• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
به به به روز آخر و شایعات و تحرک زیاد!!!!!!!!
فکر نمیکردم که امروز اینقدر شلوغ باشه...
خبرهارو همه دوستان زدن، ولی خرید ویدال و فالکائو خیلی محتمل هستش، تیم مشکل همیشگی هافبک رو داشته و الان مشکل وحشتناک مهاجم داره، شما با یک مهاجم نمیتونید حتی PL رو سر کنید...(RVP و ماتا مصدوم هستن دوستان و حداقل تا 2 ماه در کنار تیم نیستن!!!)
تنها چیزی که میتونم بگم، این هستش که دم ونگال گرم که داره حسابی خونه تکونی میکنه...
فقط 4-3 تا نفر دیگه اضافی هستن که باید از تیم بندازن بیرون...(یانگ، فلچر، اوانز و...)
سردسته اضافیها یانگ و اندرسون هستن. یعنی روزی که این دوتا فروخته بشن روز جشن ملی هستش واسه طرفداران یونایتد. توی پیج FB هم مجددا کامنتاهایی که راجع به فروش یانگ هستن اومدن Top List :D

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
توجه شما دوست عزیز رو به قسمتی از مصاحبه چند هفته قبل دالی بلایند جلب میکنم:
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...tml?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490
'La Liga would suit my style of play. Perhaps England as well, but that's a very physical competition and that's not my biggest strength. I have made steps forward physically, but fighting out personal duels is not my thing. I am not like Jan Vertonghen, who is very powerful.'

این حرفا هیچ ارزشی نداره بازیکن به تناسب فشردگی لیگ بدنسازی میشه و کارشو میکنه ارنباطی نداره دوست من من این بحث بی موردو به پایانومیرسونم و امیدوارم سران باشگاه فالکایو رو بیارن به تیم بلینو امروز نهایی شه و ثبت کنه همچنین امیدوارم در ناباوری همگان یه پیشنهاد خاص هم به ویدال بده

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بعدظهر جت شخصیمون به سمت فرانسه پرواز میکنه مذاکرات درمورد فارکایو خیلی جدی شده
So it begins...@MattMc_7: Private jet due in Manchester from Nice, France later this afternoon. Could this be Radamel Falcao? #MUFC #MCFC
عزیز ترجمتون اشتباه هستش...
این جت از نیس به سمت منچستر حرکت میکنه، که معلوم نیست به کجا ختم میشه... سیتی یا یونایتد...مثل خیلی کسای دیگه که واران و بکهام از نمونه هاش بوده...
سردسته اضافیها یانگ و اندرسون هستن. یعنی روزی که این دوتا فروخته بشن روز جشن ملی هستش واسه طرفداران یونایتد. توی پیج FB هم مجددا کامنتاهایی که راجع به فروش یانگ هستن اومدن Top List :D
اوه اوه اوه خان خانها یادم رفته بود!!!!! اندرسون...

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
این روز آخری هم دست از سر ما بر نمیدارن این شایعات!
گویا اسکای گفته منچستر سیتی جت شخصیش رو فرستاده تا فالکائو رو برای تست پزشکی بیاره منچستر!
البته خود اسکای هم گفته که ممکنه شایعه باشه الان که دیدم!
بحث فیر پلی مالی برای سیتی هستش که محدودش می کنه برای این خرید ولی گویا برای انتقال نگردو با والنسیا به توافق رسیدن!
ما کی باشیم بتونیم بازیکن از چنگ رئال و سیتی در بیاریم:D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
فعلا که رئال همون چیچا نیمکت نشین شما رو داره میخره :D
یه سوالی..تراز مالی من سیتی چجوریاست الان؟ یه مانگالا رو خرید درسته؟ بالای 60 تا هم که بصورت خالص نمیتونه هزینه کنه

Sent from my GT-I9300

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
عزیز ترجمتون اشتباه هستش...
این جت از نیس به سمت منچستر حرکت میکنه، که معلوم نیست به کجا ختم میشه... سیتی یا یونایتد...مثل خیلی کسای دیگه که واران و بکهام از نمونه هاش بوده...
سایت گل به نقل از sky که یکی از معتبرترین خبرگزاریهاست زده که جت واسه سیتی هستش :D
البته من توی سایت sky sport این خبر رو پیدا نکردم!

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
فعلا که رئال همون چیچا نیمکت نشین شما رو داره میخره :D
یه سوالی..تراز مالی من سیتی چجوریاست الان؟ یه مانگالا رو خرید درسته؟ بالای 60 تا هم که بصورت خالص نمیتونه هزینه کنه

Sent from my GT-I9300
دقیق اطلاع ندارم ولی سانیا و کابایه رو و فرناندو رو میدونم. فکر نمی کنم با فروش نگردو مشکلشون حل شه. مگه نگردو رو چقدر میخره والنسیا آخه!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
دقیق اطلاع ندارم ولی سانیا و کابایه رو و فرناندو رو میدونم. فکر نمی کنم با فروش نگردو مشکلشون حل شه. مگه نگردو رو چقدر میخره والنسیا آخه!
دقیقا..منم همینو میخواستم بگم..

Sent from my GT-I9300

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
تازه لمپارد رو هم یجورایی با دور زدن قانون فیرپلی به تیمشون اضافه کردن، البته من نمیدونم لمپارد به عنوان بازیکن آزاد از چلسی رفت یا فروخته شد! سانیا رو میدونم بصورت بازیکن آزاد گرفتن.

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
این خانم یه خبرنگار مطرح آرژانتینی هستن که بعد از انتشار این توییت توسط فالکائو فالو شده!
الان یه مصاحبه از ونگر خوندم گفته حتما یه مهاجم می خریم امروز!

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
آقا فالکائو خیلی جدی شده!
همه ی خبرنگارهای روزنامه ها و وب سایت های خبری یکی یکی دارن تایید می کنن این انتقال رو!
الان 2 تا خبرنگار اسکای به فاصله 5 دقیقه تایید کردن!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب به دوستان تبریک میگم که خبر خوبی هستش با این وضعیت مصدومیت ها و ضعف مهاجم ها یک مهاجم خیلی خوش استیل و پا به توپ گرفتیم!!!!!
خدا کنه به سرنوشت مهاجم اروگوئه ای قبلیمون دچار نشه...
از ویدال یا دی یانگ یا ولار خبری نیست؟

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
کاش قرضی میگرفتن اگه این اخرین لحظه ها هم سر از سیتی دربیاره من ناراحت نمیشم هافبک نداریم و مدافع ماتا هم که یه مدت رفت قاطی مصدومین حتما رونی باز برمیگرده عقب

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
خوب به دوستان تبریک میگم که خبر خوبی هستش با این وضعیت مصدومیت ها و ضعف مهاجم ها یک مهاجم خیلی خوش استیل و پا به توپ گرفتیم!!!!!
خدا کنه به سرنوشت مهاجم اروگوئه ای قبلیمون دچار نشه...
از ویدال یا دی یانگ یا ولار خبری نیست؟
خبر رسمیش اعلام شده؟ سایت باشگاه اعلام کرده؟

بالا