امشب تموم میشه.مگه نقل و انتقالات تموم نشد؟؟امروز اول سپتامبره.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
امشب تموم میشه.مگه نقل و انتقالات تموم نشد؟؟امروز اول سپتامبره.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
دوست عزیز پست قبلیتو میخوندی بعد این سوالو میکردی حداقلخبری نشد؟خریدی انجام نشد؟ مهلت نقل و انتقالات تموم شد؟
بنظر من به هافبک دفاعی و مدافع بیشتر از موارد ذکر شده نیاز داریم. صحبت از دی یانگ و ولار هستش.به نظرم به یه هافبک طراح بیشتر احتیاج داریم تا مهاجم.البته اگه هردوتاشون بشن چه بهتر
رونی قدرت تمام کنندگی سابق رو نداره؟خرید فالکایو رو عالی میدونم چون رونی قدرت تمام کنندگی سابقو نداره RvP هم که ... پس بهش نیاز داریم هی نگید مهاجم لازم نداریم چیچاریتو کجا فالکایو کجا این تصمیم درستیه و دارم کم کم حال میکنم با جاه طلبی فان خال
دوست عزیز بلیند رو واسه هافبک دفاعی خریدیم فکر کنم که انتقالش قطعی شده و برا تست پزشکی اومده فقط یه هافبک خلاق مونده که من بعید میتونم امروز کسی رو بشه گرفت اگه هم بگیریم اون شخص کاروالیو هست نه ویدالبنظر من به هافبک دفاعی و مدافع بیشتر از موارد ذکر شده نیاز داریم. صحبت از دی یانگ و ولار هستش.
مثل اینکه انتقال قرضی نیک پاول به لستر سیتی هم قطعی شده، سایت گل زده.
دوست خوبم درسته که بلایند قابلیت بازی در پست هافبک دفاعی رو داره ولی معلوم نیست با توجه به فیزیکش توی لیگ برتر واسه این پست جواب بده. بنظر من بلایند اگه تو سیستم 352 وینگ بک چپ بازی کنه بجای اشلی یانگ خیلی موثرتره.دوست عزیز بلیند رو واسه هافبک دفاعی خریدیم فکر کنم که انتقالش قطعی شده و برا تست پزشکی اومده فقط یه هافبک خلاق مونده که من بعید میتونم امروز کسی رو بشه گرفت اگه هم بگیریم اون شخص کاروالیو هست نه ویدال
ویدال واقعا عالیه و بهترین و موثرترین خرید واسه این پنجره نقل و انتقالات میتونه باشه. دقیقا مهره گم شده پازل فن خال، ویدال هستش.انگار حرفام اثر کرد
میگن یونایتد پیشنهاد 50 میلیون یورویی واسه ویدال داده!
یه سری شایعه هم اومده بود دیشب که ویدال بعد از اینکه تو بازی یووه تعویض شده با تماشاچیان خداحافظی کرده!
امیدوارم هر جور شده بگیرنش ویدال رو!
یه مهاجم هر چقدر هم قدرت تمام کنندگی داشته باشه وقتی در خط حمله خوب تغذیه نشه نمی تونه کاری از پیش ببرهخرید فالکایو رو عالی میدونم چون رونی قدرت تمام کنندگی سابقو نداره RvP هم که ... پس بهش نیاز داریم هی نگید مهاجم لازم نداریم چیچاریتو کجا فالکایو کجا این تصمیم درستیه و دارم کم کم حال میکنم با جاه طلبی فان خال
توجه شما دوست عزیز رو به قسمتی از مصاحبه چند هفته قبل دالی بلایند جلب میکنم:تعجب میکنم دوستان یجوری صحبت میکنن انگار بازیکنای تیم استقلال پرسپولیسن که گیگن فیزیکش واسه لیگ ضعیفه وین تیم بدنساز داره و بازیکنو به تناسب اون لیگ اماده میکنه این بحثای مبتدی رو نکنید خواهشا