• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
منچســــتر یونایــتــد v ســـاوتهمپتون

ســـاعت 18:30

استادیوم سنت مـــاری

غایبان : رونی ، رافائل ، جونز و احتمالا اوانز

امروز آخرین بازی از از فصل کابوس وار 2013/2014 است . خدا رو شکر که بالاخره تمام شد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
بلــــه منچستریم دیگه :rolleyes:
سال بعد برمیگردیم
حالا حالا جام از شهر منچستر خارج نمیشه ...!
1948150_864936290197454_3419043858334456624_n.jpg

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
مانيا ويديچ در بازي مقابل هال سيتي ٢٩٩امين بازي خودش را براي شياطين سرخ انجام داد، حال اگر امشب مقابل ساوتهمبتون به ميدان برود ٣٠٠امين بازي خود را انجام داده و ٥٦امين بازيكن يونايتد ميشود كه به ٣٠٠ بازي ميرسد.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
تـــرکیب یونایتد اعلام شـــد :

: De Gea; Smalling, Ferdinand, Vidic, Evra; Januzaj, FletcHer Kagawa, Welbeck; Mata; van Persie

تعویضی ها : Amos, Carrick, Cleverley, Lawrence, Young, Valencia, Hernandez

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب فصل کابوس بار ما هم تمام شد.
هفتم شدیم و به یورو هم نرفتیم.

امیدوارم فصل بعد تجربه تلخ این فصل رو نداشته باشیم.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
تنها دستاورد امسال برای ما قهرمان نشدن لیورپول بود البته اگر سیتی هم قهرمان نمیشد بهتر بود البته به شخصه دوست ندارم تیمهای مورینیو هم قهرمان بشن و آخر اینکه چیزی که من رو آزار میده اینه که یک عده هنوز که مویس اخراج شده و وضع ما رو به اینجا کشوند ازش حمایت میکنند به نظر من این دسته ازافراد بیشتر دوست دارن خودشون رو هوادار متعصب نشون بدن تا اینکه باشن........دیگه یک زمانی خود فرگی و بابی چارلتون فهمیدن این بابا اینکاره نیست ولی این دوستان حمایتگر متوجه نشدن و... هی بگذریم، همینجوریه که حالا سالهاست نمیخوایم یکسری واقعیت هایی رو قبول کنیم چه ما ایرانیها چه غربی ها......

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگه گیگزی بود الان مسلما ما میتوستیم ششم یا حتی چهارم بشیم.
مویس تیم رو خراب کرد.

خیر نبینه ...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من واقعاً رو مخمه چرا یکی مثل همین امیر خودمون تا لحظه آخر بیلیو این مویس داشتن من اطمینان دارم حتی الان هم معتقده مویس شاید از بازیکنها کمتر مقصر بوده باشه........!! البته هر کسی نظر خودش رو داره و کی میدونه واقعیت چیه ولی من که میشنیدم یکی میگه بیلیو این مویس میخواستم سرمو بزنم به دیوار........
گیگزی هم رسمی حرفی در مورد خداحافظیش زده نشده ولی به نظر من این آخرین فصل حضورش بود حداقل به عنوان بازیکن....

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تنها دستاورد امسال برای ما قهرمان نشدن لیورپول بود البته اگر سیتی هم قهرمان نمیشد بهتر بود البته به شخصه دوست ندارم تیمهای مورینیو هم قهرمان بشن و آخر اینکه چیزی که من رو آزار میده اینه که یک عده هنوز که مویس اخراج شده و وضع ما رو به اینجا کشوند ازش حمایت میکنند به نظر من این دسته ازافراد بیشتر دوست دارن خودشون رو هوادار متعصب نشون بدن تا اینکه باشن........دیگه یک زمانی خود فرگی و بابی چارلتون فهمیدن این بابا اینکاره نیست ولی این دوستان حمایتگر متوجه نشدن و... هی بگذریم، همینجوریه که حالا سالهاست نمیخوایم یکسری واقعیت هایی رو قبول کنیم چه ما ایرانیها چه غربی ها......

