• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
مساوی هم سطح با باخت چیزی جز اعصاب خورد شدن نصیبمون نشد با این وضع بازی آقا ادعای بازی زیبا هم می کنه!
از همین الان باید برای دوران پس از فن خال برنامه ریخت بنظرم گواردیولا بهترین گزینه ست یه جورایی بنظر می رسه تو بایرن هم راحت نیست شاید بشه تابستان آوردش الدترافورد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مساوی هم سطح با باخت چیزی جز اعصاب خورد شدن نصیبمون نشد با این وضع بازی آقا ادعای بازی زیبا هم می کنه!
از همین الان باید برای دوران پس از فن خال برنامه ریخت بنظرم گواردیولا بهترین گزینه ست یه جورایی بنظر می رسه تو بایرن هم راحت نیست شاید بشه تابستان آوردش الدترافورد
میگن که سیتی هم واسه گواردیولا راست کرده و با توجه به سابقه خوبی که تو مدیران تیم میبینم، گواردیولا هم از دستمون پریده!!!!!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
میگن که سیتی هم واسه گواردیولا راست کرده و با توجه به سابقه خوبی که تو مدیران تیم میبینم، گواردیولا هم از دستمون پریده!!!!!
به غیر از گواردیولا که تیمش هماهنگ و مسلط روی توپ بازی می کنه سیمئونه تنها کسیه که می تونه به منچستر کمک کنه
دوندگی و درگیری های فیزیکی که سبک سیمئونه داره دقیقا چیزیه که تو لیگ برتر جواب میده
به غیر از این دو تا من دیگه سرمربی مطمئن دم دستی نمی بینم که حداقل ریسک در عین حداکثر تضمین برای موفقیت رو برامون داشته باشه !

