• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
مک نیر بازیکن 19 ساله مون در بازی دیروز ۱۳ توپ زدایی موفق داشت که در بین بازی های روز شنبه در لیگ برتر بیشترین بوده این آمارش :

McNair-state-westham.jpg

اینم یه دفع توپ قشنگ از بین دو مهاجم حریف که تیم رو نجات داد (حتما ببینید حجمش زیاد نیست)
http://giant.gfycat.com/FlashyOpulentEkaltadeta.webm

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مک نیر بازیکن 19 ساله مون در بازی دیروز ۱۳ توپ زدایی موفق داشت که در بین بازی های روز شنبه در لیگ برتر بیشترین بوده این آمارش :

مشاهده پیوست 676855

اینم یه دفع توپ قشنگ از بین دو مهاجم حریف که تیم رو نجات داد (حتما ببینید حجمش زیاد نیست)
http://giant.gfycat.com/FlashyOpulentEkaltadeta.webm
چی شد؟ بازی رو رکورد کردی؟
واسه همین این همه داشتم در موردش سئوال میکردم، چون از بازیش خوشم اومده بود...
به نظرم ونگال هم تا الان به این نتیجه رسیده که هیچ کدوم از مدافع هاش ارزش نگه داشتن هم ندارن، حالا روخو و جونز رو بزاریم کنار، و داره به جوونهاش میدون میده و هر چی استعداد تو باشگاه هست رو داره میاره و بازی میده...
یک مطلبی خوندم بودن که پریرا تا آخر فصل بیشتر با منچستر قرارداد نداره و اگه باهاش قرارداد امضا نکنن آخر فصل بطور آزاد از تیم میره؟
خبر از ویلسون هم نیست، باید فعلا منتظر باشه ظاهرا...

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
- تیم پونا سیتی از لیگ هند اندرسون رو 3 ماهه قرضی میخواسته که باشگاه هم موافقت کرده بود ولی خود اندرسون دم به تله نداد متاسفانه!
- انتظار میره کریک و فلینی و جونز برای بازی با اورتون آماده باشن.

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
پاتریک مک نیر در پی مصدومیت مدافعان تیم اصلی شیاطین به تیم بزرگسالان فراخوانده شد و در مقابل وستهام نیز از ابتدا به میدان رفت.
مک نیر 16 ساله از تیم محل تولد خود بالیکلر کالت در ایرلند شمالی به منچستریونایتد پیوست ؛ او استعدادیاب های شیاطین سرخ را درحالی تحت تاثیر قرار داد که در پست هافبک بازی می کرد.
اما با آمدن به الدترافورد به یک مدافع مرکزی تبدیل شد تا هر وقت که تیم نیاز داشته باشد بتواند در این پست نیز بازی کند.
پس از پشت سر گذاشتن دوران بازی در زیر 18 ساله ها او در فصل 2013/14 به تیم زیر 21 ساله های واران جویس پیوست.
او در پست دفاع وسط به نقشی کلیدی برای تیم خود رسید و تا فینال هم با تیم پیش رفت اما متاسفانه در فینال مغلوب چلسی شدند.
اکنون این جوان امیدوار است خود را بهبود ببخشد و بتواند زیر نظر فن خال پیشرفت کند؛ اگر چه در بازی اول خود، استرس در چهره او مشاهده می شد اما عملکرد خوبی از خود به جای گذاشت و جز 3 بازیکن برتر تیمش بود.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
مثل زن میمونه!!!!!:general304::general304::general304::general304::D:D:D:p:p:p
خداروشکر کلاً اینجا دختر نیست، صد مرتبه شکر دختر فمنیست نیست، هزار مرتبه شکر اینجا جایی غیر از ایران نیست :D

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
کاپیتان کین , یادش بخیر منچستر با این بازیکنان چه ابهتی داشت پسران فرگی , این گروه خشن!

