خود گیگز گفته بود بازی میکنمچه بازی خوبی کردیم. همه چیز هم خیلی دراماتیک رقم خورد. انگار مصلحت در این بود که جونز مصدوم بشه تا ویدیچ به زمین بیاد و در آخرین حضورش، تو میدون باشه.
از اونطرف خود گیگزی هم اومد تو زمین که کنار ویدیچ باشه. انگار از اول هم برنامهاش همین بود (اگر قبلا در این مورد حرفی زده باشه من خبر ندارم) چون وقتی دیدم با کت و شلوار نیومده رو نیمکت، احساس کردم که میخواد بره تو زمین. شاید هم میخواسته ویدیچ و خودش اواخر بازی برن توی میدون که مصدومیت جونز برنامهاش رو تغییر داد.
دو گل هم از نسل آینده دیدیم که نوید بسیار جالبی بود. اتفاقا بر خلاف نظر اصلان جان (که دیگه بدجور با فلایینی چپ افتاده) هر دو تا پاس گل رو مروان داد. یعنی یکیش رو که با گردن کلفتی، سر زد و توپ رو انداخت جلوی ویلسون، بعدی رو هم که نصف زمین رو دوید، توپ رو دریافت کرد و شوت زد، تو ریباند، بازم ویلسون زد تو گل. انصافا من فکر میکنم فلایینی از خوبهای بازی بود.
به امید باخت تاتنهام و برد تیم مون تو آخرین بازی
علی جان درباره گل اول شاید اما گل دوم رو یه بار دیگه ببینید، عدنان همه کارو کرد، آخر آخر آخرش توپ رو کاشت واسه فلیینی و فلیینی به بدترین شکل آروم زد تو دست دروازه بان!چه بازی خوبی کردیم. همه چیز هم خیلی دراماتیک رقم خورد. انگار مصلحت در این بود که جونز مصدوم بشه تا ویدیچ به زمین بیاد و در آخرین حضورش، تو میدون باشه.
از اونطرف خود گیگزی هم اومد تو زمین که کنار ویدیچ باشه. انگار از اول هم برنامهاش همین بود (اگر قبلا در این مورد حرفی زده باشه من خبر ندارم) چون وقتی دیدم با کت و شلوار نیومده رو نیمکت، احساس کردم که میخواد بره تو زمین. شاید هم میخواسته ویدیچ و خودش اواخر بازی برن توی میدون که مصدومیت جونز برنامهاش رو تغییر داد.
دو گل هم از نسل آینده دیدیم که نوید بسیار جالبی بود. اتفاقا بر خلاف نظر اصلان جان (که دیگه بدجور با فلایینی چپ افتاده) هر دو تا پاس گل رو مروان داد. یعنی یکیش رو که با گردن کلفتی، سر زد و توپ رو انداخت جلوی ویلسون، بعدی رو هم که نصف زمین رو دوید، توپ رو دریافت کرد و شوت زد، تو ریباند، بازم ویلسون زد تو گل. انصافا من فکر میکنم فلایینی از خوبهای بازی بود.
به امید باخت تاتنهام و برد تیم مون تو آخرین بازی
رونی خودش نذاره بره تو این وضعیت واسه ما کافیه! رونالدو نیومد هم نیومد!توی خبرها نوشته رونی گفته آرزو دارم رونالدو دوباره برگرده منچستر .
باز خدا میدونه که بعدا چه شایعاتی درست بشه
http://video.varzesh3.com/your-clips/players/بکهام-در-بازی-خداحافظی-نویل/این کلیپ رو ببینید برای اونایی که میخوان تجدید خاطرات کنن،مقداری از هنرمایی های اسکولزی رو به نمایش میزاره،واقعا آدم مات و مبهوت میمونه که چجوری این پاس ها درست میوفته جلوی پای بازیکن هدف!!
http://www.rodfile.com/dfo1i5m6ze6g
ای خدا اعتیاد به این صفحه رو از ما بگیر که هر چی میخوام برم سراغ کارهای بیپایانم، بازم یواشکی میام اینجا ببینم چه خبره!علی جان درباره گل اول شاید اما گل دوم رو یه بار دیگه ببینید، عدنان همه کارو کرد، آخر آخر آخرش توپ رو کاشت واسه فلیینی و فلیینی به بدترین شکل آروم زد تو دست دروازه بان!
هوشمندی ویلسون بود که تونست از ریباند استفاده کنه، وگرنه عملکرد فلیینی واقعاً بد بود، تو کل بازی!
البته این فقط نظر من نیست، تقریباً هرجای دیگه هم خوندم همه ناراضی بودن از بازیش
چه بازیکنی عباس جان. چقدر موثر و چقدر بیادعا و چقدر غیرنمایشی. واقعا نظیرش کمتر دیده شده. شاید بهترین مثال همون ژاوی باشه.الان توی دنیا بازی سازی چون پل اسکولز در حال بازی هست؟وقتی که توپ رو با پای راستش نیم متر می انداخت جلو و بعدش واااااااااااااو یه پاس قطری 50 60 متری می داد بدنم یخ می کرد و افتخار می کردم که همچین بازیکنی توی تیم محبوبم هست،الان واقعا بازی سازی چون اسکولز تو دنیا من نمیشناسم،یه ژاوی بود که اونم الان یکی دو ساله افت کرده
الان توی دنیا بازی سازی چون پل اسکولز در حال بازی هست؟وقتی که توپ رو با پای راستش نیم متر می انداخت جلو و بعدش واااااااااااااو یه پاس قطری 50 60 متری می داد بدنم یخ می کرد و افتخار می کردم که همچین بازیکنی توی تیم محبوبم هست،الان واقعا بازی سازی چون اسکولز تو دنیا من نمیشناسم،یه ژاوی بود که اونم الان یکی دو ساله افت کرده
سلطان بلامنازع این پاس ها بود اصلا ظلمه بخوایی اسم یه بازیکن دیگه رو کنارش بیاری! حتی ژاوی که بیشتر پاسهای کوتاه می فرسته!این کلیپ رو ببینید برای اونایی که میخوان تجدید خاطرات کنن،مقداری از هنرمایی های اسکولزی رو به نمایش میزاره،واقعا آدم مات و مبهوت میمونه که چجوری این پاس ها درست میوفته جلوی پای بازیکن هدف!!
http://www.rodfile.com/dfo1i5m6ze6g