﺖ ﺧﺮﯾﺪﻫﺎﯼ ﺑﺎﺏ ﻣﯿﻠﺶ ﺭﺍ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﻫﺪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻭﺟﻮﺩ ﺍﺯ ﮐﺴﯽ ﺍﻧﺘﻘﺎﺩ ﻧﮑﺮﺩ ﻭ ﺻﺒﺮ ﮐﺮﺩ، ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺻﻠﻪ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﻥ ﺧﺮﯾﺪ ﻭ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﺵ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺩ.
ﻣﻮﯾﺲ ﻫﻨﻮﺯ ﺩﺭ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﮔﯿﺞ ﺍﺳﺖ، ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻭ ﺍﺯ ﻫﺮ ﺟﻬﺖ ﺗﺤﺖ ﻓﺸﺎﺭ ﺍﺳﺖ.ﺗﺮﮐﯿﺒﺶ ﻣﺪﺍﻭﻡ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺍﺳﺖ، ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﻥ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﯾﮑﯽ ﺑﺪﺗﺮ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻭ ﻧﯿﺰ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺍﻭﺿﺎﻉ ﮔﻢ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ.ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﺎﺕ ﺍﻭ ﺩﺭ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﭼﯿﻨﯽ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ، ﮐﻨﺎﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﺁﻥ ﮐﺎﺭﯾﺰﻣﺎ ﻻ‌ﺯﻡ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺪﺍﯾﺖ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﭘﯿﺪﺍ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﻭ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﻣﺜﻞ ﻓﺮﮔﻮﺳﻦ ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻨﺪ.
ﺑﺤﺚ ﺩﺭ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻋﻤﻠﮑﺮﺩ ﻣﻮﯾﺲ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻩ، ﺍﺗﻔﺎﻗﺎ ﺑﺮﻋﮑﺲ، ﺍﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺍﺯ ﺗﻮﻗﻌﺎﺕ ﮐﺎﺭ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﺻﻼ‌ ﺩﺭ ﺣﺪ ﻭ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻫﺎﯼ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﻧﺸﺎﻥ ﻧﺪﺍﺩﻩ ﺍﻣﺎ، ﺷﺎﯾﺪ ﺯﻣﺎﻥ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺭﺍ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﻨﺪ.ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﻥ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﻣﻮﯾﺲ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻧﺠﺎﺕ ﺩﻫﻨﺪ ﻭﻟﯽ ﺁﻥ‌ﻫﺎ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻗﺼﺪ ﻫﻤﭽﯿﻦ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ.ﮐﺎﭘﯿﺘﺎﻥ ﺗﯿﻢ ﺍﻭ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺍﯾﻨﺘﺮ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩ ﺍﻣﻀﺎ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻫﺮ ﺑﺎﺯﯼ ﺑﺪﺗﺮ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ، ﺍﻭﺭﺍ ﮐﻪ ﺷﺮﺍﯾﻄﺶ ﻣﺸﺨﺺ ﻧﯿﺴﺖ، ﻓﻦ ﭘﺮﺳﯽ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﺟﺪﺍﯾﯽ ﺩﺭ ﺳﺮ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﻥ ﻧﯿﺰ ﺣﺮﻓﺸﺎﻥ ﺧﺮﯾﺪﺍﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﺩ،ﻓﻘﻂ ﺭﻭﻧﯽ ﻭ ﮔﯿﮕﺰ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺍﺯ ﮔﺎﻫﯽ ﺣﻤﺎﯾﺖ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺍﻭ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ‌ﺩﻫﺪ.ﺩﯾﻮﯾﺪ ﻣﻮﯾﺲ ﺷﺎﯾﺪ ﺭﺧﺘﮑﻦ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﺎﺷﺪ.
