• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
بنده طبق توافقات انجامی حق هیچ گونه اظهار نظری را در این موضوع ندارم :D
پ.ن: جهت جلوگیری از خواندن بین خطوط و ایجاد برداشت های سوء این اطلاعیه تنها در یک خط اعلام شد:D
اصلان نگو، سیاست بگو. یک چیزی نوشتی که مفسرین و وعاظ متعظ در دهه‌های آینده بسی بر آن تفاسیر نویسند و همی خامه بر صحیفه گذارند.

من خلاصه اینطوری فهمیدم که موافقش نیستی :D

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
ها؟؟؟؟o_Oo_Oo_Oo_O:D:D:D
فکرش رو هم نکن(چه جالب انگار وودی داره اینو مینویسه!!!!!)، ژاوی تمام که شده هیچ، دوره سبک اون بازی بارسا هم تمام شده (دوستان دنبال کل کل نباشن) همین الان هم گواردیولا نمیتونه تیم موفقی درست کنه(بایرن با اون همه ستاره، آنچنان تیمی نشون نداده) و همینطور باید گفت که تو بارسا هم از اون سبک بازی جدا شدن(تا بتونن به موفقیت برسن)...
کلا ژاوی در کنار بازیکنایی مثل دکو و رونالدینیو و مسی و اتوئو تونست موفق بشه و که بعد از رفتن این بازیکنان دیگه نتونست موفق باشه(دلیلش میتونه پیر شدن هم باشه) و الان با این سن چطور میتونه به تیم ما که اصلا هافبک جنگنده تو زمین نداره کمک کنه؟؟
ژاوی کلا هافبک درگیری نبود و نیست، باید گفت که الا خلاقیت تو خط هافبک ما خیلی بهتر شده با اومدن دیماریا و هررا و بلیند و مشکل بیشتر بخش دفاع کردن هستش که اصلا نمیشه از ژاوی انتظار داشت...
یه بخش دیگه هم اینه که ما از ونگال انتظار داریم که بازیکنهای جوونمون رو به تیم اصلی بیاره و خرید همچین بازیکنی اصلا با عقل جور در نمیاد...
اگه الان این همه بازیکن به تیم اومده، فقط برای برگردوندن تیم به طور موقتی به اوج هستش تا بشه خون تازه ای به تیم وارد کرد، شما نمیتونید با یک تیم که نقصهای خیلی زیادی از بازیکنها جوون استفاده کنید و انتظار گرفتن جام رو هم داشته باشید...;)
آقا میلاد (؟). ببخشید من اسم شماها رو یادم میره، باید یک گوشه یادداشت کنم. نمیشه پایین اسم یا تو آواتارتون توی یک پرانتزی، چیزی اسمتون رو بنویسید که امثال من پیرمرد خجالت‌زده نشم!

خوب بریم سر صحبتمون. من با بخش‌های مختلف نظر شما حرف دارم. اول بگم که از اساس باهاش موافقم اما به یک شرط مهم. ببخشید چندان به شما جوونها اعتماد ندارم. چرا؟ آیا حاضر هستید این جوون‌گرایی و تزریق خون تازه از آکادمی و خلاصه نسل جدید منچستر رو (بدون حضور معجزه‌آسای اون غول) تحمل کنید. یعنی حاضرید پنج تا باخت دیگه و حذف از چند تا جام رو تحمل کنید؟ اگر هستید، من در بست مخلص شما هستم و همین‌جا صحبت رو تموم می‌کنم.

اما در مورد ژاوی. چون قراره از محل انتقالش یک مبلغی به من برسه، این دفاعیه رو بنویسم. خارج از شوخی، من اون رو تموم شده نمی‌دونم. وقتی میگیم بارسا، باید پرسید کدوم بارسلونا. بارسلونای فنخال، پپ، رایکارد، رکساچ؟ کدوم؟ تیم که در همهء این دوران سبک یکسانی نداشت؟ اما ژابی تقریبا با همهء این مربیان کار کرد و همانطور که از او خواسته می‌شد، کار می‌کرد. بنابراین اونچه که الان به سبک بارسلونا معروف شده، چیز تقریبا جدیدیه که با پپ به اوج (و از سوی دیگه به افراطش) رسید.

