• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
خبر رسمیش اعلام شده؟ سایت باشگاه اعلام کرده؟
دوست عزیز تا زمانی که قرارداد بسته نشه باشگاه اعلام نمیکنه اخبار از بزرگترین منابع خبری داره مخابره میشه

Red_Devils

Registered User
لایک‌ها
436
اگر فالکائو بیاد، امسال بازی کردن با فیفا 15 چه حسی میده با بازیکنان جدید! خسته شدم از بس که با این بازیکنان قدیمی و دفاع داغون توی فیفا 14 بازی می کردم :دی فکر کجا ها رو من می کنم!!
به هر حال تبریک.

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
میگن فالکائو رو قرضی گرفتیم!!!!
اگر حقیقت داشته باشه که عالیه!!!
یعنی وودوارد هم بلده از اینکارا؟؟؟
وقتی فالکایو مشتری خرید داره موناکو قرضی اونو نمیده منچسترم تا الانیشنهاد قرضی بهش نداده خرید بهمون لینک شده
اگه هم قرضی باشه بند قطعی شدن خرید داره و متصل هست نه فقط قرضی

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
میگن فالکائو رو قرضی گرفتیم!!!!
اگر حقیقت داشته باشه که عالیه!!!
یعنی وودوارد هم بلده از اینکارا؟؟؟
الان اکثر سایتها خبر از انتقال قرضی فالکائو به مبلغ 12 میلیون پوند و حقوق هفتگی 134 هزار پوند کردن. بنظر من هم انتقال قرضیش عالیه.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چه خبری!!!!!!!
دوستان همه جا دارن تایید میکنند!!!!!!
فالکائو قرضی اومده!!!!!
وودوارد غوغا کرده!!!!!!
پس احتمال اومدن ویدال هم هستش!!!!!!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
این عکس توی یک سایت با عنوان حضور چیچاریتو در تست پزشکی باشگاه رئال مادرید قرار داده شده:
uploadfromtaptalk1409564529265.jpg
پ.ن: دوستان رئالی بیان تایید کنن که آیا این آقاهه تو کادر پزشکیشون هست یا نه!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
حالا اخبار و شایعات دور و بر آرسنال زیاد شده، بعداز خرج زیادی که امسال داشتن و نتایج جالبی که نگرفتن، دنبال خرید مهاجم و دفاع و حتی کاروالیو بودن(چه جالب که هیچ تیمی حاضر نشد این عتیغه رو بخره) حالا شایعه شده که به دنبال رویس هستن با مبلغ 50 میلیون یورو!!!
بعید میدونم که آرسنال بتونه این بازیکن رو بخره...
و دیگر شایعشون این بوده که به دنبال ولار افتادن...
کاشکی یک خبر خوب دیگه داشته باشیم امروز و اون هم ویدال باشه...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
انصافاً دم رئیس گرم(بله، رئیس صدا میکنم فن خالو :D)
اصلاً انتظار نداشتم اینجوری از چنگ سیتی و آرسنال و رئال درآریم فالکائو رو، اونم قرضی تازه!
با اینکه واقعاً هافبک لازم داریم ولی صد در صد به یه مهاجم تو لول فالکائو هم نیاز داریم، دلیلش هم یچه ها گفتن تو صفحه قبل دیگه!
ولی چون تا الان رابین رو داشتیم شاید خیلی به چشم نمیومد، حالا چیچا که رفته، ولبک هم بره یهو میبینیم واویلا!
منتها خوشبختانه رئیس از من باهوشتره و جایگزین آورد.
درباره بلیند هم به نظرم در صورت نبوده شاو وینگ چپ بازی کنه بهتره از یانگ، ولی از اونجایی که جفتشون از یانگ و کلورلی و فلچر بهترن در صورتیکه جفتشون فیت بودن ترجیح میدم شاو وینگ بازی کنه و بلیند میدفیلد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
انصافاً دم رئیس گرم(بله، رئیس صدا میکنم فن خالو :D)
اصلاً انتظار نداشتم اینجوری از چنگ سیتی و آرسنال و رئال درآریم فالکائو رو، اونم قرضی تازه!
با اینکه واقعاً هافبک لازم داریم ولی صد در صد به یه مهاجم تو لول فالکائو هم نیاز داریم، دلیلش هم یچه ها گفتن تو صفحه قبل دیگه!
ولی چون تا الان رابین رو داشتیم شاید خیلی به چشم نمیومد، حالا چیچا که رفته، ولبک هم بره یهو میبینیم واویلا!
منتها خوشبختانه رئیس از من باهوشتره و جایگزین آورد.
درباره بلیند هم به نظرم در صورت نبوده شاو وینگ چپ بازی کنه بهتره از یانگ، ولی از اونجایی که جفتشون از یانگ و کلورلی و فلچر بهترن در صورتیکه جفتشون فیت بودن ترجیح میدم شاو وینگ بازی کنه و بلیند میدفیلد
دقیقا!!!!
منتظر خبر بعدی هستیم... Cough...Vidal...Cough...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
حالا اخبار و شایعات دور و بر آرسنال زیاد شده، بعداز خرج زیادی که امسال داشتن و نتایج جالبی که نگرفتن، دنبال خرید مهاجم و دفاع و حتی کاروالیو بودن(چه جالب که هیچ تیمی حاضر نشد این عتیغه رو بخره) حالا شایعه شده که به دنبال رویس هستن با مبلغ 50 میلیون یورو!!!
بعید میدونم که آرسنال بتونه این بازیکن رو بخره...
و دیگر شایعشون این بوده که به دنبال ولار افتادن...
کاشکی یک خبر خوب دیگه داشته باشیم امروز و اون هم ویدال باشه...
داداش ما کجا خرج زیاد کردیم؟!!!!! خرج خالصمون تنها 30 میلیون بوده، تازه اکثرشون هم جایگزین بوده.

بالا