• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
ما که امسال هه چیز رو از دست دادیم و تغیر مربی در این زمان بسیار به ضرر ما هست باید این فصل رو اجازه داد مویس کارش رو تموم کنه اگر مویس تابستون بره شاید خود خوزه یه نیم نگاهی به روی نیمکت یونایتد داشته باشه
من کیروش و گلوب رو به فن خال ترجیح میدم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مورینیو تازه رفته چلسی ... فک نمیکنین بخواد یکی دو سال دیگه بمونه تو چلسی؟
به ضخصه خودمم دوس دارم مورینیو بیاد چون با این اخلاقیاتی که داره میتونه منچستر رو نجات بده
بستگی داره به جام گرفتن. اگه هم لیگ برتر رو بگیره و هم لیگ قهرمانان رو خب شاید بخواد چلسی رو ترک کنه.

ما که امسال هه چیز رو از دست دادیم و تغیر مربی در این زمان بسیار به ضرر ما هست باید این فصل رو اجازه داد مویس کارش رو تموم کنه اگر مویس تابستون بره شاید خود خوزه یه نیم نگاهی به روی نیمکت یونایتد داشته باشه
من کیروش و گلوب رو به فن خال ترجیح میدم
من هم همینطور اما الان نه کلوپ تیمشو ول میکنه نه کیروش جام جهانی رو بی خیال میشه . به هر حال اول مویس باید بره که بعد جایگزینش بیاد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
بستگی داره به جام گرفتن. اگه هم لیگ برتر رو بگیره و هم لیگ قهرمانان رو خب شاید بخواد چلسی رو ترک کنه.

من هم همینطور اما الان نه کلوپ تیمشو ول میکنه نه کیروش جام جهانی رو بی خیال میشه . به هر حال اول مویس باید بره که بعد جایگزینش بیاد
دقیقا باید صبر کنیم فصل تموم شه فن خال به درد تیم نمیخوره

DeniZRaD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
75

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اشک های مویس بعد از بازی دلم براش میسوزه تو اورتون چه قدر راحت بود دب دبه کبکبه ای داشت

مشاهده پیوست 557802
والا منم دلم می سوزه واسش (خصوصا با دیدن این عکس) ولی باید احساسات رو کنار گذاشت و قبول کرد هدایت منچستر از توانش خارجه
سنگین تری فشاری که ممکنه از طرف هوادارها و افکار عمومی روی یک مربی باشه رو مویس تحمل کرد خصوصا اینکه هدایت تیمی رو به عهده گرفت که با فرگوسن بیش از 2 دهه همواره جزو 3 تیم برتر بودن و هوادارها عادت به ثبات و پیروزی داشتن
تلاشش رو می کنه ولی دست خودش نیست توانش رو نداره درست مثل اینه که از یه آدم معمولی بخوایی مثل رضازاده وزنه برداری کنه!
اگه قرار بود منچستر با مربی به موفقیت برسه ترجیح می دادم گزینه ی اول همین مویس باشه اونم با اختلاف بسیار زیاد
هم انتخاب رئیس بود هم خودش هم آدم با شخصیتیه
بر خلاف بعضی مربیا دنبال لودگی و دلقک بازی نیست کمتر پیش اومده به مسائل حاشیه ای بپردازه و بهانه ی داوری بیاره یا نق بزنه با اینکه امسال بیشترین میزان ناداوری علیه ش بود در خیلی از بازی ها هم بدشانس بود در لحظات پایانی توپ ها پینگ پنگی وار می رفت توی دروازه ش
از هیچکدوم اینا برای توجیه ضعف کاریش استفاده نکرد در هر صورت رفتنش هم به نفع خودشه هم تیم , اینو دیگه باید قبول کرد
امیدوارم مویس بره یه تیم دیگه موفق باشه و یه شرایط ثابتی برای خودش پیدا کنه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چند روزی نبودم...
درباره بازی دوستان همه حرف ها رو زدن،
فقط یه نکته رو ندیدم کسی بگه اونم حمایت طرفدارا توی ورزشگاه تا لحظه آخر بود، واقعاً تعجب کردم...
اون بازی افتضاح، اون نتیجه افتضاح، اما باز شروع کردن تشویق کردن فقط برای اینکه صدای طرفدارای لیورپولو بخوابونن...
واقعاً آزاردهنده بود شنیدن بوق و کرناشون توی الدترافورد، خیلی لذت بردم وقتی استرتفورد اند شروع به تشویق تیم کرد و حتی وقتی خیلی از تماشاگرا داشتن میرفتن این تشویق قطع نشد.
برعکس بعضی از دوستان آرزوی باخت تیممو نمیکنم، حتی اگه منجر به موندن مویس بشه، هیچ هواداری نمیخواد تیمش ببازه، هیچ کس!
با این که احتمالش خیلی کمه، با اینکه وضع تیم خیلی آشفتس و احتمالاً فردا هم با اعصاب خورد باید از پای تلویزیون بلند شم، باز هم میشینم بازی و میبینم، باز هم حرص میخورم، باز هم داد و بیداد میکنم، زیاد باختیم ولی واسه یه طرفدار یونایتد باختن نباید عادی شه!
پ.ن: اصلاً منظورم حمایت از مویس نبود، امید همه ما از دست رفته به این آدم، مهدی جان پست بالا خیلی خوب گفتن در اینباره.
به امید (هرچند واهی) برد...
G G Man U