البته یک نکتهء کلی در مورد روش مورد پسند بازی در بارسلونا وجود داره (که این از زمان کرایف جا افتاد و همیشگی شد) اون هم کنترل دائمی توپ و بازی هجومیه. این روش به کلی با فوتبال جزیره متفاوت بود بجز یک استثنا. یک تیم مشخص در جزیره وجود داشت که همیشه پیرو این فلسفه بود و چه بسا همین هم موجب میشد که همیشه پرطرفدارترین تیم جزیره باقی بمونه و اون هم تیم نازنین خودمونه، منچستر یونایتد. یعنی با تعبیری (غلط البته) منچستر یونایتد بارسلونای جزیره بود. و دقیقا به همین دلیل همیشه به دنبال بازیکنانی بود که بتونند پا به توپ حرکت کنند و کنترل خوبی روی توپ داشته باشند. از برایان رابسون بگیرید تا اینس و کانتونا و اسکولز و گیگز و فلچر و یک عالمه اسم دیگه.

بعد از اسکولز ما این بازیکن رو نداشتیم. درسته که اسکولز هافبک بسیار جنگنده‌ای بود، اما نقش مهمترش این بود که پاس‌های درست و کم خطا میداد. دیماریا که اصلا برای این پست خریده نشده و الان هم گوش بازی می‌کنه. با خلاقیت و سرعتی که داره میتونه "یک به یک" ها رو برنده بشه و کار هجومی تیم رو انجام بده و گل بزنه. اما کی می‌خواد بهش به موقع و دقیق و از دور یا نزدیک یا تودر، پاس بده؟ علت پیشنهاد من برای خرید ژاوی (جدا از پورسانت دریافتی) همین بود. پخش کردن درست توپ. من اصولا از اون توقع کار دفاعی نداشتم. ما الان در این بخش بلیند رو داریم که خیلی خوبه. ضمنا فکر می‌کنم یکی از بهترین هافبک دفاعی‌های فعلی اروپا رو هم داریم که اصلا ازش بازی درستی گرفته نشده، یعنی فلاینی (هر چند احتمالا خیلی‌ها باهام موافق نیستند، اما فکر می‌کنم اگر اون بره به یک تیم دیگه و هافبک دفاعی بازی کنه یک ماکه‌له‌له جدید رو ببینیم). بنابراین ما در بخش جنگندگی اصلا کم نداریم. تازه کریگ و هررا هم هستند.

همانطور که اشاره کردم، خیلی نمی‌توانم رو صبر و حوصلهء هواداران حساب کنم، و علت پیشنهادم هم صرفا راه حل موقت و برای گذر از بحران و به جریان افتادن همین روندی است که شما به آن اشاره کردید (که من کاملا موافقش هستم). فکر کردم باید مهره‌ای کلیدی به تیم بیاد که بتونه توپ رو نگه داره و پخشش کنه. اگر یادتون باشه قبلا پیشنهادم رونی بود و هنوز هم هست، اما انگار این کار شدنی نیست.
برای دفاع خیلی مشکل داریم که امیدوارم نسل جدید، مشکل رو حل کنند.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آقا میلاد (؟). ببخشید من اسم شماها رو یادم میره، باید یک گوشه یادداشت کنم. نمیشه پایین اسم یا تو آواتارتون توی یک پرانتزی، چیزی اسمتون رو بنویسید که امثال من پیرمرد خجالت‌زده نشم!

خوب بریم سر صحبتمون. من با بخش‌های مختلف نظر شما حرف دارم. اول بگم که از اساس باهاش موافقم اما به یک شرط مهم. ببخشید چندان به شما جوونها اعتماد ندارم. چرا؟ آیا حاضر هستید این جوون‌گرایی و تزریق خون تازه از آکادمی و خلاصه نسل جدید منچستر رو (بدون حضور معجزه‌آسای اون غول) تحمل کنید. یعنی حاضرید پنج تا باخت دیگه و حذف از چند تا جام رو تحمل کنید؟ اگر هستید، من در بست مخلص شما هستم و همین‌جا صحبت رو تموم می‌کنم.

اما در مورد ژاوی. چون قراره از محل انتقالش یک مبلغی به من برسه، این دفاعیه رو بنویسم. خارج از شوخی، من اون رو تموم شده نمی‌دونم. وقتی میگیم بارسا، باید پرسید کدوم بارسلونا. بارسلونای فنخال، پپ، رایکارد، رکساچ؟ کدوم؟ تیم که در همهء این دوران سبک یکسانی نداشت؟ اما ژابی تقریبا با همهء این مربیان کار کرد و همانطور که از او خواسته می‌شد، کار می‌کرد. بنابراین اونچه که الان به سبک بارسلونا معروف شده، چیز تقریبا جدیدیه که با پپ به اوج (و از سوی دیگه به افراطش) رسید.

