• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
لپ تاپ دم دستم نبود نتونستم پست بذارم، واقعاً عالی بازی کردیم، اصلاً اون پاسکاری های تک ضرب، حرکت های تو عمق...
واقعاً لذت بردم از بازی، امیدوارم 2 تا بازی آخر هم همینجوری باشه تا شاید حداقل یه فصل بهش فرصت بدن، کلوپ و سیمئونه هم از اول جزو بهترین مربی ها نبودن!
گیگز کلاس و جذبه لازم رو داره، از نظر تاکتیکی هم که حداقل تیم امروزش خیلی خوب بود...
به نظرم بهتره جای اینکه دنبال مربی های جوون و آینده دار تیمای دیگه باشیم خودمون یه مربی جوون و آینده دار بسازیم!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بازی که خوب بود به جرات جزو 3 بازی برتر این فصلمون بود بر خلاف تصورات تیمهای ته جدولی در اواخر فصل از هر تیمی خطرناک تر و جنگنده تر میشن همین نوریچ که خطر سقوط رو احساس می کنه هفته ی پیش پا روی گلوی لیورپول گذاشته بود و به سختی امتیاز داد
ولی نمیشه با 1 بازی قضاوت کرد که گیگزی شده فرشته ی نجات و از این حرفها !
تیم مشکل فنی و تاکتیکی داره و یک شبه حل نمیشه بخاطر اخراج مویس روحیه ی تیم بالا بود و ممکنه این روحیه همیشگی نباشه!
به هر حال منم امیدوارم گیگز در این چند بازی باقی مونده موفق بشه و خودی نشون بده که حتی بشه واسه فصل بعد هم بهش فرصت داد شاید شد گواردیولای منچستر!
واقعا وقتی به نیمکت مربی و کادر فنی "گیگز و اسکولز و نیکی بات و .... " نگاه می کردم حس نوستالژی دهه ی 90 و دست پرورده های فرگوسن برام زنده شد از وقتی که فرگوسن رفت یه حس غریبی به منچستر دارم ولی امشب هیچ حس غریبی نداشتم انگار این همون منچستر دوران فرگوسنه
اینا مالکان و وارثان حقیقی منچستر هستن! ای کاش فرگوسن پس از اعلام بازنشستگی بجای مویس به شاگردان خودش فرصت نشستن بر تختش رو می داد تا الان هم می تونستن توانایی های خودشون رو نشون بدن

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
تبریک میگم, من از قبل از اومدن گیگزی استقبال کردم ولی قضیه داره پیچیده میشه این تیم امروز فوق العاده بود نسبت به تیم مویس وکسی نمیتونه اینو انکار کنه جالب اینکه تعداد پاسهای سالممون از کل زمان حضور مویس بهتر بود, حالا اشکال قضیه اینه که عده ای از هوادارها که محافظه کارند میگند که گیگزی تجربه نداره و اگر تمام بازیهای باقی مونده رو هم بتونه ببره و خوب بازی کنه بازم ونگال نمیشه و باید بره تجربه کسب کنه, اما از طرفی عده ای هم مشتاق هستند که گیگز بونه و اما چرا میگم پیچیده شد و نظر خود من چیه
ببینید حتی ونگال هم برای این نیمکت کوچیکه چون فرگی روی این نیمکت بوده و از همه مهمتر اینکه ونگال از خانواده منچستر نیست خوب تقدسیم نداره پس راحت میتونه با چند تا باخت بشه یک مویس دیگه درسته کارنامه قابل قیاسی ندارن ولی یک عده ممکنه بگند ونگال برای کار تو انگلیس ساخته نشده و از این حرفها,
واما گیگزی دوست داشتنی خوب اون اگر همینجوری ببره کی میخواد گیگزی رو برکتار کنه و یک مربی دایم بیاره و کی میخواد بعد گیگزی بشینه رو نیمکت, مشخصا حتی اگر گنده تر از ونگالم بیاد هوادارا میگن چرا گیگزی خودمون نه اونکه تو کوتاه مدت نشون داد که خیلی خوبه
خوب حالا فرض کنیم گیگزی شده سرمربی دایم همه میدونن اگر فصل بعد نمیگم قهرمان ولی جز چهارتا نشیم کریر گیگزی به باد میره وباشگاه هم صدمه میبینه
و یک حرف دیگه در مورد کریر گیگزی اینکه اون شاید واقعا بتونه یونایتد رو به روزهای اوج برگردونه ولی اگر از این پست کنار بره و مربی یک تیم ضعیف بشه شاید دیگه بهش برای خودنمایی در یونایتد فرصت نرسه....
اما من فکر میکنم ما باید صبر کنیم درسته که داریم زمان از دست میدیم ولی با این شرایط و نتیجه گرفتن گیگز, اومدن ونگال یک جنجال دیگه است.. صادقانه میگم من دوست دارم اون توی همین پست بمونه چون اون خیلی باتجربه است حداقل در ضمینه لیگ انگلیس و شناختن ترکیب تیمها و از همه مهمتر اون یک یونایتدی اصیله و اون تصویر دهه نودی که آدم رو به جنون میکشونه....