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
تنها چیزی که میتونم بگم منچستر به این راحتی ها مربی عوض نمیکنه و دیلی میل همیشه مزخرف میگه متاسفانه اون پلاکاردی هم که دیدیم بازی با لیورپول ماله لیورپولی ها بود
هوادارا شدیدا حمایتش کردن و اصلا بر علیهش شعار ندادن به نظرم اگر بخواد موفق شه باید گیگزی رو به عنوان دستیار بزاره شاید با چند بازی کن بتونیم خودمون بالا بکشیم سال بعد تا سر فرصت یه مربی خوب بیاریم
من حمایت نمیکنم ولی منچستری هستم و تابع باشگاه شاید خوشایند کسی نباشه ولی باید حمایت کرد تا زمانی که باشگاه و رییس تصمیم جدایی بگیرن

پ ن : این عکس مربوط به لک لک هاست

بیایید این سال رو هم بگزرونیم فصل تموم شه دمه همتون گرم
به ارم لک لک ها توجه کنید

بازم میگم من طرفداری از شخص نمیکنم من از تیمم حمایت میکنم این تیم از ریشه مریضه

923487_421937394619474_1874358789_n.jpg

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
مویس نتونست فشار سرمربی گری رو تحمل کنه واقعا سخته کار اسونی نیست

من با اومدن فن خال ۱۰۰/ مخالفم شرایط تیم های اینگیلیسی خیلی فرق میکنه با اسپانیا و المان

:general601:منچستر:general601:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
مویس ۵۰ درصد مقصر هست
بازیکنان مصدومیت ها رسانه ها سایه ی پدر همه ی این ها دست به دست دادن امسال

مویس باید بت بازیکنارو بشکونه باید بت رابین رو بشکنه ۲ بازی رو نیمکت باشه میفهمه چه خبره سعی میکنه بشه رابین پارسال الان باید رونی نوک باشه

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
به به می بینم بوی خبرای خوب میاد.خدا از دهن شما و اون خبرگزاری ها بشنوه :general304:
یه روز خوب میاد من اینو می دونم :general406:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
منم با اومدن فن خال موافق نیستم و فکر میکنم بدرد نیمکت یونایتد در حال حاضر نمیخوره. چون الان شرایط فرق میکنه و عملا تیم وارد بحران شده. اگه از اول فن خال انتخاب میشد قضیه فرق میکرد. به نظر من الان یکی مثل گاس هیدینگ بدردمون میخوره. به غیر از هیدینگ این مربیها فکر میکنم میتونن بهمون کمک کنن: یوپ هاینکس، کنته، کلوپ، سیمءونه. گاس هیدینگ و هاینکس فعلا تیمی ندارن و جذبشون به مراتب راحت تر از بقیه گزینه هاست.
راجع به بت شکنی هم کاملا موافقم. رابین بعد از مصدومیت شدیدا افت کرده، رونی رو میتونست بذاره مهاجم و ماتا پشت رونی بازی کنه. رونی هم گاهی نیاز به نیمکت نشینی و تعویض داره. کاری که فرگی میکرد. الان چیچاریتو و ولبک واقعا حقشونه گاهی از اول بازی کنن. فقط امیدوارم اون فرضیه که چند پست قبل مطرح کردم و گفتم ممکنه مویس شروع به باج دادن به بازیکنها کرده باشه، حتی 1% هم صحت نداشته باشه که اگه اینجوری شده باشه افتضاح هستش. امروز تو نت پیچیده که گیگزی با مویس بدلیل خودرای بودن در نظرات فنی به مشکل خورده و اینکه مویس کنترل بازیکنها و رختکن رو از دست داده که نمیدونم چقدر راسته یا دروغ!!

