• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اینطور که پیش می ریم دوست بعدیمون احتمال انتخاب فن خال را +99% اعلام می کنه :general206::general707::general711:
من حدس میزنم علی آقا یعنی کاربر oldAli علاقه خاصی به فان خال دارن، البته این تنها یک حدسه. پس احتمال داره ایشون نفر بعدی باشن که درصد +99% رو اعلام کنن ;)
جدا شما به این پازل فکر کنید: قبل از اخراج مویس، همه سایتها زدن سران یونایتد با فان خال ملاقات کردن که خوب تکذیب شد البته اون موقع هنوز مویس اخراج نشده بود. فان خال چندین بار گفته که علاقه داره در لیگ انگلیس کار کنه. قراردادش بعد از جام جهانی با هلند تموم میشه و جایگزینش هم انتخاب شده. به تاتنهام جواب نداده و روزنامه ها میگن منتظر منچستره. چندین بار به کار کردن در یونایتد ابراز علاقه نشون داده. خوب اینارو کنار هم بذاری میشه 95/67% یا همون +95% دیگه :D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یک خبر گل زده که اگه درست باشه واقعا اعصاب خراب کن هستش:
منچستر پیشنهاد 64 میلیونی واسه کاوانی داده...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
یک خبر گل زده که اگه درست باشه واقعا اعصاب خراب کن هستش:
منچستر پیشنهاد 64 میلیونی واسه کاوانی داده...
بنظر من که شایعه ای بیش نیست. اولا ما نیاز به مهاجم هدف نداریم چون هم رابین هست و هم رونی تازه بقیه هم هستن، دوما اصلا با این قیمت نمی ارزه.
یک خبر ناراحت کننده هم امروز خوندم: ویل کین بازیکن آکادمی که مهاجم هست و قبل از مصدومیتش خیلی خوب کار کرده بود، پیشنهاد یونایتد برای قرارداد جدید رو نپذیرفته و با اینحساب باشگاه رو ترک میکنه.

Last edited:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
من حدس میزنم علی آقا یعنی کاربر oldAli علاقه خاصی به فان خال دارن، البته این تنها یک حدسه. پس احتمال داره ایشون نفر بعدی باشن که درصد +99% رو اعلام کنن ;)
جدا شما به این پازل فکر کنید: قبل از اخراج مویس، همه سایتها زدن سران یونایتد با فان خال ملاقات کردن که خوب تکذیب شد البته اون موقع هنوز مویس اخراج نشده بود. فان خال چندین بار گفته که علاقه داره در لیگ انگلیس کار کنه. قراردادش بعد از جام جهانی با هلند تموم میشه و جایگزینش هم انتخاب شده. به تاتنهام جواب نداده و روزنامه ها میگن منتظر منچستره. چندین بار به کار کردن در یونایتد ابراز علاقه نشون داده. خوب اینارو کنار هم بذاری میشه 95/67% یا همون +95% دیگه :D
تا حدودی درست حدس زدی نازنین. اما من اصلا علاقه خاصی بهش ندارم اما از اولین باری که مطرح شد، فکر کردم که شاید بهترین گزینهء ممکن باشه. فان‌خال (بر خلاف نظر یکی از دوستان) اولا مربی بسیار بزرگیه. دو بار مربی تیم ملی هلند بوده. همین کافیه برای بزرگی یک نفر. تنها استثنا در این بین شاید فان باستن باشه که مربی بزرگی نبوده. از رینوس میشل بگیر تا ادووکات و هیدینگ و بقیه، همگی مربیان بزرگ و بعضا بسیار بزرگی بودند. جام و افتخار هم کم نداشته. تو هر لیگی که رفته جام قهرمانی رو بالا برده. حتی آلکمار گمنام رو بین تیم‌هایی مثل آژاکس و فاینورد با چنان اقتداری قهرمان کرد که سابقه نداشته. نگید لیگ هلند مهم نیست. موضوع کاریه که با یک تیم درجه دو انجام داد. تازه دو بار هم مربی بارسلونا بوده و کلی افتخار بدست آورده. قهرمان اروپا شده و خلاصه مگه یک مربی چه کارنامهء درخشان‌تری باید داشته باشه؟

آها اون رو میگید؟ آخه اسم اون نفر سر الکساندر چاپمن فرگوسن هست و بهتره دنبال مشابه‌اش نباشید. همون یکی بود و دیگه هم تکرار نخواهد شد.

