• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
واقعا خسته نباشه واسه ما نشسته بازی رو تفسیر کرده
تمام اینا رو که خودمون هم می دونیم دیدیم تو زمین چه اتفاقی افتاد نیمه ی اول ضعیف بودیم , چند موقعیت تک به تک از دست دادیم .... باید دلیل بیاری که چرا اینطور شد
مشکل اینجاست که اگه موقعیت های تیم از روی کار تاکتیکی بود دلم نمیسوخت!!!!!!!
فقط کار فردی باعث بدست اومدن موقعیتهای تیم شد!!!!!!
دوتا موقعیتی که RVP و فالکائو برای هم ساختن...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بازی چهارشنبه مون هم مقابل برنلی پخش نمیشه جاش قراره بازی استوک با سیتی رو پخش کنن
حالا انگار این تیم نکبت سیتی تو ایران چقدر طرفدار داره که حاضر میشن بخاطرش از بازیهای منچستر هم بزنن

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
چیزی که واضح و مشخصه اینه که کادر فنی ما هنوز به یک ترکیب ثابت دست پیدا نکرده ونگال مدام داره مهره هاش رو دستکاری میکنه و از بازیکنها توی پست های مختلف بازی میگیره الان تقریبا ۷۰ درصد لیگ رفته جلو و اون هنوز نتونسته حتی ترکیبی رو پیدا کنه که بتونه توی هر بازی به زمین بفرسته من فکر میکنم دلیل این اتفاق تا حدودی خرید بی فکر دیماریا و فالکاو بود و برهم خوردن توازن تیم وقتی دیماریا و فالکاو خریداری شدن من به عنوان یک هوادار یونایتد یا نه اصلا یک فردی که دو تا فوتبال دیده گمان کردم ونگال تیم رو در تمرینات دیده و به این فکر افتاده که در پستهایی که ضعف داره بازیکن جذب کنه ولی ظاهرا اینجوری نبوده اونها بازیکنهایی که تا حدی در دسترس بودن رو با قیمت نجومی خریدند و وارد باشگاه کردند حالا هم نمیدونن چطوری از این بازیکنها استفاده کنند به شخصه خیلی مشکل رو در دیماریا و یا فالکاو نمیبینم شما وقتی هنوز ندونی چه وظیفه و جایگاهی در یک تیم داری بازدهیت مدام کم میشه تا جایی به صفر نزدیک میشه....
ونگال و سایر نفرات تاثیر گذار وقتی دیدند این بازیکنها در دسترس هستند اونهارو خریدند ولی حالا کادر فنی نمیدونه چجوری از اینها در قالب تیم یونایتد استفاده کنه مشکل اینه که اون هنوز بعد از این همه مسابقه و زمان از دست رفته به یک ترکیب ثابت نرسیده ومدام مهره ها رو جابجا میکنه تا سیستم خودش رو اجرا کنه غافل از اینکه این کار منسوخ شده شما وقتی یک سیستمی رو که ایده آل یک تیم هست پیاده میکنی و میبینی یکسری ضعف هایی داری بعد میری دنبال پوشش اون ضعف ها ما در زمان فرگی میگفتیم با توجه به این سیستم موجود ما نیاز به هافبک دفاعی خوب و جنگنده و یک بازیکن خلاق در وسط زمین داریم اما الان کی میتونه بگه ما احتیاج به ترمیم چه نقطه ای از تیممون داریم؟؟؟اصولاْ غیر از خط دروازه که خوب دخیا عالی بوده که تازه اونهم ونگال با آوردن اون کچل دستکاریش کرده بقیه جاهای زمین ما اصلا نمیدونیم مهره ثابتمون کیه که براش دنبال جانشین باشیم وقتی چنین شرایطی بر تیم حاکمه شما هر بازیکنی رو وارد تیم کنی و تازه بخوای براش دنبال پست برای بازی کردن بگردی این مصداق وقت تلف کردنه چرا که هم اون بازیکن با جابجایی مداوم از شرایط خوبش دور میشه هم اینکه شما یک عدم ثبات وارد سیستمت میشه
شاید بهترین گذینه وارد کردن کمی تعقل به نیمکت باشه شاید ونگال سر عقل بیاد و یا با تغییر اون ما باید به سیستم باثباتی دست پیدا کنیم که در اون سیستم فرد مسول خریدهای بی دلیل و دهن پر کن نکنه که کار رو بدتر و بدتر از این بکنه
اول بیاد و یک روندی رو پیش بگیره و بعد در صورت لزوم بازیکن اضافه کنه من فکر میکنم ما همین الانش با یکی دوتا تغییر کوچک در نفرات اگر به ثبات دست پیدا کنیم حتی پتانسیل قهرمانی هم میتونیم داشته باشیم البته نه در این فصل ولی از لحاظ نفرات ما تیم بی مهره ای نیستیم درسته که ضعفهایی هم هست ولی مشخصه که خرید مهره الکی و نداشتن یک سیستم **** مند برای بهره گیری از اون مهره ها چیزی جز ضرر و رفتن به سمت نابودی اون مهره ها و کل تیم نیست....

