• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
به نقل از Daily Mirror یونایتد و ساوثهمپتون با مبلغی 25 میلیون پوندی بر سر لوک شاو به توافق رسیدند.
شاو با قراردادی 5 ساله و با حقوق هفتگی 75000 پوند به یونایتد می پیوندد.
پ.ن: دیلی میرر منبع موثقی نیست، اخبارش بیشتر شایعن تا خبر، اما اگه صحت داشته باشه یا حتی تو چند هفته آینده اتفاق بیفته خبر خیلی خوبیه، چون با توجه به جضورش تو جام جهانی احتمال افزایش قیمتش بعد از مسابقات خیلی بالاست!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
در حالی که همه تیمها دارن بازیکن میگیرن الان ما یک ماهه مربی موقت داریم و تیم رو هواست تقریباً اصلاً معلوم نیست چه خبره هر روز میگن ونگال داره میاد گیگز و نمیخواد حسن و نمیخواد حسینو نمیخواد شده مثل تیمهای لیگ ایران.....

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
2 تا دفاع مرکزی که این همه سال ستون تیممون بودن!
وای چقدر دوست داشتم زوج ویدا و فردیناندو! وصتی تو زمین بودن کلاً ترس نداشتم، دلم میسوخت واسه مهاجمای حریف که میخوان برن سمت این دو تا غول!
دلم برا هر دوشون تنگ میشه، هرچند که حق داشتن و دیگه واقعاً وقت رفتنشون بود.
حیف جایگزین مناسب نداریم به اون صورت، جونز رو دوست دارم اما زیاد مصدوم میشه، اوانز گاهی خوبه و گاهی نه، اسمالینگ هم...؟؟؟؟؟
در کل امیدوارم زودتر خریدهای اساسی انجام شه، رئیس هم همیشه میگفت دفاع ستون تیمه و وقتی دفاع خوب داشته باشی خیالت راحته و میتونی رو بقیه جاها کار کنی، باید تکلیف دفاعمون زودتر معلوم شه!
پ.ن: جالبه دو تا دفاع مرکزیمون رفتن، هنوز جانشین ندارن، دفاع چپ خبرش میاد که خریدیم، اونوقت اورا سفت سفت چسبیده ول نمیکنه! :D

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
صحبت های ریو فردیناند پس از ترک باشگاه:
"من به امید بردن جام به منچستر یونایتد آمدم و هیچگاه در رویای خود نمی توانستم چنین حجم موفقیتی را ببینم. لحظات بسیار خوبی در این باشگاه به همراه بازیکنان بزرگی برای برای من رقم خورد و موفق شدم دوستان خوبی را پیدا کنم. زمانی که برای اولین بار در لیگ برتر قهرمان شدیم و یا قهرمانی در مسکو از خاطرات فراموش نشدنی من هستند.

"احساسات و خاطرات اجازه نمی دهند من خداحافظی کنم و اما می خواهم از این فرصت استفاده کنم و از تمام مسئولین، مربیان و هواداران منچستر یونایتد برای 12 سال باور نکردنی تشکر کنم."

"من در سلامتی کامل به سر می برم و برای چالش های جدیدم آماده ام اما هنوز تصمیمی برای باشگاه بعدی خود نگرفته ام."

نه مربی داریم بازیکن ها هم یکی یکی دارن جدا میشن سال بعد کابوس وارتر میشه
همه تیم ها از شنبه استارت میزنن ما هم ...

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
در واقع قراردادش تموم شد و قرارداد جدیدی بهش پیشنهاد نشد، خوشبختانه.
تو اوجش واقعا عالی بود ولی دیگه باید می رفت.
براش آرزوی موفقیت دارم.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
ویدا 300 بازی و ریو 454 بازی.... خداحافظ اسطوره ها
GOOD BYE LEGENDS

99512611456351316172.jpg

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
خب آخرین بازیکنی که برای سر الکس فرگوسن گلزنی کرده بود هم از تیم جدا شد ... هر چند میدونستیم در پایان فصل خیلی ها از تیم میرن ولی خب برای ما خیلی سخت و دردناک هست این لحظات ... وقتی با این بازیکنان بزرگ شدیم و ... نمیدونم چی بگم
حس جالب و خوش آیندی ندارم ...

