plsboy
Registered User
- نوشتهها
- 6,376
- لایکها
- 21,502
دچار افسردگی میشم اگه بگم، ولی فن خال تا سال آینده هم تو تیم میمونه، مگه اینکه طرفدراها شروع کنن به اعتراض از راه های دیگه مثل پوشیدن لباس های قدیمی منچستر(شاید درست نباشه برای اعتراض به سرمربی و بیشتر به اعتراض به مدیریت میشه)اوردن پلاکارد و به پرواز دراوردن هواپیمای جدید، ظاهرا مطلبش هم مشخص شده(آقای نابغه)...آقایون حالا به نظرتون این فن خال به ته فصل میکشه یا نه مثل اون مویس مادر مرده یسرش میکنن.
تازه مشکل بعدی اینه کی بیاد جای این بابا.
روی این نیمکت هر کسی نمی تونه بشینه واقعا دیگه هوادارا تحمل یه داغون دیگه رو ندارن
عزیز من شما بازیکنهارو مفتی گرفتین، خیال کردین که مفتی هم میشه نگهشون داشت؟؟؟سلام دوستان منچستری ^_^
دلم براتون تنگ شده بود گفتم به بهانه خبر زیر یه احوال ازتون بپرسم ^_^
آقا آخه چرا دستمزد بازیکنا رو بالا می برید ؟!
ما توی تیممون بیشترین دستمزدی که می دیم همون 4.5 هستش شما می خواید 8 تا دستمزد بدید ؟ ( نکنید از این کارا)
روز گذشته رسانه های معتبر کشور انگلیس خبر از پیشنهاد دستمزدی 155 هزار پوند در هفته از سوی منچستری ها برای پوگبا دادند که معادل سالی 8 میلیون پوند می شود و این رقم می تواند تمامی برنامه های سران یووه را برای متقاعد کردن پوگبا بر هم زند.
خوب فوتبال خیلی حرفه ای شده و دیگه پول حرف اول رو میزنه...
باشگاه های ایتالیایی هم اگه میخوان از این وضعیت خارج بشن باید اول جذابیت فوتبالشون رو بالا ببرن و بعد به فکر خرجهای درسته حسابی باشن...