+ مصدومیت های پی در پی بازیکن های کلیدیمون هم تا حدودی باعث ایجاد این نتایج شدموافقم. اینکه 100% تقصیرات رو گردن مویس بندازیم بابت این نتایج اصلا عادلانه نیست. بازیکنان ، وودوارد و حتی دیوید گیل هم مقصر هستن.
خوب با توجه به همین موضوع هم بعد از بازی با اورتون اخراج شد. همه جا گفته میشه که توی قرارداد مویس بندی وجود داشته که بر اساس این بند اگه تیم به لیگ قهرمانان راه پیدا نکرد، میتونستن تنها با پرداخت یک سال حقوق مویس رو اخراج کنن. البته تصمیم به اخراج یک روز و یک شبه گرفته نشده ولی با باخت به اورتون و فعال شدن اون بند، شرایط اخراج محیا و تصمیم عملی شد.دقیقاً، بعد بازی اورتون بود که از نظر ریاضی غیر ممکن شد قرار گرفتنمون جزو 4 تیم (هرچند خیلی وقت بوده که ناممکن بود!) روز بعدش هم اخراج شد
آخیش. منتظر بودم بالاخره یکی این رو بنویسه.فان خال باز یه مربی هست که هم سابقه قهرمانی داره هم رو نمیده به بازیکن هم استراتژیست و نسل سازه
پایه های بایرن هاینکس از زمان فان خال استارت زده شد
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
فن خال در دو برهه ی زمانی متفاوت سرمربی بارسا بوده.آخیش. منتظر بودم بالاخره یکی این رو بنویسه.
تعجب میکنم که خیلیها اینجا با فانخال مخالف هستن. چیزی نیست که کم داشته باشه. حتی بعضی از تحلیلگرها معتقد بودند که در سال گذشته کاندیدا شدن یوپ هاینکس برای لقب بهترین مربی سال، لقبی زیادیه چه برسه به برنده شدنش. چون فکر میکردند بایرن هاینکس، تماما ساخته و پرداختهء فانخال هست و هاینکس کار خاصی انجام نداده.
کاری ندارم که این تحلیل درسته یا نه، فقط خواستم به اهمیت لوییس فانخال اشاره کنم.
آقا محمد راجع به کارنامه فن خال شما بهتر میتونید نظر بدید ولی در حال حاضر و با توجه به شرایط یونایتد چندتا حسن داره: اول اینکه در دسترس ترین گزینه هست. دوم اینکه دارای ابهت و جربزه(املا این کلمه رو بلد نیستم) لازم برای کنترل تیم هستش. سوم اینکه شاخ هرکی بخواد شاخ بازی در بیاره رو میشکونه و ممکنه در منچستر الان همچین بازیکنهایی وجود داشته باشه. چهارم اینکه به جوونها اهمیت میده. پنجم اینکه مطمءنا گزینه طولانی مدتی نیست و با توجه به شرایط تیم برای مدت کوتاه و سر و سامان دادن به اوضاع جزو بهترین گزینه هاست. احتمالا اگه فن خال انتخاب بشه یک قرارداد 2 تا 3 ساله بهش پیشنهاد بشه و بعد از اون میشه به گزینه های جوونتر که میتونن طولانی مدت در یونایتد بمونن فکر کرد مخصوصا کلوپ دوست داشتنی. چون فکر کنم تا سال 2018 با دورتموند قرارداد داره و چندین بار گفته تا پایان مدت قراردادش در دورتموند میمونه. حالا باید صبر کرد و دید چی پیش میاد.فن خال در دو برهه ی زمانی متفاوت سرمربی بارسا بوده.
بنظرم بهترین گزینه نیست. بحث رو ندادن به بازیکنش دیگه زیاده از حد میشه. تا جایی که در یک برهه نقش مستقیم در جدایی فیگو و در دوره ی بعدی مربیگریش باعث جدایی در اوج ریوالدو از بارسا بصورت بازیکن آزاد شد.
کلا نه با بایرن، نه بارسا، نه تیم ملی هلند عملکرد چشمگیری نداشت. از 20 امتیازش 16 بوده بنظرم
خوب هر کی هم بود ناراحت میشد از خبر اخراجش. در رابطه با بازیکنها هم آره مثل اینکه نقش داشتن. تو مصاحبه بعد از اخراجش هم هیچ حرفی از بازیکنها نزده. مهم اینه که رفت راستی فکر کنم تنها جامی هم که تو دوران مربی گریش گرفت با یونایتد بودآره عزیزانی که اونقدر گفتن این آقا چقدر با شخصیت بوده و خیلی آروم رفته کنار، باید خدمتشون گفت که این آقا آنچنان هم با متانت کنار نرفته و خیلی خیلی قاطی کرده وقتی خبر برکنار شدنش رو شنیده...
لینک مطلب گل رو پیدا نمیکنم که لینک بزارم...:general107:
وقتی هم تشکر کرده، از طرفدارایی بوده که ازش حمایت کردن و اسمی از بازیکنان نیورده که مشخص میکنه که بازیکنان هم دستی داشتن تو برکنار شدن مویس...