برد مهمی بود. ولی متاسفانه هم رونی 3 بازی محرومه و هم هررا مصدوم شد.
برد مهمی بود. ولی متاسفانه هم رونی 3 بازی محرومه و هم هررا مصدوم شد.
اخراج مستقیمچرا 3 بازی؟
کارت قرمز مستقیم 3جلسه تو انگلیس محرومیت داره تو اسپانیا 2جلسه فکر کنم درضمن فرجام خواهی کرده اگه پذبرفته بشه میکنن 2جلسه محرومیت و جریمه نقدی که امیدوارم اینطور بشه به بازی سنگین چلسی برسهتبریک برد خوبی بود با ده نفر اینبار دیگه مثل دفعه ی قبل خرابکاری نکردن
رونی الان بخاطر کارت قرمز مستقیم 3 جلسه محروم شده؟ من فکر می کردم فقط یک جلسه محرومیت داره این قانون فقط توی انگلیسه یا بقیه ی جاها هم اینطوریه؟
ممنونکارت قرمز مستقیم 3جلسه تو انگلیس محرومیت داره تو اسپانیا 2جلسه فکر کنم درضمن فرجام خواهی کرده اگه پذبرفته بشه میکنن 2جلسه محرومیت و جریمه نقدی که امیدوارم اینطور بشه به بازی سنگین چلسی برسه
نه دوست عزیز...کارت قرمز مستقیم گاهی 1 جلسه محرومیت داره مثل بلکت و گاهی 3 جلسه مثل رونی. 3 جلسه برای وقتیه که حرکت خطرناک انجام داده باشه بازیکن.
این لینک از سایت خود لیگ برتر انگلیس هست : http://www.premierleague.com/en-gb/matchday/matches/2014-2015/epl.html/leicester-vs-man-utdنه دوست عزیز...
بلکت کارت قرمز مستقیم نبود(کارت زرد دوم بود)...
رونی خودش هم فکرش رو نمیکرد که کارت قرمز مستقیم بگیره...
البته ممکنه هستش که بخشیده بشه، بخاطر اینکه شدت نداشت و بازیکن وستهم بلافاصله از جاش پرید...
توجه زیادی نکرده بودم، الان دوباره بازی رو نگاه کردم، مشخص بود که کارت زردش رو داور در اورده بود ولی انگار مستقیم قرمز داده...این لینک از سایت خود لیگ برتر انگلیس هست : http://www.premierleague.com/en-gb/matchday/matches/2014-2015/epl.html/leicester-vs-man-utd
و قسمتی از ریپورت بازی :
A mesmerising comeback was complete just four minutes later, as Vardy was allowed in on goal again and Blackett chopped him down in the penalty area, earning a straight red card and providing Ulloa the chance to cap a stunning outing for Leicester and a first home win in the top flight since May 2004.
دقیقا , یارو بازیکن وستهام مثل دروازه بان هندبال با جفت دست پرید جلوی سانتر لوک شاو و توپ با برخورد به دستش تغییر مسیر داد افتاد جلوی پای بازیکن حریف و تیمشون رو در فاز ضد حمله قرار دادهایلایت رو دیدم،اصلا قبل اینکه رونی بخواد خطا کنه،هند شده بود و جهت توپ هم با همون هند تغییر کرده بود!!!داوری این دو هفته چه مرگش شده؟این همه سوت به ضرر یه تیم؟ایران بود الان خشتک داور رو پرچم کرده بودن،هم مربیا و هم هوادارا :دی
اگر یادتون باشه، فنایی چند هفته قبل به تغییر قوانین هند اشاره داشت و میگفت که حتی "فعل عمد" ازش حذف شده و دست باید کاملا در کنار بدن باشه تا هیچ جوری بازیکن حجم بدنش رو زیاد نکنه و غیره. حالا این بازی و از اون عجیبتر بازی اورتون-لیورپول رو ببینید. بازیکن اورتون یکجا آبشاری میکوبه که شهرام محمودی اینجوری نمیکوبه، اما داور بیخیالی رد میکنه.هایلایت رو دیدم،اصلا قبل اینکه رونی بخواد خطا کنه،هند شده بود و جهت توپ هم با همون هند تغییر کرده بود!!!داوری این دو هفته چه مرگش شده؟این همه سوت به ضرر یه تیم؟ایران بود الان خشتک داور رو پرچم کرده بودن،هم مربیا و هم هوادارا :دی
آقامهدی شما عجب استاد خطاکردن ماهرانه هستید. یادم باشه نگذارم تو تیم مقابل من بازی کنید! کاملا درست گفتید، اگر پیرهنش رو میکشید یا بغلش میکرد، همون نتیجه رو مداد و یک کارت زرد میگرفت و غائله ختم به خیر میشد. اما گفتم که، باز خون به مغزش نرسیده بود.راحت می تونست یه پشت پا بزنه و تعادلش رو خراب کنه یا حتی اگه بغلش هم می کرد قرمز نداشت