• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
بازی سیتی و استون رو تماشا کردم سیتی فشار بی امانی اورد و برد و همه چیز تا الان به نفع ماست ما با برد فردا میتونیم حداقل به رده 5 بیایم و حتی با شانسو اقبال بازی ارسنال به رده4برسیم کاری به اینا ندارم دوست دارم فردا بازی رو تو عید و تعطیلی تماشا کنمو بترکونیم

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
دوستانی که میخوان اچ دی تماشا کنن از شبکه کانال اسپورت اچ دی میتونن ببینن

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ترکیب امروز

United XI: De Gea; Rafael, McNair, Rojo, Shaw; Blind; Valencia, Di Maria; Mata; Falcao, van Persie

subs: Lindegaard, Thorpe, Blackett, Fletcher, Fellaini, Januzaj, Wilson
زرشک!!!
تیم از بی بازیکنی چکار میتونه بکنه؟؟
من واقعا به این دکترهای منچستر مشکوکم، هیچ تیمی مثل ما مصدوم نمیده...همیشه تو طول فصل حداقل 8 تا مصدوم تو هر بازی داریم...
کسی ایده ای نداره که چرا اینجوریه؟؟

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
زرشک!!!
من واقعا به این دکترهای منچستر مشکوکم، هیچ تیمی مثل ما مصدوم نمیده...همیشه تو طول فصل حداقل 8 تا مصدوم تو هر بازی داریم...
بازی رو امروز میبریم از الان بهتون قول میدم فالکایو پاش به گلزنی باز میشه درغیاب رونی درضمن یه نگاه به خط اتش مابنداز بعد بگو بازیکن نداریم جور خط دفاع رو باید خط اتش بکشه

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
زرشک!!!
تا فصل پیش میتونستیم بگیم چون بازی ها فشرده و سنگین هستن این بلا سر بازیکنا میاد(که بازم توجیه خوبی نیست،چرا سیتی و چلسی اینقدر مصدوم نمیدن؟!)

این فصل دیگه نمیدونم چی باید گفت در مورد مصدومیت ها،واقعا عجیبه

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
این بازی همه میدونن که به هرشکلی شده باید ببریم که به رده پنجم شایدم چهارم برسیم درپایان هفته

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
این بازی رو ببریم،حداقل تا رتبه 6 ام میایم بالا،اگه آرسنال نتونه موفق بشه جلوی چلسی امکان اینکه تا 4 ام هم بیایم بالا هست
حداقل پنجم عزیز چون با اختلاف یکی هم ببریم باتفاضل میایم پنجم وحدتکثر چهارم

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
دوستان تیم داره گرم میکنه اونطرف فالکایو داره به دخیا پنالتی میزنه فکر کنم پنالتی زن امروزمون فالکایو هست

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
میلاد ما یکی دو فصله اینجوری شدیم، آرسنال خیلی وقته این مشکلو دارن! هر چند امسال واقعاً تنگاتنگه رقابت مصدوما! آخرین باری که چک کردم هر کدوم 8 تا داشتیم :D

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
دخیا دقیقه یک سوتی دادنو شروع کرد اه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میلاد ما یکی دو فصله اینجوری شدیم، آرسنال خیلی وقته این مشکلو دارن! هر چند امسال واقعاً تنگاتنگه رقابت مصدوما! آخرین باری که چک کردم هر کدوم 8 تا داشتیم :D
آها منظورش آرسنال هستش!!!:p
البته آرسنال رو هم قبول دارم که همیشه مصدوم زیاد داره، ولی این رو هم باید بگیم که آرسنال بیشتر بازیکنهایی که مصدوم داره(در حقیقت همیشه همه بازیکنهاش) جوونهای بی اسم و رسم هستن، ولی برای تیمش 100 درصد مهم هستن...

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
دو دیقه از بازی گذشته
به امید پیروزی پرگل امروز

Loading p n ....

بالا