بستگی داره به جام گرفتن. اگه هم لیگ برتر رو بگیره و هم لیگ قهرمانان رو خب شاید بخواد چلسی رو ترک کنه.مورینیو تازه رفته چلسی ... فک نمیکنین بخواد یکی دو سال دیگه بمونه تو چلسی؟
به ضخصه خودمم دوس دارم مورینیو بیاد چون با این اخلاقیاتی که داره میتونه منچستر رو نجات بده
من هم همینطور اما الان نه کلوپ تیمشو ول میکنه نه کیروش جام جهانی رو بی خیال میشه . به هر حال اول مویس باید بره که بعد جایگزینش بیادما که امسال هه چیز رو از دست دادیم و تغیر مربی در این زمان بسیار به ضرر ما هست باید این فصل رو اجازه داد مویس کارش رو تموم کنه اگر مویس تابستون بره شاید خود خوزه یه نیم نگاهی به روی نیمکت یونایتد داشته باشه
من کیروش و گلوب رو به فن خال ترجیح میدم
دقیقا باید صبر کنیم فصل تموم شه فن خال به درد تیم نمیخورهبستگی داره به جام گرفتن. اگه هم لیگ برتر رو بگیره و هم لیگ قهرمانان رو خب شاید بخواد چلسی رو ترک کنه.
من هم همینطور اما الان نه کلوپ تیمشو ول میکنه نه کیروش جام جهانی رو بی خیال میشه . به هر حال اول مویس باید بره که بعد جایگزینش بیاد
چشماش چرا این شکلیه؟اشک های مویس بعد از بازی دلم براش میسوزه تو اورتون چه قدر راحت بود دب دبه کبکبه ای داشت
مشاهده پیوست 557802
والا منم دلم می سوزه واسش (خصوصا با دیدن این عکس) ولی باید احساسات رو کنار گذاشت و قبول کرد هدایت منچستر از توانش خارجهاشک های مویس بعد از بازی دلم براش میسوزه تو اورتون چه قدر راحت بود دب دبه کبکبه ای داشت
مشاهده پیوست 557802
من فکر میکنم توی جذب بازیکن این موضوع رو تا حدی نشون دادن! مثلا تا حالا فکر کنم کلا یک بازیکن آلمانی جذب کردن و هروقت حرف از جذب بازیکن آلمانی میشه یکسری طرفدارها مخالف این اتفاق هستن. حقیقتش راجع به سابقه مربیهای باشگاه اطلاعات دقیقی ندارم، البته فکر میکنم یکی از دلایل انتخاب مویس بوسیله فرگی اسکاتلندی بودنش بوده یعنی لااقل این حس ناسیونالیستی شاید اینجا تاثیر داشته.من حس می کنم یونایتدیها یک حس ناسیونالیستی دارن و می خوان مربیشون حتما انگلیسی یا بریتانیایی(اسکاتلندی) باشه
اینطور فکر نمی کنید؟
در حالی که دیگر تیم های انگلیسی مثل چلسی و آرسنال و سیتی همشون مربی های خارجی دارن
خوب این از حد یک تصور فراتر هستش چونکه فرگی در کتاب خاطراتش در مورد مویس گفته که اون با پدر مویس آشنا بوده و اینکه مویس در خانواده ای سخت کوش بزرگ شده و خوب جاهایی هم در مورد انتخاب مویس گفته که ما به یک فرد وفاوادار به باشگاه نیاز داریم و این اولین چیزیه که ما توی یونایتد اون رو میخوایم مشخصاً دست گذاشته روی اسکاتلندی ها و گفته یک اسکاتلندی همیشه وفادار به جایی که درش کار میکنه خواهد بود و همیشه تمام تلاش خودش رو برای موفقیت خواهد کرد!!!!!!من فکر میکنم توی جذب بازیکن این موضوع رو تا حدی نشون دادن! مثلا تا حالا فکر کنم کلا یک بازیکن آلمانی جذب کردن و هروقت حرف از جذب بازیکن آلمانی میشه یکسری طرفدارها مخالف این اتفاق هستن. حقیقتش راجع به سابقه مربیهای باشگاه اطلاعات دقیقی ندارم، البته فکر میکنم یکی از دلایل انتخاب مویس بوسیله فرگی اسکاتلندی بودنش بوده یعنی لااقل این حس ناسیونالیستی شاید اینجا تاثیر داشته.
اصلا به درد منچستر نميخوره اين بابا بزارن فصل تموم شه بعد تصميم بگيرن عجله اي دوباره بشه مثل مويس ميشهhttp://www.goal.com/en/news/9/engla...ant-to-win-premier-league-title?ICID=HP_TS_14
خبرهای جالب!
لوییس فن خال از علاقه خودش برای بردن لیگ برتر حرف زده!
"دوست دارم که توی یک تیم مطرح توی انگلیس مربیگری کنم، تا به حال فضای لیگ برتر رو تجربه نکردم.
میخوام توی چهارمین کشور هم لیگ رو ببرم.این هدف منه میخوام که بهش برسم.
یا این، یا اینکه بازنشست میشم و با همسرم به پرتغال میرم.
البته بوندسلیگا رو هم خیلی دوست دارم، اما قبلاً اونجا جام بردم و الان میخوام یک جام مهم توی یک کشور دیگه رو ببرم."
با توجه به اینکه یونایتد و تاتنهام مقصدهای احتمالی ایشون میتونن باشن و شانس یونایتد خیلی بالاتره از تاتنهام، این حرفها کاملاً چراغ سبز فن خال برای مربیگریه یونایتده، مثل اینکه بگه :
Sack him already! I'll be there