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
به غیر از گواردیولا که تیمش هماهنگ و مسلط روی توپ بازی می کنه سیمئونه تنها کسیه که می تونه به منچستر کمک کنه
دوندگی و درگیری های فیزیکی که سبک سیمئونه داره دقیقا چیزیه که تو لیگ برتر جواب میده
به غیر از این دو تا من دیگه سرمربی مطمئن دم دستی نمی بینم که حداقل ریسک در عین حداکثر تضمین برای موفقیت رو برامون داشته باشه !
قبلا هم گفتم باز هم میگم، هیچ دلیلی نمیبینم که سیمئونه بتونه تو تیم ما موفق بشه، مگه اینکه تمام 20 نفر بازیکنهای تیمش رو با بازیکنهای ما عوض کنه!!!!
ما حتی هافبک درگیر واسه میانه زمین نداریم، چه برسه به 11 بازیکن درگیر و دونده!!!!
عوض کردن مربی هم نمیتونه سبک بازی کسایی مثل RVP، رونی، ماتا، هررا، یانوزای، والنسیا، بلیند، شاو، فالکائو، ویلسون رو عوض کنه!!!!!
از سبک بازی تیمش هم اصلا خوشم نمیاد!!!!
چیزی که میتونه به ما کمک کنه، مربی با تاکتیکهای جدید و افکار جدید هستش که خیلی کم پیدا میشه که موفق هم باشه در فوتبال امروز...
تنها گزینه ما در حال حاضر گورادیولا هستش و کاپلو!!!!
کلوب باید بیشتر از این خودش رو نشون بده که بشه بهش اطمینان کرد!!!!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
قبلا هم گفتم باز هم میگم، هیچ دلیلی نمیبینم که سیمئونه بتونه تو تیم ما موفق بشه، مگه اینکه تمام 20 نفر بازیکنهای تیمش رو با بازیکنهای ما عوض کنه!!!!
ما حتی هافبک درگیر واسه میانه زمین نداریم، چه برسه به 11 بازیکن درگیر و دونده!!!!
عوض کردن مربی هم نمیتونه سبک بازی کسایی مثل RVP، رونی، ماتا، هررا، یانوزای، والنسیا، بلیند، شاو، فالکائو، ویلسون رو عوض کنه!!!!!
تنها گزینه ما در حال حاضر گورادیولا هستش و کاپلو!!!!
کلوب باید بیشتر از این خودش رو نشون بده که بشه بهش اطمینان کرد!!!!
من با این نظرت مخالفم! اگه سرمربی صاحب سبک و برنامه باشه به راحتی می تونه با این همین بازیکنا نتیجه ی لازم رو بگیره اشکال از سبک بازی بازیکنا نیست اشکال از تفکرات سرمربیه که بازیکنا رو در سیستم و برنامه ی معیوبی قرار داده
این بازیکنای فعلی هم مهره های کمی نیستن فرگوسن با کمتر از اینا به قهرمانی می رسید سیمئونه تو اتلتیکو خودشو ثابت کرد با دو تیمی مثل رئال و بارسلونا رقابت می کنه که از نظر بودجه و خرید قابل قیاس نیست
گواردیولا که شکی در خوب بودنش نیست ولی کاپلو رو به کل مخالفم! چه توی تیم ملی انگلیس موفق بود چه روسیه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من با این نظرت مخالفم! اگه سرمربی صاحب سبک و برنامه باشه به راحتی می تونه با این همین بازیکنا نتیجه ی لازم رو بگیره اشکال از سبک بازی بازیکنا نیست اشکال از تفکرات سرمربیه که بازیکنا رو در سیستم و برنامه ی معیوبی قرار داده
این بازیکنای فعلی هم مهره های کمی نیستن فرگوسن با کمتر از اینا به قهرمانی می رسید سیمئونه تو اتلتیکو خودشو ثابت کرد با دو تیمی مثل رئال و بارسلونا رقابت می کنه که از نظر بودجه و خرید قابل قیاس نیست
گواردیولا که شکی در خوب بودنش نیست ولی کاپلو رو به کل مخالفم! چه توی تیم ملی انگلیس موفق بود چه روسیه
متوجه منظورم نشدی دقیق...
من نمیگم که تاکتیک سیمئونه بد هستش(من یکی خوشم نمیاد ازش)، دارم میگم که با بازیکنهای فعلی ما و سبکی که از تیم انتظار میره(قهرمانی و همیشه در اوج بودن و نه بازی چریکی) عمرا همچین چیزی عملی بشه...
بازیکنهای فعلی ما برای سبک بازی خیلی تماشاچی پسند و حرفه ای جمع آوری شدن...
کاپلو هم بیشتر قبل از فن خال روش فکر میکردیم بهتر بود، چون سابقش کم نیست و تیم ملی انگلیس رو به هر کی بدن هیچی نمیتونه ازش در بیاره...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
گواردیولا رو که ولش کن! ایشونم کار خاصی نکرده تا الان. هر جا رفته یه تیم قهرمان رو گرفته چهار تا بازیکن غول هم بهش اضافه کرده و همون روند رو ادامه داده
کلوپ هم نشون داد قابل اطمینان نیست!
سیمئونه بهترینه! تنها کسی که رئال و بارسا رو تو لالیگا به زانو در اورده همین اقاس. به بازی خشن و فیزیکی تیمش ایراد میگیرن این درسته ولی خب رئال و بارسا هم همچین با لطافت بازی نمیکنن!
این بازیکنا یکیو میخوان که بزنه تو سرشون (مویس و فن خال خیلی بهشون رو دادن)
همین تورس رو سایشو با تیر میزدن ببینید چطوری تو اتلتیکو دوباره احیا شد!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
گواردیولا رو که ولش کن! ایشونم کار خاصی نکرده تا الان. هر جا رفته یه تیم قهرمان رو گرفته چهار تا بازیکن غول هم بهش اضافه کرده و همون روند رو ادامه داده
کلوپ هم نشون داد قابل اطمینان نیست!
سیمئونه بهترینه! تنها کسی که رئال و بارسا رو تو لالیگا به زانو در اورده همین اقاس. به بازی خشن و فیزیکی تیمش ایراد میگیرن این درسته ولی خب رئال و بارسا هم همچین با لطافت بازی نمیکنن!
این بازیکنا یکیو میخوان که بزنه تو سرشون (مویس و فن خال خیلی بهشون رو دادن)
همین تورس رو سایشو با تیر میزدن ببینید چطوری تو اتلتیکو دوباره احیا شد!
از گواردیولا بیشتر بخاطر هماهنگی و نظمی که به تیم میاره خوشم میاد چیزی که الان تیم ما به هیچ وجه نداره
میگن سبک تیکی تاکا کسل کننده ولی وقتی بازیکنت نتونه توپو استوپ کنه و بندازه جلوی پای حریف و تو کل 90 دقیقه یه همکاری تیمی درست و حسابی نتونن انجام بدن کسل کننده به کنار میشه برات سوهان اعصاب
سیمئونه رو منم قبول دارم بازیکنای ستاره ی زیادی رو از دست داد (بر خلاف دو تا رقیبش تو لالیگا که ستاره جذب می کنن) ولی باز تونست تیمشو بازسازی کنه آخه اون تورس چی بود؟؟ حتی میلان هم انداختش بیرون ولی سیمئونه با همین بازیکن حکم حذف رئال از جام حذفی رو امضا کرد

