• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آقایون حالا به نظرتون این فن خال به ته فصل میکشه یا نه مثل اون مویس مادر مرده یسرش میکنن.
تازه مشکل بعدی اینه کی بیاد جای این بابا.
روی این نیمکت هر کسی نمی تونه بشینه واقعا دیگه هوادارا تحمل یه داغون دیگه رو ندارن
دچار افسردگی میشم اگه بگم، ولی فن خال تا سال آینده هم تو تیم میمونه، مگه اینکه طرفدراها شروع کنن به اعتراض از راه های دیگه مثل پوشیدن لباس های قدیمی منچستر(شاید درست نباشه برای اعتراض به سرمربی و بیشتر به اعتراض به مدیریت میشه)اوردن پلاکارد و به پرواز دراوردن هواپیمای جدید، ظاهرا مطلبش هم مشخص شده(آقای نابغه)...
سلام دوستان منچستری ^_^
دلم براتون تنگ شده بود گفتم به بهانه خبر زیر یه احوال ازتون بپرسم ^_^

آقا آخه چرا دستمزد بازیکنا رو بالا می برید ؟!
ما توی تیممون بیشترین دستمزدی که می دیم همون 4.5 هستش شما می خواید 8 تا دستمزد بدید ؟ ( نکنید از این کارا :( )

روز گذشته رسانه های معتبر کشور انگلیس خبر از پیشنهاد دستمزدی 155 هزار پوند در هفته از سوی منچستری ها برای پوگبا دادند که معادل سالی 8 میلیون پوند می شود و این رقم می تواند تمامی برنامه های سران یووه را برای متقاعد کردن پوگبا بر هم زند.
عزیز من شما بازیکنهارو مفتی گرفتین، خیال کردین که مفتی هم میشه نگهشون داشت؟؟؟
خوب فوتبال خیلی حرفه ای شده و دیگه پول حرف اول رو میزنه...
باشگاه های ایتالیایی هم اگه میخوان از این وضعیت خارج بشن باید اول جذابیت فوتبالشون رو بالا ببرن و بعد به فکر خرجهای درسته حسابی باشن...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تو چند روز گذشته که گل بدجوری پیله کرده به فن خال و مطبوعات انگلیسی هم دارن فن خال رو میکوبن و بعد از چند مصاحبه کومان هم گفته بود که فن خال داره انرژیش رو تلف میکنه!!!!!!!!
http://www.goal.com/en/news/9/england/2015/02/11/8806742/koeman-van-gaal-wasting-energy?ICID=TP_HN_2

البته کومان بطور مستقیم نگفته فن خال و در مورد پاس های بلند گفته، ولی خوب همه تو برهه زمانی میتونن تشخیص بدن که منظورش کی بوده...
این هم صحبتهای فن هویدونگ که گفته حتی دقلکها هم به فن خال میخندن!!!!!!!!!.
http://www.goal.com/en/news/9/engla...ughing-at-van-gaal-van-hooijdonk?ICID=HP_HN_1

واقعا تیم رو به سوژه خنده تبدیل کرده این فن خال...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
سلام دوستان منچستری ^_^
دلم براتون تنگ شده بود گفتم به بهانه خبر زیر یه احوال ازتون بپرسم ^_^

آقا آخه چرا دستمزد بازیکنا رو بالا می برید ؟!
ما توی تیممون بیشترین دستمزدی که می دیم همون 4.5 هستش شما می خواید 8 تا دستمزد بدید ؟ ( نکنید از این کارا :( )

