اپل جان خب برو در تاپیک مربوطه پست بزن که شرمنده شما نشیم
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
تیمهای ته جدولی اواخر فصل برای فرار از سقوط جزو جنگنده ترین و خطرناک ترین تیمها میشن!ساندرلند داره چکار میکنه
3 بازی اخیر این تیم: تو زمین سیتی 2-2 کردن باهاشون در حالیکه تا دقیقه 88 بازی 2-1 پیش بودن، تو زمین چلسی 2-1 این تیم رو شکست دادن و امروز هم تو زمین خودشون 4-0 کاردیف رو در هم کوبیدن. بازی بعدیشون هم با یونایتد هستش البته تو جهنم اولدترافورد
فیلمشو دارید؟
فیلمشو دارید؟
گل بالایی منظورم هست
معین جان (اشتباه نگفتم؟) ممنون برای این نوشته. هر چی رو من می خواستم بگم، گفتی. کاملا با حرفت موافقم.من موافق نیستم. گیگز هنوز تجربه مربیگری نداره و با توجه به بحران فعلی یونایتد ممکنه با نتایج ضعیف آینده مربیگریش نابود بشه. یک بازی هم نمیتونه معیار مناسبی برای بررسی عملکردش باشه. بنظر من بهتره که به عنوان کمک کنار فان خال باشه و چون قرارداد فان خال کوتاه مدته، بعد از اون هدایت تیم رو برعهده بگیره. امروز هم تو روزنامه ها این مطلب اومده بود که فان خال از بچه های کلاس 92 مخصوصا گیگزی در کادر فنی استفاده میکنه. از طرفی همین الان تو نت پیچیده که رونی بخاطر سختگیریهای فان خال از اومدنش راضی نیست. به راست یا دروغ بودن این مطلب کاری ندارم ولی با توجه به همبازی بودن گیگزی با بازیکنهای فعلی و روابط دوستانشون احتمال داره در صورت گرفتن تصمیماتی به بعضی از بازیکنها بر بخوره و تیم دچار مشکل بشه. گیگز باید ریاست و مدیریت تیم علی الخصوص ستارگان تیم رو در کنار فان خال بیاموزه و با توجه به اینکه در کادر فنی حضور داره در برابر نسل جدیدی که وارد تیم میشن این توانایی به مرور شکل میگیره.
درست گفتین علی آقای عزیزمعین جان (اشتباه نگفتم؟) ممنون برای این نوشته. هر چی رو من می خواستم بگم، گفتی. کاملا با حرفت موافقم.
گیگز، اسکولز و بات باید مدتی کنار دست مربی با تجربهای (احتمالا فان خال) کارآموزی کنند که بعدا آیندهء نیمکت منچستر تامین بشه. سوزوندن چنین مهرههایی، وحشتناک خواهد بود.
بد نیست، اما به نظرم حداقل یه فصل دیگه باید بهش فرصت داد، توی منچستر مویس هیچ کس خوب بازی نمیکرد!آرسنال می خواد فلینی رو با 18 میلیون پوند بخره،
نظرتون چیه؟