مصاحبه دیوید
انتخاب شدن به عنوان سرمربی منچستریونایتد، یکی از بزرگترین تیم های فوتبال دنیا،چیزیست که همیشه به آن افتخار کرده و خواهم کرد.
قبول کردن مسئولیت، بعد از دوره ای با چنان ثبات و موفقیتی مداوم، ناچاراً چالش بسیار سختی میبود، اما چالشی بود که از آن لذت بردم و هیچ وقت درباره قبول کردن این چالش شکی نداشتم.
ابعاد کار مربیان در یونایتد بسیار بزرگ است، اما منهمواره سخت کار کردم و این امر درباره تیم مربیان من هم صدق میکند. من از تعهد و وفاداری آنها در طول فصل جاری تشکر میکنم.
ما کاملاً به پروسه بازسازی بنیادی تیم پا به سن گذاشته یونایتد متعهد و متمرکز بودیم ؛ و این کار رو باید در کنار به دست آوردن نتایج خوب در لیگ و لیگ قهرمانان انجام میدادیم.
اما عملکرد تیم و نتیجه ها در این دوره انتقال چیزی که منچستر یونایتد و هوادارنش انتظارش رو داشتند نبوده، و من این ناامیدی و نگرانی اونها رو درک میکنم و من هم در این حس با اونها شریکم.
در دوران کوتاهی که در یونایتد بودم فهمیدم که اولدترافورد و کارینگتون چه مکان های فوق العاده ای هستند،جا داره از کارکنان باشگاه به خاطر استقبال گرمشون و اینکه باعث شدند من از همون روز اول حس کنم که به خانواده یونایتد تعلق دارم تشکر کنم. و البته از طرفدارانی که در طول فصل من رو مورد حمایت قرار دادند، برای شما و برای باشگاه بهترین آرزوها رو دارم.
من همیشه باور داشته ام که یک مربی در دوران مربی گریش هیچ وقت از یاد گرفتن دست بر نمیدارد و من هم ازدوران کاریم در یونایتد تجربیات فوق العاده ارزشمندی را کسب کرده ام.
افتخار میکنم که تیم رو تا مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان برده ام و از سر آلکس قدردانم به این خاطر که به من و قابلیت هایم اعتقاد داشت و این فرصت را به من داد تا سرمربی منچستر یونایتد باشم.