Benedict
Registered User
بله و مال شما واقعا بستست!واقعا تخیل خیلی بازی دارید
بله و مال شما واقعا بستست!واقعا تخیل خیلی بازی دارید
بحث خیال نیست میلادافشین جان، خیلی خوش خیالی!!!!!!!!
من یکی که از همین چهارم شدن هم نا امید هستم!!!!
چلسی کم نمیاره. اینو مطمئنمخو اگه بتونين از سيتى برين بالا که چلسى رو بزنين قهرمانين مهندس!
100 درصد درسته...بحث خیال نیست میلاد
اگه هدفشونو مثل پارسال چهارمی قرار بدن سهمیه لیگ اروپا هم نمیگیریم
باید هدفشون بزرگتر باشه تا بیشتر تلاش کنن!
چلسی کم نمیاره. اینو مطمئنم
تجربه مورینیو و تیم یه دست و قدرتمندی که ساخته باعث میشن حداقل این فصل کم نیارن و راحت قهرمان بشن.اما سیتی تیم متزلزلی هست چون مربیشون مثل ما بیخوده!
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2015/01/19/8091742/van-gaal-i-wont-change-formation-just-because-fans-ask-for?CMPID=FBUK_20150119 _VanGaalTactics
!!!!
Van Gaal: I won't change formation just because fans ask for it
تغییر بازی به 4-4-2 باعث شد ببریم باز این پیرمرد کینه ای لجباز بیخیال نمیشه
حتی یه بچه 6 ساله که تو محله های انگلیس فوتبال بازی میکنه بهتر از این میتونه تیمو هدایت کنه!
گویا پیرد مرد به یانوزای هم گفته که تو برنامه های فعلیش جایی نداره!100 درصد درسته...
خوب دیگه چه انتظاری از فن خال دارین؟؟؟ دفعه اول و دوم که نیست، همیشه همینطوری بوده...
نقل و انتقالات هم 11 روز دیگه تمام میشه و هیچ خبری نیست، البته تو ژانویه آنچنان کاری هم نمیشه کرد، کاش میشد یه وینگر راست پا به تیم اضافه کرد...
آره بازیش چشم منم گرفت! تو العین بازی می کنه تعجبم از اینه چرا تا بحال هیچ تیم اروپایی نگرفتتشگویا پیرد مرد به یانوزای هم گفته که تو برنامه های فعلیش جایی نداره!
نمیدونم امیدوارم این مورد و قضیه بیل و دخیا فقط شایعه باشه وگرنه که باید به ایشون لقب ... مربی تاریخ رو بدن!(ترجیح دادم جای خالی بذارم تا به رفقای روشن فکر بر نخوره!)
کسی بازی های جام ملت ها رو میبینه؟ این عمر بازیکن امارات عجب الماسیه! خارق العادس !
نمیخوام اینجارو به تاپیک بازیهای تیم ملی تبدیل کنم و هیچ بحثی نمیخوام در مورد فوتبال مسخره ایران بشه، ولی خدارو شکر که کیروش مربی تیم نشد، و گرنه با 11 نفر دفاع میکردیم جلوی ایپسوییچ...گویا پیرد مرد به یانوزای هم گفته که تو برنامه های فعلیش جایی نداره!
نمیدونم امیدوارم این مورد و قضیه بیل و دخیا فقط شایعه باشه وگرنه که باید به ایشون لقب ... مربی تاریخ رو بدن!(ترجیح دادم جای خالی بذارم تا به رفقای روشن فکر بر نخوره!)
کسی بازی های جام ملت ها رو میبینه؟ این عمر بازیکن امارات عجب الماسیه! خارق العادس !
شک نکن بعد این بازی ها همه میرن سراغش ! به نظرم واسه نیمکت ما خوبه.آره بازیش چشم منم گرفت! تو العین بازی می کنه تعجبم از اینه چرا تا بحال هیچ تیم اروپایی نگرفتتش
شاید هم ترکیب اصلی! تیمهای بزرگ نیاز به یک بازیکن تکنیکی با قدرت حمل توپ بالا نیاز دارن مثل مسی تو بارسلونا یا روبن تو بایرن یا هازارد تو چلسیشک نکن بعد این بازی ها همه میرن سراغش ! به نظرم واسه نیمکت ما خوبه.
اتفاقاً تو همه پنجره های نقل و انتقالات اخیر یه سری خبر در موردش میاد؛ ولی نمیدونم چرا نمیرهشاید هم ترکیب اصلی! تیمهای بزرگ نیاز به یک بازیکن تکنیکی با قدرت حمل توپ بالا نیاز دارن مثل مسی تو بارسلونا یا روبن تو بایرن یا هازارد تو چلسی
نمی دونم من اولین بازیه که ازش دیدم برای حرف زدن در موردش باید بازیهای زیادی ازش دید ولی این چیزی که من حداقل امروز دیدم بازیکن تکنیکی هم سطحش رو تو ترکیبمون نداریم ایران هر چقدر بازیش بد باشه حداقل کارش تو دفاع عالیه ولی این بازیکن مثل خمیر دفاع ما رو برش می داد
آقایون بجای رفتن دنبال بازیکنان تبلیغاتی و اسم و رسم دار مثل بیل با قیمت تخیلی بد نیست یه نیم نگاهی هم به استعداد یابی داشته باشن
همین بازیکن به خدمت گرفتنش نباید کار سختی باشه قیمت آنچنانی هم نداره اگه تو ترکیب جواب هم نداد چیزی زیادی از دست نمیدیم
نیمه ی اول تو یه صحنه یکی از بازیکنان اماراتی 4 تا بازیکن ما رو در یک فضای بسته دریبل زد زیاد به اسم و شمارش توجه نکردم , خود همین شماره ی 10 بود؟
من هر سه بازی رو دیدم. بهت اطمینان میدم که سطح بازیش همینه !شاید هم ترکیب اصلی! تیمهای بزرگ نیاز به یک بازیکن تکنیکی با قدرت حمل توپ بالا نیاز دارن مثل مسی تو بارسلونا یا روبن تو بایرن یا هازارد تو چلسی
نمی دونم من اولین بازیه که ازش دیدم برای حرف زدن در موردش باید بازیهای زیادی ازش دید ولی این چیزی که من حداقل امروز دیدم بازیکن تکنیکی هم سطحش رو تو ترکیبمون نداریم ایران هر چقدر بازیش بد باشه حداقل کارش تو دفاع عالیه ولی این بازیکن مثل خمیر دفاع ما رو برش می داد
آقایون بجای رفتن دنبال بازیکنان تبلیغاتی و اسم و رسم دار مثل بیل با قیمت تخیلی بد نیست یه نیم نگاهی هم به استعداد یابی داشته باشن
همین بازیکن به خدمت گرفتنش نباید کار سختی باشه قیمت آنچنانی هم نداره اگه تو ترکیب جواب هم نداد چیزی زیادی از دست نمیدیم
نیمه ی اول تو یه صحنه یکی از بازیکنان اماراتی 4 تا بازیکن ما رو در یک فضای بسته دریبل زد زیاد به اسم و شمارش توجه نکردم , خود همین شماره ی 10 بود؟