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
سیمئونه خیلی انرژیکه و به نظر من به درد این تیم بی حال و کند ما می خوره. مشکلی که ظاهرا فن خال نمی خواد هیچ اقدامی در جهت برطرف کردنش بکنه. فقط می شینه یه گوشه مشقاشو می نویسه.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من هم با افشین و مهدی موافقم.
درسته سیمئونه سبک بازی تیمش فیزیکیه، ولی اون روحیه جنگندگی و یکپارچگی رو که به تیم میاره هیچ مربیئی نمیاره!
و بعد نمیدونم چند تا از بازی های اتلتیکو رو دیدید، پاسکاری هاشون، حرکت ها تاکتیکیشون، ضد حمله هاشون... همه عالین!
فیزیکی بودنشون تو اینه که هر چای زمین هر کی توپو از دست میده 2-13 تایی پرس میکنن و همین کارو ادامه میدن تا توپو لو بده حریف.
ولی تو حمله انصافاً خوبن، فقط کافیه حرکت هایی که منجر به گل هاشون روبروی رئال شد رو ببینید.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
درباره گواردیولا کاملاً با افشین موافقم، هیچ کار خاصی نکرده هنوز که بخوایم دربارش مطمئن حرف بزنیم.
کلوپ آخر این فصل عیارش مشخص میه که خودش یه وضعیت بدجوره، اگه بتونه دورتموندو جمع کنه و بالا بیاره احتمال جدا شدنش کم میشه، اگه هم نتونه به دردمون نمی خوره!
ولی با همه این ها فعلاً هیچ چاره ای جز حمایت از ون حال و تاک تیک ها و تصمیم های اشتباهش نداریم!
پس من به شخصه حتی بر خلاف میلم ادامه میدم حمایت از تیم رو:D

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
جالبه دنبال جانشین ونگال میگردیم من که بعید میدونم جز چهارتا هم نشیم مربی عوض بشه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جالبه دنبال جانشین ونگال میگردیم من که بعید میدونم جز چهارتا هم نشیم مربی عوض بشه...

فزمایش شما رو تایید میکنم باتو جان.
نه سهمیه میگیریم با این وضع و نه قراره فان خال عوض بشه

کلا اینطوری عوض کردن مربی سبک این تیمهای عربی هست.

من نمیدونم چرا فان خال اینطوری سیستم میچینه. برام عجیبه . البته من ادعایی در مربی گری ندارم. اما تو رئال دیماریا همیشه در کناره بازی میکرد و پدر تیمهای مقابل رو در میاورد.
دیماریا رو گذاشته جا رونی !! رونی رو گذاشته جا دیماریا !!!

یعنی چی اخه ؟
خسته شدم از بس بازیهای کسل کننده و دلهره اور دیدم تو این فصل

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
حسین خان فصل پیش تا اخر فصل پای سرمربی موندیم سهمیه اروپا رو هم نگرفتیم

دیگه نباید این اشتباه تکرار بشه

متاسفانه این اقا اصلا قصد نداره اشتباهاتشو برطرف کنه.
فقط یه آدم مجنون میتونه این بازیکنا رو تو پست های غیر تخصصیشون بازی بده!

دیگه الان نه این میتونه و نه قصدشو داره که شرایط تیمو تغییر بده نه فرصتش هست که تیم از لحاظ تاکتیکی متحول بشه
الان نیاز به یه شارژ روحی تو تیم هست.یکی از داخل خود باشگاه باید هدایت تیمو تا اخر فصل به عهده بگیره.باید بریم سراغ بازی احساسی اگر دنبال سهمیه هستیم !

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من هم با شما موافقم که ونگال تا اینجا بد نتیجه گرفته و حتی فالکائو هم اگر داره بد بازی میکنه بخشیش مقصر خود ونگاله به نظر من هم باید رودربایستی رو گذاشت کنار ونگال روی حساب کارنامه ای داره امکانش خیلی کمه که تا آخر اخراج بشه هر چند که اگر این نتایج ادامه داشته باشه واقعاً فشارها زیاد میشه و باید دید چه اتفاقی میفته...