من واقعاً رو مخمه چرا یکی مثل همین امیر خودمون تا لحظه آخر بیلیو این مویس داشتن من اطمینان دارم حتی الان هم معتقده مویس شاید از بازیکنها کمتر مقصر بوده باشه........!! البته هر کسی نظر خودش رو داره و کی میدونه واقعیت چیه ولی من که میشنیدم یکی میگه بیلیو این مویس میخواستم سرمو بزنم به دیوار........
گیگزی هم رسمی حرفی در مورد خداحافظیش زده نشده ولی به نظر من این آخرین فصل حضورش بود حداقل به عنوان بازیکن....

من از مویس تا زمانی که سرمربی بود حمایت کردم. چه بسا اگه این حمایت از طرف باشگاه و بازیکن ها(هنوز هم برای کسی مشخص نیست که چرا مویس از بازیکن ها تشکر نکرد) و ... از اولین تا آخرین روز بود الان ناراحت بودیم از اینکه کورس قهرمانی رو به همشهری واگذار کردیم نه اینکه هفتم شدیم. اگه شما فرگی رو قبول داری که اسمش رو آوردی پس باید اون جمله تو امضام رو قبول داشته باشی. ولی آیا همه قبول داشتن؟(بماند که هنوز معلوم نیست فرگی و چارلتون چه نظری درباره اخراج مویس داشتن/دارن.) اون جمله تو امضام رو تغییر نمیدم چون مساله مویس نبود و نیست، مساله اونیه که سرمربیه.چه مویس چه مورینیو و چه ... .
اگه من هوادار نیستم، پس حتما هوادار اونیه که آرزو می کرد مقابل بایرن 7-8 تا بخوریم تا مویس اخراج بشه. هوادار اونیه که آرزو می کرد تا جزو 4 تا نباشیم تا مویس اخراج بشه.( چه بسا الان خیلی ها خوشحالن جزو 4 تا نشدیم چون حداقل دیگه مویس رو نمیبینن!) هوادار اونیه که حاضر بود ذلت تیم رو ببینه ولی مویس اخراج شه...

مواظب سرت باش چون مثل من کم نیستن. یکیش همین اسکولزی.

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
سلام... خواهشا دیگه بچه ها بحث این یارو را نکنید...یاداوریش می کنید یه طوری میشم :general607:

ویدیچ چش شده؟

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من از مویس تا زمانی که سرمربی بود حمایت کردم. چه بسا اگه این حمایت از طرف باشگاه و بازیکن ها(هنوز هم برای کسی مشخص نیست که چرا مویس از بازیکن ها تشکر نکرد) و ... از اولین تا آخرین روز بود الان ناراحت بودیم از اینکه کورس قهرمانی رو به همشهری واگذار کردیم نه اینکه هفتم شدیم. اگه شما فرگی رو قبول داری که اسمش رو آوردی پس باید اون جمله تو امضام رو قبول داشته باشی. ولی آیا همه قبول داشتن؟(بماند که هنوز معلوم نیست فرگی و چارلتون چه نظری درباره اخراج مویس داشتن/دارن.) اون جمله تو امضام رو تغییر نمیدم چون مساله مویس نبود و نیست، مساله اونیه که سرمربیه.چه مویس چه مورینیو و چه ... .
اگه من هوادار نیستم، پس حتما هوادار اونیه که آرزو می کرد مقابل بایرن 7-8 تا بخوریم تا مویس اخراج بشه. هوادار اونیه که آرزو می کرد تا جزو 4 تا نباشیم تا مویس اخراج بشه.( چه بسا الان خیلی ها خوشحالن جزو 4 تا نشدیم چون حداقل دیگه مویس رو نمیبینن!) هوادار اونیه که حاضر بود ذلت تیم رو ببینه ولی مویس اخراج شه...

مواظب سرت باش چون مثل من کم نیستن. یکیش همین اسکولزی.
من برام قابل درکه که وقتی فرگی اون حرف رو زد تا زمان اخراج مویس ازش حمایت کردن ولی بعدش و کسانی که الان میگن مویس نباید اخراج میشد رو نمیفهمم به نظر من هر یک روز حضور مویس به ضرر تیم بود والبته برای من صبری که اسکولزی داشت قابل تحسینه چون حرف اون تاثیر بسیار زیادی میتونست داشته باشه

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من برام قابل درکه که وقتی فرگی اون حرف رو زد تا زمان اخراج مویس ازش حمایت کردن ولی بعدش و کسانی که الان میگن مویس نباید اخراج میشد رو نمیفهمم به نظر من هر یک روز حضور مویس به ضرر تیم بود والبته برای من صبری که اسکولزی داشت قابل تحسینه چون حرف اون تاثیر بسیار زیادی میتونست داشته باشه
به هر حال دیگه مویس الان نیست و بهتره که دیگه درباره اش حرف نزنیم.

