• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
اورا گفته که رئیس ازش خواسته بود که مانع جدایی پوگبا بشه!

” پوگبا مانند پسر من است. رئیس من را به خانه اش فرستاد تا او را راضی کنم بماند. او گریه کرد ، او نمی توانست بخوابد. او می دانست که پتانسیل تبدیل شدن به بازیکنی بهتر از پاتریک ویرا را دارد اما او تصمیمش را گرفته بود.
رئیس نیز می دانست که پوگبا میتواند به بازیکن بزرگی بشود اما نمیتوانست با زور باعث ماندنش بشود.”

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
حالا تیاگو موتنا که کاپیتانه ولی این ماتوئیدی رو نمیفروشن؟
خییلی خوب بود! یعنی ندیده بودم یه بازیکن انقد راحت توپ بازیکنای تکنیکی مثل مسی و اینیستا و نیمارو بدون خطا بگیره. واقعاً هافبک مستحکمیه!
یه سایت خارجی بسازیم الکی هی لینکش کنیم شاید وودی اقدام کرد :D

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
خییلی خوب بود! یعنی ندیده بودم یه بازیکن انقد راحت توپ بازیکنای تکنیکی مثل مسی و اینیستا و نیمارو بدون خطا بگیره. واقعاً هافبک مستحکمیه!
ماتوئیدی تو جام جهانی هم خیلی خوب کار کرد منم خوشم اومد ازش

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
واقعا موتا خیلی خوب بود، ماتوئیدی و پاستوره هم خیلی تاپ بودن...
لوکاس مورا یه چیز دیگه ای بود، حالا متوجه میشم که چرا اینقدر واسش دست و پا میشکوندن...
اگه زلاتان تو زمین بود که نتیجه خیلی نجومی میشد...
این کاوانی چقدر...

Last edited by a moderator:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ولبک هم هت تریک کرده دوستان...
البته باید دید که تو بازیهای بزرگ هم میتونه اینجوری موفق باشه و یا فقط مثل همیش به تیمهای ضعیف میتونه گل بزنه...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ولبک هم هت تریک کرده دوستان...
البته باید دید که تو بازیهای بزرگ هم میتونه اینجوری موفق باشه و یا فقط مثل همیش به تیمهای ضعیف میتونه گل بزنه...
هتریک تو لیگ قهرمانان هر چند مقابل تیمهای ضعیف زیاد کار کوچکی نیست! البته باید ببینیم می تونه این روند رو ادامه بده یا همش باده و به زودی می خوابه!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
دقیق نمیدونم ولی فکر نکنم مسی و رونالدو بیشتر از 3 4 بار هتریک کرده باشن تو چمپیونزلیگ! که خودش میزان اهمیتش رو نشون میده!
حالا تو هم یه سره بیا اینجا پز بده و دل مارو بسوزون :D:p

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ما مشکل گلزنی نداریم که دلمون بسوزه. امیدوارم ولبک به عنوان یه منچستری به روند گلزنیش در ارسنال ادامه بده و برای ارسنال موثر و مفید باشه
اگه ولبک 3 گل میزنه مطمئن باش یکی مثل فان پرسی یا فالکائو یا رونی هم اگه برسن به اوج 3 گل رو میزنن.

مشکل ما خط میانه و حمله نیست. مشکل ما خط دفاع هست.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
هتریک تو لیگ قهرمانان هر چند مقابل تیمهای ضعیف زیاد کار کوچکی نیست! البته باید ببینیم می تونه این روند رو ادامه بده یا همش باده و به زودی می خوابه!
موافق نیستم که ببینیم که آیا ادامه میده یا خیر!!!!!
بخاطر اینکه به ما مربوط نمیشه دیگه!!:)
ما مهاجمهای خیلی طراز اول داریم و بقول مهرداد مشکل ما خط میانی و دفاعی هستش که در ادامش باید گفت بازی دیشب ویدال خیلی ضعیف بود و از چشم من یکی که افتاد...
در عوض آردا توران خیلی جالب بازی کرد...

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
با این که ولبک هتریک ولی هنوزم از فروشش خوشحالم بازیکنی که سرعت خوبی داره ولی فوتبال رو خوب نمیفمه یکی از نشونه هاش تک به تکی که جلو نویر خراب کرد

ولبک هیچوقت نمیتونه جای فنپرسی رو تو ارسنال پر کنه

اخرین پریمر لیگ رو به رابین مدیونیم

راستی رابین ۵۰ همین گلش رو واسمون زد که ندیدم کسی بهش اشاره کنه البته شاید من ندیدم

تنها بازیکنی که از فروشش ضربه خوردیم کریس بود همیــــــــن:general602:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
موافق نیستم که ببینیم که آیا ادامه میده یا خیر!!!!!
بخاطر اینکه به ما مربوط نمیشه دیگه!!:)
ما مهاجمهای خیلی طراز اول داریم و بقول مهرداد مشکل ما خط میانی و دفاعی هستش که در ادامش باید گفت بازی دیشب ویدال خیلی ضعیف بود و از چشم من یکی که افتاد...
در عوض آردا توران خیلی جالب بازی کرد...
هر چند فروختیم و دیگه واسه ما نیست ولی در هر صورت ولبک محصول آکادمی منچستر بوده!
ویدال رو منم زیاد ازش خوشم نمیاد حداقل در حد قیمتی که روش می گذاشتن ارزش نداره