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
من حس می کنم یونایتدیها یک حس ناسیونالیستی دارن و می خوان مربیشون حتما انگلیسی یا بریتانیایی(اسکاتلندی) باشه
اینطور فکر نمی کنید؟
در حالی که دیگر تیم های انگلیسی مثل چلسی و آرسنال و سیتی همشون مربی های خارجی دارن

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من حس می کنم یونایتدیها یک حس ناسیونالیستی دارن و می خوان مربیشون حتما انگلیسی یا بریتانیایی(اسکاتلندی) باشه
اینطور فکر نمی کنید؟
در حالی که دیگر تیم های انگلیسی مثل چلسی و آرسنال و سیتی همشون مربی های خارجی دارن
من فکر میکنم توی جذب بازیکن این موضوع رو تا حدی نشون دادن! مثلا تا حالا فکر کنم کلا یک بازیکن آلمانی جذب کردن و هروقت حرف از جذب بازیکن آلمانی میشه یکسری طرفدارها مخالف این اتفاق هستن. حقیقتش راجع به سابقه مربیهای باشگاه اطلاعات دقیقی ندارم، البته فکر میکنم یکی از دلایل انتخاب مویس بوسیله فرگی اسکاتلندی بودنش بوده یعنی لااقل این حس ناسیونالیستی شاید اینجا تاثیر داشته.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
حالا واقعا به نظرتون امشب میتونیم صعود کنیم یا نه؟
واسه بازی امشب مصدوم نداریم؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
به احتمال بسیار بسیار زیاد حذفیم هر جور حساب کنی این تیم با این خط دفاع حداقل 1 گل رو می خوره بعدش باید 4 تا بزنه تا صعود کنه یعنی برد با تفاضل 3 گل!
با توجه به نتایج و بلاهایی که امسال سر منچستر اومد حذف در لیگ قهرمانان اونم در این مرحله زیاد اتفاق ناراحت کننده ای نیست خصوصا اگه این ناکامی باعث بشه مسئولان باشگاه دنبال راه کار اساسی و تعویض سرمربی برن!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من فکر میکنم توی جذب بازیکن این موضوع رو تا حدی نشون دادن! مثلا تا حالا فکر کنم کلا یک بازیکن آلمانی جذب کردن و هروقت حرف از جذب بازیکن آلمانی میشه یکسری طرفدارها مخالف این اتفاق هستن. حقیقتش راجع به سابقه مربیهای باشگاه اطلاعات دقیقی ندارم، البته فکر میکنم یکی از دلایل انتخاب مویس بوسیله فرگی اسکاتلندی بودنش بوده یعنی لااقل این حس ناسیونالیستی شاید اینجا تاثیر داشته.
خوب این از حد یک تصور فراتر هستش چونکه فرگی در کتاب خاطراتش در مورد مویس گفته که اون با پدر مویس آشنا بوده و اینکه مویس در خانواده ای سخت کوش بزرگ شده و خوب جاهایی هم در مورد انتخاب مویس گفته که ما به یک فرد وفاوادار به باشگاه نیاز داریم و این اولین چیزیه که ما توی یونایتد اون رو میخوایم مشخصاً دست گذاشته روی اسکاتلندی ها و گفته یک اسکاتلندی همیشه وفادار به جایی که درش کار میکنه خواهد بود و همیشه تمام تلاش خودش رو برای موفقیت خواهد کرد!!!!!!
نظر شخصی من اینه که اگر مویس آلمانی بود و همین نتایج رو در اورتون میگرفت فرگی به هیچ عنوان سراغش نمیرفت البته در مورد آلمان و انگلیس این کلاً فقط در مورد منچستر نیست شما ببینید چند تا مربی آلمانی در انگلیس مشغول هستند و اینکه اصلاً چند تا مربی انگلیسی و یا اسکاتلندی در آلمان کار میکنند اونها حتی سراغ بازیکن های بریتانیای هم خیلی نمیرند من خودم آلمان زندگی میکنم و وقتی میخواند مثلاً حتی یک کارمند استخدام کنند خیلی به بریتانیها توجه نمیکنند البته همیشه گفته میشه که ملیتها برای ما تفاوتی نداره ولی این در اکثر جاها در حد یک شعار باقی مونده و کیه که ندونه آلمان ها با انگلیسی ها مشکل دارند به شخصه فکر نمیکنم کلوب به یونایتد بیاد
البته عکس این قضیه هم صادقه و اونها خیلی خوششون نمیاد که آلمانیها توی بریتانیا باشند، خوب به این هم فکر کنید که مدیران باشگاه الان آمریکایی هستند و اینکه حتی اسکاتلندی ها هم با انگلیسی ها خیلی رابطه حسنه ای ندارند ولی قطع به یقین وقتی یک اسکاتلندی و یک آلمانی قرار بشه انتخاب بشند از سوی یک انگلیسی مشخصاً اسکاتلندی انتخاب خواهد شد اینکه میگند بریتانیای کبیر فکر نکنید در حد یک شعاره اونها توی ادبیاتشون توی همه چیزشون مدام دارند مثلاً از طبیعت بریتانیا از هنرمندان بریتانیایی از اصالتشون از بدترین چیزهاشون هم تعریف میکنند آلمان با اینکه دوران فاشیستی رو هم داشته ولی آنقدر مثل بریتانیایی ها از خودشون تعریف نمیکنند.......
بک اعتقاد جالبی دارن بعضی بریتانیای ها میگن اصلاً جاهای دیگه اروپا اروپا نیست چیه آلمان و فرانسه و هلند عظمت میخوای جلال میخوای شکوه میخوای فقط بیا بریتانیا رو ببین بقیه اصلاً بازی نیستند
خوب ربط این صحبتها اینه که باشگاه ریشه داری مثل یونایتد که شالوده فرهنگ بریتانیای هستش و مدتها توسط افرادی بریتانیایی اداره شده بعید به نظر میرسه به راحتی تن بده به تغییر سیاست هاش اونها خیلی خشکتر از این حرفها که ما فکر میکنیم گاهاً فکر میکنند