البته یک نکتهء کلی در مورد روش مورد پسند بازی در بارسلونا وجود داره (که این از زمان کرایف جا افتاد و همیشگی شد) اون هم کنترل دائمی توپ و بازی هجومیه. این روش به کلی با فوتبال جزیره متفاوت بود بجز یک استثنا. یک تیم مشخص در جزیره وجود داشت که همیشه پیرو این فلسفه بود و چه بسا همین هم موجب میشد که همیشه پرطرفدارترین تیم جزیره باقی بمونه و اون هم تیم نازنین خودمونه، منچستر یونایتد. یعنی با تعبیری (غلط البته) منچستر یونایتد بارسلونای جزیره بود. و دقیقا به همین دلیل همیشه به دنبال بازیکنانی بود که بتونند پا به توپ حرکت کنند و کنترل خوبی روی توپ داشته باشند. از برایان رابسون بگیرید تا اینس و کانتونا و اسکولز و گیگز و فلچر و یک عالمه اسم دیگه.

بعد از اسکولز ما این بازیکن رو نداشتیم. درسته که اسکولز هافبک بسیار جنگنده‌ای بود، اما نقش مهمترش این بود که پاس‌های درست و کم خطا میداد. دیماریا که اصلا برای این پست خریده نشده و الان هم گوش بازی می‌کنه. با خلاقیت و سرعتی که داره میتونه "یک به یک" ها رو برنده بشه و کار هجومی تیم رو انجام بده و گل بزنه. اما کی می‌خواد بهش به موقع و دقیق و از دور یا نزدیک یا تودر، پاس بده؟ علت پیشنهاد من برای خرید ژاوی (جدا از پورسانت دریافتی) همین بود. پخش کردن درست توپ. من اصولا از اون توقع کار دفاعی نداشتم. ما الان در این بخش بلیند رو داریم که خیلی خوبه. ضمنا فکر می‌کنم یکی از بهترین هافبک دفاعی‌های فعلی اروپا رو هم داریم که اصلا ازش بازی درستی گرفته نشده، یعنی فلاینی (هر چند احتمالا خیلی‌ها باهام موافق نیستند، اما فکر می‌کنم اگر اون بره به یک تیم دیگه و هافبک دفاعی بازی کنه یک ماکه‌له‌له جدید رو ببینیم). بنابراین ما در بخش جنگندگی اصلا کم نداریم. تازه کریگ و هررا هم هستند.