ﺁﯾﻨﺪﻩ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻓﺮﮔﻮﺳﻦ، ﺍﻣﺴﺎﻝ ﭼﯿﺰﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯽ‌ﺑﯿﻨﯿﻢ، ﭼﻪ ﻣﻮﯾﺲ ﺳﺮﻣﺮﺑﯽ ﺑﻮﺩ ﻭ ﭼﻪ ﮐﺴﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﻭ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﮐﺜﺮ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﺎﻥ ﻣﻮﯾﺲ ﻣﻘﺼﺮ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﯾﻦ ﻧﺘﺎﯾﺞ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﻧﯿﺴﺖ.ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﻪ ﺑﺎﺯﺳﺎﺯﯼ ﺍﺳﺎﺳﯽ ﺩﺍﺭﺩ، ﻧﻪ ﺩﻓﺎﻉ ﺩﺍﺭﺩ، ﻧﻪ ﻫﺎﻓﺒﮏ ﺧﻮﺏ ﻭ ﺩﺭ ﺗﻨﻬﺎﺗﺮﯾﻦ ﻧﻘﻄﻪ ﺯﻣﯿﻦ ﮐﻪ ﻗﻮﯼ ﺍﺳﺖ ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﻧﺶ ﮐﻢ ﺍﻧﮕﯿﺰﻩ ﻫﺴﺘﻨﺪ.ﺑﺠﺰ ﺭﻭﻧﯽ، ﻓﻦ ﭘﺮﺳﯽ ﻭ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﻣﺎﺗﺎ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺷﺎﺧﺼﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﺩﺭ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺳﻪ ﻧﻔﺮ ﻧﯿﺰ ﺍﻓﺖ ﻣﺤﺴﻮﺳﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﻧﺪ.
ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺍﻓﺖ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﺷﺎﯾﺪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺩﻭ ﺳﺎﻝ ﻃﻮﻝ ﻧﮑﺸﺪ ﭼﻮﻥ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﻧﯿﺴﺖ.ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩﻫﺎﯼ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﺗﺠﺎﺭﯼ ﻧﺎﯾﮏ ﻭ ﺷﻮﺭﻭﻟﺖ ﺳﺎﻝ ﺩﯾﮕﺮ ﺁﻏﺎﺯ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﻣﯿﺎﻥ ﻣﺎﻟﯽ ﺍﺻﻼ‌ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﺍﺯ ﺳﻄﺢ ﺍﻭﻝ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺩﻭﺭ ﺑﺎﺷﺪ، ﺩﺭ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻥ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻨﺪ.ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺿﺮﺭ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﺑﻠﮑﻪ ﺳﻮﺩ ﺧﻮﺑﯽ ﺩﺍﺭﺩ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﻫﻮﺍﺩﺍﺭ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺳﺮﺍﺳﺮ ﺩﻧﯿﺎ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﺍﻭ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻓﺼﻞ ﺑﺪ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺭﻓﺖ.ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﻦ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﻣﻮﯾﺲ ﺭﺍ ﺍﺧﺮﺍﺝ ﮐﻨﻨﺪ ﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﻣﯽ‌ﺩﺍﻧﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﮑﺎﺭ ﯾﮏ ﻗﺪﻡ ﺑﻪ ﻋﻘﺐ ﺍﺳﺖ.ﺣﺪﺍﻗﻞ ﯾﮏ ﻓﺼﻞ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺩﯾﻮﯾﺪ ﻣﻮﯾﺲ ﻓﺮﺻﺖ ﺩﺍﺩ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻧﺘﻮﺍﻧﺴﺖ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﻨﺪ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻥ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﺮﻓﺖ.ﻣﻮﯾﺲ ﻧﯿﺰ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺪﺍﻧﺪ ﮐﻪ ﭼﻪ ﻣﻮﻫﺒﺘﯽ ﻧﺼﯿﺒﺶ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺷﻐﻞ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﺪ ﮐﻞ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺗﺤﺖ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﺪ، ﺍﮔﺮ ﻗﺪﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺑﺪﺍﻧﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮐﺮﺩ.
ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﺘﻦ ﻫﺪﻑ ﺣﻤﺎﯾﺖ ﺍﺯ ﻣﻮﯾﺲ ﻧﯿﺴﺖ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﻋﻤﻠﮑﺮﺩ ﺍﻭ ﺭﻭﯼ ﻧﯿﻤﮑﺖ ﭼﻨﺪﺍﻥ ﺿﻌﯿﻒ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ ﺟﺎﯼ ﺩﻓﺎﻋﯽ ﺑﺎﻗﯽ ﻧﻤﯽ‌ﮔﺬﺍﺭﺩ ﻭﻟﯽ ﻫﺪﻑ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩﻥ ﺍﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﺘﺎﯾﺞ ﺑﯽ ﺍﻧﺼﺎﻓﯽ ﺍﺳﺖ.ﻣﻮﯾﺲ ﻗﻄﻌﺎً ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﺎﺗﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭﻟﯽ ﺗﻤﺎﻡ ﺗﻘﺼﯿﺮﺍﺕ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﺪ ﮔﺮﺩﻥ ﺍﻭ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ.
