• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
رایان گیگز از هواداران به شدت تشکر کرد که در این فصل سخت همواره حامی تیم بودند و از ویدیچ هم قدردانی کرد و آرزوی موفقیت برای یونایتد کرد .
صحبتی از بازنشستگی نبود .

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
پاتریس اورا دقایقی قبل:
"گل من به بایرن مونیخ برای بچه های بازبی بود.. برای همین لوگوی باشگاه رو بوسیدم"
"رایان برای من یک اسطورست، زمانی که از من پرسیده می شد بهترین بازیکن یونایتد کیه همه انتظار داشتن بگم رونالدو! اما برا من گیگز و اسکولز بهترین ها بودن و هستن "
"یونایتد برا من مثه یک خانواده ی بزرگه.... منچستر هرگز نمی میره..."

“My goal against Bayern Munich was for the Busby Babes, that is why I kissed the badge.”
“Manchester United will never die.”

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
چه بازی خوبی کردیم. همه چیز هم خیلی دراماتیک رقم خورد. انگار مصلحت در این بود که جونز مصدوم بشه تا ویدیچ به زمین بیاد و در آخرین حضورش، تو میدون باشه.

از اونطرف خود گیگزی هم اومد تو زمین که کنار ویدیچ باشه. انگار از اول هم برنامه‌اش همین بود (اگر قبلا در این مورد حرفی زده باشه من خبر ندارم) چون وقتی دیدم با کت و شلوار نیومده رو نیمکت، احساس کردم که می‌خواد بره تو زمین. شاید هم می‌خواسته ویدیچ و خودش اواخر بازی برن توی میدون که مصدومیت جونز برنامه‌اش رو تغییر داد.

دو گل هم از نسل آینده دیدیم که نوید بسیار جالبی بود. اتفاقا بر خلاف نظر اصلان جان (که دیگه بدجور با فلایینی چپ افتاده) هر دو تا پاس گل رو مروان داد. یعنی یکیش رو که با گردن کلفتی، سر زد و توپ رو انداخت جلوی ویلسون، بعدی رو هم که نصف زمین رو دوید، توپ رو دریافت کرد و شوت زد، تو ریباند، بازم ویلسون زد تو گل. انصافا من فکر می‌کنم فلایینی از خوب‌های بازی بود.

به امید باخت تاتنهام و برد تیم مون تو آخرین بازی

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
چه بازی خوبی کردیم. همه چیز هم خیلی دراماتیک رقم خورد. انگار مصلحت در این بود که جونز مصدوم بشه تا ویدیچ به زمین بیاد و در آخرین حضورش، تو میدون باشه.

از اونطرف خود گیگزی هم اومد تو زمین که کنار ویدیچ باشه. انگار از اول هم برنامه‌اش همین بود (اگر قبلا در این مورد حرفی زده باشه من خبر ندارم) چون وقتی دیدم با کت و شلوار نیومده رو نیمکت، احساس کردم که می‌خواد بره تو زمین. شاید هم می‌خواسته ویدیچ و خودش اواخر بازی برن توی میدون که مصدومیت جونز برنامه‌اش رو تغییر داد.

دو گل هم از نسل آینده دیدیم که نوید بسیار جالبی بود. اتفاقا بر خلاف نظر اصلان جان (که دیگه بدجور با فلایینی چپ افتاده) هر دو تا پاس گل رو مروان داد. یعنی یکیش رو که با گردن کلفتی، سر زد و توپ رو انداخت جلوی ویلسون، بعدی رو هم که نصف زمین رو دوید، توپ رو دریافت کرد و شوت زد، تو ریباند، بازم ویلسون زد تو گل. انصافا من فکر می‌کنم فلایینی از خوب‌های بازی بود.

خود گیگز گفته بود بازی میکنم

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
آمار مراسم بهترین های سال باشگاه !