c26f790685c354ed1.jpg

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
کاپیتان کین , یادش بخیر منچستر با این بازیکنان چه ابهتی داشت پسران فرگی , این گروه خشن!
چه لقبی!!! این گروه خشن...
واقعا نوستالجیک هستش...
میدونین کین یه رایوال داشت که ویرا بود و وقتی رفت شاید به قول یکی از دوستان دچار افسردگی شد و بازی کردن رو ول کرد...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
http://www.goal.com/en/news/9/engla...e-next-manchester-united-manager?ICID=HP_HN_2
صحبت های ون حال توی مهمونی شامی که بوده.
خواستم ترجمه کنم ولی خییییییییلی عجیب غریب انگلیسی حرف میزنه!
اصلاً مطمئن نیستم چجوری افراد حاضر فهمیدن این چی میگه!
بخونید متوجه میشید چی میگم :D

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
کامنتهای زیرشم میذارم چندتارو، خیلی خوب بودن :D
Don't understand a thing he said, he's just jumping from one random thing to the next.
He was probably drunk..

can't tell... his face is red all the time LOL :D

ok someone explain that to me in normal english please

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

c26f790685c354ed1.jpg

خالی از لطف نیست که چند تا عکس از حال حاضر روی کین به تاپیک اضافه بشه ;) واقعا جای بازیکنی مثل کین در یونایتد فعلی خالیه :(
Roy+Keane+Stoke+City+v+Aston+Villa+navdTYsRN4il.jpg

image.jpg

Mourinho-Lambert-Keane.jpg

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
اینم واسه همه بدخواها :D
The reasons why they hate Man United

troll_football_image_127c074a10eaf69d582a1c91bbc748d5.jpg

همش من یونایتد:D:D
من دیگه حرفی ندارم، تصاویر گویاس:D

پ ن : من یک کاپیتان هستم - ما همه باهم رفیقیم - هر چیز که در جُستن آنی ، آنی

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خبر های خوب تمومی نداره...
هررا دچار مصدومیت شده دوباره در بازی با وستهم و یکی از دنده هاش ترک برداشته...
بازیکنهای ما چپ و راست دارن نابود میشن و داوری هم این شکلی هستش...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
شایعات خیلی زیاد شده در مورد ماتا، احتمالش زیاد هستش که همین امسال از تیم جدا بشه...
البته به خودشم مربوط میشه که با عملکردش مانع همچین انتقالی بشه...

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
شایعات خیلی زیاد شده در مورد ماتا، احتمالش زیاد هستش که همین امسال از تیم جدا بشه...
البته به خودشم مربوط میشه که با عملکردش مانع همچین انتقالی بشه...
همین 3 بازی که رونی نیست بهترین فرصت هستش تا خودش رو بیش از پیش به فن خال ثابت کنه.
من هنوزم با جدا شدنش خیلی مخالفم.
اگه بفروشیمش باید در به در دنبال یکی ضعیفتر از ماتا باشیم اونم با یه مبلغ نجومی!

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
رونی بخاطر اخراجش عذرخواهی کرد:

” فکر میکنم (اخراج) تصمیم درستی بود. من دیدم که بازیکن وستهام در تدارک ضد حمله است و من سعی کردم تا بازی را متوقف کنم اما من زمان بندی اشتباهی داشتم.
واقعا نمیخواستم او (بازیکن وستهام) را بزنم. من سعی کردم تا با پایم او را متوقف کنم ، صادقانه بگویم ، او از من جلو زد پس من پایم را بیشتر از چیزی که باید ، جلو بردم. همینکه او توپ را به جلو فرستاد پای من نیز در مقابلش قرار داشت و این دلیل کارت قرمزی بود که داور به من نشان داد.
البته که من عذرخواهی کردم. فکر میکنم همه میدانند که من اشتباه کردم. بازی کردن با یک یار کمتر همیشه سخت است مخصوصا اینکه وستهام توپ های بلند زیادی را به محوطه ما ارسال میکرد و من از اینکه توانستیم نتیجه را حفظ کنیم خوشحالم.”

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
رای گیری برای انتخاب بهترین بازیکن ماه سپتامبر یونایتد.

Rafael | Appearances: 3, Assists: 1, Clean sheets: 1
Angel Di Maria | Appearances: 3, Goals: 2, Assists: 2
Ander Herrera | Appearances: 3, Goals: 2, Assists: 1

بالا