اما نکته‌ای که انتخاب لویس فان‌خال رو هوشمندانه‌تر میکنه اینه که اون بارها و بارها در تیم‌های مختلف مراحل گذار یک تیم از یک فاز به فاز دیگه رو انجام داده. سبکی رو تکامل داده و یا خونه تکونی اساسی کرده و تیم جدیدی رو ساخته. این دقیقا شرایط فعلی تیم ماست.

آدم بسیار مغرور و گوشت تلخی هم هست. اصلا دوست داشتنی نیست اما الان رختکن تیم به همچین شرایطی احتیاج داره. اساسا اولین لحظه‌ای که معتقد شدم مویس باید بره (می‌دونید که من باختن و حذف و این حرفها رو فاجعه نمی‌دونم) موقعی بود که رونی مصدوم با ده درصد کارایی، نود دقیقه بازی کرد. یا بازیکن‌ها بعد از حذف شدن، رفتن تفریح. این یعنی مویس رختکن رو از دست داده. و این بخشودنی نیست. برای من حکم خروج مویس از این زمان صادر شد.

یک چیز دیگه هم یادم اومد. تیم های فان‌خال خیلی قشنگ و چشم نواز بازی می‌کنند.
از همین الان هم برای ثبت در تاریخ بگم که من در فصل آتی از فان‌خال جام و افتخار نمی‌خوام.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
تا حدودی درست حدس زدی نازنین. اما من اصلا علاقه خاصی بهش ندارم اما از اولین باری که مطرح شد، فکر کردم که شاید بهترین گزینهء ممکن باشه. فان‌خال (بر خلاف نظر یکی از دوستان) اولا مربی بسیار بزرگیه. دو بار مربی تیم ملی هلند بوده. همین کافیه برای بزرگی یک نفر. تنها استثنا در این بین شاید فان باستن باشه که مربی بزرگی نبوده. از رینوس میشل بگیر تا ادووکات و هیدینگ و بقیه، همگی مربیان بزرگ و بعضا بسیار بزرگی بودند. جام و افتخار هم کم نداشته. تو هر لیگی که رفته جام قهرمانی رو بالا برده. حتی آلکمار گمنام رو بین تیم‌هایی مثل آژاکس و فاینورد با چنان اقتداری قهرمان کرد که سابقه نداشته. نگید لیگ هلند مهم نیست. موضوع کاریه که با یک تیم درجه دو انجام داد. تازه دو بار هم مربی بارسلونا بوده و کلی افتخار بدست آورده. قهرمان اروپا شده و خلاصه مگه یک مربی چه کارنامهء درخشان‌تری باید داشته باشه؟

آها اون رو میگید؟ آخه اسم اون نفر سر الکساندر چاپمن فرگوسن هست و بهتره دنبال مشابه‌اش نباشید. همون یکی بود و دیگه هم تکرار نخواهد شد.

اما نکته‌ای که انتخاب لویس فان‌خال رو هوشمندانه‌تر میکنه اینه که اون بارها و بارها در تیم‌های مختلف مراحل گذار یک تیم از یک فاز به فاز دیگه رو انجام داده. سبکی رو تکامل داده و یا خونه تکونی اساسی کرده و تیم جدیدی رو ساخته. این دقیقا شرایط فعلی تیم ماست.

آدم بسیار مغرور و گوشت تلخی هم هست. اصلا دوست داشتنی نیست اما الان رختکن تیم به همچین شرایطی احتیاج داره. اساسا اولین لحظه‌ای که معتقد شدم مویس باید بره (می‌دونید که من باختن و حذف و این حرفها رو فاجعه نمی‌دونم) موقعی بود که رونی مصدوم با ده درصد کارایی، نود دقیقه بازی کرد. یا بازیکن‌ها بعد از حذف شدن، رفتن تفریح. این یعنی مویس رختکن رو از دست داده. و این بخشودنی نیست. برای من حکم خروج مویس از این زمان صادر شد.

