• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب به هر زحمت و بدبختی بود بازی رو بردیم. داور ... بجا 4 دقیقه حدود 6 دقیقه وقت اضافه گرفت.
تبریک واسه برد ولی بعد اخراج هیچ حرفی برای گفتن نداشتیم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب بازی رو بردیم اما واقعا پیر شدم.
با این دفاع واقعا تو بازیهای سخت کم میارم اونم بد جور

داوری هم که بهتره چیزی ازش نگیم. اگه خطای رونی مستحق اخراج بود واقعا باید از اون ور هم یکی رو اخراج میکرد چون 2 بار بازیکنای اونها هم مشابه خطای رونی رو کردن(البته با شدت کمتر)

به هر حال تبریک بابت برد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بنظر من فنخال باید بیخیال سیستم 433 بشه با این وضع دفاعی. بهتره از دوتا هافبک دفاعی استفاده کنیم تا وضع دفاعمون بهتر بشه. مثلا 4231 بازی کنیم.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
با توضیحاتی که دوستان میدادن یه سره تا آستانه سکته می رفتم واقعا :دی ،علی الحساب این برد رو تبریک میگم تا ببینیم هفته ی بعد چی میشه

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
خب خدا رو شکر که تموم شد و بردیم!
فعلا تو رتبه ی 7ام ایستادیم!
تبریک دوستان! و ممنون از بچه هایی که زحمت کشیدن و ما رو هم در جریان اتفاقات بازی قرار دادن.:)

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
خب بازی رو بردیم اما واقعا پیر شدم.
با این دفاع واقعا تو بازیهای سخت کم میارم اونم بد جور

داوری هم که بهتره چیزی ازش نگیم. اگه خطای رونی مستحق اخراج بود واقعا باید از اون ور هم یکی رو اخراج میکرد چون 2 بار بازیکنای اونها هم مشابه خطای رونی رو کردن(البته با شدت کمتر)

به هر حال تبریک بابت برد
من خیلی به داوری ایرادی نمی‌گیرم. رونی اصلا جای چون و چرا باقی نگذاشت. بقول معین‌جان ضربه رو نه گذاشت نه برداشت زد نزدیک جای خطرناک! بقول مشقاسم نزدیک بود وردست ناموس بدبخت رو بپرونه.

البته خیلی زودتر باید به بازیکن‌های وستهام کارت زرد میداد. اینجوری شاید از خشونت‌شون کمتر میشد و یا شاید هم ادامه میدادن و کارت دوم رو میگرفتن

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بازی بعدی مون با اورتون بازم در الدترافورده , اورتون هر چقدر که در بازیهای داخل خانه گند زده در بازیهای خارج از خانه خوب بوده بعدش هم با وست برومويچ بازی داریم اینا تیمهایی نیستن که نشه ازشون امتیاز کامل رو گرفت

بالا