MANUTD77
Registered User
- نوشتهها
- 228
- لایکها
- 658
دوست عزیز تا زمانی که قرارداد بسته نشه باشگاه اعلام نمیکنه اخبار از بزرگترین منابع خبری داره مخابره میشهخبر رسمیش اعلام شده؟ سایت باشگاه اعلام کرده؟
دوست عزیز تا زمانی که قرارداد بسته نشه باشگاه اعلام نمیکنه اخبار از بزرگترین منابع خبری داره مخابره میشهخبر رسمیش اعلام شده؟ سایت باشگاه اعلام کرده؟
وقتی فالکایو مشتری خرید داره موناکو قرضی اونو نمیده منچسترم تا الانیشنهاد قرضی بهش نداده خرید بهمون لینک شدهمیگن فالکائو رو قرضی گرفتیم!!!!
اگر حقیقت داشته باشه که عالیه!!!
یعنی وودوارد هم بلده از اینکارا؟؟؟
الان اکثر سایتها خبر از انتقال قرضی فالکائو به مبلغ 12 میلیون پوند و حقوق هفتگی 134 هزار پوند کردن. بنظر من هم انتقال قرضیش عالیه.میگن فالکائو رو قرضی گرفتیم!!!!
اگر حقیقت داشته باشه که عالیه!!!
یعنی وودوارد هم بلده از اینکارا؟؟؟
دقیقا!!!!انصافاً دم رئیس گرم(بله، رئیس صدا میکنم فن خالو)
اصلاً انتظار نداشتم اینجوری از چنگ سیتی و آرسنال و رئال درآریم فالکائو رو، اونم قرضی تازه!
با اینکه واقعاً هافبک لازم داریم ولی صد در صد به یه مهاجم تو لول فالکائو هم نیاز داریم، دلیلش هم یچه ها گفتن تو صفحه قبل دیگه!
ولی چون تا الان رابین رو داشتیم شاید خیلی به چشم نمیومد، حالا چیچا که رفته، ولبک هم بره یهو میبینیم واویلا!
منتها خوشبختانه رئیس از من باهوشتره و جایگزین آورد.
درباره بلیند هم به نظرم در صورت نبوده شاو وینگ چپ بازی کنه بهتره از یانگ، ولی از اونجایی که جفتشون از یانگ و کلورلی و فلچر بهترن در صورتیکه جفتشون فیت بودن ترجیح میدم شاو وینگ بازی کنه و بلیند میدفیلد
داداش ما کجا خرج زیاد کردیم؟!!!!! خرج خالصمون تنها 30 میلیون بوده، تازه اکثرشون هم جایگزین بوده.حالا اخبار و شایعات دور و بر آرسنال زیاد شده، بعداز خرج زیادی که امسال داشتن و نتایج جالبی که نگرفتن، دنبال خرید مهاجم و دفاع و حتی کاروالیو بودن(چه جالب که هیچ تیمی حاضر نشد این عتیغه رو بخره) حالا شایعه شده که به دنبال رویس هستن با مبلغ 50 میلیون یورو!!!
بعید میدونم که آرسنال بتونه این بازیکن رو بخره...
و دیگر شایعشون این بوده که به دنبال ولار افتادن...
کاشکی یک خبر خوب دیگه داشته باشیم امروز و اون هم ویدال باشه...