من حدس میزنم علی آقا یعنی کاربر oldAli علاقه خاصی به فان خال دارن، البته این تنها یک حدسه. پس احتمال داره ایشون نفر بعدی باشن که درصد +99% رو اعلام کنن
جدا شما به این پازل فکر کنید: قبل از اخراج مویس، همه سایتها زدن سران یونایتد با فان خال ملاقات کردن که خوب تکذیب شد البته اون موقع هنوز مویس اخراج نشده بود. فان خال چندین بار گفته که علاقه داره در لیگ انگلیس کار کنه. قراردادش بعد از جام جهانی با هلند تموم میشه و جایگزینش هم انتخاب شده. به تاتنهام جواب نداده و روزنامه ها میگن منتظر منچستره. چندین بار به کار کردن در یونایتد ابراز علاقه نشون داده. خوب اینارو کنار هم بذاری میشه 95/67% یا همون +95% دیگه
تا حدودی درست حدس زدی نازنین. اما من اصلا علاقه خاصی بهش ندارم اما از اولین باری که مطرح شد، فکر کردم که شاید بهترین گزینهء ممکن باشه. فانخال (بر خلاف نظر یکی از دوستان) اولا مربی بسیار بزرگیه. دو بار مربی تیم ملی هلند بوده. همین کافیه برای بزرگی یک نفر. تنها استثنا در این بین شاید فان باستن باشه که مربی بزرگی نبوده. از رینوس میشل بگیر تا ادووکات و هیدینگ و بقیه، همگی مربیان بزرگ و بعضا بسیار بزرگی بودند. جام و افتخار هم کم نداشته. تو هر لیگی که رفته جام قهرمانی رو بالا برده. حتی آلکمار گمنام رو بین تیمهایی مثل آژاکس و فاینورد با چنان اقتداری قهرمان کرد که سابقه نداشته. نگید لیگ هلند مهم نیست. موضوع کاریه که با یک تیم درجه دو انجام داد. تازه دو بار هم مربی بارسلونا بوده و کلی افتخار بدست آورده. قهرمان اروپا شده و خلاصه مگه یک مربی چه کارنامهء درخشانتری باید داشته باشه؟
آها اون رو میگید؟ آخه اسم اون نفر سر الکساندر چاپمن فرگوسن هست و بهتره دنبال مشابهاش نباشید. همون یکی بود و دیگه هم تکرار نخواهد شد.
اما نکتهای که انتخاب لویس فانخال رو هوشمندانهتر میکنه اینه که اون بارها و بارها در تیمهای مختلف مراحل گذار یک تیم از یک فاز به فاز دیگه رو انجام داده. سبکی رو تکامل داده و یا خونه تکونی اساسی کرده و تیم جدیدی رو ساخته. این دقیقا شرایط فعلی تیم ماست.
آدم بسیار مغرور و گوشت تلخی هم هست. اصلا دوست داشتنی نیست اما الان رختکن تیم به همچین شرایطی احتیاج داره. اساسا اولین لحظهای که معتقد شدم مویس باید بره (میدونید که من باختن و حذف و این حرفها رو فاجعه نمیدونم) موقعی بود که رونی مصدوم با ده درصد کارایی، نود دقیقه بازی کرد. یا بازیکنها بعد از حذف شدن، رفتن تفریح. این یعنی مویس رختکن رو از دست داده. و این بخشودنی نیست. برای من حکم خروج مویس از این زمان صادر شد.
یک چیز دیگه هم یادم اومد. تیم های فانخال خیلی قشنگ و چشم نواز بازی میکنند.
از همین الان هم برای ثبت در تاریخ بگم که من در فصل آتی از فانخال جام و افتخار نمیخوام.