از همین الان هم برای ثبت در تاریخ بگم که من در فصل آتی از فان‌خال جام و افتخار نمی‌خوام.
توضیح کامل و منطقی بود. موافقم باهاتون علی آقا عزیز.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

سرمربی شدن یا نشدن ون خال مربوط به من نمیشه ولی 2 نکته!
1- لیگ هلند یا اریدیویژه از لیگ های برتر دنیاست! و از جذابترین هاشون!!
2- az تیم دست و پا بسته و درجه 2ای نیست در هلند!! اگر دقت کنید جزو 8 تیم نهایی یورولیگ هم بود!

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
روز آخر مویس در منچستر و در کمپ تمرینی کرینگتون حتمن بخونید

حتمن بخونید
.
.

بی‌ خواب و عصبی, مویس خبر اخراج خودش رو دریافت کرد
اینطوری بود روز آخر مویس تو یونایتد:
ا‌و فهمیده بود که قراره چه اتفاق بیوفته ولی‌ مثل همیشه به کارش ادامه میداد
مویس ۲ شنبه رو با کارای خرید لوک شاو و تونی کروس و آینده بازیکنای قرضی یونایتد ( زاها و پاول گذرانده بود و ۲ شنبه شب شایعه اخراجش تو روزنامه‌ها پخش می‌شه،
مویس به یکی‌ از دوستاش زنگ می‌زنه که ببین چه اتفاق داره رخ میده و اونم نمیدونه، ا‌و با مدیر باشگاه ( اید وودورد ) حرف می‌زنه، اونم تضمین در مورد آیندش بهش نمیده، و مویس میفهمه که داره یه اتفاق میوفته دراز میکشه بدون اینکه خواببش بیره
مویس ساعت ۴:۳۰ اول صبح میره کررینگتن و مستقیم میره دفترش تا عکاس‌ها و خبرنگارا رو در رو نشه و همونجا مشینه
چند ساعت بعدش وودورد هم میاد کاررینگتن و باهم مشینن و هر ۲ میدونستن که کار به کجا میکشه.
مویس ناراحت، و با عصبانیت از وودورد میپرسه که چطور خبر اخراجش قبل از اینکه خودش بدونه تو خبرا درز پیدا کرده،
وودورد هم نمیتونه جواب درست بده و معذرت می‌خواد، و میگه باشگاه هم نمیخواسته کسی‌ از این خبر چه بفهمه
مویس با ریچارد بوان ( Manager association ) تماس میگیره، اونا هم که کارش کمک کردن به مربیا هست
مویس دستیارنش رو مطلع می‌کنه و بهشون میگن نویل و وودس به کارش تا آخر فصل ادامه میده و استیو راوند و جیمی لومسدن باید بره
ساعت ۹:۳۰ مویس میره از کار مند ای‌ که تو کاررینگتن به خاطر همکاری تشکر می‌کنه و بعدش بازیکنا رو جمع می‌کنه و از همه خدا حافظی می‌کنه، و بازیکنا هم مویس رو تا دفترش همراهی می‌کنه
رایان گیگز، نویل و نیکی بت تمرینات تیم رو به عهده میگیره
وودورد به ریچارد بوان تماس میگیره و باهم صحبت می‌کنه و یه مبلغ حدود ۵ میلیون پوند به مویس میدن، مویس میره ولی‌ نه از در اصلی‌ کرینگتن بلکی از در پشتی‌ جای که عکاس و خبر نگار نبوده، چون نمی‌خواست واسه آخرین بار به خبر نگارا چشم تو چشم بشه،،،
تو کرینگتو گیگز و همکاراش رو میز ناهار میخورد، میز که مویس از اول فصل ازش استفاده میکرد و بیشتر از فصل ۲۰۱۳-۲۰۱۴ رو اونجا گذرونده بود

