• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اين بي سرمربي بودن اگه توي فصل نقل و انتقالات کار نده دستمون خوبه :(

خدا رحمتش کنه

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اين بي سرمربي بودن اگه توي فصل نقل و انتقالات کار نده دستمون خوبه :(

خدا رحمتش کنه
من فکر میکنم که سرمربی انتخاب شده و الان هم با مشورت با همون گزینه +95% دارن برای خرید بازیکنها اقدام میکنن.

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
من فکر میکنم که سرمربی انتخاب شده و الان هم با مشورت با همون گزینه +95% دارن برای خرید بازیکنها اقدام میکنن.
دقیقا همینطوره
قطعا قبل از اینکه خبر اخراج مویس رو علنی کنه باشگاه با گزینه مورد نظرش برای سرمریی گری به توافق رسیده و قطعا تحت مشورت رئیس سعی می کنن خریدهای فصل بعد رو هم هر چه سریعتر قطعی کنن

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
Guillem Balague Sky Sports News Representative has just released a statement saying that Manchester United have made contact with FC Barcelon about Lionel Messi's situation. Guillem broke the Juan Mata deal days before it was announced. A very reliable source.

:eek:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
Giggs: "My philosophy is attacking, scoring goals and enjoying the game."

گیگز: فلسفه من این است؛ حمله کردن، گل زدن و لذت بردن

اولین جملات: مهم ترین لحظات زندگی من است. نمی‌توانم تا ساعت 5:30 روز شنبه صبر کنم.

..

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
سرمربی شدن یا نشدن ون خال مربوط به من نمیشه ولی 2 نکته!
1- لیگ هلند یا اریدیویژه از لیگ های برتر دنیاست! و از جذابترین هاشون!!
2- az تیم دست و پا بسته و درجه 2ای نیست در هلند!! اگر دقت کنید جزو 8 تیم نهایی یورولیگ هم بود!
ممنون از این دقت و نکته سنجی. هر چند وقتی کسی اونقدر خوش‌سلیقه باشه که آواتارش جانی کش کبیر باشه، جز این هم انتظار نباید داشت.

در خصوص جایگاه لیگ هلند و آلکمار راستش چون قصدم چیز دیگه‌ای بود با دقت کافی ننوشتم اما در مجموع هنوز هم فکر نمی‌کنم خیلی خارج از واقعیت نوشته باشم.

لیگ هلند با توجه به حجم گردش مالی، افتخارات و بازیکنان مطرح بین‌المللی مطمئنا لیگی در حد انگستان، ایتالیا، اسپانیا یا آلمان نیست. تا جایی که سهمیهء لیگ قهرمانانش (اگر اشتباه نکنم) برابر لیگ بلژیک، دانمارک یا بلغارستانه و حتی در حد ترکیه یا روسیه هم نیست. با چنین آمارهایی و با این نظرگاه، فکر نکنم حرفم در مورد لیگ هلند خیلی دور از واقعیت باشه.

اما نکته‌ای که صد در صد با شما موافقم جذابیت فوق‌العادهء این لیگه. شخصا فکر می‌کنم دیدن بازی‌های لیگ هلند بسیار جذاب‌تر از کالچوست. به صحبت شما این را هم اضافه کنم که اگرچه در این تیم بازیکن‌های شاخص جهانی، کمتر دیده میشن، اما تعداد بسیار زیادی از برجسته‌ترین بازیکن‌ها (و مربیان) جهان، هلندی هستند. همین نشون دهندهء اینه که جایگاه بین‌المللی این لیگ در حدی نیست که بتونه ستاره‌هاش رو نگه داره. و این سطح مربوط به زیبایی بازی‌ها و تاکتیکی بودن تیم‌ها نمی‌شه.

از اون طرف این بازیکن‌ها به ما می‌گن که سطح بازی‌های این لیگ چقدر بالاست که اون رو به منبع مهمی برای تغذیهء لیگ‌های سطح اول دنیا تبدیل کرده. و در این زمینه لیگی کاملا منحصربفرده.

مورد آلکمار هم خارج از همین شرایط نیست. آلکمار در لیگی (با شرایطی که گفتم) مدتی در دسته دو هم بود و تقریبا ۱۵ ساله که به دسته یک برگشته. به هر حال افتخارات این تیم در حد دو بار قهرمانی در هلنده و چند بازی در یوفا و موفقیتی محدود. در قیاس با سه تیم اول هلند اصلا قابل قیاس نیست و همین البته ارزش قهرمانیش و کار فن‌خال رو بیشتر می‌کنه.