ﺷﺎﯾﺪ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﻣﻮﯾﺲ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺍﯼ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﭼﺮﺍ ﮐه ﺍﻭ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺗﺤﺖ ﻓﺸﺎﺭ ﺍﺳﺖ، ﻧﯿﻤﮑﺖ ﯾﻮﻧﺎﯾﺘﺪ ﺩﺍﻍ ﺗﺮﯾﻦ ﻧﯿﻤﮑﺖِ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻓﺮﮔﻮﺳﻦ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻫﺮﮐﺲ ﺑﺎ ﻧﺸﺴﺘﻦ ﺭﻭﯼ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﻤﮑﺖ ﺳﺮ ﺗﻤﺎﻡ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺧﻮﺩ ﺭﯾﺴﮏ ﻣﯽ‌ﮐﺮﺩ.ﻣﻮﯾﺲ ﺍﯾﻨﮑﺎﺭ ﺭﺍ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺷﺎﯾﺪ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﮔﺬﺭﺍﻧﺪﻥ ﺳﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺣﺮﻓﻪ ﺍﯼ ﺧﻮﺩ ﺍﺳﺖ. ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺍﻭ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﻧﯿﺴﺖ.ﺍﻭ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ، ﺩﺳﺖ ﻣﯽ‌ﺍﻓﺘﺪ، ﻣﻮﺭﺩ ﺍﻧﺘﻘﺎﺩ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﺩ ﻭﻟﯽ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﮐﺎﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ. ﺍﮔﺮ ﺍﻭ ﺍﯾﻦ ﭼﺎﻟﺶ ﺭﺍ ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﺑﮕﺬﺍﺭﺩ ﮐﺎﺭ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺷﺎﯾﺴﺘﻪ احترام هست !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اپل جان. احترام زیادی برای نوشته های شما قائلم اما شما ببین گواردیولا وقتی امپراطوریش در بارسا رو ترک کرد (با کسب اون همه جام) و تیتو اومد جاش
درسته تیتو مثل پپ نبود اما در کل بارسا حداقل در صدر جدول بود.
یا گواردیولا خودش رفت جای یوپ هاینکس !! الان شما ببین بایرن چطوریه ولی خب قبول دارم بازیکن خوب جذب کردن.
همین برندان راجرز رو ببینید. با اینکه مربی لیورپوله اما من ازش خوشم میاد. اخلاقش مثل مورینیو و انتونیو کنته هست. جاه طلب و جسور
شما کنته رو ببین !! فکر میکنی سرمربی گری یووه کار اسونیه ؟
فرگی بزرگه . از نظر من بزرگترین مربی قرن. رو دستش نیست. اما درست نیست که بیایم فرگی رو اونقدر بزرگ کنیم که بخوایم مویس رو جلوش کوچیک نشون بدیم. مویس به نظر من در قواره یونایتد نیست. بهش احترام میذارم . شاید از نظر ذهنی و فنی هم سطح بالایی داشته باشه.
اما مربی گری اونم تو تیمی مثل یونایتد فقط مسائل فنی نیست. مسائل روحی روانی - روحیه پیروزی طلبی . اینا چیزهایی هست که در مویس دیده نمیشه.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
اپل جان. احترام زیادی برای نوشته های شما قائلم اما شما ببین گواردیولا وقتی امپراطوریش در بارسا رو ترک کرد (با کسب اون همه جام) و تیتو اومد جاش
درسته تیتو مثل پپ نبود اما در کل بارسا حداقل در صدر جدول بود.
یا گواردیولا خودش رفت جای یوپ هاینکس !! الان شما ببین بایرن چطوریه ولی خب قبول دارم بازیکن خوب جذب کردن.
همین برندان راجرز رو ببینید. با اینکه مربی لیورپوله اما من ازش خوشم میاد. اخلاقش مثل مورینیو و انتونیو کنته هست. جاه طلب و جسور
شما کنته رو ببین !! فکر میکنی سرمربی گری یووه کار اسونیه ؟
فرگی بزرگه . از نظر من بزرگترین مربی قرن. رو دستش نیست. اما درست نیست که بیایم فرگی رو اونقدر بزرگ کنیم که بخوایم مویس رو جلوش کوچیک نشون بدیم. مویس به نظر من در قواره یونایتد نیست. بهش احترام میذارم . شاید از نظر ذهنی و فنی هم سطح بالایی داشته باشه.
اما مربی گری اونم تو تیمی مثل یونایتد فقط مسائل فنی نیست. مسائل روحی روانی - روحیه پیروزی طلبی . اینا چیزهایی هست که در مویس دیده نمیشه.
من هم کاملا با حرف های شما موافق هستم اقا مهرداد و ارادت دارم خدمت شما مویس بزرگترین اشتباه رو کرد که از اورتون اومد یونایتد اما باید صبر کنیم تا این فصل کابوس وار تموم شه و یه مربی بزرگ بیاد
باید سیستم رو عوض کنیم و مربیان بزرگ بیاریم با بازیکنای بزرگ ما هوادر قهرمانی اوروپا هم میخواهیم اما این مالکا باشگاه به فکر کسی هستن که بیاد مثل فرگی سالیان سال بمونه که این تفکر قدیمی هست
ما هم باید مثل بقیه باشگاه ها خرج کنیم حتی اگر ۳ سال به ۳سال مربی عوض کنیم مویس هم برای این تیم کوچیکه و حتما باید جایگزین شه کسی به جاش بیاد که روحیه جنگیدن رو داشته باشه

