sms.moosavi
Registered User
این پیرمرد زندگیشو مدیون دخیاست. دخیا نبود تا الان توسط هوادارا به دو قسمت مساوی تقسیم شده بود.
مردک عقده ای از بس بیکار بود یه گل دروازه خالی شانسی که تونست بزنه داشت پاره می کرد خودشو! باز به شعور ون پرسی که یه سال جلو این هوادارای آرسنال احترامو رعایت کرد، این بی شعور مثلاً از آکادمیمون بود!و بالاخره گل رو هم خوردیم!!!!
ولبک خوشحالیش رو هم کرد!!!!!
پس دیگه اسمش رو نیارید دوستان!!!
کارت اول خطای هررا بود، اول به دی ماریا کارت داد، بعد یادش افتاد خطای هررا بوده به اونم کارت داد مردک کودن!کارت اولش رو ندیدم. سرم پایین بود. اما رفت از پشت پیرهن داور رو کشید. هر داور دیگهای هم بود کارت میداد.
چه طرزحرف زدنه؟!یعنی یکی بیاد اینجا مثل این ادمای باکلاس دم ار حمایت و..... بزنه خدایی شرمندش میشم همین الان بره بخوابه
کارد میزدی خونش در نمیومد افشین، شخصیتش اینجوریه دیگه، مث منه، منم هیچ وقت داد و بیداد نمیکنم!رئیس بود تیم داوری رو تو *** می کرد این مرتیکه بی شعور دستشو گرفته *** و بغض کرده!
اصلا این شخصیت بدرد سرمربی گری فوتبال نمیخورهکارد میزدی خونش در نمیومد افشین، شخصیتش اینجوریه دیگه، مث منه، منم هیچ وقت داد و بیداد نمیکنم!
ولی نشستن ون حال با موش شدن مویس رو نیمکت خیلی فرق داشت!
اصلان جون من یادم رفت که کارت اول دیماریا جه شکلی بود!!!!!!!!مردک عقده ای از بس بیکار بود یه گل دروازه خالی شانسی که تونست بزنه داشت پاره می کرد خودشو! باز به شعور ون پرسی که یه سال جلو این هوادارای آرسنال احترامو رعایت کرد، این بی شعور مثلاً از آکادمیمون بود!
کارت اول خطای هررا بود، اول به دی ماریا کارت داد، بعد یادش افتاد خطای هررا بوده به اونم کارت داد مردک کودن!
گل اول رو هم که میلاد گفت.
چه طرزحرف زدنه؟!
موقعیتامون خیلی بیشتر بودن از آرسنال، درسته 100% خوب نبودیم ولی از خیلی از بازی هامون بهتر بودیم. رو دو تا اشتباه احمقانه تو دفاع گل خوردیم و بعدشم با این وضع داوری و بیخودی 10 نفره شدنمون کار خاصی نمیشد کرد.
تعویض های ون حال اصلاً جالب نبودن، مخصوصاً اوردن یانوزای
موقعیتا رو ببین معین، اصلاً موقعیت نداشتن! شاید به جز گلاشون رو هم 3 تا موقعیت دیگه داشتن!بنظر من اگه اون اشتباه رو والنسیا نمیکرد بازی مساوی میشد. در کل آرسنال خوب بازی کرد و توی حملات با نفرات بیشتری شرکت میکردن. اون شوت اسمالینگ از تو 6 قدم هم حیف شد که به هوا زد. فلاینی بنظر من امروز خیلی بد بود. این جام رو که از دست دادیم ولی امیدوارم این بازی واسمون تجربه ای شده باشه که توی لیگ نتیجه رو بگیریم.
منم موندم والا، منم حرصم میگیره از رو صندلی نشستناش، ولی خوب منظور حرفم فقط همون فرق نشستنه بود! نه چیز دیگه، قیافش داد میزد چقدرر عصبانیه!اصلا این شخصیت بدرد سرمربی گری فوتبال نمیخوره
فکر نکنم اسم مویس در اندازه فن خال بزرگ باشه!
لایک شدید!حیف شد. دلم گرفت. اصلا حقمون حذف شدن نبود. نیمهء اول هر دو تیم خوب بودن و بازی قشنگ بود. ما که خیلی بهتر هم بودیم و همون نیمه میتونستیم برنده بیایم بیرون. اما نیمهء دوم اصلا بازی به هم خورد.
ما بد نبودیم اما بعد از اشتباه والنسیا، تیم افتضاح شد. بعد هم اخراج دیماریا که باعث شد بازی تیم به روی هوا. خیلی بد بود. حیف شد.
اصلا بیا بیخیال داوری بشیممنم موندم والا، منم حرصم میگیره از رو صندلی نشستناش، ولی خوب منظور حرفم فقط همون فرق نشستنه بود! نه چیز دیگه، قیافش داد میزد چقدرر عصبانیه!
تعویضا که بد بودن،اصلا بیا بیخیال داوری بشیم
تعویض های این مردک گند زد به تیم