===================هایلایت بازی رو دارم،میخواین اپلود کنم براتون؟
دوست عزیز
بازی کاملو میخوام
90 دقیقه
===================هایلایت بازی رو دارم،میخواین اپلود کنم براتون؟
پارک جی سونگ هم بازنشست شد...!
منبع؟احتمال بازگشت فاندرسار به یونایتد به عنوان مربی دروازه بان
من که به شدت استقبال میکنم
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
یادمه اون موقع بچه بودم ورق بازی می کردم..ورق عکس فوتبالیستا بود...15 سال پیش در چنین روزی، منچستر یونایتد با نتیجه 2 بر 1 تاتنهام را شکست داد و به عنوان قهرمانی لیگ برتر در فصل 99-1998 رسید. اولین جام از سه گانه تاریخی یونایتد.
مشاهده پیوست 590793
وای چه قدر خوشحالم پس سال دیگه قهرمانیم با این خرید :general506::general506:رسمی : میلینکوویچ اولین خرید تابستانی منچستریونایتد
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران-
باشگاه منچستریونایتد خوشحال است اعلام کند با باشگاه وجودینا (FK Vojvodina) بر سر عقد قرارداد با وانیا میلینکوویچ دروازه بان تیم ملی زیر 17 ساله های صربستان به توافق رسیده است.
هر دو باشگاه به این توافق رسیده اند که میلینکوویچ سال آینده نیز در باشگاه خود بماند.
اگر میلینکوویچ به تیم اول راه یابد بعد از کاپیتان نمانیا ویدیچ (300 بازی از سال 2006 تا 2014) و زوران توسیچ (5 بازی از 2009 تا 2010) سومین بازیکن صربیایی منچستریونایتد لقب خواهد گرفت. میلینکویچ که در فبریه 17 ساله شد تا کنون 6 بازی برای تیم ملی زیر 17 ساله های صربستان و مونته نگرو در انتخابی قهرمانی زیر 17 ساله ها انجام داده است.
کامران جان این خرید استارت کار بود. وودی واسه دست گرمی این رو خریده و حالا که دستهاش گرم شده! وایسا ببین عمو وودی چه کار میکنه این تابستونوای چه قدر خوشحالم پس سال دیگه قهرمانیم با این خرید :general506::general506:
2.5 میلیون هم زیاده چه برسه به 25 تا! یه بازیکن 30 ساله که از عدم وجود اندک بهره هوشی رنج می بره! فقط بلده سمت راست زمین وایسه توپو بدن بهش توپو دو سه متر تو عرض حرکت بده بعد با اعتماد به نفس کامل با توی پای چپ بشوته تو اوت! درسته ما فقط یه نصفه وینگر داریم که اونم والنسیاست ولی روبن هم فکر نمی کنم خیلی به درد بخور باشه.فن خال به منچستر گفته که روبن رو بخرن
قیمتش 25 میلیون پوند برآورد شده!
http://metro.co.uk/2014/05/16/louis-van-gaal-tells-manchester-united-to-sign-arjen-robben-4729969/
عزیز دیگه این جوری نگو اتفاقا قیمت منصفانه ای هست بازیکن خوبیه روبن من که استقبال میکنم2.5 میلیون هم زیاده چه برسه به 25 تا! یه بازیکن 30 ساله که از عدم وجود اندک بهره هوشی رنج می بره! فقط بلده سمت راست زمین وایسه توپو بدن بهش توپو دو سه متر تو عرض حرکت بده بعد با اعتماد به نفس کامل با توی پای چپ بشوته تو اوت! درسته ما فقط یه نصفه وینگر داریم که اونم والنسیاست ولی روبن هم فکر نمی کنم خیلی به درد بخور باشه.