این آواتار شما فیل من رو بدجور یاد هندوستان انداخت و بیاد روزهای درخشان صفحهء مرحوم موسیقی افتادم. من عاشق عادت و ژست باحال جانی کش بودم وقتی که می‌رفت روی سن و می‌گفت: سلام، من جانی کش هستم!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
ممنون از این دقت و نکته سنجی. هر چند وقتی کسی اونقدر خوش‌سلیقه باشه که آواتارش جانی کش کبیر باشه، جز این هم انتظار نباید داشت.

در خصوص جایگاه لیگ هلند و آلکمار راستش چون قصدم چیز دیگه‌ای بود با دقت کافی ننوشتم اما در مجموع هنوز هم فکر نمی‌کنم خیلی خارج از واقعیت نوشته باشم.

لیگ هلند با توجه به حجم گردش مالی، افتخارات و بازیکنان مطرح بین‌المللی مطمئنا لیگی در حد انگستان، ایتالیا، اسپانیا یا آلمان نیست. تا جایی که سهمیهء لیگ قهرمانانش (اگر اشتباه نکنم) برابر لیگ بلژیک، دانمارک یا بلغارستانه و حتی در حد ترکیه یا روسیه هم نیست. با چنین آمارهایی و با این نظرگاه، فکر نکنم حرفم در مورد لیگ هلند خیلی دور از واقعیت باشه.

اما نکته‌ای که صد در صد با شما موافقم جذابیت فوق‌العادهء این لیگه. شخصا فکر می‌کنم دیدن بازی‌های لیگ هلند بسیار جذاب‌تر از کالچوست. به صحبت شما این را هم اضافه کنم که اگرچه در این تیم بازیکن‌های شاخص جهانی، کمتر دیده میشن، اما تعداد بسیار زیادی از برجسته‌ترین بازیکن‌ها (و مربیان) جهان، هلندی هستند. همین نشون دهندهء اینه که جایگاه بین‌المللی این لیگ در حدی نیست که بتونه ستاره‌هاش رو نگه داره. و این سطح مربوط به زیبایی بازی‌ها و تاکتیکی بودن تیم‌ها نمی‌شه.

از اون طرف این بازیکن‌ها به ما می‌گن که سطح بازی‌های این لیگ چقدر بالاست که اون رو به منبع مهمی برای تغذیهء لیگ‌های سطح اول دنیا تبدیل کرده. و در این زمینه لیگی کاملا منحصربفرده.

مورد آلکمار هم خارج از همین شرایط نیست. آلکمار در لیگی (با شرایطی که گفتم) مدتی در دسته دو هم بود و تقریبا ۱۵ ساله که به دسته یک برگشته. به هر حال افتخارات این تیم در حد دو بار قهرمانی در هلنده و چند بازی در یوفا و موفقیتی محدود. در قیاس با سه تیم اول هلند اصلا قابل قیاس نیست و همین البته ارزش قهرمانیش و کار فن‌خال رو بیشتر می‌کنه.

این آواتار شما فیل من رو بدجور یاد هندوستان انداخت و بیاد روزهای درخشان صفحهء مرحوم موسیقی افتادم. من عاشق عادت و ژست باحال جانی کش بودم وقتی که می‌رفت روی سن و می‌گفت: سلام، من جانی کش هستم!
بحث در man in black رو اگه بزاریم کنار فعلاً در مورد لیگ هلند:
در مورد بخش اول صحبت هاتون، هلند2 سهمیه ایست، از کشورهای انگلیس، آلمان ، اسپانیا (4) و فرانسه، ایتالیا، پرتغال(3) طبیعتاً پایینتر هست از نظر سطح فوتبال و افتخارات و ... . ولی دیگه پایین تر از ترکیه و روسیه و بلغارستان نیست!! در این مورد اندکی کم لطفی شده!! :دی

در مورد جذابیت هم به نظر خودم اصلاً قابل قیاس با کالچو نیست، در هلند شما یک فوتبال سراسر هجومی رو میبینید!! اصلاً چیزی به عنوان دفاع نیست انگار(عکس ایتالیا) . البته شاید یکی از دلایل موفق نشدن تیمهاشون در عرصه ی بین الملل همین کله خر بودنشونه!!

