داداش من خودم بعد منچستر رئالیمولی دوستان خیلی خوشحالید تیم دوم رئالو بردیدا
میشه بگی کدوم بازیکنا اصلی نبودن آیا؟؟
داداش من خودم بعد منچستر رئالیمولی دوستان خیلی خوشحالید تیم دوم رئالو بردیدا
یک کل کل جاش اینجا نیست.ولی دوستان خیلی خوشحالید تیم دوم رئالو بردیدا
ورزشگاه دانشگاه مارو باید ببینی مهدی :دیاسم ورزشگاه Michigan Stadium یا The Big House هست
در اصل هم متعلق به دانشگاه میشیگانه نه اسم خودش!
http://en.wikipedia.org/wiki/Michigan_Stadium
جاجی کجاش ای رئال رئال اصلی بود.داداش من خودم بعد منچستر رئالیم
میشه بگی کدوم بازیکنا اصلی نبودن آیا؟؟![]()
اینجا تاپیک هوادارانه نه کل! بعدش هم آره خوشحالی داره خصوصا زمانی که بیل و رونالدو توی ترکیب باشن! تیم دوم رئال هم نبود بالای 90 درصد ترکیب اصلی تون بودولی دوستان خیلی خوشحالید تیم دوم رئالو بردیدا
اهم... بلکتز، کین، لینگارد..جاجی کجاش ای رئال رئال اصلی بود.
همه بیرون بودن هیچکی توی پست خودش بازی نمیکرد اصلا حواسشون به بازی نبود.
یک بازیکن اوردن اصلا توی تیم یک رئال نبود 35 .
آخراش رو هم رونالدو رو آوردن و این شد یک بهونه که منچستریا بگن هم بیل بود هم رونالدو ولی هیچکاری نتونستن بکنن.
منظورت دیوید بکهام با زیدان هست ؟ولی دوستان خیلی خوشحالید تیم دوم رئالو بردیدا
مسئله اصلی اینکه رونالدو اومد تا یک بهونه بشه.اهم... بلکتز، کین، لینگارد..
اینا همه فیکسای یونایتدن؟!
اینو بگم برم بخوابم.منظورت دیوید بکهام با زیدان هست ؟
بازیکن اصلی کی نبود الان ؟
آقای فن خال با دیدن این همه تماشاگر منچستری حساب کارش دستش اومده که توی چه باشگاه پر هواداری حضور دارهتعداد تماشاگرها هم اعلام شد 109 هزار و 318
واسه یک بازی دوستانه اونم توی کشوری که فوتبال زیاد محبوب نیست آمار خارق العاده ست! اکثرا هم قرمز پوش و منچستری بودن!
مشاهده پیوست 641958
این تورنمت تازه دوره دومشه! اولین دوره ش سال پیش بود که با قهرمانی رئال به پایان رسید خیلی از تورنمت های پیش فصل مثل آئودی کاپ و تلکام کاپ و امارات کاپ و ... قدیمی تر از این تورنمت هستنآقا قضیه این تور آمریکا چیه که هر سال برگذار میشه ؟ هدف این جام مخصوصا از نظر مالی چیه و چه کسانی دست اندر کار اصلیش هستند ؟
عزیز یانوزای فعلا تو تعطیلات بعداز جام جهانی هستش...کسی خبر داره یانوزای کجاست؟
واقعا جالبه، توجه کردید که بازی هارو چجوری جذاب میکردن واسه تماشاچی ها؟این تورنمت تازه دوره دومشه! اولین دوره ش سال پیش بود که با قهرمانی رئال به پایان رسید خیلی از تورنمت های پیش فصل مثل آئودی کاپ و تلکام کاپ و امارات کاپ و ... قدیمی تر از این تورنمت هستن
هدفش هم جدای از درآمدهای تبلیغاتی و پخش تلویزیونی بیشتر بخاطر اشاعه و افزایش محبوب ورزش فوتبال در این منطقه ست چون 13 بازیش در 13 ایالت و ورزشگاه مختلف (12 تا توی آمریکا و یکی در کانادا) و با حضور تیمهای بزرگ برگزار میشه