همانطور که اشاره کردم، خیلی نمی‌توانم رو صبر و حوصلهء هواداران حساب کنم، و علت پیشنهادم هم صرفا راه حل موقت و برای گذر از بحران و به جریان افتادن همین روندی است که شما به آن اشاره کردید (که من کاملا موافقش هستم). فکر کردم باید مهره‌ای کلیدی به تیم بیاد که بتونه توپ رو نگه داره و پخشش کنه. اگر یادتون باشه قبلا پیشنهادم رونی بود و هنوز هم هست، اما انگار این کار شدنی نیست.
برای دفاع خیلی مشکل داریم که امیدوارم نسل جدید، مشکل رو حل کنند.
بله علی آقای عزیز، حافظت بدتر از بنده که نیست(الان یادم رفت چی میخواستم بنویسم!!!)...:general601:
بحث شما کاملا درست هستش و هوادارها باید صبر داشته باشن (یک سال دیگر حداقل) اما وقتی که به این فکر میکنم که تیم ما داره با همین هافبکهای دفاعی که شما گفتید به شدت تو دفاع ضعیف عمل میکنه که باعث میشه ونگال تو بازی که 10 نفره شده یک هافبک دفاعی دیگه به نام فلچر رو هم به تیم اضافه کنه برای حفظ نتیجه، پس مشکل هافبک دفاعی هنوز وجود داره...
ولی خوب منظور بنده از پست قبلی هم همین بوده که بارسای ریکارد و پپ دلیل موفقیتش حضور چندین نابغه(مهره های به درد بخور) بود که تونستن با هم مچ بشن و تونستن سالهای تاریخی برای بارسا بسازن، تیم ما در همچین وضعیتی قرار نداره و با مهره های فعلیش که شکی بر خوب بودنشون نیست، نمیتونه به اون موفقیت برسه بخاطر اینکه نقض های خیلی زیادی داره این تیم...
شما ببینید که ما یک بازی 1-3 جلو هستیم ولی اشتباهات به راحتی میتونه این نتیجه رو 5-3 تبدیل کنه!!!
چیزی که مشخص هستش ما باید اول به فکر از بین بردن این اشتباهات باشیم و نه اضافه کردن یک هافبکی که هم هررا و هم بلیند و هم رونی و هم ماتا به راحتی و حتی بهتر کارش رو میتونن تو زمین انجام بدن...
بله فلینی از نظر من هم میتونه هافبک تخریبی عالی باشه، ولی تو بازیهایی که ازش دیدیم خیلی بی تفاوت هستش در هنگامی که تیم گل میخوره که به من یکی ثابت کرده بازیکن بی خیری هستش...
و اما اسکولزی، همه ژاوی رو با اسکولز مقایسه میکنن، در صورتیکه من باید بگم که ژاوی انگشت کوچیکه اسکولز هم نمیشه، دلیلش هم واضح هستش، اسکولز یک هافبک جنگنده، تکل زن، طراح، و شوت زن و سر زن بود(که باعث میشد بتونه تمام مشکلات مارو در خط میانی حل کنه)، در صورتیکه ژاوی حداقل فاکتورهای سر زن و شوت زن و جنگنده رو نداره:general602: که باعث میشه بگم که اصلا به درد تیم ما و لیگ انگلیس نمیخوره...
ژاوی الان هم تو بارسا بازی میکنه ولی حتی به زور بازی بهش میرسه و عملا یک بازیکن فوق العاده معمولی هستش...
دوران اوج ژاوی با ریکارد و پپ بود که بعداز اون فقط سیر نزولی داشت...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آقا مثل اینکه جدی جدی باید به فکر این باشیم که PL رو از جای دیگه ای غیر از تلویزیون ایران نگاه کنیم...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:general503:
نه آقا خبرهای خوب!!!! مثل اینکه تحریم PL رو برداشتن، داشتم مینوشتم تعطیل دیگه که الان که چک کردم دیدم که پخش مستقیم بازی لیورول امروز و فردا تیممون رو گذاشته شبکه ورزش!!!!!!:general304:
امروز صبح که چک کردم هیج بازی رو واسه پخش نگذاشته بود، حتی لالیگا!!!
گفتم شاید صدا و سیما یک بار به عمرش اومده کاری کنه که ارزش فوتبال داخلی رو بالا ببره و تماشاچی تو ورزشگاه ها رو بیشتر کنه، که دیدم نه بابا اینا از این عرضه ها ندارن و فقط به فکر سود خودشون هستن...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چقد بحثاتون طولانی شد!
