AslanSalarkia
همکار بازنشسته
ااا!! من گوشیمو فروختم لاین ندارمدوستان صفحه منچستر تو لاین 1 بازی تستی گذاشته ...
خیلی جالب بود
10 تا سواله
اخرشم رونی تبریک میگه بهتون
بعدم ادرس قرعه کشی واسه لباس فالکائو ! :|
من همرو درست زدم جز اخرین بازی گیگز
ااا!! من گوشیمو فروختم لاین ندارمدوستان صفحه منچستر تو لاین 1 بازی تستی گذاشته ...
خیلی جالب بود
10 تا سواله
اخرشم رونی تبریک میگه بهتون
بعدم ادرس قرعه کشی واسه لباس فالکائو ! :|
من همرو درست زدم جز اخرین بازی گیگز
ها ها ها ها گوشی من لاین داره، تم لاینش هم سبزه! تو مسابقه هم شرکت کردم و پیراهن فالکائو تو راهه!!ااا!! من گوشیمو فروختم لاین ندارم
علیه این حکم حتی جیمی کرگر بازیکن پیشین لیورپول هم موضع گرفته , حالا چون اوانز مهره ی تاثیرگذاری توی تیم نیست کمتر موجب اعتراض هوادارها شده با اینکه در دو بازی اخیر کم اشتباه و در خدمت تیم بودفرک میکنم خیلی ناحقی کردن واسه اوانز، البته برای ما عادی شده که یا داور ها باید حال بدن بهمون یا ...
راستش رو بخوای فکر میکنم ویدال با اینکه این فصل آنچنان موفق نبوده، ولی با این قیمت میتونه خرید خوبی باشه ولی مشکل اینجاست که دیگه به بازیکنی مثل ویدال احتیاج نداریم، شاید بلیند میخواد به پست اصلیش برگرده!!!!!!
دانیلو هم که انگار داره با رئال تمام میکنه...
ببینیم میتونیم 2تا مهاجم درست حسابی بگیریم تو تابستون؟؟؟؟
متاسفانه کین خیلی حرفای یه جورایی غیر حرفه ای زده، که میخوام فوتبالم رو تو تاتنهام تمام کنم و قرارداد جدیدش هم قیمتش رو خیلی بالاتر برده، فکر نمیکنم کسی بتونه به این سادگی بگیرتش...حالا ما رابطمون با تاتنهام در گذشته بد نبوده از نظر رد و بدل کردن بازیکن تا وقتی که مودریچ رو دادن رئال...علیه این حکم حتی جیمی کرگر بازیکن پیشین لیورپول هم موضع گرفته , حالا چون اوانز مهره ی تاثیرگذاری توی تیم نیست کمتر موجب اعتراض هوادارها شده با اینکه در دو بازی اخیر کم اشتباه و در خدمت تیم بود
کم کم داشت توی تیم جا می افتاد که این محرومیت و دوری از ترکیب می تونه دوباره برش گردونه به همون سطح افتضاح قبلی
اگه یه همچین محرومیتی واسه تیمهای رقیب اتفاق می افتاد حس توهم توطئه شون گل می کرد و اتحادیه رو مقصر می دونستن که می خواد جلوی موفقیت تیمشون سنگ اندازی کنه!
یوونتوس هم ویدال رو همچین از پیوستن به منچستر دور کردن و گذاشتنش لای پر غو که انگار چه بازیکنیه الان مطمئن باش پشیمون هستن که چرا تابستان گذشته با اون پیشنهادهای مناسب به ما نفروختنش
در نقل و انتقالات تابستان هری کین باید یکی از گزینه ی اصلی خرید باشه
یه انگلیسی که میخواد وفادار به یه تیم انگلیسی بمونه که ناجور نیست میلادمتاسفانه کین خیلی حرفای یه جورایی غیر حرفه ای زده، که میخوام فوتبالم رو تو تاتنهام تمام کنم و قرارداد جدیدش هم قیمتش رو خیلی بالاتر برده، فکر نمیکنم کسی بتونه به این سادگی بگیرتش...حالا ما رابطمون با تاتنهام در گذشته بد نبوده از نظر رد و بدل کردن بازیکن تا وقتی که مودریچ رو دادن رئال...
من یکی که هافبکها و مدافع های اروپای شرقی رو ترجیه میدم به برزیلی ها و آرژانتینی ها...(سابقه خیلی بهتری داشتن تو تیم ما...)
از این حرفا زیاد شنیدیم ...میخوام فوتبالم رو تو تاتنهام تمام کنم
دلم میخواد که بجای روخو شاو سمت چپ باشه، و روخو و اسمالینگ زوج دفاعی، با اینکه روخو داره خیلی خوب سمت چپ بازی میکنه...نمیدونم چرا وقتی خبرهای پسر بکس رو میخونم یاد این شعره میفتم: گیرم که پدر تو بود فاضل!!!
فکر نمیکنم فوتبالیست درست و حسابی ازش در بیاد. منم خوندم که آرسنال دیگه نمیخوادش.
دوستان نظرتون راجع به این ترکیب چیه:
مشاهده پیوست 771831
درسته که ایوانز خیلی متزلزل نشون میده و پاس های رو به عقبش برای دخیا فاجعه اس6 بازی از دستش راحت میشیم