• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
به نظرم خوبه.بدیمیش بره
بریم کاروالیو رو بخریم.خیلی غوله لامصب
کاروالهو الان چند ماهه که به قول سایتها با یونایتد به توافق رسیده و همه چی تموم شده!! اما یهو میبینیم که با شروع فصل نقل و انتقالات سر از یک تیم دیگه درمیاره!! منم از کاروالهو خیلی خوشم میاد. البته اگه فان خال بشه سرمربی احتمال خرید کوین استروتمن خیلی زیاده.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بد نیست، اما به نظرم حداقل یه فصل دیگه باید بهش فرصت داد، توی منچستر مویس هیچ کس خوب بازی نمیکرد!
فلیینی هم اونقدر بد نبوده قبل اومدنش تو یونایتد، به نظرم نباید با یه فصل کارنامشو بپیچیم!
به آرسنالم که اصلاً نباید بدیمش، زیادی نیاز دارن هافبک دفاعی:D:general707:
منم موافقم. با توجه زمان زیادی که از قرارداد فلاینی باقی مونده بهتره که یک فصل دیگه بهش فرصت داده بشه. من رفتن فلچر و کلورلی رو محتملتر میدونم و حتی رفتن کریک.

Red_Devils

Registered User
لایک‌ها
436
فن در سار: فن خال بهترین مربی برای منچستر یونایتد است

به گزارش اسکای فوتبال، ادوین فن درسار دروازه بان سابق تیم های آزاکس و منچستر یونایتد در مصاحبه ای بیان کرده است که منچستر یونایتد مربی بهتر از فن خال را پیدا نخواهد کرد.

بعد از اخراج دیوید مویز از سرمربی گری منچستر یونایتد، شایعات فراوانی مبنی بر توافق شیاطین سرخ با لوییس فن خال به گوش می رسد. ادوین فن در سار که سه بار با فن خال قهرمان لیگ هلند شد و حتی یک بار توانست جام باشگاه های اروپا را ببرد، این سرمربی را بهتر از سر الکس فرگوسن می داند.

من در مورد او وقتی که به طور رسمی سرمربی منچستر یونایتد شد بیشتر صحبت می کنم.فقط این را بدانید که فن خال بهترین مربی است که تا به حال من دیده ام.

فرانس بکنبائر نیز در صحبتی از “عالی” بودن فن خال زمانی که سرمربی بایرن مونیخ بود گفته است.

او سرمربی فوق العاده ای برای منچستر یونایتد خواهد بود زیرا او یک مربی حرفه ای و بین المللی هست و فوتبال انگلستان را خیلی خوب می شناسد. من نمی دانم که آیا این خبر ها واقعیت دارند یا این که شایعه ای بیش نیستند، اما اگر منچستر یونایتد بتواند وی را به خدمت بگیرد پیشمان نخواهد شد. اگر شما از او یک سوال احمقانه ای بپرسید او هم با شما بد رفتاری می کند اما اگر به او احترام بگذارید او هم جواب شما را با احترام پس می دهد. من از او خیلی خوشم می آید، او در بایرن مونیخ عالی کار کرد اما مسائلی پیش آمد که ما راه جدا از هم را رفتیم. به هر حال او برای من یکی از بهترین مربی های حال حاظر جهان می باشد.

منبع: گل

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
The 24-year-old attacker has been linked with a move to Manchester United but has offered no comment on reports he could sign a new deal to remain at Signal Iduna Park.

Borussia Dortmund forward Marco Reus has refused to confirm whether he has been offered a new contract amid rumours linking him with Manchester United.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
گواردیولا انگار نمیخواد دیگه با بایرن همکاری کنه بد نیست بیاد اینگیلیسم یه یک سالی پیش ما :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گواردیولا انگار نمیخواد دیگه با بایرن همکاری کنه بد نیست بیاد اینگیلیسم یه یک سالی پیش ما :دی

حالاست که فرق بین یکی مثل کلوپ و گواردیولا مشخص میشه. کلوپ با مهره های کمتر رئال رو خیلی اذیت کرد ولی گواردیولا با مهره های بیشتر موفق نبود و شکست سنگینی بود.
انصافا کلوپ یه مربی خاص هست.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
حالاست که فرق بین یکی مثل کلوپ و گواردیولا مشخص میشه. کلوپ با مهره های کمتر رئال رو خیلی اذیت کرد ولی گواردیولا با مهره های بیشتر موفق نبود و شکست سنگینی بود.
انصافا کلوپ یه مربی خاص هست.
کلوب مربی خوبیه شکی نیست اما خودش گفت از شرایطش تو دورتمند راضی هست پس اومدنش منتفی هست

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
کلوب مربی خوبیه شکی نیست اما خودش گفت از شرایطش تو دورتمند راضی هست پس اومدنش منتفی هست
دقیقا به همین دلیل پافشاریش در مورد موندن تو دورتموند، یونایتد باید دنبالش باشه. واقعا حیفه مربی ای با این حد توانایی باید تو تیمی باشه که ابزارش مدام به تاراج میره.
البته یونایتد وضعیت خاصی داره که شاید کلوپ برای داشتن موقعیت ایده آل، نیاز به مدت زمان زیادی داشته باشه، مدت زمانی که برای مربی ای مثل فن خال حداقل زمان ممکن خواهد بود.
آقا مهرداد از این عکس یه لینک با کیفیت میدین، واقعا ارزش والپیپر رو داره.
27 سال وفاداری فقط گفتنش سادست.

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
اقا مهرداد لطف می کنید این سه عکس اخری که گذاشتید با کیفیت ترین نسخه اش هم بزارین؟
واقعا صبحی های لایت بازی رئال دیدم کیف کردم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چشم به اونیکه این عکسها رو گذاشته بود در فیس بوک میگم که باکیفیتشو بهم بده

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805