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب دوستان باید این خبر رو دیگه باور کنیم که کلوب و آنچلوتی از لیست مربیگری تیم کنار گذاشته شدن...
کالدرون رسما اعلام کرده که آنچلوتی جایی نمیره(چرا باید بره؟)...
کلوب هم رسما گفته که کار در منچستر یونایتد رو نمیخواد، البته قبلا هم اعلام کرده بود که کار بارسا رو هم نمیخواد که مشخص میکنه اصلا قصد ترک دورتموند رو نداره(همونطور که گفتم تا بازیکنای تاپش از این تیم نرند کلوب هم هیچ وقت قصد جدایی پیدا نخواهد کرد)...
اینطوری که به نظر میرسه سیمئونه هم قصد ترک مادرید رو نداره...
پس تنها گزینه ونگال میمونه که بدجوری مورد علاقه تیمهای لیگ برتری قرار گرفته و آرسنال و تاتنهام هم بهمراه یونایتد به دنبالش هستن...
باید بگم که اگه ونگال هم نتونه با منچستر موفق بشه باید اشهد این تیم رو خوند، چون گلیزرها نشون دادن که فقط پول براشون مهم هستش و اگه این تیم براشون سود نداشته باشه همونطوری که سالهای گذشته داشته، براحتی قیدش رو میزنن و ما هم باید منتظر یه پولدار عرب باشیم تا بیاد تیم رو بخره، که عملا فاتحه تیم خوندست...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خوب دوستان باید این خبر رو دیگه باور کنیم که کلوب و آنچلوتی از لیست مربیگری تیم کنار گذاشته شدن...
کالدرون رسما اعلام کرده که آنچلوتی جایی نمیره(چرا باید بره؟)...
کلوب هم رسما گفته که کار در منچستر یونایتد رو نمیخواد، البته قبلا هم اعلام کرده بود که کار بارسا رو هم نمیخواد که مشخص میکنه اصلا قصد ترک دورتموند رو نداره(همونطور که گفتم تا بازیکنای تاپش از این تیم نرند کلوب هم هیچ وقت قصد جدایی پیدا نخواهد کرد)...
اینطوری که به نظر میرسه سیمئونه هم قصد ترک مادرید رو نداره...
پس تنها گزینه ونگال میمونه که بدجوری مورد علاقه تیمهای لیگ برتری قرار گرفته و آرسنال و تاتنهام هم بهمراه یونایتد به دنبالش هستن...
باید بگم که اگه ونگال هم نتونه با منچستر موفق بشه باید اشهد این تیم رو خوند، چون گلیزرها نشون دادن که فقط پول براشون مهم هستش و اگه این تیم براشون سود نداشته باشه همونطوری که سالهای گذشته داشته، براحتی قیدش رو میزنن و ما هم باید منتظر یه پولدار عرب باشیم تا بیاد تیم رو بخره، که عملا فاتحه تیم خوندست...
فن خال که به قول معین خان 95+% اومدنیه!
درباره مالک هم، به به نظر من مالک پولدار عرب یا روس بهترن از مالک پولدار آمریکایی!
گلیزرا برا ما چیز خاصی نداشتن که بخوایم افسوس رفتنشونو بخوریم، فقط بدهی...!
حتی اگه دوباره سهامی عام هم بشه باشگاه فوق العادس به نظرم! اونجوری دیگه ترس اینکه مالکمون حوصلش سر بره تیمو ول کنه رو هم نداریم!

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
اولین کنفرانس خبری رایان گیگز به عنوان سرمربی منچستریونایتد دقایقی قبل انجام شد:

- زمانی که اد وود وارد از من خواست تا هدایت تیم را در چند بازی آینده در اختیار بگیرم؛ در دادن جواب مثبت شکی نداشتم
- از کسب این عنوان بسیار خوشحالم؛ این باشگاه بزرگترین بخش زندگی من از 14 سالگلی ام بوده است
- من خوشحالم و به گرفتن این پست افتخار می کنم؛ البته کمی هم نگران و عصبی هستم اما مانند زمانی که بازیکن بودم نمی توانم برای بازی روز شنبه صبر کنم
- نمی توانم تا ساعت 5:30 فردا صبر کنم؛ زمانی که در اولدترافورد راه می رفتم وضعیت فردای اولدترافورد را تصور می کردم
- من به بازیکنانم گفته ام " من به شما اعتماد دارم و از توانایی های شما آگاهم پس به میدان بروید و آن را نشان دهید."
- گیگز هم چنین با تایید این آمادگی رافائل و را بین فن پرسی گفت:" این بازیکنان در هفته های اخیر خوب به نظر می رسیدند و سرحال بودند"

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
تلاش برای نابودی بازماندگان مویس
منچستر به دنبال فروش و انتقال فلینی
واقعا خیلی خوبه که این کابوس داره تهش هم جمع میشه
فکرکردن به حتی ده روز قبل باعث سوت کشیدن مغزم میشه :general607:

بالا