در مورد تیم مورد علاقه بنده AZ: آلکمار تا سال 80 که یلی بود برای خودش در لیگ، ولی بعد از سقوط دوباره هیچوقت اون تیم دوست داشتنی و موفق قبل نبوده، بحث من اینجاست که شاید این تیم جزو 3 تیم برتر اریدیویژه نبوده قبل از فن خال ولی به هیچ وجه تیم درجه 2نبوده در لیگ هلند، ون خال بدون شک کار بزرگی کرد با آلکمار، از وقتی اومد به آ زد تا وقتی رفت هر سال مدعی بودیم ولی باز هم میگم که قبل از ون خال هم آلکمار تیم دست و پا بسته و درجه 2ای نبود!!

من نمیدونم چرا با هرکی بحث میکنم و بحثمون به موسیقی گیر میکنه، از روزهای خوش تاپیک موسیقی میگه! در هر صورت آهنگ جکسون جانی کش (لایو البته) فوق العادست!! با همسز مکرمه خوندن!! توصیه میکنم گوش کنن عزیزان!

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
واقعا زیباست.لباس سال قبل افتضاح بود مخصوصا با اون دکمه هاش!
همین نکات ریزه که یه موفقیت برای یه تیم میاره اخه منم اگر جان فن پرسی بودم مویسو می دیدم :general409:
ولی گیگزیو عشق است :general206::general711:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
بنابرگزارش روزنامه هلندی دی تلگراف مسئولان باشگاه منچستریونایتد و لوییس فان خال به توافق نهایی رسیده اند.

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
بنابرگزارش روزنامه هلندی دی تلگراف مسئولان باشگاه منچستریونایتد و لوییس فان خال به توافق نهایی رسیده اند.
خیلی خوبه
فقط امیدوارم یه چند تا بازیکنای قدیمی دستیارش بشن که بعدا بتونند سرمربی تیم بشن مثلا گیگز اسکورلز حتی اشمایکل که نمی دونم می خواد مربگیری بکنه یا نه

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
خیلی خوبه
فقط امیدوارم یه چند تا بازیکنای قدیمی دستیارش بشن که بعدا بتونند سرمربی تیم بشن مثلا گیگز اسکورلز حتی اشمایکل که نمی دونم می خواد مربگیری بکنه یا نه
دستیار خیلی مهم هست اما فکر کنم میخواد از کانتونا استفاده کنه که برای سلامتی بازیکنان داوران و مربیان خطر داره :general711:

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چقدر خوشگله لباس سال دیگه!
امسال خیلی میخواستم یه کیت اورژینال سفارش بدم، چقد خوب شد صبر کردم!
حتماً میخرمش :) لباس دومو البته، خیلی خشگل تره.
پ.ن: انجمن موسیقی چی شد؟ پریشب داشتم آلبوم Live in Folsom Prison رو گوش میکردم مردم! خیلیی خوب بود! مخصوصاً وقتی جون کارتر اومد!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دستیارا رو اگه از نسل های طلایی یونایتد استفاده کنه خیلی خوب میشه. حالا نه اینکه همه دستیارا رو از یونایتد انتخاب کنه اما 2 3 نفر مثل گیگز و اسکولز اگه تو کادر باشن هم برای ارتباط سرمربی با بازیکنا خوبه هم در اینده این ها میتونن کاندیدای سرمربی گری یونایتد بشن

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
جیمی کرگر مجری و کارشناس شبکه اسکای و بازیکن سابق لیورپول گفته است لوئیز سوارز, اریک کانتونای لیورپول میباشد.

پ ن :غیرت داشتن یک بازیکن با هار بودن تفاوت داره این جیمی کرگر انقدر بیجامی کشید تو لیورپول عقده ای شده
10286915_533607543415239_4592047862435018980_o.jpg

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
"من از اين كه اينجا هستم خوشحالم؛ من به اندازه كافي خوش شانس هستم كه براي رئال مادريد كار ميكنم.من براي منچستريونايتد احترام قائل هستم و ميدانم كه چه اتفاقي با ديويد مويس افتاده است، ولي من در مادريد خواهم ماند."
صحبت هاي كارلو انجلوتي درباره ي شايعات پيرامون انتخاب شدن به عنوان سرمربي جديد يونايتد

خداروشکر همه تو تیماشون راضی هستن اما زمان فرگوسن ارزشون مربی گری منچستر بود !

Last edited:
بالا