سرمربی شدن یا نشدن ون خال مربوط به من نمیشه ولی 2 نکته!
1- لیگ هلند یا اریدیویژه از لیگ های برتر دنیاست! و از جذابترین هاشون!!
2- az تیم دست و پا بسته و درجه 2ای نیست در هلند!! اگر دقت کنید جزو 8 تیم نهایی یورولیگ هم بود!
ممنون از این دقت و نکته سنجی. هر چند وقتی کسی اونقدر خوشسلیقه باشه که آواتارش جانی کش کبیر باشه، جز این هم انتظار نباید داشت.
در خصوص جایگاه لیگ هلند و آلکمار راستش چون قصدم چیز دیگهای بود با دقت کافی ننوشتم اما در مجموع هنوز هم فکر نمیکنم خیلی خارج از واقعیت نوشته باشم.
لیگ هلند با توجه به حجم گردش مالی، افتخارات و بازیکنان مطرح بینالمللی مطمئنا لیگی در حد انگستان، ایتالیا، اسپانیا یا آلمان نیست. تا جایی که سهمیهء لیگ قهرمانانش (اگر اشتباه نکنم) برابر لیگ بلژیک، دانمارک یا بلغارستانه و حتی در حد ترکیه یا روسیه هم نیست. با چنین آمارهایی و با این نظرگاه، فکر نکنم حرفم در مورد لیگ هلند خیلی دور از واقعیت باشه.
اما نکتهای که صد در صد با شما موافقم جذابیت فوقالعادهء این لیگه. شخصا فکر میکنم دیدن بازیهای لیگ هلند بسیار جذابتر از کالچوست. به صحبت شما این را هم اضافه کنم که اگرچه در این تیم بازیکنهای شاخص جهانی، کمتر دیده میشن، اما تعداد بسیار زیادی از برجستهترین بازیکنها (و مربیان) جهان، هلندی هستند. همین نشون دهندهء اینه که جایگاه بینالمللی این لیگ در حدی نیست که بتونه ستارههاش رو نگه داره. و این سطح مربوط به زیبایی بازیها و تاکتیکی بودن تیمها نمیشه.
از اون طرف این بازیکنها به ما میگن که سطح بازیهای این لیگ چقدر بالاست که اون رو به منبع مهمی برای تغذیهء لیگهای سطح اول دنیا تبدیل کرده. و در این زمینه لیگی کاملا منحصربفرده.
مورد آلکمار هم خارج از همین شرایط نیست. آلکمار در لیگی (با شرایطی که گفتم) مدتی در دسته دو هم بود و تقریبا ۱۵ ساله که به دسته یک برگشته. به هر حال افتخارات این تیم در حد دو بار قهرمانی در هلنده و چند بازی در یوفا و موفقیتی محدود. در قیاس با سه تیم اول هلند اصلا قابل قیاس نیست و همین البته ارزش قهرمانیش و کار فنخال رو بیشتر میکنه.
این آواتار شما فیل من رو بدجور یاد هندوستان انداخت و بیاد روزهای درخشان صفحهء مرحوم موسیقی افتادم. من عاشق عادت و ژست باحال جانی کش بودم وقتی که میرفت روی سن و میگفت: سلام، من جانی کش هستم!