• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
نقل و انتقالات امشب ساعت PM 11 به وقت اروپا که حدودا میشه 2:30 بامداد به وقت خودمون تموم میشه. فعلا هم کلی شایعه هست:
شایعات ورودی: فالکائو با 55 میلیون پوند! دی یانگ با 10 میلیون پوند!
شایعات خروجی: کلورلی بصورت دائم، ولبک بصورت قرضی، چیچاریتو بصورت قرضی به رئال البته بعضی سایتها صحبت از انتقال دائم کردن، تاو لاورنس قرضی، نیک پاول قرضی.

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
بعدظهر جت شخصیمون به سمت فرانسه پرواز میکنه مذاکرات درمورد فارکایو خیلی جدی شده
So it begins...@MattMc_7: Private jet due in Manchester from Nice, France later this afternoon. Could this be Radamel Falcao? #MUFC #MCFC

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
به نظرم به یه هافبک طراح بیشتر احتیاج داریم تا مهاجم.البته اگه هردوتاشون بشن چه بهتر
بنظر من به هافبک دفاعی و مدافع بیشتر از موارد ذکر شده نیاز داریم. صحبت از دی یانگ و ولار هستش.
مثل اینکه انتقال قرضی نیک پاول به لستر سیتی هم قطعی شده، سایت گل زده.

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
خرید فالکایو رو عالی میدونم چون رونی قدرت تمام کنندگی سابقو نداره RvP هم که ... پس بهش نیاز داریم هی نگید مهاجم لازم نداریم چیچاریتو کجا فالکایو کجا این تصمیم درستیه و دارم کم کم حال میکنم با جاه طلبی فان خال

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
همونطور که هفته ی پیش گفتم ما کمبود مهاجم درجه 1 داریم. از خرید فالکائو استقبال می کنم مخصوصا الان که فن پرسی مصدوم هستش و باید عمل کنه.
ولی بازم میگم که اگه قرار بود 65 میلیون یورو خرج کنیم میشد با 50 تا ویدال رو گرفت که واقعا بیشتر تو پستش ضعف داریم. بعد میتونستیم از رونی به عنوان مهاجم نوک استفاده کنیم.
ولی الان فالکائو و زلاتان هم بیارن. وقتی اون وسط اتوبانه و هیچ کسی نیست که یه توپ درست و حسابی به مهاجمین برسونه و موقعیت خلق کنه عملا حروم میشن اونا!

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
ما تا ژانویه فکر کنم باید منتظر استروتمن یا ویدال بمونیم الان اگه 50میلیونم پیشنهاد بدیم ویدال نمیاد منچستر یوه اکی نمیده مگه اینکه یه پیشنهاد عجیبو غریب بدیم به ویدال که نمیصرفه ویدال دست به مصدومیتش خوبه

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
خرید فالکایو رو عالی میدونم چون رونی قدرت تمام کنندگی سابقو نداره RvP هم که ... پس بهش نیاز داریم هی نگید مهاجم لازم نداریم چیچاریتو کجا فالکایو کجا این تصمیم درستیه و دارم کم کم حال میکنم با جاه طلبی فان خال
رونی قدرت تمام کنندگی سابق رو نداره؟
میتونم بپرسم شما تو کدوم بازی به این نتیجه رسیدید؟

رونی خودش بارها اذعان کرده که دوست داره مهاجم نوک بازی کنه ولی فن خال هنوزم تو این 3 بازی از رونی به عنوان مهاجم هدف استفاده نکرده.
رونی اگر تو نوک باشه و دیماریا و ویدال و ماتا پشتش باشن اون موقع من بهتون میگم که رونی چه تمام کننده ای هستش!

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
بنظر من به هافبک دفاعی و مدافع بیشتر از موارد ذکر شده نیاز داریم. صحبت از دی یانگ و ولار هستش.
مثل اینکه انتقال قرضی نیک پاول به لستر سیتی هم قطعی شده، سایت گل زده.
دوست عزیز بلیند رو واسه هافبک دفاعی خریدیم فکر کنم که انتقالش قطعی شده و برا تست پزشکی اومده فقط یه هافبک خلاق مونده که من بعید میتونم امروز کسی رو بشه گرفت اگه هم بگیریم اون شخص کاروالیو هست نه ویدال

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
گاردین خبر زده سیتی و آرسنال با 55 میلیون پوند به دنبال فالکائو هستند.
آرسنال محتمل تره بنظرم چون مهاجم ندارن اصلا و بیشتر به کسی مثل فالکائو نیاز دارن تا سیتی. از طرفی فالکائو تو سیتی چندین رقیب داره مثل آگوئرو و ژکو و یووتیچ ولی تو آرسنال 50 بازی فیکسه:)