روز گذشته رسانه های معتبر کشور انگلیس خبر از پیشنهاد دستمزدی 155 هزار پوند در هفته از سوی منچستری ها برای پوگبا دادند که معادل سالی 8 میلیون پوند می شود و این رقم می تواند تمامی برنامه های سران یووه را برای متقاعد کردن پوگبا بر هم زند.
سلام دوست عزیز
در این مورد با میلاد مذاکره کن حقوق بازیکنا رو میلاد میده جدیدا هم وضعش توپ شده همین طور حقوقا رو بالا می بره :D
خوب دوست من این چه حرفیه که می زنی اینکه باشگاه چقدر به بازیکنا دستمزد میده چه ربطی به من هوادری داره که اینور دنیا نشستم؟! اگه دست من بود به جز یکی دو مورد حقوق تمام بازیکنای منچسترو نصف می کردم!
بعد یووه هم روی پوگبا خوب قیمت گذاشته 100 میلیون یورو! با فروشش می تونه پول خوبی به دست بیاره به قول ترپاتوني پوگبا مسی که نیست با این پول یووه می تونه حداقل 3 بازیکن سطح بالا بگیره!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
سلام دوست عزیز
در این مورد با میلاد مذاکره کن حقوق بازیکنا رو میلاد میده جدیدا هم وضعش توپ شده همین طور حقوقا رو بالا می بره :D
خوب دوست من این چه حرفیه که می زنی اینکه باشگاه چقدر به بازیکنا دستمزد میده چه ربطی به من هوادری داره که اینور دنیا نشستم؟! اگه دست من بود به جز یکی دو مورد حقوق تمام بازیکنای منچسترو نصف می کردم!
بعد یووه هم روی پوگبا خوب قیمت گذاشته 100 میلیون یورو! با فروشش می تونه پول خوبی به دست بیاره به قول ترپاتوني پوگبا مسی که نیست با این پول یووه می تونه حداقل 3 بازیکن سطح بالا بگیره!
فکر میکنم که این دوستمون از مسئولان تیمش ناراحت هستش و اعتراضش رو داره اینجا مطرح میکنه به مسئولان تیمش...:)

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
سلام دوستان

ببخشید نمی دونستم ناراحت می شوید ( بگذریم ) ^_^
کسی ناراحت نشد دوست عزیز :)
یک سری حقایق رو دوستان بیان کردن که امیدوارم شما هم ناراحت نشده باشید.

manutd777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106
لاین فیلتر نیست اصلا همچنان هم پیام های باشگاه میاد...
درضمن راه برای دیدن ترکیب زیاده حداقل 30 موردشو بخواید همین الان خودم براتون میشمارم

manutd777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106
1423680522017-jpg.758043

فایل های ضمیمه

• 1423680522017.jpg
    1423680522017.jpg
    220.2 KB · نمایش ها: 50

s@eed fto

Registered User
لایک‌ها
147
United team to play Burnley (kick-off 19:45 GMT): De Gea, McNair, Jones, Evans, Rojo, Blind, Di Maria, Januzaj, Rooney, van Persie, Falcao. Subs: Valdes, Smalling, Fellaini, Valencia, Herrera, Mata, Wilson. (soccerball)
یعنی چی این ترکیب آخه ؟؟؟
باز دیماریا نوک بازی میکنه؟؟؟

manutd777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106
United team to play Burnley (kick-off 19:45 GMT): De Gea, McNair, Jones, Evans, Rojo, Blind, Di Maria, Januzaj, Rooney, van Persie, Falcao. Subs: Valdes, Smalling, Fellaini, Valencia, Herrera, Mata, Wilson. (soccerball)
یعنی چی این ترکیب آخه ؟؟؟
باز دیماریا نوک بازی میکنه؟؟؟

خیر دوست عزیز تصویری که گذاشتم رو ببینید متوجه میشد دیماریا نوک نیست

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ترکیب کلیشه ای و بدون برنامه ی قبلی
نشد یه بار هررا رو بزاره تو ترکیب اصلی رونی رو ببره نوک , این فالکائو هم چقدر باید موقعیت خراب کنه تا فن خال بی خیالش بشه؟
اوانز فاجعه هم برگشته به ترکیب از همین حالا چند تا سوتی مرگبار براش کنار بزارید و امیدوار باشیم که به خیر بگذره

s@eed fto

Registered User
لایک‌ها
147
خیر دوست عزیز تصویری که گذاشتم رو ببینید متوجه میشد دیماریا نوک نیست
والا از این دیوونه بعید نیست فالکاوورو بیار وسط دیماریارو ببره نوک ونپرسی و رونی رو هم بال کنار بزاره....

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ترکیب کلیشه ای و بدون برنامه ی قبلی
نشد یه بار هررا رو بزاره تو ترکیب اصلی رونی رو ببره نوک , این فالکائو هم چقدر باید موقعیت خراب کنه تا فن خال بی خیالش بشه؟
اوانز فاجعه هم برگشته به ترکیب از همین حالا چند تا سوتی مرگبار براش کنار بزارید و امیدوار باشیم که به خیر بگذره
دقیقا...
عملا ر...ده تو ترکیب، تمام بازیسازهای تیم رو در اورده(هررا، ماتا، کریک) و بجاش رونی و بلیند رو گذاشته که از دفاع بکشه واسه دیماریا و مهاجمها!!!!!!!!!!
فوتبال علی اصغری رو احیا کرده!!!!!!
شنیده بودم که قراره امشب دخیا پاس گل بده، باورم نشد تا وقتی ترکیب رو دیدم!!!!

Last edited:
بالا