اما یه نکته ای که هست باید کم کم به فکر خونه تکونی تیم بشیم این بازکنا پا به سن گذاشتن مخصوصا رابین که ا نظر من نباید از اول فیکس باشه ورونی میتونه نوک بازی کنه
دفاع هم که راحت دریبل میخوره و جا میمونه
مویس کلا تحت تاثیر جو قرار گرفته و احساسی عمل میکنه پس باید بره به تیمی که بتونه ارمش داشته باشه و روش فشار نباشه شخصیت خوبی داره اما به کار یونایتد نمیاد
امسال که برامون تموم شد ولی باید کاری بکنیم مثل لیورپول نشیم که سالیان سال در حسرت جام بمونیم

ولی تنها نکته ی مثبت بازی دیروز حمایت یونایتدی ها تو ورزشگاه بود چی کار میکردن و وحشتناک تشویق میکردن که این روحیه به من داد که بتونم ثابت کنم ما قدرتمند تر برمیگردیم

ولی مربی گری تو منچستر واقعا کاره سختی هست و باید روحیه بالای داشته باشه که تنها کسی که میتونه این کار رو بکنه خوزه مورینیو هست خوزه اخلاقش عوض شده و خیلی خوب شده خودش هم خیلی دوست با منچستر فاتح چندین جام بشه
حداقل میتونه تا ۱۰ سال تو یونایتد بمونه خیلی حیف شد و به نظر من وقتی فرگوسن اعلام بازنشستگی کرد خوزه اماده بود بیاد منچستر که رییس مویس رو انتخاب کرد این تیم یا خوزه میخواد یا یورگن کلوب
مویس قابل احترامه ولی باید بار فنی خودش رو تو تیم هایی که توش ارامش داشته باشه به نمایش بذاره این روحیه رو تو یونایتد نداره اون هم به خاطر سایه ی سنگین فرگوسن هست

GGMU:general601:

Last edited:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
منچستريونايتد در فکر اخراج مويس

روزنامه انگليسي ديلي ميرر از اخراج ديويد مويس در صورت حذف منچستريونايتد از ليگ قهرمانان اروپا خبر داد.
00945331.jpg

منچستريونايتد در اين فصل نمايش کابوس‌واري داشته و تحت هدايت ديويد مويس نتايج ضعيفي را کسب کرده است. شکست اين هفته‌ برابر ليورپول رقيب ديرينه منچستريونايتد اتفاق تلخي براي هواداران اين تيم بوده است.