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
بازی رو ندیدم. از قرار معلوم شانس آوردم که ندیدم :D چقدر حیف شد. البته آلاردایس خیلی مربی باهوشیه. حتی سر الکس برای مربی‌گری تیم ملی انگلیس روش نظر مثبت داشت. اما با نوشته‌های شما اینطور فهمیدم که از قرار معلوم خیلی بد بازی کردیم.

فلاینی تو بازی نبود؟ اون تو بازی‌های اخیر خیلی خوب کار کرده بود و توی اکثر حرکات تیمی و گل‌ها حضور موثر داشته. چقدر عجیب که نگذاشته بودش. کلا ترکیب متفاوتی گذاشته بود پس. کاش میشد بفهمیم چرا؟ (بجز این دلیل که احمقه و ...:D ).

خیلی کنجکاوم بدونم تو اون کلاسورش چی می‌نویسه؟ از سال‌ها پیش که تعقیبش می‌کردم برام این دفتر و دستکش جالب بود. اما با گذشت زمان، هی دفترش داره بزرگتر میشه. قبلاها یه دفترچهء معمولی بود. الان شده یک کلاسور بزرگ. فکر کنم فصل آینده با یکدونه از این دفترهای حضور غیاب (که موقع بچگی ما تو مدرسه معلم‌ها توش می‌نوشتن، نمره میدادن ..) بیاد سر زمین. حتما افشین یا کامران یک کاریکاتوری ازش دارن که با این عادتش شوخی شده.

روز بدی بود امروز کلا. یعنی از منظر نتایج فوتبالی. اینم میگذره، فدای سر شما.

فکر نکنم مربی عوض‌شدنی باشه. ضمنا مطمئنم اگر کاپلو رو میاوردن، اولین کسی که می‌کشیدش زیر فحش، میلاد بود که بابت بازی تدافعی‌اش، کفر میلاد رو در میاورد ;)

نگران سهمیه نیستم، اصلا. اما متاسفانه با این خوش‌شانسی‌های بی‌پایان مورینیو، امیدم به قهرمانی کم شده. اما بازم امیدی هست ;);););)

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
مصاحبه فن خال :
"فکر میکنم که نیمه اول خیلی بد بودیم. وستهام خیلی بهتر از ما بازی میکرد. آنها از از تمام توپ های دوم استفاده میکردند اما وقتی که ما توپ را در اختیار داشتیم به راحتی آن را از دست میدادیم و پرس زیادی هم روی حریف انجام نمی دادیم. بنابراین بسیار ضعیف بازی کردیم.

در بین دو نیمه به بازیکنان گفتم که باید جرات داشته باشیم تا بازی خود را انجام دهیم و در نیمه دوم همین طور هم شد. اما زمان زیادی را از دست دادیم تا به گل برسیم. ما در نیمه دوم بعد از سه دقیقه گل خوردیم. اما بعد از آن تیم من از خود روحیه خوبی نشان داد و فوتبال جذابی ارائه داد. ما موقعیت های زیادی ایجاد کردیم. ما سه موقعیت تک به تک را از دست دادیم.

نظر من این است که ما حتی می توانستیم پیروز شویم. نمی توانم بگویم که از نتیجه خوشحالم زیرا که در نیمه اول بسیار ضعیف بودیم.

ما می توانیم خیلی بهتر باشیم و این را در نیمه دوم نشان دادیم. وستهام در نیمه اول سه موقعیت گل داشت اما در نیمه دوم فقط یک شوت یا ضربه سر و این ما بودیم که در این نیمه موقعیت های گل زیادی ایجاد کردیم. من راضی نیستم بلکه بیشتر عصبانی ام زیرا در نیمه اول مثل نیمه دوم بازی نکردیم.

ما از قبل می دانستیم که وستهام از توپ های بلند استفاده می کند و مدافعین باید با سر توپ را دور کنند. جونز و روخو توپ ها را دفع میکردند اما شما باید توپ های دوم را نیز دور کنید ولی این توپ ها همیشه به سانگ و نوبل می رسید زیرا آنها در موقعیت بهتری قرار داشتند.