------------------------

امیدوارم سرمربی جدید هر چه زودتر معرفی بشه و کارش رو شروع کنه تا رفتنی ها و اومدنی ها هر چه زودتر تکلیف شون مشخص بشه.
تازه اینا به کنار باید تکلیف بازیکن هایی که تو رده پایین تر بازی می کنن رو هم مشخص کنه که آیا اینجا آینده ای دارن یا باید فروخته بشن. اگه آینده دارن به تیم اصلی میتونن اضافه بشن یا بصورت قرضی برن تیم های دیگه. بازیکن هایی مثل : ویلسون، لارنس، لینگارد، زاها، bebe ، هنریکز ، براداران کین ، پاول، وارلا ، جانکو ، ماکدا ، اکانگامنه، تونیکلیف.
تو مطالبی که درباره ونگال خوندم نکات مثبتی در مورد کار کردن با بازیکن های جوون نوشته بودن. امیدوارم هر کی میاد میانه خوبی با این بازیکن ها داشته باشه.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
2 تا خبر: اولی اینکه کونته احتمال زیاد یوونتوس رو ترک میکنه این فصل، نظر شما چیه دراین باره؟ ممکنه با توجه به اینکه اومدن فن خال هنوز رسماً اعلام نشده تغییری تو وضعیت باشگاه ایجاد کنه؟!
دومی هم ترکیب تیم ملی انگلیس برای جام جهانی اعلام شد که 2 تا دفاع و 2 تا مهاجم از یونایتد توی لیست اصلی قرار دارن، جونز، اسمالینگ،رونی و ولبک،
کلورلی و کریک هم در لیست ذخیره قرار دارن.
از لیورپول 5 بازیکن، سیتی 2، چلسی 2 و آرسنال هم 2 تا بازیکن دعوت شده، بقیه هم از سایر تیم ها!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
2 تا خبر: اولی اینکه کونته احتمال زیاد یوونتوس رو ترک میکنه این فصل، نظر شما چیه دراین باره؟ ممکنه با توجه به اینکه اومدن فن خال هنوز رسماً اعلام نشده تغییری تو وضعیت باشگاه ایجاد کنه؟!
دومی هم ترکیب تیم ملی انگلیس برای جام جهانی اعلام شد که 2 تا دفاع و 2 تا مهاجم از یونایتد توی لیست اصلی قرار دارن، جونز، اسمالینگ،رونی و ولبک،
کلورلی و کریک هم در لیست ذخیره قرار دارن.
از لیورپول 5 بازیکن، سیتی 2، چلسی 2 و آرسنال هم 2 تا بازیکن دعوت شده، بقیه هم از سایر تیم ها!
همون فن خال رو به کونته ترجیح میدم با اومدنش احتمال به اوج رسیدن دوباره فن پرسی هم زیاده که بنظرم یکی از بهترین مهاجمان جهانه
یک آمار جالب که در بازیهای خارج از خانه چهارم شدیم یعنی سهمیه گرفتیم!(هر چند قبل از بازی مقابل ساوتمپتون اول بودیم!) اگه در بازیهای خانگی امتیازات منطقی و معمولی رو می گرفتیم الان سهمیه ی یورو که هیچ سهمیه ی لیگ قهرمانان رو هم داشتیم
جدول بازیهای خارج از خانه

67610840584572869232.jpg

جدول بازیهای داخل خانه

30927877321706195644.jpg

4 تیمی که سهمیه ی لیگ قهرمانان گرفتند رو ببینید بطور طبیعی امتیازات بیشتری در خانه گرفتن ولی ما اندازه ی استوک هم در خانه امتیاز جمع نکردیم! در اولدترافورد!

بالا