خانومش؟ کدومشون خانومشه؟ بچه رابینه؟ ماتا برادر زن رابینه؟رابین و خانومش و برادر زنش خوان:دی
مشاهده پیوست 724723
قطعا واقعیه چون از اسکای اسپورته. به خاطر همین میگم جالبه چون با اینکه بازیش خیلی به چشم نمیاد ولی کاملا موثره.تو هر بازی 535 تا پاس داده!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
راستش غیر واقعی به نظر میرسه...
آمارش رو دیده بودم بهمراه هررا چندین بازی درصد پاسهای صحیحشون بالای 95 درصد بود ولی تعداد پاسهاشون رو ندید بودم!!!! این آمار شاید مربوط به کل بازیهاش باشه؟؟؟؟
نه آقا چجوری 535 پاس تو یه بازی داده، اصلا امکان نداره، کلا تو بازی با لیورپول ما همین حدود پاس داشتیم و نه یک بازیکن...قطعا واقعیه چون از اسکای اسپورته. به خاطر همین میگم جالبه چون با اینکه بازیش خیلی به چشم نمیاد ولی کاملا موثره.
آمار مربوط به این فصل و از 8 نوامبر به بعده.
این آماری که شما قرار دادید برای کریک نیست.قطعا واقعیه چون از اسکای اسپورته. به خاطر همین میگم جالبه چون با اینکه بازیش خیلی به چشم نمیاد ولی کاملا موثره.
آمار مربوط به این فصل و از 8 نوامبر به بعده.
خبر مسرّت بخشیه میلاد ولی اصلا به روزنامه های انگلیسی اعتباری نیست. استاد شایعه پراکنی هستن.خودتون بخونید و خودتون نتیجه بگیرید:
De Gea to stay at Man Utd
David De Gea has told his close friends that he is willing to snub interest from Real Madrid in order to remain at Manchester United.
Source: The Sun
Wednesday, December 17, 2014 11:03
دقیقا منظور من هم همین بود که خودتون قضاوت کنید...:general601:خبر مسرّت بخشیه میلاد ولی اصلا به روزنامه های انگلیسی اعتباری نیست. استاد شایعه پراکنی هستن.
در این زمینه که پای رئال وسطه تا خبر رسمی تمدید قرارداد دخیا رو نبینیم نباید باور کنیم که موندنیه.ایشالله که میمونه و به درخشش خودش ادامه میده.
آره آره. مای میستیک :دیاین آماری که شما قرار دادید برای کریک نیست.
عملکرد یونایتد از زمانی هستش که کریک بعد از مصدومیتش به تیم اضافه شده.
کریک هم فکر کنم بیشترین پاس رو تو این بازی هایی که حضور داشته داده که بطور میانگین چیزی حدود 110 پاس در هر بازی هستش. که این نشون میده واقعا موثر بوده و نقشش انکار ناپذیره.
"I am very happy in this city, in this club and I am enjoying it here. I really want to stay.
"Every footballer wants to play, no one is happy when they are not playing, when they are on the bench, but whenever I am given the opportunity, whether it be for five, 10, 20 or 90 minutes, I have to give my best,"
افشین چه دل پری از دی ماریا داره :general404: اصلا آدم حسابش نمیکنه که اینم هست تو عکسا بدبخت :general304::general304:
خانومه رابینه دیگه:دیخانومش؟ کدومشون خانومشه؟ بچه رابینه؟ ماتا برادر زن رابینه؟
خدارو شکر پس من تنها نیستم! دی ماریا دیگه تا آخر واسه من :general602:خانومه رابینه دیگه:دی
10 متر میدوه مصدوم میشه:دی
امثال فالکائو قدر شناسن ازش خوشم میاد ولی دی ماریا...
:دیخدارو شکر پس من تنها نیستم! دی ماریا دیگه تا آخر واسه من :general602:
مگر اینکه به فارسی بگه غلط کردم ببخشید![]()
کل نشریات انگلیسی یه طرف، این سانِ .... یه طرف!خبر مسرّت بخشیه میلاد ولی اصلا به روزنامه های انگلیسی اعتباری نیست. استاد شایعه پراکنی هستن.
در این زمینه که پای رئال وسطه تا خبر رسمی تمدید قرارداد دخیا رو نبینیم نباید باور کنیم که موندنیه.ایشالله که میمونه و به درخشش خودش ادامه میده.
کجا دیدیم؟ به کی شوت می زد؟خوب معمولا بازیکن های بریتانیایی تو خود بریتانیا به فوتبالشون ادامه میدن و خیلی کم پیش میاد ترنسفر بشن یا اگر هم ترنسفر بشن داخل بریتانیا هست
حالا اگه یه نفر پیدا بشه که تعصب داشته باشه به باشگاهش دیگه اصلا ترنسفر نمیشه
دیگه مثل اسکولز بازیکن نمیاد.بازی چند روز پیش رو که دیدید ؟عجب شوتایی میزد !!!!!عجب سانتری میکرد !!!!!!!!