• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اپل جان خب برو در تاپیک مربوطه پست بزن که شرمنده شما نشیم

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ساندرلند داره چکار میکنه :confused:
3 بازی اخیر این تیم: تو زمین سیتی 2-2 کردن باهاشون در حالیکه تا دقیقه 88 بازی 2-1 پیش بودن، تو زمین چلسی 2-1 این تیم رو شکست دادن و امروز هم تو زمین خودشون 4-0 کاردیف رو در هم کوبیدن. بازی بعدیشون هم با یونایتد هستش البته تو جهنم اولدترافورد :D

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ساندرلند داره چکار میکنه :confused:
3 بازی اخیر این تیم: تو زمین سیتی 2-2 کردن باهاشون در حالیکه تا دقیقه 88 بازی 2-1 پیش بودن، تو زمین چلسی 2-1 این تیم رو شکست دادن و امروز هم تو زمین خودشون 4-0 کاردیف رو در هم کوبیدن. بازی بعدیشون هم با یونایتد هستش البته تو جهنم اولدترافورد :D
تیمهای ته جدولی اواخر فصل برای فرار از سقوط جزو جنگنده ترین و خطرناک ترین تیمها میشن!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بچه ها دیشب خواستون به سر و صدای تماشاگرا وقتایی که گیگز بغل زمین توپی میرسید بهش روپایی و ... میزد بودید؟
هر توپی میومد اونور گیگز یه حرکت میزن میداد به بازیکنا، طرفدارا هم یهو جیغ و داد میکردن! خیلی جو باحالی بود!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
یادتونه چند سال پیش جرارد به بازیکن چلسی(دروگبا) پاس گل داد تا ما قهرمان نشیم... امروز این به اون در شد :دی
یعنی زیباترین، دلنشین ترین و لذت بخش ترین لحظه این فصل بود :دی

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
یادتونه چند سال پیش جرارد به بازیکن چلسی(دروگبا) پاس گل داد تا ما قهرمان نشیم... امروز این به اون در شد :دی
یعنی زیباترین، دلنشین ترین و لذت بخش ترین لحظه این فصل بود :دی
بله
دنیا دنیای کوچیکی هست
10313574_643875919025480_2497203908572351446_n.jpg

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
یکی از هواداران بلژیکی تیم فوتبال "منچستر یونایتد" با اعلام پیروزی در چالشی حقوقی در نهایت پس از پانزده سال توانست نام خود به "آقای منچستر یونایتد" تغییر دهد.

یکی از هواداران بلژیکی تیم فوتبال "منچستر یونایتد" با اعلام پیروزی در چالشی حقوقی در نهایت پس از پانزده سال توانست نام خود به "آقای منچستر یونایتد" تغییر دهد.

"مترو" با اعلام این خبر افزوده است:"مارین زدراکوف" که عاشقانه "شیاطین سرخ" را دوست دارد از زمانی که تیم منچستر یونایتد موفق شد در مسابقات نهایی جام باشگاه های اروپا تیم بایرن مونیخ را با نتیجه 1-2 شکست دهد علاقه شدیدی به آن تیم پیدا کرد. از آن زمان او تصمیم گرفت که نامش را به "آقای منچستر یونایتد" تغییر دهد و در نهایت پس از 15 سال مبارزه حقوقی موفق شد تصمیم خود را عملی کند. این هواداران تیم منچستر نامش را به "منچستر زدراکوف لویدژوف یونایتد" تغییر داده است. او در پایان توانست نام خانوادگی خود را بدین منظور کاهش دهد با این حال اکنون به سادگی با عنوان "آقای منچستر یونایتد" شناخته می شود."

این هوادار تیم فوتبال منچستر یونایتد 51 ساله است. این هوادار تیم "منچستر یونایتد" در مورد تغییر نامش می افزاید:"برخی از دوستان من به من می خندند با این حال من هرگز از نام منچستر یونایتد استفاده نادرست نخواهم کرد."