هر جای دیگه ای بود نمیخوندم تا آخر کامنتها رو :D
هم علی جان حق داره، هم میلاد تا یه حدودی! رونی میتونه خوب پاس بده، هرره را هم بد نیست، ولی از بلیند و کریک و فلچر و فلیینی نمیشه انتظار بازی سازی داشت.
به خاطر همین من هم موافقم با خرید احتمالی ژاوی، چون:
1- با توجه به شرايط ژاوی و سنش پول زیادی لازم نیست بدیم.
2- تیم ما الان تو شرايطیه که تو هیچ پستی نمیتونیم بگیم دیگه بازیکن لازم نداریم!
این رو درباره پیکه هم گفتم، شاید الان تو بارسا تو اوج نباشن، ولی از خیلی از بازیکنایی که ما تو همون پست ها داریم بهترن.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
تیم ما داره با همین هافبکهای دفاعی که شما گفتید به شدت تو دفاع ضعیف عمل میکنه.
ممنون میلادجان از توضیحات جالبت. من فکر نمی‌کنم علت این ضعف، بازیکن‌ها باشند. قبول داری که هر کدوم از اون‌ها بازیکنان بزرگی هستند. پس ضعف ما نداشتن هافبک دفاعی مناسب نیست. ما اون‌ها رو داریم (تازه چند تا هم داریم) مشکل هماهنگ شدن این‌ها با هم هست و میدونید که توی لیگ‌های سرعتی (مثل لیگ برتر) یکی از مشکل‌ترین کارها، هماهنگ کردن دفاع‌ها و استقرار سیستم دفاعی هست. این کارها زمان میبره. که پاشنهء آشیل ماست. چون ما یک دفعه کل سیستم دفاعی‌مون رو از دست دادیم. که یک فاجعه است.
فلینی از نظر من هم میتونه هافبک تخریبی عالی باشه، ولی تو بازیهایی که ازش دیدیم خیلی بی تفاوت هستش
فکر می‌کنم اون هیچ وقت جایگاه حقیقی‌اش رو توی تیم رو پیدا نکرد که البته مقصر خودش نبوده و ریشه‌اش به بحران تیم برمیگرده. ضمن این که منچستر اصولا فلاینی رو خرید که نقش هافبک طراح و حتی گلزن رو داشته باشه. نقشی که بنظر من اصلا براش مناسب نیست. اما اگر نتونه تو تیم جا بیفته، شاید رفتنش لازم بشه. هر چند حیف خواهد شد.
اسکولز یک هافبک جنگنده، تکل زن، طراح، و شوت زن و سر زن بود(که باعث میشد بتونه تمام مشکلات مارو در خط میانی حل کنه)
پل اسکولز یکی از کامل‌ترین و برجسته‌ترین هافبک‌های میانی همهء تاریخه که در هر فهرستی "برای یک تیم رویایی" میتونه جا بگیره.
این جمله از جناب مستطاب بنده (ملقب به اولدعلی نیست). جملهء پاتریک ویرا ست. یکبار دیگه توجه کنید، پاتریک ویرا. قلب و هستهء اصلی تیم رویایی آرسنال. رقیب دیرینه و قدرتمند ما در اون سال‌ها.
شکی نیست که من هم اون رو با ژاوی مقایسه نمی‌کنم. اسکولز جانشین نداره و اومدن یکی مثل اون بیشتر به رویا میمونه (لااقل فعلا). من الان بیشتر دنبال یک توپ پخش‌کن خوب میگردم (که پورسانت من رو هم بده)
ژاوی الان هم تو بارسا بازی میکنه ولی حتی به زور بازی بهش میرسه و عملا یک بازیکن فوق العاده معمولی هستش...
احتمالا حق باشماست. من نمی‌دونم سطح آمادگیش در چه حده. شاید انریکه فکر میکنه که همون وظایف رو از بازیکن‌های جدیدش بخواد. یک چیز مشخصه. و انم اینه که بازیکنی که همین دو سال پیش برای مقام برترین بازیکن جهان با مسی و رونالدو رقابت داشته، نمیتونه به یک بازیکن بی‌کیفیت تبدیل بشه (حتمالا شما هم چنین نظری ندارید). اما همونطور که گفتم نمی‌دونم آیا مصدومیتش موجب شد که از آمادگی دور بشه یا کلا به سلیقهء لوئیس انریکه نمی‌خوره.
ممنون از بحث جالبی که داشتیم.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
بدو بدو کارم رو نصفه نیمه ول کردم و اومدم خونه و گفتم که تازه یه نیمه از بازی رو هم از دست دادم!!!! بعد میبینم بازی فرداست :دی

