• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
مصاحبش هم همونقود با شخصیت بود، همین که پایه حرفش غرورشه از مربیگری یونایتد...
یکی از بچه ها یا خودم ترجمه مصاحبرو میذاریم، اینجا که لااقل حرف بدی نزده!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
مصاحبش هم همونقود با شخصیت بود، همین که پایه حرفش غرورشه از مربیگری یونایتد...
یکی از بچه ها یا خودم ترجمه مصاحبرو میذاریم، اینجا که لااقل حرف بدی نزده!
نه حرف بدی نزده بنده خدا و بطور خلاصه گفته که افتخار میکنم که مربی یکی از بزرگترین تیمها بودم. دستتون درد نکنه که زحمت ترجمش رو میکشین. من اگه وقت داشتم حتما اینکار رو میکردم. راستی من هیچ جا نخوندم حرفی از پول و غرامت زده باشه و کلا همین یک مصاحبه که تو پستهای قبلی لینکش رو گذاشتم ازش منتشر شده. در کل براش آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم توی تیم جدیدش موفق باشه. از سلتیک و نیوکاسل زیاد صحبت میشه.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
مصاحبه دیوید
انتخاب شدن به عنوان سرمربی منچستریونایتد، یکی از بزرگترین تیم های فوتبال دنیا،چیزیست که همیشه به آن افتخار کرده و خواهم کرد.
قبول کردن مسئولیت، بعد از دوره ای با چنان ثبات و موفقیتی مداوم، ناچاراً چالش بسیار سختی میبود، اما چالشی بود که از آن لذت بردم و هیچ وقت درباره قبول کردن این چالش شکی نداشتم.
ابعاد کار مربیان در یونایتد بسیار بزرگ است، اما منهمواره سخت کار کردم و این امر درباره تیم مربیان من هم صدق میکند. من از تعهد و وفاداری آنها در طول فصل جاری تشکر میکنم.
ما کاملاً به پروسه بازسازی بنیادی تیم پا به سن گذاشته یونایتد متعهد و متمرکز بودیم ؛ و این کار رو باید در کنار به دست آوردن نتایج خوب در لیگ و لیگ قهرمانان انجام میدادیم.
اما عملکرد تیم و نتیجه ها در این دوره انتقال چیزی که منچستر یونایتد و هوادارنش انتظارش رو داشتند نبوده، و من این ناامیدی و نگرانی اونها رو درک میکنم و من هم در این حس با اونها شریکم.
در دوران کوتاهی که در یونایتد بودم فهمیدم که اولدترافورد و کارینگتون چه مکان های فوق العاده ای هستند،جا داره از کارکنان باشگاه به خاطر استقبال گرمشون و اینکه باعث شدند من از همون روز اول حس کنم که به خانواده یونایتد تعلق دارم تشکر کنم. و البته از طرفدارانی که در طول فصل من رو مورد حمایت قرار دادند، برای شما و برای باشگاه بهترین آرزوها رو دارم.
من همیشه باور داشته ام که یک مربی در دوران مربی گریش هیچ وقت از یاد گرفتن دست بر نمیدارد و من هم ازدوران کاریم در یونایتد تجربیات فوق العاده ارزشمندی را کسب کرده ام.
افتخار میکنم که تیم رو تا مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان برده ام و از سر آلکس قدردانم به این خاطر که به من و قابلیت هایم اعتقاد داشت و این فرصت را به من داد تا سرمربی منچستر یونایتد باشم.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
مویس: منچستریونایتد نیاز به بازسازی اساسی دارد/ مدیون سرالکس هستم .
.
.
او به خبرنگاران گفت:" فشار کاری روی مربی منچستریونایتد بسیار زیاد است اما من هرگز از کار سخت فرار نکرده ام.

ما کاملا متعهد بودیم که تیم را تا جای ممکن یک بازسازی اساسی کنیم. ما باید این کار را انجام می دادیم تا به نتایج مطلوب در لیگ برتر و چمپیونزلیگ می رسیدیم."

هرچند در تصمیم گیری نهایی برای اخراج مویس، سرالکس فرگوسن هم نقش داشت اما او اعلام کرد که همچنان خود را مدیون سرالکس می داند:" من به اینکه تیم را تا مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ رساندم، احساس غرور می کنم. من از سرالکس متشکرم که به توانایی های من باور داشت و فرصت مربیگری در منچستریونایتد را به من داد.
(S)