39091845025113513715.jpg

عکس های منتخب ریو فردیناند از دوران حضور در الدترافورد در اینستای باشگاه
http://instagram.com/p/n7dcmsIHie
http://instagram.com/p/n7dcmsIHie
camera.gif

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
ریو تو تک تک بازی ها غیرتی بازی می کرد
نهایت توانش رو برا تیم میگذاشت
واقعا دلم براش تنگ میشه

به نظرم کار ابلهانه ای کردن که با ترک همزمان دو تا دفاع باتجربه موافقت کردن. امکان داره سال دیگه یا به خاطر ناهماهنگی یا به خاطر عدم تجربه ی ترکیب دفاع جدید، شاهد اتفاقات ناگواری باشیم.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
واقعا فصل بدی بود،از هر لحاظ که نگاه کنیم فصل بدی بود،استارتش با خداحافظی رییس خورد،بعدش اون نتایج افتضاح تیم و تحقیر شدن ها،آخر فصل هم که تا به اینجا 2 تا از اسطوره ها و یادگارهای رییس رفتن و خاطراتشون رو هم همراه خودشون بردن،البته به نظرم لازم بود که این تحولات و اتفاقات پیش بیاد تا یادمون باشه که موفقیت اونم تو فوتبال همیشگی نیست

به فصل جدید خیلی امیدوارم،خط دفاعی اگه خوب ترمیم بشه و یه بازیساز خوب هم تو مرکز زمین بخرن خیلی حرفا برای گفتن میتونیم داشته باشیم

Win2Game

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
67
شاو نیومد؟
از رفتن ریو هم ناراحت شدم
اما خب باید قبول کرد که سنش بالا رفته و منچستر هم نیاز به یک بازسازی داره

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میگن لوک شاو قرارداد منچستر رو پذیرفته...
ولی هنوز هیچ خبری از خرید بازیکنان دیگه نیست، و میشه گفت که دلیلش هم واضح هستش، چرا؟ جام جهانی نزدیک هستش و امکان مصدومیت بازیکنان زیاد و همچنین جام جهانی جایی برای مطرح شدن ستارههای جدید و مشخص شدن آمادگی بازیکنان فعلی در تیمهای ملیشون هستش...
حالا فقط باید منتظر جام جهانی موند!!!!!:general307:
حیف روزهای اولش رو از دست میدم...:(:general208:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
این تیم پایش نابود شده حالا حالا ها نمیشه به اوج برگشت البته نه مثل لیورپول ولی زود نخواهد بود ...!
این گلیزرا اصلا به فکر نیستن باید قبل از جام جهانی قرارداها بست شه و گرنه باید با قیمت های گزاف بازیکن های مثل فلینی خرید که جالب نخواهد بود

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
مانوئل پلگرینی:
تمام منچسترخوشحال است،بسیاری ازیونایتدی ها ازجمله گیگز و اسکولز و وان درسار به من تبریک گفتن

امیدوارم یونایتدفصل بعدبه روزهای اوج وجایگاه اصلی خودبازگردد.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ریو تو تک تک بازی ها غیرتی بازی می کرد
نهایت توانش رو برا تیم میگذاشت
واقعا دلم براش تنگ میشه
کاملا موافقم. ریو توی تک تک بازیهایی که بود با تمام وجود و اوج غیرت بازی کرد. واقعا با جون و دل بازی میکرد و میشد غیرت مثال زدنیش رو توی چهرش دید چه وقت عصبانیت و چه وقت خوشحالیهاش. در هرصورت با توجه به سنش من هم با آقا امیر موافقم که وقت رفتنش بود.
دلمون واسش تنگ میشه ریو با غیرت :(
راستی چند روز پیش خوندم که فلاینی مصاحبه کرده و گفته فصل آینده تواناییهام رو به همه نشون میدم و خودمو ثابت میکنم.
قضیه شاو هم خیلی جاها میگن قطعی شده ولی هنوز رسمی اعلام نشده.

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
کسی لینکی ازین بازی تونست پیدا کنه برام پخ کنه
ممنون میشم
بازی منچستریونایتد 8 -آرسنال 2

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
واقعاً خداجافظی ریو در شان اون نبود با یک بیانیه اون بیشتر از اینها برای این باشگاه زحمت کشیده بود درسته که بزرگداشت گرفتند ولی در اون زمان خبری از خداحافظی نبود الا شایعه شده که ونگال میخواد تضمین بگیره که سرالکس در تصمیم گیری های باشگاه دخالت نکنه!! آخه آدم چی بگه، به نظر من این خبر اگر واقعیت داشته باشه جای تاسف داره ونگال و یا هر کس دیگری که وارد میشه درسته که باید استقلال داشته باشه اما همچین تضمینهایی در شان باشگاه و سرالکس نیست ضمن اینکه باشگاه در مورد قضیه ریو میتونست قشنگ تر عمل بکنه.......اگر این تصفیه ها درخواست ونگال باشه و اون بیاد و سرالکس و بقیه کلاس 92 و ... رو حذف بکنه اطمینان داشته باشید که از روز اول کارش سنگ اندازی خواهد شد و بعد هم تیم به حاشیه میره چون این نامهایی مثل گیگز مثل سرالکس و...اینقدر گنده هستند که ونگال زیرشون غیب بشه.....

بالا