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
چقد بحثاتون طولانی شد!
چه چیزی بهتر از بحث‌هایی این‌چنینی. تبادل‌نظر، ارائه منطق‌های مختلف و ارائهء نقطه‌نظرهای متفاوت با استدلال و بدون عصبیت و لجبازی. من که خیلی لذت بردم. اما اگر خیلی طولانی شد، ببخشید.
من هم موافقم با خرید احتمالی ژاوی، چون:
1- با توجه به شرايط ژاوی و سنش پول زیادی لازم نیست بدیم.
2- تیم ما الان تو شرايطیه که تو هیچ پستی نمیتونیم بگیم دیگه بازیکن لازم نداریم!
این رو درباره پیکه هم گفتم، شاید الان تو بارسا تو اوج نباشن، ولی از خیلی از بازیکنایی که ما تو همون پست ها داریم بهترن.
یک چیزی که من توی ژاوی خیلی دوست داشته و دارم، شخصیتشه. بی‌حاشیه، متواضع و بدون خالکوبی. "آقا" به تمام معنا. البته این‌ها کافی نیست که چند ده میلیون بدیم و بنشونیمش روی نیمکت که آقایی کنه :D ضمنا اصلان جان. سهم شما هم محفوظ می مونه ;)

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بدو بدو کارم رو نصفه نیمه ول کردم و اومدم خونه و گفتم که تازه یه نیمه از بازی رو هم از دست دادم!!!! بعد میبینم بازی فرداست :دی
خخخخ! خسته نباشی!
بازی فردا میشه ساعت 2 و نیم؟ تی وی 3 نشون میده یا ورزش؟

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چه چیزی بهتر از بحث‌هایی این‌چنینی. تبادل‌نظر، ارائه منطق‌های مختلف و ارائهء نقطه‌نظرهای متفاوت با استدلال و بدون عصبیت و لجبازی. من که خیلی لذت بردم. اما اگر خیلی طولانی شد، ببخشید.

یک چیزی که من توی ژاوی خیلی دوست داشته و دارم، شخصیتشه. بی‌حاشیه، متواضع و بدون خالکوبی. "آقا" به تمام معنا. البته این‌ها کافی نیست که چند ده میلیون بدیم و بنشونیمش روی نیمکت که آقایی کنه :D ضمنا اصلان جان. سهم شما هم محفوظ می مونه ;)
در اون که شکی نیست! البته من از این آدمایی که خیلی آقان خوشم نمیاد! اونایی هم که دقیقاً برعکسن رو هم دوست ندارما! نه روی کین نه اینیستا (از نظر اخلاق البته :D)
علی جان من پورسانتهام مستقیم از حساب مالکوم مرحوم میاد،هر چند جوئل یه مقدار بد قلقی میکنه اما نگرانی از اون بابت نیست، :D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ممنون میلادجان از توضیحات جالبت. من فکر نمی‌کنم علت این ضعف، بازیکن‌ها باشند. قبول داری که هر کدوم از اون‌ها بازیکنان بزرگی هستند. پس ضعف ما نداشتن هافبک دفاعی مناسب نیست. ما اون‌ها رو داریم (تازه چند تا هم داریم) مشکل هماهنگ شدن این‌ها با هم هست و میدونید که توی لیگ‌های سرعتی (مثل لیگ برتر) یکی از مشکل‌ترین کارها، هماهنگ کردن دفاع‌ها و استقرار سیستم دفاعی هست. این کارها زمان میبره. که پاشنهء آشیل ماست. چون ما یک دفعه کل سیستم دفاعی‌مون رو از دست دادیم. که یک فاجعه است.

فکر می‌کنم اون هیچ وقت جایگاه حقیقی‌اش رو توی تیم رو پیدا نکرد که البته مقصر خودش نبوده و ریشه‌اش به بحران تیم برمیگرده. ضمن این که منچستر اصولا فلاینی رو خرید که نقش هافبک طراح و حتی گلزن رو داشته باشه. نقشی که بنظر من اصلا براش مناسب نیست. اما اگر نتونه تو تیم جا بیفته، شاید رفتنش لازم بشه. هر چند حیف خواهد شد.

پل اسکولز یکی از کامل‌ترین و برجسته‌ترین هافبک‌های میانی همهء تاریخه که در هر فهرستی "برای یک تیم رویایی" میتونه جا بگیره.
این جمله از جناب مستطاب بنده (ملقب به اولدعلی نیست). جملهء پاتریک ویرا ست. یکبار دیگه توجه کنید، پاتریک ویرا. قلب و هستهء اصلی تیم رویایی آرسنال. رقیب دیرینه و قدرتمند ما در اون سال‌ها.
شکی نیست که من هم اون رو با ژاوی مقایسه نمی‌کنم. اسکولز جانشین نداره و اومدن یکی مثل اون بیشتر به رویا میمونه (لااقل فعلا). من الان بیشتر دنبال یک توپ پخش‌کن خوب میگردم (که پورسانت من رو هم بده)
احتمالا حق باشماست. من نمی‌دونم سطح آمادگیش در چه حده. شاید انریکه فکر میکنه که همون وظایف رو از بازیکن‌های جدیدش بخواد. یک چیز مشخصه. و انم اینه که بازیکنی که همین دو سال پیش برای مقام برترین بازیکن جهان با مسی و رونالدو رقابت داشته، نمیتونه به یک بازیکن بی‌کیفیت تبدیل بشه (حتمالا شما هم چنین نظری ندارید). اما همونطور که گفتم نمی‌دونم آیا مصدومیتش موجب شد که از آمادگی دور بشه یا کلا به سلیقهء لوئیس انریکه نمی‌خوره.
ممنون از بحث جالبی که داشتیم.
و همچنین ممنون از شما...:general601:
البته ما الان هافبک دفاعی نداریم...
هافبکهایی که داریم همه هافبک میانی هستن و فکر میکنم که ونگال داره ترکیبی از چیزهای مورد نیازش رو تو زمین میزاره و به همین دلیل هستش که نمیتونه از یانوزای و دیماریا یا ماتا و رونی بطور همزمان استفاده کنه...
اگه بازیکنی مثل استروتمن یا ویدال داشت دیگه از بلیند و هررا همزمان استفاده نمیکرد و فقط یکیشون رو تو زمین میگذاشت...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
پس با این حساب فردا بازی رو نمیبینی؟؟؟؟o_O
چه کار میشه کرد؟ با رئیس یه صحبتی بکن و مرخصی ساعتی بگیر...:D:D