فکر نمیکنم که وستهام فشار زیادی به ما وارد کرده باشد ولی این ما بودیم که به راحتی بازی را از دست دادیم. این بازی موقعیت خوبی بود که از دست رفت. ما می دانستیم که سیتی امتیاز از دست داده است و این موقعیت خوبی بود تا فاصله خود را با آنها کم کنیم اما این موقعیت را از دست دادیم."

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
مصاحبه فن خال :
"فکر میکنم که نیمه اول خیلی بد بودیم. وستهام خیلی بهتر از ما بازی میکرد. آنها از از تمام توپ های دوم استفاده میکردند اما وقتی که ما توپ را در اختیار داشتیم به راحتی آن را از دست میدادیم و پرس زیادی هم روی حریف انجام نمی دادیم. بنابراین بسیار ضعیف بازی کردیم.

در بین دو نیمه به بازیکنان گفتم که باید جرات داشته باشیم تا بازی خود را انجام دهیم و در نیمه دوم همین طور هم شد. اما زمان زیادی را از دست دادیم تا به گل برسیم. ما در نیمه دوم بعد از سه دقیقه گل خوردیم. اما بعد از آن تیم من از خود روحیه خوبی نشان داد و فوتبال جذابی ارائه داد. ما موقعیت های زیادی ایجاد کردیم. ما سه موقعیت تک به تک را از دست دادیم.

نظر من این است که ما حتی می توانستیم پیروز شویم. نمی توانم بگویم که از نتیجه خوشحالم زیرا که در نیمه اول بسیار ضعیف بودیم.

ما می توانیم خیلی بهتر باشیم و این را در نیمه دوم نشان دادیم. وستهام در نیمه اول سه موقعیت گل داشت اما در نیمه دوم فقط یک شوت یا ضربه سر و این ما بودیم که در این نیمه موقعیت های گل زیادی ایجاد کردیم. من راضی نیستم بلکه بیشتر عصبانی ام زیرا در نیمه اول مثل نیمه دوم بازی نکردیم.

ما از قبل می دانستیم که وستهام از توپ های بلند استفاده می کند و مدافعین باید با سر توپ را دور کنند. جونز و روخو توپ ها را دفع میکردند اما شما باید توپ های دوم را نیز دور کنید ولی این توپ ها همیشه به سانگ و نوبل می رسید زیرا آنها در موقعیت بهتری قرار داشتند.

فکر نمیکنم که وستهام فشار زیادی به ما وارد کرده باشد ولی این ما بودیم که به راحتی بازی را از دست دادیم. این بازی موقعیت خوبی بود که از دست رفت. ما می دانستیم که سیتی امتیاز از دست داده است و این موقعیت خوبی بود تا فاصله خود را با آنها کم کنیم اما این موقعیت را از دست دادیم."
واقعا خسته نباشه واسه ما نشسته بازی رو تفسیر کرده
تمام اینا رو که خودمون هم می دونیم دیدیم تو زمین چه اتفاقی افتاد نیمه ی اول ضعیف بودیم , چند موقعیت تک به تک از دست دادیم .... باید دلیل بیاری که چرا اینطور شد

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
نتیجه خوبی نبود. متاسفانه تو ضربه آخر خیلی بد کار کردیم. بماند که این فصل دقیقا برخلاف فصل پیش تو بازی های خارج از خونه خوب نتیجه نگرفتیم.
ولی خب هنوز فصل تموم نشده. به زودی لیگ قهرمانان و اروپا شروع میشه و درگیری تیم ها توی اون بازی ها میتونه به نفع ما تموم بشه.
فردا و پس فردا هم بازی های مهمی هست. امیدوارم که فاصله با تیم های بالایی کمتر بشه

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خیلی دوست دارم واسه یکبار هم که شده این ترکیب توی زمین باشه تا ببینم جواب میده یا نه:

PicsPlay_1423464071898.jpg

پ.ن: از یجای دیگه کپی کردم این عکس رو و خودم ادیت کردم بازیکنهایی که بنظرم بهتر بود توی ترکیب باشن. کریک هم میتونه جای بلیند یا هررا به تناوب به بازی گرفته بشه. فلاینی هم بجای ماتا. ویلسون بجای والنسیا یا مهاجم. رابین و فالکائو هم بجای رونی به تناوب بکار گرفته بشن و رونی هم میتونه بیاد جای ماتا. عدنان هم جانشین دی ماریا.

Last edited:
بالا