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بازی چهارشنبه مون هم مقابل برنلی پخش نمیشه جاش قراره بازی استوک با سیتی رو پخش کنن
حالا انگار این تیم نکبت سیتی تو ایران چقدر طرفدار داره که حاضر میشن بخاطرش از بازیهای منچستر هم بزنن
بازی لیورپول رو پخش کنن بهتر هستش به نظرم!!!!!!:D:D:D:D
شاید باز هم روده بر شدیم از خنده...

Last edited:

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996

البته سایتِ شبکه ورزش جایگزین کرده و بجای استوک و سیتی مثلِ این که قرارِ چلسی و اورتون رو نشون بدند
دنیای فوتبال: چلسی- اورتون 23:15
http://varzeshtv.ir/

مهم ترین بازیِ هفته هم همینه :D

HomeFront

Registered User
لایک‌ها
92
دوستان من زیاد در جریان اخبار منچستر نبودم. فالکو مصدومیتش تموم شده یا هنوز مصدومه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

HomeFront

Registered User
لایک‌ها
92
نه عزیز خیلی وقته مصدومیتش تموم شده.
Sent from my XT1032 using Tapatalk

مرسی داداش.

امروز یه خبری دیدم در مورد تحصیلات فوتبالیست ها که فالکاو هم توشون بود برای همین یادش افتادم.
جالبه تحصیلات فالکاو مربوط به رشته خبرنگاری و یه مدت هم توی مطبوعات فعالیت داشته.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
!!!! یه جوری مصاحبه کرده انگار ما یه تیم ته جدولی هستیم وست هم جزو بیگ فور ! خجالت بکش. کارمون به کجا کشیده که باید با تساوی خوشحال بشیم!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تصویر گویای همه چیزه , سیستم علی اصغری یا فلسفه ی بازی زیبای فن خال؟!
مشاهده پیوست 756915
راستش احساس میکنم اگه والنسیا سانتر کردن بلد بود این آمار شاید 2 برابر بود!!!!!!
چون والنسیا فقط پاس زمینی میده...
فن خال هیچ چیزی واسه دفاع کردن نداره، نه سبک مربیگریش و نه سبک بازی و نه نتایجش و نه مدیریت تیمش...
من یکی که فکر میکنم دیگه باید به فکر عوض کردن مربی باشیم، اگه نمیخوایم بیشتر از این ضربه بخوریم، واقعا دوستان باید بدونن که از دست دادن CL امسال به معنی نابودی تیم هستش...
فکر میکنم گزینه های جایگزینیش هم فقط میتونه از قدیمی های تیم باشه...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
رویس هم قرارداد جدید امضا کرد با دورتموند!!!!!!
یه دستی خیلی باحالی بود به همه تیمهایی که دنبالش بودن و تو فکر مفت خریدنش بودن!!!!!!:D:D:D:D:D:general304::general304::general304::general304::general304:
مک نر هم قرارداد جدید امضا کرد، خبری از قرارداد جدید دخیا نیست، خیلی جالبه که هنوز قرارداد جدید امضا نکرده دروازه بان بعدی رئال رو معرفی کردن!!! کورتوا!!!!
این هم چرت و پرت های فن خال در حال دفاع کردن از خودش در مورد پاس بلند!!!!!!
خیلی جالبه که میگه وستهم خیلی بیشتر از ما از پاس بلند استفاده کرده!!!!!!! بهونه برای دفاع کردن از خودش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا اگه روبروی مالدیو بازی کنه و 5تا دفاع بزاره تو زمین، میگه که مالدیو با 10 بازیکن دفاع میکرد!!!!!!!!!!
http://www.goal.com/en/news/9/engla...ck-at-allardyces-long-ball-jibes?ICID=HP_BN_1

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
http://www.goal.com/en/news/1717/ed...evoke-the-way-of-moyes-not-busby?ICID=HP_TS_8
دوستان این متن رو بخش تحلیلی گل نوشته، حوصله کنید و بخونید، خییلی خوب تحلیل کرده و انتقاد از تاکتیک و فلسفه و ... همه چیزی که ون حال کرده تا الان. حیفم اومد از دست بدیدش :)
پ.ن: متأسفانه متن بسیار طولانیه و حوصله ترجمه نبود، شرمنده :)

HomeFront

Registered User
لایک‌ها
92
آقایون حالا به نظرتون این فن خال به ته فصل میکشه یا نه مثل اون مویس مادر مرده یسرش میکنن.
تازه مشکل بعدی اینه کی بیاد جای این بابا.
روی این نیمکت هر کسی نمی تونه بشینه واقعا دیگه هوادارا تحمل یه داغون دیگه رو ندارن

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان منچستری ^_^
دلم براتون تنگ شده بود گفتم به بهانه خبر زیر یه احوال ازتون بپرسم ^_^

آقا آخه چرا دستمزد بازیکنا رو بالا می برید ؟!
ما توی تیممون بیشترین دستمزدی که می دیم همون 4.5 هستش شما می خواید 8 تا دستمزد بدید ؟ ( نکنید از این کارا :( )

روز گذشته رسانه های معتبر کشور انگلیس خبر از پیشنهاد دستمزدی 155 هزار پوند در هفته از سوی منچستری ها برای پوگبا دادند که معادل سالی 8 میلیون پوند می شود و این رقم می تواند تمامی برنامه های سران یووه را برای متقاعد کردن پوگبا بر هم زند.

بالا