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوست عزیز بلیند رو واسه هافبک دفاعی خریدیم فکر کنم که انتقالش قطعی شده و برا تست پزشکی اومده فقط یه هافبک خلاق مونده که من بعید میتونم امروز کسی رو بشه گرفت اگه هم بگیریم اون شخص کاروالیو هست نه ویدال
دوست خوبم درسته که بلایند قابلیت بازی در پست هافبک دفاعی رو داره ولی معلوم نیست با توجه به فیزیکش توی لیگ برتر واسه این پست جواب بده. بنظر من بلایند اگه تو سیستم 352 وینگ بک چپ بازی کنه بجای اشلی یانگ خیلی موثرتره.
در مورد کاروالهو و ویدال هر دوی این بازیکنها رو واسه پست هافبک دفاعی مدنظر داریم که ویدال نسبت به کاروالهو دونده تر و بازیساز تر و گلزن تره و علاوه بر کارهای دفاعی توی کارهای تهاجمی هم شرکت میکنه. من احتمال خرید دی یانگ رو میدم واسه پست هافبک دفاعی و ژانویه هم استروتمن احتمالا خریداری میشه.

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
انگار حرفام اثر کرد:D
میگن یونایتد پیشنهاد 50 میلیون یورویی واسه ویدال داده!
یه سری شایعه هم اومده بود دیشب که ویدال بعد از اینکه تو بازی یووه تعویض شده با تماشاچیان خداحافظی کرده!
امیدوارم هر جور شده بگیرنش ویدال رو!

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
تعجب میکنم دوستان یجوری صحبت میکنن انگار بازیکنای تیم استقلال پرسپولیسن که گیگن فیزیکش واسه لیگ ضعیفه وین تیم بدنساز داره و بازیکنو به تناسب اون لیگ اماده میکنه این بحثای مبتدی رو نکنید خواهشا

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
انگار حرفام اثر کرد:D
میگن یونایتد پیشنهاد 50 میلیون یورویی واسه ویدال داده!
یه سری شایعه هم اومده بود دیشب که ویدال بعد از اینکه تو بازی یووه تعویض شده با تماشاچیان خداحافظی کرده!
امیدوارم هر جور شده بگیرنش ویدال رو!
ویدال واقعا عالیه و بهترین و موثرترین خرید واسه این پنجره نقل و انتقالات میتونه باشه. دقیقا مهره گم شده پازل فن خال، ویدال هستش.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یه مهاجم هر چقدر هم قدرت تمام کنندگی داشته باشه وقتی در خط حمله خوب تغذیه نشه نمی تونه کاری از پیش ببره
بیشتر به یک هافبک بازی ساز نیاز داریم تا مهاجم همین رونی و فن پرسی اگه توی نوک خوب تغذیه بشن از بهترین تمام کننده ها هستن

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
تعجب میکنم دوستان یجوری صحبت میکنن انگار بازیکنای تیم استقلال پرسپولیسن که گیگن فیزیکش واسه لیگ ضعیفه وین تیم بدنساز داره و بازیکنو به تناسب اون لیگ اماده میکنه این بحثای مبتدی رو نکنید خواهشا
توجه شما دوست عزیز رو به قسمتی از مصاحبه چند هفته قبل دالی بلایند جلب میکنم:
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...tml?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490
'La Liga would suit my style of play. Perhaps England as well, but that's a very physical competition and that's not my biggest strength. I have made steps forward physically, but fighting out personal duels is not my thing. I am not like Jan Vertonghen, who is very powerful.'

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
به به به روز آخر و شایعات و تحرک زیاد!!!!!!!!
فکر نمیکردم که امروز اینقدر شلوغ باشه...
خبرهارو همه دوستان زدن، ولی خرید ویدال و فالکائو خیلی محتمل هستش، تیم مشکل همیشگی هافبک رو داشته و الان مشکل وحشتناک مهاجم داره، شما با یک مهاجم نمیتونید حتی PL رو سر کنید...(RVP و ماتا مصدوم هستن دوستان و حداقل تا 2 ماه در کنار تیم نیستن!!!)
تنها چیزی که میتونم بگم، این هستش که دم ونگال گرم که داره حسابی خونه تکونی میکنه...
فقط 4-3 تا نفر دیگه اضافی هستن که باید از تیم بندازن بیرون...(یانگ، فلچر، اوانز و...)

بالا