به نوشته روزنامه‌ "ديلي ميرر" چاپ انگليس خانواده گليزر در حال حاضر به فکر تغيير سرمربي خود افتاده‌اند. اين در حالي است که آنها از ابتداي فصل از سرمربي اسکاتلندي خود حمايت کرده‌اند اما حذف از ليگ قهرمانان اروپا در اين هفته‌ ممکن است آخرين حضور ديويد مويس بر روي نيمکت منچستريونايتد باشد. اتفاقي که چندان بعيد به نظر نمي‌رسد، چرا که منچستريونايتد در بازي رفت در يونان با دو گل شکست خورده است. اين تيم که در ليگ برتر نيز شرايط خوبي ندارد در صورتي که از ليگ قهرمانان اروپا حذف شود و نتواند به قهرماني برسد، منچستر پس از نوزده سال فصل آينده در ليگ قهرمانان اروپا نخواهد بود.

خانواده گليزر با ابراز نگراني از نتايج اين فصل منچستريونايتد اعلام کردند که بسيار نگران آينده تيم هستند‌.

"ديلي ميرر" همچنين فاش کرد، سرالکس فرگوسن، سرمربي سابق منچستريونايتد نيز ديگر از مويس حمايت نمي‌کند، زيرا از نتايج بد اين تيم تحت هدايت جانشين خود با اين تيم ناراحت است.

منچستريونايتد فردا شب (چهارشنبه) در ليگ قهرمانان اروپا برابر المپياکوس قرار مي‌گيرد و تنها در صورتي که بتواند با اختلاف سه گل حريف يوناني‌اش را شکست دهد به مرحله بعد راه مي‌يابد. شياطين سرخ هفته‌ آينده در ليگ برتر انگليس در خانه وستهام به ميدان مي‌روند.

پس در این صورت من شدیدا طرفدار المپیاکوس هستم تا منچستر رو شکست بده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ايرنا/ منابع آگاه از باشگاه فوتبال منچستريونايتد خبر داده اند که سران باشگاه در حال بررسي اخراج ديويد مويس از مربيگري اين تيم هستند.
گفته مي شود خانواده گليزر مالک باشگاه منچستريونايتد با اينکه ظاهرا از مويس حمايت مي کنند اما هفته آينده در مورد سرنوشت او تصميم نهايي را خواهند گرفت.
در اين مدت يونايتد ابتدا بايد شکست 2 بر صفر خود از المپياکو در ليگ قهرمانان اروپا را جبران کند، سپس به مصاف وستهام برود و در نهايت خود را براي دومين دربي منچستر مقابل سيتي آماده کند.
اگرچه صعود به يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان مي تواند تأثير زيادي بر عاقبت مويس بگذارد اما حذف از اين رقابت ها و بعد از آن کسب دو نتيجه ضعيف جدايي مويس را قطعي خواهد کرد.
منابع آگاه در اولدترافورد همچنين خبر داده اند که الکس فرگوسن ديگر از مويس حمايت نمي کند. آنها علاوه بر اين يکي از مهمترين عوامل دخيل در اوضاع بحراني اخير يونايتد را مسائل مالي عنوان کرده اند به طوريکه تعدادي از اسپانسرها و شرکاي تجاري اين باشگاه ديگر علاقه زيادي به ادامه حمايت هاي مالي خود از يونايتد ندارند.
در همين راستا خبرهايي نيز از ابراز تمايل لوييس فان خال سرمربي هلندي براي مربيگري در منچستريونايتد منتشر شده است.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خداییش فان خال بیاد خیلی بهتر از مویس هست. حتی برای یه دوره ۲ ۳ ساله

در ضمن بعید میدونم منچستر از پس المپیاکوس بر بیاد

احتمالا گل هم خواهیم خورد

Il Capitano

Registered User