• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بچه ها برای نوستالژی تیتر این روزنامه رو داشته باشید (در مورد فینال لیگ قهرمانان 99) :

72160_512758578785079_149008851_n.jpg

بهت ابدی صاعقه سرخ بر سر بایرن هم فرود آمد نسلی که نمی ترسد و حماسه می سازد

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
تبریک برد خوبی بود با ده نفر اینبار دیگه مثل دفعه ی قبل خرابکاری نکردن
رونی الان بخاطر کارت قرمز مستقیم 3 جلسه محروم شده؟ من فکر می کردم فقط یک جلسه محرومیت داره این قانون فقط توی انگلیسه یا بقیه ی جاها هم اینطوریه؟

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
تبریک برد خوبی بود با ده نفر اینبار دیگه مثل دفعه ی قبل خرابکاری نکردن
رونی الان بخاطر کارت قرمز مستقیم 3 جلسه محروم شده؟ من فکر می کردم فقط یک جلسه محرومیت داره این قانون فقط توی انگلیسه یا بقیه ی جاها هم اینطوریه؟
کارت قرمز مستقیم 3جلسه تو انگلیس محرومیت داره تو اسپانیا 2جلسه فکر کنم درضمن فرجام خواهی کرده اگه پذبرفته بشه میکنن 2جلسه محرومیت و جریمه نقدی که امیدوارم اینطور بشه به بازی سنگین چلسی برسه

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
کارت قرمز مستقیم 3جلسه تو انگلیس محرومیت داره تو اسپانیا 2جلسه فکر کنم درضمن فرجام خواهی کرده اگه پذبرفته بشه میکنن 2جلسه محرومیت و جریمه نقدی که امیدوارم اینطور بشه به بازی سنگین چلسی برسه
ممنون
یه سری قوانین انگلیس واقعا مسخره ست بجای سنگین کردن جریمه ی بازیکنان برن به داورا , داوری یاد بدن

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
کارت قرمز مستقیم گاهی 1 جلسه محرومیت داره مثل بلکت و گاهی 3 جلسه مثل رونی. 3 جلسه برای وقتیه که حرکت خطرناک انجام داده باشه بازیکن.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
کارت قرمز مستقیم گاهی 1 جلسه محرومیت داره مثل بلکت و گاهی 3 جلسه مثل رونی. 3 جلسه برای وقتیه که حرکت خطرناک انجام داده باشه بازیکن.
نه دوست عزیز...
بلکت کارت قرمز مستقیم نبود(کارت زرد دوم بود)...
رونی خودش هم فکرش رو نمیکرد که کارت قرمز مستقیم بگیره...
البته ممکنه هستش که بخشیده بشه، بخاطر اینکه شدت نداشت و بازیکن وستهم بلافاصله از جاش پرید...

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
@hamedovic5405

آقای نوربالا! این چه وضعشه؟!چرا هایلایت بازی رو آماده نکردی؟برای همه بازیا هایلایت گذاشتی الا بازی منچستر که فقط گلا رو گذاشتی!!! لکن طوری نکن که ما فک کنیم طوری شده و یه موقع زبونم لال اینگونه تصور کنیم که دید رنگی پیدا کردی :D

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
نه دوست عزیز...
بلکت کارت قرمز مستقیم نبود(کارت زرد دوم بود)...
رونی خودش هم فکرش رو نمیکرد که کارت قرمز مستقیم بگیره...
البته ممکنه هستش که بخشیده بشه، بخاطر اینکه شدت نداشت و بازیکن وستهم بلافاصله از جاش پرید...
این لینک از سایت خود لیگ برتر انگلیس هست : http://www.premierleague.com/en-gb/matchday/matches/2014-2015/epl.html/leicester-vs-man-utd

و قسمتی از ریپورت بازی :
A mesmerising comeback was complete just four minutes later, as Vardy was allowed in on goal again and Blackett chopped him down in the penalty area, earning a straight red card and providing Ulloa the chance to cap a stunning outing for Leicester and a first home win in the top flight since May 2004.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این لینک از سایت خود لیگ برتر انگلیس هست : http://www.premierleague.com/en-gb/matchday/matches/2014-2015/epl.html/leicester-vs-man-utd

و قسمتی از ریپورت بازی :
A mesmerising comeback was complete just four minutes later, as Vardy was allowed in on goal again and Blackett chopped him down in the penalty area, earning a straight red card and providing Ulloa the chance to cap a stunning outing for Leicester and a first home win in the top flight since May 2004.
توجه زیادی نکرده بودم، الان دوباره بازی رو نگاه کردم، مشخص بود که کارت زردش رو داور در اورده بود ولی انگار مستقیم قرمز داده...
خوب پس با این حساب داور بی شرف بازی هر کاری که دلش خواسته کرده واسه ضربه زدن به منچستر...