ZZZedbazi

Registered User
لایک‌ها
333
من موندم چرا وفخال دنبال بازیکنای اسم داره!!!!
یاسن 26 ب بالا خب اینم ک 3سال دیگه میره دوباره تیم میشه مث سال اول مویس ک

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
من موندم چرا وفخال دنبال بازیکنای اسم داره!!!!
یاسن 26 ب بالا خب اینم ک 3سال دیگه میره دوباره تیم میشه مث سال اول مویس ک
من فکر میکنم فنخال تصمیم درستی گرفته، به هیچ وجه موقعیت کنونی تیم جای هیچ ریسکی نداره، درصد شانس بازگشتمون به اوج، رابطه ی مستقیمی به مدت زمان قدرت گرفتن دوباره ی تیم داره، هرمقدار این مدت زمان کمتر باشه، درصد شانس بازگشت بیشتر خواهد شد.
امیدوارم دوستان متوجه منظورم شده باشن، این محاسبات رو نمیشه از تفکرات مربی ای مثل مویس انتظار داشت ولی فنخال به خوبی کارشو بلده و شک نکن نسبت به پایه و آینده ی تیم برنامه های دقیقی در نظر داره.
اگر سیاست باشگاه نتیجه گیری در کوتاه مدت بود، جانشین رئیس از همون ابتدا اسپشل وان انتخاب میشد.
وظیفه ی اصلی مربی هم اجرای سیاست های اصلی باشگاه هست.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
اینطور که معلومه ژاوی تو برنامه‌های لوئیس انریکه جایگاه مستحکمی نداره. از قیافهء خودش هم میشه حدس زد که این شرایط براش سنگینه ولی چون بازیکن بسیار آروم و باشخصیتی هست، جار و جنجال راه نمی‌اندازه. من با خرید چنین مهرهء فوق‌العاده‌ای (حتی اگر الان تو اوجش نباشه) صد در صد موافقم. چه بسا قیمتش هم بالا نباشه.
اصلان جان تو از قرار معلوم با وودی یک سروسری داری، اگر تو موافق باشی، وودی جواب نه به تو نمیده. چی میگی؟ ;)

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اینطور که معلومه ژاوی تو برنامه‌های لوئیس انریکه جایگاه مستحکمی نداره. از قیافهء خودش هم میشه حدس زد که این شرایط براش سنگینه ولی چون بازیکن بسیار آروم و باشخصیتی هست، جار و جنجال راه نمی‌اندازه. من با خرید چنین مهرهء فوق‌العاده‌ای (حتی اگر الان تو اوجش نباشه) صد در صد موافقم. چه بسا قیمتش هم بالا نباشه.
اصلان جان تو از قرار معلوم با وودی یک سروسری داری، اگر تو موافق باشی، وودی جواب نه به تو نمیده. چی میگی؟ ;)
بنده طبق توافقات انجامی حق هیچ گونه اظهار نظری را در این موضوع ندارم :D
پ.ن: جهت جلوگیری از خواندن بین خطوط و ایجاد برداشت های سوء این اطلاعیه تنها در یک خط اعلام شد:D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بنده طبق توافقات انجامی حق هیچ گونه اظهار نظری را در این موضوع ندارم :D
پ.ن: جهت جلوگیری از خواندن بین خطوط و ایجاد برداشت های سوء این اطلاعیه تنها در یک خط اعلام شد:D
ها؟؟؟؟o_Oo_Oo_Oo_O:D:D:D
فکرش رو هم نکن(چه جالب انگار وودی داره اینو مینویسه!!!!!)، ژاوی تمام که شده هیچ، دوره سبک اون بازی بارسا هم تمام شده (دوستان دنبال کل کل نباشن) همین الان هم گواردیولا نمیتونه تیم موفقی درست کنه(بایرن با اون همه ستاره، آنچنان تیمی نشون نداده) و همینطور باید گفت که تو بارسا هم از اون سبک بازی جدا شدن(تا بتونن به موفقیت برسن)...
کلا ژاوی در کنار بازیکنایی مثل دکو و رونالدینیو و مسی و اتوئو تونست موفق بشه و که بعد از رفتن این بازیکنان دیگه نتونست موفق باشه(دلیلش میتونه پیر شدن هم باشه) و الان با این سن چطور میتونه به تیم ما که اصلا هافبک جنگنده تو زمین نداره کمک کنه؟؟
ژاوی کلا هافبک درگیری نبود و نیست، باید گفت که الا خلاقیت تو خط هافبک ما خیلی بهتر شده با اومدن دیماریا و هررا و بلیند و مشکل بیشتر بخش دفاع کردن هستش که اصلا نمیشه از ژاوی انتظار داشت...
یه بخش دیگه هم اینه که ما از ونگال انتظار داریم که بازیکنهای جوونمون رو به تیم اصلی بیاره و خرید همچین بازیکنی اصلا با عقل جور در نمیاد...
اگه الان این همه بازیکن به تیم اومده، فقط برای برگردوندن تیم به طور موقتی به اوج هستش تا بشه خون تازه ای به تیم وارد کرد، شما نمیتونید با یک تیم که نقصهای خیلی زیادی از بازیکنها جوون استفاده کنید و انتظار گرفتن جام رو هم داشته باشید...;)

Last edited:
بالا