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
صحبت های دیوید مویس بعد از اخراج از منچستریونایتد:
"انتخاب شدنم به عنوان سرمربی یکی از بزرگترین باشگاه های جهان چیزی است که همیشه به شدت به آن افتخار خواهم کرد.
پذیرفتن چنین مسئولیتی به عنوان شغلی که سالهای متوالی سرشار از ثبات و موفقیت بر عهده یک نفر بوده است ناگزیر چالشی بزرگ خواهد بود، شغلی که از آن به وجد آمدم و برای پذیرفتنش نیاز به دوباره فکر کردن نداشتم."
"سِمت سرمربیگری منچستریونایتد بسیار والا و بزرگ است، ولی من و همکارانم نیز هرگز دست از سخت کوشی و تلاش برنداشتیم، از آنها نیز برای وفاداری وفداکاریشان ، نهایت سپاس را دارم."
"ما کاملا تمرکزو تعهدمان روی پشرفت وبازسازی بنیادین تیم بود طوری که از یک تیم حرفه ای و بزرگ انتظار میرود که باید نتایج مثبت در لیگ برتر و لیگ قهرمانان به دنبال میداشت."
"اگرچه در طول این تفییرات نتایج آنطور که هواداران از باشگاه منچستریونایتد توقع داشتند نبود، من ناراحتی آنها را درک میکنم و خود نیز آن درآن سهیم بودم."
"در دوران کوتاهم در باشگاه منچستریونایتد فهمیدم که اولدترافورد و کرینگتون چه مکان های خاصی هستند، از تمام کادر یونایتد سپاسگزارم که از روز اول باعث شدند من حس کنم بخشی از خانواده یونایتد هستم و البته از شما هوادارانی که همیشه من را حمایت کردید برای شما و باشگاه بهترین ها را آرزو میکنم."
" من معتقدم که یک مربی در طول کارش هرگز دست ازآموختن نمیکشد و من تجربه با ارزشی در دوران سرمربیگری یونایتد کسب کردم. من افتخار میکنم که تیم را تا یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان هدایت کردم و از سرالکس فرگوسن سپاسگزارم که توانایی من را باور داشت و شانس سرمربیگری منچستریونایتد را به من داد.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
پس از منتفی شدن حضور کلوپ در یونایتد امروز هم پــپ گواردیولا پیشنهاد حضور در الدترافورد به سرعت رد کرد !!

" در بایرن هستم و قراردادی 3 ساله امضا کرده ام. به نظرم هنوز هم جای پیشرفت داریم. "

" فرهنگ کاتالانم را با آلمانی عوض کردم که کار راحتی نبود. به زمان نیاز دارم. هنوز کارم اینجا تمام نشده است. اینجا راحتم و مردم به کارم احترام می گذارند. می خواهم اینجا بمانم."

اوضاع تیم بشدت بحرانیه !!

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
پس از منتفی شدن حضور کلوپ در یونایتد امروز هم پــپ گواردیولا پیشنهاد حضور در الدترافورد به سرعت رد کرد !!

" در بایرن هستم و قراردادی 3 ساله امضا کرده ام. به نظرم هنوز هم جای پیشرفت داریم. "

" فرهنگ کاتالانم را با آلمانی عوض کردم که کار راحتی نبود. به زمان نیاز دارم. هنوز کارم اینجا تمام نشده است. اینجا راحتم و مردم به کارم احترام می گذارند. می خواهم اینجا بمانم."

اوضاع تیم بشدت بحرانیه !!
یعنی هیچکی دیگه نیست؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یعنی هیچکی دیگه نیست؟
احتمال اینکه فصل بعد کلا به رایان فرصت بدن زیاد هستش...
البته این رو هم باید گفت که ونگال گزینه 90 درصدی هستش، گل زده آرسنال هم افتاده دنبالش که بعید میدونم آنچنان جدی باشه، ولی اگه جدی باشه من که از خدامه بره آرسنال، ما به یک گزینه خوب بلند مدت احتیاج داریم که فعلا در دنیای فوتبال پیدا نمیشه...
پس طرفدارای منچستر هم باید بیخیال یک مربی بشن که بیاد و رئیس دوم بشه که اصلا امکان نداره، خود من حتی به روی کین و سولسکیایر فکر میکنم...

ZZZedbazi

Registered User
لایک‌ها
333
خدا كنه كانتونا بشه دهن همشون...
اونوقته ك مثه چي بازكنا بازي ميكنن و حساب ميبرن

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
کانتونا که خیلی وقته از فوتبال دوره، بازیگر خوبیه به جاش!
نمیدونم چرا بی خود انقد شایعه درست میکنن، فن خال مربی بعدیمونه!
به نظر من خیلی هم خوبه تو این شرايط واسه ما!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
کانتونا که خیلی وقته از فوتبال دوره، بازیگر خوبیه به جاش!
نمیدونم چرا بی خود انقد شایعه درست میکنن، فن خال مربی بعدیمونه!
به نظر من خیلی هم خوبه تو این شرايط واسه ما!
منم فکر میکنم به احتمال +95% فان خال مربی بعدیمون هست و با توجه به شرایط تیم و سابقه فان خال، بنظر من هم گزینه خیلی خوبی هستش. صحبتهایی هم راجع به آنجلوتی هست که من فان خال رو به آنجلوتی ترجیح میدم. اگه کین هم بشه دستیار اولش که خیلی هم خوب میشه :D

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
منم فکر میکنم به احتمال +95% فان خال مربی بعدیمون هست و با توجه به شرایط تیم و سابقه فان خال، بنظر من هم گزینه خیلی خوبی هستش. صحبتهایی هم راجع به آنجلوتی هست که من فان خال رو به آنجلوتی ترجیح میدم. اگه کین هم بشه دستیار اولش که خیلی هم خوب میشه :D
اینطور که پیش می ریم دوست بعدیمون احتمال انتخاب فن خال را +99% اعلام می کنه :general206::general707::general711:

بالا