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
پس با این حساب فردا بازی رو نمیبینی؟؟؟؟o_O
چه کار میشه کرد؟ با رئیس یه صحبتی بکن و مرخصی ساعتی بگیر...:D:D
رییس خودمم :دی ،اصن فردا کلا کار و بار تعطیل،چه معنی داره صدا و سیمای میلی زحمت کشیده بعد عمری از لیگ جزیره میخواد بازی پخش کنه بعد آدم بره سر کار؟:general106: اصن فردا رو باید تعطیل رسمی اعلام کرد، 2 تا بازی میخوان از لیگ برتر با هم پخش کنن :p

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
رییس خودمم :دی ،اصن فردا کلا کار و بار تعطیل،چه معنی داره صدا و سیمای میلی زحمت کشیده بعد عمری از لیگ جزیره میخواد بازی پخش کنه بعد آدم بره سر کار؟:general106: اصن فردا رو باید تعطیل رسمی اعلام کرد، 2 تا بازی میخوان از لیگ برتر با هم پخش کنن :p
چیکاره ای عباث؟
نکنه چون صادر میکنی به کشورهای حوزه ی خلیج فارس؟!:general509:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ببخشید پابرهنه میپرم وسط بحثتون :D
بصورت خلاصه نظر من اینه: اول یک هافبک دفاعی فیزیکی و جنگنده مثل استروتمن باید به تیم اضافه بشه، بعد فن خال بیخیال بازی با 2 مهاجم بشه و تک مهاجمه بازی کنه تا بشه ژاوی رو به تیم اضافه کرد. با سیستم 2 مهاجمه و داشتن هافبک دفاعیهای کنونی که بعضا پا به سن گذاشته ان مثل فلچر و کریک و قدرت دوندگی کافی رو ندارن یا قدرت فیزیکی و جنگندگی کافی رو ندارن مثل بلیند یا خیلی کند هستن مثل فلاینی! نمیشه یک هافبک صرفا بازیساز یعنی ژاوی که اونهم نه فیزیکی و نه جنگنده هست رو به تیم اضافه کرد. اینجوری قشنگ جنگ اون وسط زمین رو به هافبکهای حریف میبازن :general509::general509:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
:D
شنیدیم پولداری عباس جان دست مارم بگیر

گلیزرها قصد دارند پس از بازگرداندن کریس رونالدو به منچستریونایتد، باشگاه را به مبلغ 3 میلیارد پوند به فروش بگذارند [دیلی میل]

پول بزاریم بخریم رو من حساب نکنید کل پولم رو ماشین رفت :general509:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
:D
شنیدیم پولداری عباس جان دست مارم بگیر

گلیزرها قصد دارند پس از بازگرداندن کریس رونالدو به منچستریونایتد، باشگاه را به مبلغ 3 میلیارد پوند به فروش بگذارند [دیلی میل]

پول بزاریم بخریم رو من حساب نکنید کل پولم رو ماشین رفت :general509:
ای آقا اگه پول داشتم چرا یه سره عین کرم دارم تو نت وول میخورم :دی

3 میلیارد پوند قیمت معقولیه!احتمالا مالک بعدی عرب هست :|

پ.ن:البته به دیلی میل هم زیاد اعتباری نیست :D

بالا