• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ونگال از دفاع منچستر چقدر خوشحال هستش و تعریف کرده!!!!!!!!!:general607::general607::general607::general607::general607:
نمیدونم بازی رو دیده دیشب یا نه؟:general710:
تازه باید گفت که رئال دیشب تمام توان هجومیش رو نداشته و دفاع به هیچ حمله ای نه نگفتن...
البته میشه یک برداشت کرد که اون هم اینه که ونگال داره به دفاع هاش امیدواری کاذب میده...:general711:

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
"این یک بازی دوستانه نبود-من این احساس را داشتم که رئال مادرید نمی خواهد بازی با ببازد٬ و به همین دلیل بود که آنچلوتی زودتر از آنچه که گفته بود٬ رونالدو را به زمین فرستاد."

ون خال

راست ميگه کل تيمشون رو فرستاده بود :دي داشتن خودشون رو جر ميدادن :دي

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
عجب بازی بود. این بازی هاست که داره شخصیت یونایتدو برمی گردونه. مزدک افتضاح بود! حتی تو های لایت ورزش سه مشخص بود. کلا تبریک می گم
بازی بعدی با لیورپولی هاست؟
چه زمانی؟
از جایزه قهرمان نایب قهرمان خبر دارین؟

Sent from my HUAWEI G700-U10

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
عجب بازی بود. این بازی هاست که داره شخصیت یونایتدو برمی گردونه. مزدک افتضاح بود! حتی تو های لایت ورزش سه مشخص بود. کلا تبریک می گم
بازی بعدی با لیورپولی هاست؟
چه زمانی؟
از جایزه قهرمان نایب قهرمان خبر دارین؟

Sent from my HUAWEI G700-U10
بازی با لیورپول انگار 15هم یعنی چهارشنبه ساعت 4:30 بامداد هستش

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ونگال از دفاع منچستر چقدر خوشحال هستش و تعریف کرده!!!!!!!!!:general607::general607::general607::general607::general607:
نمیدونم بازی رو دیده دیشب یا نه؟:general710:
تازه باید گفت که رئال دیشب تمام توان هجومیش رو نداشته و دفاع به هیچ حمله ای نه نگفتن...
البته میشه یک برداشت کرد که اون هم اینه که ونگال داره به دفاع هاش امیدواری کاذب میده...:general711:
بخش عمده مشکلات دفاعی دیشب زیر سر کین بود از بازیکن مقابلش بد جا می مونه
کین رو بزاریم کنار خط دفاع چندان هم بد نبود شاو و جونز اگه نگیم عالی حداقل خوب کار کردن هر چند بنظرم رئال هم چندان آماده نبود
بازی مقابل لیورپول محک جدی تریه باید ببینیم وضعیت تیم در اون مسابقه چطوره

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اثر کوتاه مدت ونگال جالب توجه بوده، امسال لیگ برتر خیلی زیبا میشه، چلسی خیلی قوی شده، آرسنال هم خرید های خوبی داشته، لیورپول هم که با پول فروش سوارز همه کار کرده و الان واسه آلوس و بالوتلی دندون تیز کرده. عجیب اینکه من سیتی بی سر و صدا بوده. لیگ جالبی خواهد بود. خیلی

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
لوئیس فن خال اعلام کرده است که از رابین فن پرسی در هفته های ابتدایی لیگ برتر استفاده نخواهد کرد.

فن پرسی از فردا تمرینات آمادگی اش را برای فصل جدید شروع خواهد کرد و در همین حال فن خال هم اعلام کرده که فن پرسی به دلیل گذراندن تعطیلات 3 هفته ای از شرایط مسابقه دور است و باید مانند سایر بازیکنان یونایتد **** تمرینات را پشت سر بگذارد.

"رابین دوشنبه تمرین را شروع می کند, اما قطعا در بازی دوستانه برابر والنسیا در 12 آگوست بازی نخواهد کرد و فکر می کنم که در ابتدای لیگ برتر نیز بازی نخواهد کرد. هواداران می توانند به خاطر این تصمیم از من انتقاد کنند, اما من می دانم که با بازیکنانی که 3 هفته تعطیلات داشته اند باید چگونه کار کرد.

"خوشبختانه رابین خیلی زود آمادگی اش را به دست می آورد. اما در حال حاضر او بازی نخواهد کرد.

:general710:

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
خبری از ویدال نیست انگار
البته امروز خبرگزاری های غربی تعطیل هستن و از شایعه پراکنی هاشون خبری نیست
ولی آخرین خبر به نقل از مترو هستش(اصلا تکلیفش با خودشم معلوم نیست این سایت) که ویدال اصلا درخواست جدایی نداده به یووه!
کلا تجربه ثابت کرده باریکنی که طولانی مدت به یونایتد لینک بشه یا کلا نمیاد یا یه شبه سر از یه تیم دیگه در میاره!
امیدوارم ویدال استثنا باشه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فقط شایعه جدید احتمال معاوضه نانی و هرناندز با ویدال هستش از Corriere dello Sport...
و البته چیز جدیدی نیست ولی همه میدونن که PSG برای خرید دیماریا حتما باید بازیکن بفروشه که فعلا با تمام تبلیغاتی که سایت های مختلف و نشریات واسه PSG و کاوانی کردن، هیچ باشگاهی قصد خریدش رو نداره:general304::D:D:D و تقریبا تنها رقیب منچستر رو بایرن میدونن برای خرید دیماریا که قیمت خیلی بالای 70 میلیونی براش تعیین کردن!!!!(بعید میدونم این خرید با این قیمت انجام بشه)...
ورمالن هم انگار میخواد سر از بارسا در بیاره، چه جالب هر بازیکنی که مدت زیادی به ما لینک میشه طبق گفته Micahel Certu عزیز سر از تیمهای دیگه در میاره از بعضی از این خریدهای تیم های دیگه دارم خوشحال میشم!!!:D

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
آقا خیلی خوب بود این برد.من فقط نتیجرو دیدم.روزهایه خوشی در راهه.ایشاللا لوییس برمون میگردونه به سطح اول.چند بارم گفتم وحشتناک خوشبینم به این فصل

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
بالا