تبریک میگم, من از قبل از اومدن گیگزی استقبال کردم ولی قضیه داره پیچیده میشه این تیم امروز فوق العاده بود نسبت به تیم مویس وکسی نمیتونه اینو انکار کنه جالب اینکه تعداد پاسهای سالممون از کل زمان حضور مویس بهتر بود, حالا اشکال قضیه اینه که عده ای از هوادارها که محافظه کارند میگند که گیگزی تجربه نداره و اگر تمام بازیهای باقی مونده رو هم بتونه ببره و خوب بازی کنه بازم ونگال نمیشه و باید بره تجربه کسب کنه, اما از طرفی عده ای هم مشتاق هستند که گیگز بونه و اما چرا میگم پیچیده شد و نظر خود من چیه
ببینید حتی ونگال هم برای این نیمکت کوچیکه چون فرگی روی این نیمکت بوده و از همه مهمتر اینکه ونگال از خانواده منچستر نیست خوب تقدسیم نداره پس راحت میتونه با چند تا باخت بشه یک مویس دیگه درسته کارنامه قابل قیاسی ندارن ولی یک عده ممکنه بگند ونگال برای کار تو انگلیس ساخته نشده و از این حرفها,
واما گیگزی دوست داشتنی خوب اون اگر همینجوری ببره کی میخواد گیگزی رو برکتار کنه و یک مربی دایم بیاره و کی میخواد بعد گیگزی بشینه رو نیمکت, مشخصا حتی اگر گنده تر از ونگالم بیاد هوادارا میگن چرا گیگزی خودمون نه اونکه تو کوتاه مدت نشون داد که خیلی خوبه
خوب حالا فرض کنیم گیگزی شده سرمربی دایم همه میدونن اگر فصل بعد نمیگم قهرمان ولی جز چهارتا نشیم کریر گیگزی به باد میره وباشگاه هم صدمه میبینه
و یک حرف دیگه در مورد کریر گیگزی اینکه اون شاید واقعا بتونه یونایتد رو به روزهای اوج برگردونه ولی اگر از این پست کنار بره و مربی یک تیم ضعیف بشه شاید دیگه بهش برای خودنمایی در یونایتد فرصت نرسه....
اما من فکر میکنم ما باید صبر کنیم درسته که داریم زمان از دست میدیم ولی با این شرایط و نتیجه گرفتن گیگز, اومدن ونگال یک جنجال دیگه است.. صادقانه میگم من دوست دارم اون توی همین پست بمونه چون اون خیلی باتجربه است حداقل در ضمینه لیگ انگلیس و شناختن ترکیب تیمها و از همه مهمتر اون یک یونایتدی اصیله و اون تصویر دهه نودی که آدم رو به جنون میکشونه....
Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk