• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خب قضیه ویدال هم منتفی شد. ویدال در یووه میمونه
2 هفته ای هستش که مشخص شده...:general503:
ولی الکی خودمون رو گول میزدیم که این انتقال اتفاق میوفته...:general507: با اعلام شدن اسم ویدال واسه تور آسیایی یووه قضیه کاملا منتفی هستش...:general503:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بهتر!
با این قیمتا مسخره بود خریدنش! 60 میلیون !!
خوشحال میشم اگه یه دفاع بخریم، ولی ترجیح میدم همینطور که تا الان اتفاق افتاده به بازیکنای آکادمی بازی بده، خیلی استعداد دارن!
با همین بازیکنا هم میتونیم لیگ رو ببریم، زمستون یا نهایت سال بعد اگه نیاز ضروری داشتیم خرید میکنیم.
انقدر دوران مویس افتضاح بود که همه فکر میکردیم این تیم حد اقل 200 میلون پوند باید خرجش شه تا بتونه خوب باشه!
ولی اصلاً نیست! یانگ و فلچر و ... میبینید؟ قبل مویس خوب بودن، کل تیم هوب بود! همینا دوباره با اومدن فن خال جون گرفتن!
واقعاً اعتماد دارم به فن خال، امید زیادی هم دارم به این فصل، خوشبختانه انگار همه بازیکنا فصل قبل یادشون رفته و روحیه و انگیزه خوبی دارن.
GG Man United !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا یانگ و فلچر متفاوت شدن. البته هنوز زوده که بگیم متحول شدن ولی خب به نسبت زمان مویس که اکثر بازیکنها افتضاح بودن خیلی فرق کرده. شما گل اول تیم به رئال رو ببینید که چه پاسگاری ای کردن و یانگ چطوری توپ رو گل کرد.

حالا امیدوارم اون دوستان هوادار مویس که میگفتن باید بهش فرصت داد به این نتیجه رسیده باشن که مویس یه ادم اشتباهی بود. مویس شایسته سرمربی گری یونایتد نبود. اصلا در حد و قواره این صندلی نبود.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
واقعا یانگ و فلچر متفاوت شدن. البته هنوز زوده که بگیم متحول شدن ولی خب به نسبت زمان مویس که اکثر بازیکنها افتضاح بودن خیلی فرق کرده. شما گل اول تیم به رئال رو ببینید که چه پاسگاری ای کردن و یانگ چطوری توپ رو گل کرد.

حالا امیدوارم اون دوستان هوادار مویس که میگفتن باید بهش فرصت داد به این نتیجه رسیده باشن که مویس یه ادم اشتباهی بود. مویس شایسته سرمربی گری یونایتد نبود. اصلا در حد و قواره این صندلی نبود.
موافقم بازیکنهایی که فصل پیش ببخشید خیلی کودن نشون می دادن حداقل در این 4 بازی دوستانه با هوش و فکر بازی کردن
همون نمایش ضعیف فصل پیش که دلیل اصلیش هم مویس بود باعث شد در فروش ویدیچ و اورا (با اون قیمت خنده دار) عجله کنیم خصوصا ویدیچ
فن خال می تونست این بازیکن ها رو به سطح خوب برسونه یا حداقل باید این فرصتو بهشون می دادن که عملکردشون رو زیر نظر فن خال نشون بدن

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
به نظر من فروش بازیکنان خط دفاعی خیلی اشتباه نبود چونکه اونها با سن زیادشون آخرین سالهای دوران خودشون رو طی میکردند و ما احتیاج به نیروی تازه داریم به شخصه حس میکنیم ما همچنان در خط دفاع ضعف داریم و باید یک بازیکن خوب بگیریم من نیاز یک مدافع وسط رو بیشتر از یک هافبک حس میکنم با خرید هررا و بهتر شدن فلچر میشه یک سال دیگه هم با این خط هافبک به سر کرد ولی ما اصلاْ بازیکنی برای خط دفاعی نداریم خوب جونز که کیفیت خودش رو نشون داده و میشه روش حساب کرد ولی کین خیلی جوونه و اوانز هم عملکرد سینوسی داشته ....خیلی خوب میشد اگر هوملز رو میگرفتیم که ظاهراْ دورتموند نمیخواد اون رو بفروشه ولی ما باید یک مدافع خوب بگیریم تا بتونیم خط دفاعی رو ترمیم کنیم.......

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خبر خوب RVP به تمرینات بازگشته...
و باز هم خبر خوب کلورلی رو اورتون میخواد...
ونگال اعلام کرده که بعداز بازی با لیورپول به بازیکنها اعلام میکنه که کدوم رو میخواد و به کدوم احتیاجی نداره...

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
فلچر تا اواسط فصل پیش همچنان درگیر مریضیش بود، به همین خاطر خوب نبود. خوشبختانه الان دوباره آماده شده.
ولی یانگ رو قبول دارم متفاوت شده.
کلا حضور فنخال اثر روانی خیلی مثبتی رو تیم داشته.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بازی با لیورپول انگار 15هم یعنی چهارشنبه ساعت 4:30 بامداد هستش
من اینو اصلاح کنم که بازی سه شنبه ست! 4:30 بامداد سه شنبه
دوستانی که می خوان بازی رو ببین امشب یادشون نره ساعتشون رو کوک کنن!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
شبکه ای هست که پخش کنه؟
مزدک میرزایی هم واسه من قابل تحمل هستش...

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
ممنون مهدی جان که اصلاحش کردی وگرنه فردا صبح همه میریختن سرم که نتونستن بازی رو ببینن:D
اشتباه از سایتی بود که من تاریخ بازی رو از اونجا نگاه کردم

بالا