‫ویلسون‬ بهترین بازیکن آکادمی باشگاه
جانکو‬ برنده بهترین بازیکن تیم رزو
گلرونی‬ به وستهام بهترین گل سال باشگاه

‫دخیا‬ به عنوان بازیکن برتر سال انتخاب شد ، هم از نگاه طرفداران هم از نگاه بازیکنان

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

علی جان درباره گل اول شاید اما گل دوم رو یه بار دیگه ببینید، عدنان همه کارو کرد، آخر آخر آخرش توپ رو کاشت واسه فلیینی و فلیینی به بدترین شکل آروم زد تو دست دروازه بان!
هوشمندی ویلسون بود که تونست از ریباند استفاده کنه، وگرنه عملکرد فلیینی واقعاً بد بود، تو کل بازی!
البته این فقط نظر من نیست، تقریباً هرجای دیگه هم خوندم همه ناراضی بودن از بازیش

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
توی خبرها نوشته رونی گفته آرزو دارم رونالدو دوباره برگرده منچستر .
باز خدا میدونه که بعدا چه شایعاتی درست بشه

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
توی خبرها نوشته رونی گفته آرزو دارم رونالدو دوباره برگرده منچستر .
باز خدا میدونه که بعدا چه شایعاتی درست بشه
رونی خودش نذاره بره تو این وضعیت واسه ما کافیه! رونالدو نیومد هم نیومد!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
الان توی دنیا بازی سازی چون پل اسکولز در حال بازی هست؟وقتی که توپ رو با پای راستش نیم متر می انداخت جلو و بعدش واااااااااااااو یه پاس قطری 50 60 متری می داد بدنم یخ می کرد و افتخار می کردم که همچین بازیکنی توی تیم محبوبم هست،الان واقعا بازی سازی چون اسکولز تو دنیا من نمیشناسم،یه ژاوی بود که اونم الان یکی دو ساله افت کرده

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
این کلیپ رو ببینید برای اونایی که میخوان تجدید خاطرات کنن،مقداری از هنرمایی های اسکولزی رو به نمایش میزاره،واقعا آدم مات و مبهوت میمونه که چجوری این پاس ها درست میوفته جلوی پای بازیکن هدف!!

http://www.rodfile.com/dfo1i5m6ze6g

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
این کلیپ رو ببینید برای اونایی که میخوان تجدید خاطرات کنن،مقداری از هنرمایی های اسکولزی رو به نمایش میزاره،واقعا آدم مات و مبهوت میمونه که چجوری این پاس ها درست میوفته جلوی پای بازیکن هدف!!

http://video.varzesh3.com/your-clips/players/بکهام-در-بازی-خداحافظی-نویل/
این هم فوق العادس جنازه ی بکهام به یانگ میرزه

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
علی جان درباره گل اول شاید اما گل دوم رو یه بار دیگه ببینید، عدنان همه کارو کرد، آخر آخر آخرش توپ رو کاشت واسه فلیینی و فلیینی به بدترین شکل آروم زد تو دست دروازه بان!
هوشمندی ویلسون بود که تونست از ریباند استفاده کنه، وگرنه عملکرد فلیینی واقعاً بد بود، تو کل بازی!
البته این فقط نظر من نیست، تقریباً هرجای دیگه هم خوندم همه ناراضی بودن از بازیش
‌ای خدا اعتیاد به این صفحه رو از ما بگیر که هر چی می‌خوام برم سراغ کارهای بی‌پایانم، بازم یواشکی میام اینجا ببینم چه خبره!
بخصوص وقتی ببینم عزیزی جوابی برام نوشته که دیگه اصلا نمی‌شه کاریش کرد.

اصلان جان احتمالا حق با توست و شاید هم من خیلی مهربون هستم. مثلا تو گل دوم درسته که ادنان (من ترجیحش میدم به عدنان) همه کار کرد و اصلا اون روز، همهء بازی یکطرف ادنان یک طرف، اما فکر می‌کنم فللینی تمام طول زمین رو با چه سرعتی طی کرد تا بجای مهاجم نوک اونجا حضور داشته باشه و بعد هم توپ رو یک کم محکمتر از «آروم» شوت کرد که دروازه‌بان نتونست شوت رو مهار کنه و ریباندش رسید به ویلسون.