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
http://www.goal.com/en/news/9/engla...ant-to-win-premier-league-title?ICID=HP_TS_14
خبرهای جالب!
لوییس فن خال از علاقه خودش برای بردن لیگ برتر حرف زده!
"دوست دارم که توی یک تیم مطرح توی انگلیس مربیگری کنم، تا به حال فضای لیگ برتر رو تجربه نکردم.
میخوام توی چهارمین کشور هم لیگ رو ببرم.این هدف منه میخوام که بهش برسم.
یا این، یا اینکه بازنشست میشم و با همسرم به پرتغال میرم.
البته بوندسلیگا رو هم خیلی دوست دارم، اما قبلاً اونجا جام بردم و الان میخوام یک جام مهم توی یک کشور دیگه رو ببرم."
با توجه به اینکه یونایتد و تاتنهام مقصدهای احتمالی ایشون میتونن باشن و شانس یونایتد خیلی بالاتره از تاتنهام، این حرفها کاملاً چراغ سبز فن خال برای مربیگریه یونایتده، مثل اینکه بگه :
Sack him already! I'll be there

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
http://www.goal.com/en/news/9/engla...ant-to-win-premier-league-title?ICID=HP_TS_14
خبرهای جالب!
لوییس فن خال از علاقه خودش برای بردن لیگ برتر حرف زده!
"دوست دارم که توی یک تیم مطرح توی انگلیس مربیگری کنم، تا به حال فضای لیگ برتر رو تجربه نکردم.
میخوام توی چهارمین کشور هم لیگ رو ببرم.این هدف منه میخوام که بهش برسم.
یا این، یا اینکه بازنشست میشم و با همسرم به پرتغال میرم.
البته بوندسلیگا رو هم خیلی دوست دارم، اما قبلاً اونجا جام بردم و الان میخوام یک جام مهم توی یک کشور دیگه رو ببرم."
با توجه به اینکه یونایتد و تاتنهام مقصدهای احتمالی ایشون میتونن باشن و شانس یونایتد خیلی بالاتره از تاتنهام، این حرفها کاملاً چراغ سبز فن خال برای مربیگریه یونایتده، مثل اینکه بگه :
Sack him already! I'll be there
اصلا به درد منچستر نميخوره اين بابا بزارن فصل تموم شه بعد تصميم بگيرن عجله اي دوباره بشه مثل مويس ميشه

بالا