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
amazing! های لایت بازی الان دیدم! اصلا یاد سه چهار سال قبل افتادم! اصلا بچه ها وقتی می دویدن پاشون با اعتماد به نفس ومحکم می زدند رو زمین :D
منم تبریک می گم

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
پرواز بنری جدید بر فراز اولدترافورد در حین بازی با نوریچ : مویس، از تو متشکریم!

thankmoyes.jpg

دیشب اولدترافورد یه شور هیجان دیگه ای داشت سر و صدا و تشویق های فراوان بعد از ماهها انگار دوباره جون گرفته بود
صحنه ی پس از بازی اینکه گیگز و اسکولز و نیکی بات در میان تشویقهای تماشاگران با ابهت در حال ترک ورزشگاه بود واقعا قشنگ بود , پسران فرگوسن! این گروه خشن! بچه های کلاس 92! میراث ابدی فرگوسن!
یعنی واسه هوادارها هیچ گزینه ای بهتر از دیدن موفقیت اسطوره های تیم روی نیمکت مربیگری منچستر نیست
جدی ترین محک برای گیگز می تونه بازی هفته ی آخر مقابل ساوتهمپتون در سنت مری باشه

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
گیگزی رکورد زد, برای بازی اولش بهترین نتیجه رو در بین مربیان لیگ گرفت

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
ولی خداوکیلی بهش میاد کت شلوار.کاشکی کاشکی از اول خودشو می زاشتن واسه سرمربی
مطمئنا بدتر از مویس نتیجه نمی گرفت و الان دلمون نمی سوخت کسی نتیجه نگرفته که از ما نیست.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
یک هفته پس از اخراج دیوید مویس، مجسمه ای از مویس جلوی ورزشگاه آنفیلد گذاشته شده که زیرش نوشتن:
David Moyes For Services To Liverpool Football Club

uploadfromtaptalk1398600208677.jpg

البته عکس یادگاری همراه با تشکر هواداران لیورپول هم کنار این مجسمه در نت زیاد هستش!!

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
نظر مثبتتون در مورد ابقای گیگزی در پست خودش چیه؟

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
یک هفته پس از اخراج دیوید مویس، مجسمه ای از مویس جلوی ورزشگاه آنفیلد گذاشته شده که زیرش نوشتن:
David Moyes For Services To Liverpool Football Club

مشاهده پیوست 578933

البته عکس یادگاری همراه با تشکر هواداران لیورپول هم کنار این مجسمه در نت زیاد هستش!!
همین مویس چندین سال باعث شد لیورپولل نتونه بره جام باشگاه ها جام نگرفتن فشار اوروده

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
نظر مثبتتون در مورد ابقای گیگزی در پست خودش چیه؟
من موافق نیستم. گیگز هنوز تجربه مربیگری نداره و با توجه به بحران فعلی یونایتد ممکنه با نتایج ضعیف آینده مربیگریش نابود بشه. یک بازی هم نمیتونه معیار مناسبی برای بررسی عملکردش باشه. بنظر من بهتره که به عنوان کمک کنار فان خال باشه و چون قرارداد فان خال کوتاه مدته، بعد از اون هدایت تیم رو برعهده بگیره. امروز هم تو روزنامه ها این مطلب اومده بود که فان خال از بچه های کلاس 92 مخصوصا گیگزی در کادر فنی استفاده میکنه. از طرفی همین الان تو نت پیچیده که رونی بخاطر سختگیریهای فان خال از اومدنش راضی نیست. به راست یا دروغ بودن این مطلب کاری ندارم ولی با توجه به همبازی بودن گیگزی با بازیکنهای فعلی و روابط دوستانشون احتمال داره در صورت گرفتن تصمیماتی به بعضی از بازیکنها بر بخوره و تیم دچار مشکل بشه. گیگز باید ریاست و مدیریت تیم علی الخصوص ستارگان تیم رو در کنار فان خال بیاموزه و با توجه به اینکه در کادر فنی حضور داره در برابر نسل جدیدی که وارد تیم میشن این توانایی به مرور شکل میگیره.

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من موافق نیستم. گیگز هنوز تجربه مربیگری نداره و با توجه به بحران فعلی یونایتد ممکنه با نتایج ضعیف آینده مربیگریش نابود بشه. یک بازی هم نمیتونه معیار مناسبی برای بررسی عملکردش باشه. بنظر من بهتره که به عنوان کمک کنار فان خال باشه و چون قرارداد فان خال کوتاه مدته، بعد از اون هدایت تیم رو برعهده بگیره. امروز هم تو روزنامه ها این مطلب اومده بود که فان خال از بچه های کلاس 92 مخصوصا گیگزی در کادر فنی استفاده میکنه. از طرفی همین الان تو نت پیچیده که رونی بخاطر سختگیریهای فان خال از اومدنش راضی نیست. به راست یا دروغ بودن این مطلب کاری ندارم ولی با توجه به همبازی بودن گیگزی با بازیکنهای فعلی و روابط دوستانشون احتمال داره در صورت گرفتن تصمیماتی به بعضی از بازیکنها بر بخوره و تیم دچار مشکل بشه. گیگز باید ریاست و مدیریت تیم علی الخصوص ستارگان تیم رو در کنار فان خال بیاموزه و با توجه به اینکه در کادر فنی حضور داره در برابر نسل جدیدی که وارد تیم میشن این توانایی به مرور شکل میگیره.
100 درصد موافقم!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کل کل در تاپیک هواداری ممنوعه

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

بالا