همون روز فللینی چندین توپ رو جلوی دروازه خراب کرد. اما من ترجیح میدم موضوع رو اینطور ببینم که اون تقریبا همیشه در هر جایی که توپ وجود داشت، حضور داشت. و اصولا وقتی که قرار نبود بجای مهاجم بازی کنه (درسته که گیگز جلو گذاشته بودش، اما نه بجای مهاجم) عملا با دوندگی فوق العاده، بار حملهء تیم رو افزایش داد. طبعا هر کس که توپ بیشتر بهش برسه، احتمال خراب کردنش خیلی بیشتره. مثلا فن پرسی به نظرم اصلا محو بود، یک گل قشنگ زد، که روی پاس خوبی که بهش رسید اولش خوب عمل نکرد و با دفع اشتباه مدافع، تونست گلش رو بزنه.

در کل نظر من در مورد فللینی اصلا منفی نیست و فکر می‌کنم بازیکن بسیار خوب و موثری برای ما خواهد شد. البته اگر فن خال بخوادش.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
الان توی دنیا بازی سازی چون پل اسکولز در حال بازی هست؟وقتی که توپ رو با پای راستش نیم متر می انداخت جلو و بعدش واااااااااااااو یه پاس قطری 50 60 متری می داد بدنم یخ می کرد و افتخار می کردم که همچین بازیکنی توی تیم محبوبم هست،الان واقعا بازی سازی چون اسکولز تو دنیا من نمیشناسم،یه ژاوی بود که اونم الان یکی دو ساله افت کرده
چه بازیکنی عباس جان. چقدر موثر و چقدر بی‌ادعا و چقدر غیرنمایشی. واقعا نظیرش کمتر دیده شده. شاید بهترین مثال همون ژاوی باشه.

اتفاقا در ملاقات دیدنی روی کین و پاتریس ویرا (که فیلم معرکه‌اش رو یکی از دوستان گذاشته بود) وقتی قرار می‌شه روی کین تیم رویایی منچستر رو انتخاب کنه اسکولز رو انتخاب نمی‌کنه!!!! و بجاش پل اینس رو می‌گذاره. ویرا خیلی شاکی می‌شه و می‌گه پل اسکولز نه تنها برای منچستر بلکه برای کل جهان فوتبال یکی از معدود بازیکن‌های بزرگ همهء تاریخ هست و دست می‌بره و اسم اسکولز رو برمیداره می‌گذاره توی لیست روی کین.
کین هم که لجباز و مغرور، می‌گه این نظر منه، پل اینس.
ویرا هم (که توی این فیلم خیلی از کین منچستری‌تر محسوب می‌شه!) با لحنی نیمه شوخی نیمه جدی چیزی می‌گه که به زبون کوچه و بازار خودمون می‌شه «جان شما اصلا جا نداره» پل اینس احترامش سر جاش، اما اسکولز رو بگذار همونجا که گذاشتم بمونه. کین هم کوتاه می‌اد.

منظورم اینه که آدم متعصب ولی منصف و باشعوری مثل پاتریس ویرا که اتفاقا توی بازی خیلی با اسکولز هم درگیر می‌شد (البته نه به اندازهء روی کین) با اینکه در تیم رقیب حضور داشته، چنین احترامی براش قائل بوده.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

سلطان بلامنازع این پاس ها بود اصلا ظلمه بخوایی اسم یه بازیکن دیگه رو کنارش بیاری! حتی ژاوی که بیشتر پاسهای کوتاه می فرسته!
اسکولز اکثر پاس ها رو با ارتفاع تقریبا کم ولی ضرب زیاد می فرستاد تا در کمترین زمان ممکن توپ به بازیکن هدف برسه و مدافع حریف فرصت عکس العمل برای دفع توپ رو نداشته باشه توی همین کلیپی هم که گذاشتی مشخصه
دیگه سخته بشه جایگزین براش پیدا کرد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اسکولزی تو دنیا تک بود. کافیه به اون خاطره ای که کریس رونالدو ازش گفته رجوع کنید.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
وقتی این مدال رو میبینم یاد مویس میوفتم مدالی که تو مشتمون بود :دی امسال افتضاح ترین منچستر قرن بودیم
10273411_865621956795554_4866833008174214338_n.jpg

بالا