Last edited:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
هایلایت رو دیدم،اصلا قبل اینکه رونی بخواد خطا کنه،هند شده بود و جهت توپ هم با همون هند تغییر کرده بود!!!داوری این دو هفته چه مرگش شده؟این همه سوت به ضرر یه تیم؟ایران بود الان خشتک داور رو پرچم کرده بودن،هم مربیا و هم هوادارا :دی

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
هایلایت رو دیدم،اصلا قبل اینکه رونی بخواد خطا کنه،هند شده بود و جهت توپ هم با همون هند تغییر کرده بود!!!داوری این دو هفته چه مرگش شده؟این همه سوت به ضرر یه تیم؟ایران بود الان خشتک داور رو پرچم کرده بودن،هم مربیا و هم هوادارا :دی
دقیقا , یارو بازیکن وستهام مثل دروازه بان هندبال با جفت دست پرید جلوی سانتر لوک شاو و توپ با برخورد به دستش تغییر مسیر داد افتاد جلوی پای بازیکن حریف و تیمشون رو در فاز ضد حمله قرار داد
رونی هم خواست با خطا جلوی ضد حمله رو بگیره که معمولا برای چنین خطاهایی کارت زرد میدن ولی یکم ناشیانه کار کرد زد جای حساس بازیکن راحت می تونست یه پشت پا بزنه و تعادلش رو خراب کنه یا حتی اگه بغلش هم می کرد قرمز نداشت
تمام این اتفاقات هم پس از اون صحنه ای رخ داد که داور خطای هند بازیکن وستهام که قطعا کارت زرد هم داشت رو نگرفت

Last edited:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
اگر یادتون باشه، فنایی چند هفته قبل به تغییر قوانین هند اشاره داشت و می‌گفت که حتی "فعل عمد" ازش حذف شده و دست باید کاملا در کنار بدن باشه تا هیچ جوری بازیکن حجم بدنش رو زیاد نکنه و غیره. حالا این بازی و از اون عجیب‌تر بازی اورتون-لیورپول رو ببینید. بازیکن اورتون یکجا آبشاری میکوبه که شهرام محمودی اینجوری نمی‌کوبه، اما داور بی‌خیالی رد میکنه.
غلط نکنم تو انگلیس هم بین دپارتمان و کمیته داوری کل افتاده و دارن حال همدیگه رو می‌گیرن. این وسط منچستر (و البته رقیب قدیمی، لیورپول) ضررش رو دارن میبینن.

البته هموجور که قبلا هم نوشتم، فارغ از این که قبل از حرکت رونی، چه اتفاقی افتاده، رونی حماقت کرد، خیلی هم بی دلیل. حریف تو موقعیت آنچنانی قرار نداشت که نیازی به همچین حرکتی باشه. حالا امیدوارم یک جلسه از محرومیتش کم کنند. این چلسی لعنتی هم که انگار ترمز بریده، ای خدا یک صاعقه بزن مورینیو رو منور کن. آمین :general711:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
راحت می تونست یه پشت پا بزنه و تعادلش رو خراب کنه یا حتی اگه بغلش هم می کرد قرمز نداشت
آقامهدی شما عجب استاد خطاکردن ماهرانه هستید. یادم باشه نگذارم تو تیم مقابل من بازی کنید! کاملا درست گفتید، اگر پیرهنش رو می‌کشید یا بغلش می‌کرد، همون نتیجه رو م‌داد و یک کارت زرد می‌گرفت و غائله ختم به خیر می‌شد. اما گفتم که، باز خون به مغزش نرسیده بود.
کلا رونی در بخش بالاخانه مشکلاتی داشته و داره. رئیس با مدیریت، جذبه و حتی گاهی مماشات کنترلش می‌کرد. امیدوارم فنخال هم بتونه از پسش بربیاد. وگرنه کار بیخ پیدا می‌کنه و راه خروج برای یکی از این دو باز خواهد شد. وای خدا نکنه این‌طوری بشه :general603:

بالا