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
من موافق نیستم. گیگز هنوز تجربه مربیگری نداره و با توجه به بحران فعلی یونایتد ممکنه با نتایج ضعیف آینده مربیگریش نابود بشه. یک بازی هم نمیتونه معیار مناسبی برای بررسی عملکردش باشه. بنظر من بهتره که به عنوان کمک کنار فان خال باشه و چون قرارداد فان خال کوتاه مدته، بعد از اون هدایت تیم رو برعهده بگیره. امروز هم تو روزنامه ها این مطلب اومده بود که فان خال از بچه های کلاس 92 مخصوصا گیگزی در کادر فنی استفاده میکنه. از طرفی همین الان تو نت پیچیده که رونی بخاطر سختگیریهای فان خال از اومدنش راضی نیست. به راست یا دروغ بودن این مطلب کاری ندارم ولی با توجه به همبازی بودن گیگزی با بازیکنهای فعلی و روابط دوستانشون احتمال داره در صورت گرفتن تصمیماتی به بعضی از بازیکنها بر بخوره و تیم دچار مشکل بشه. گیگز باید ریاست و مدیریت تیم علی الخصوص ستارگان تیم رو در کنار فان خال بیاموزه و با توجه به اینکه در کادر فنی حضور داره در برابر نسل جدیدی که وارد تیم میشن این توانایی به مرور شکل میگیره.
معین جان (اشتباه نگفتم؟) ممنون برای این نوشته. هر چی رو من می خواستم بگم، گفتی. کاملا با حرفت موافقم.
گیگز، اسکولز و بات باید مدتی کنار دست مربی با تجربه‌ای (احتمالا فان خال) کارآموزی کنند که بعدا آیندهء نیمکت منچستر تامین بشه. سوزوندن چنین مهره‌هایی، وحشتناک خواهد بود.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
معین جان (اشتباه نگفتم؟) ممنون برای این نوشته. هر چی رو من می خواستم بگم، گفتی. کاملا با حرفت موافقم.
گیگز، اسکولز و بات باید مدتی کنار دست مربی با تجربه‌ای (احتمالا فان خال) کارآموزی کنند که بعدا آیندهء نیمکت منچستر تامین بشه. سوزوندن چنین مهره‌هایی، وحشتناک خواهد بود.
درست گفتین علی آقای عزیز ;)

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
- روی کین حضور در کادر فنی یونایتد رو رد کرد و گفت من الان کار خودم رو دارم و کارم رو دوست دارم. روی کین در حال حاضر دستیار مارتین اونیل در کادر فنی تیم ملی ایرلند هستش.
- آرسنال خواهان فلاینی! مبلغ سایتها 18 میلیون پوند.
- یکی از گزینه های اصلی خط میانی که گفته میشه همراه فان خال به احتمال زاید به تیم اضافه میشه، کوین استروتمن هستش که امسال بازیهای خیلی خوبی واسه رم انجام داد. (چند وقتی هم هست مصدومه و نمیدونم به جام جهانی میرسه یا نه)
- مثل اینکه گیگزی از بازیکن جوون و آینده دارمون یعنی جیمز ویلسون خواسته با تیم اصلی تمرین کنه و احتمال بازی دادن بهش در این چند بازی باقیمانده هست.
- فردیناند گفته نمیخوام بازنشسته بشم.(احتمالا یا با یونایتد تمدید میکنه و یا میره لیگ آمریکا)
- سایتها از احتمال مربیگری دیوید مویس در لیگ آلمان گفتن.
- خبر توافق با لوک شاو و ویلیام کاروالهو هنوز هم تو بعضی سایتها منعکس میشه.
- و آخرین مطلب هم اینکه هیچ خبری از فروش یانگ فعلا روی سایتها نیست :(:mad:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
آرسنال می خواد فلینی رو با 18 میلیون پوند بخره،
نظرتون چیه؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
آرسنال می خواد فلینی رو با 18 میلیون پوند بخره،
نظرتون چیه؟
بد نیست، اما به نظرم حداقل یه فصل دیگه باید بهش فرصت داد، توی منچستر مویس هیچ کس خوب بازی نمیکرد!
فلیینی هم اونقدر بد نبوده قبل اومدنش تو یونایتد، به نظرم نباید با یه فصل کارنامشو بپیچیم!
به آرسنالم که اصلاً نباید بدیمش، زیادی نیاز دارن هافبک دفاعی:D:general707:

بالا