واسه منم زیاد مهم نیست ولی 2 چیز رو نمی تونم قبول کنم
1. آرسنال با این نمایش افتضاحش صعود کرد
2. احتمال داره در قهرمانی های FA Cup از صدر بیاییم پایین و همین تیم آرسنال با این نوع بازیش جامون رو بگیره
یه چیزی مهدی جان...
به 100تا قهرمانی FA کاپ، یه تیکه پشم هم نمیدن!!!!! بی ارزش ترین جام همین هستش...
تو فوتبال انگلیس باید یکی دوتا از این جامهارو بردارن تا از فشار بازیها کاسته بشه و به ارزش جامهای باقیمونده اضافه بشه...
دارم نگاه میکنم، روخو افتضاح بازی کرد امشب، اسمالینگ افتضاح بازی کرد امشب، شاو هم افتضاح بود، بلیند اونور افتضاح بود، والنسیا اونجوری فرط داد، هررا افتضاح بازی کرد، دیماریا با این احمقیتش باعث حذف تیم شد عملا(شک ندارم که بخاطر فشاری بود که تو این چند هفته روی دیماریا بوده و بخاطر تعویضهای پشت سر هم وسط بازی که بازی قبلی واقعا نباید تعویض میشد و احمقیت یک مربی باعث اون شد)، فلینی که بازیش همین بوده و هست، یانگ هم که کار خاصی نکرد، رونی هم که 1 نفره نمیتونست تیم رو بیاره بالا...
تعویضی ها: جونز که کاری نکرد، یانوزای (خدا نمیدونم این بچه میخواد پیشرفت کنه تو فوتبال یا نه!!!!!!!)، کریک هم که تعطیل تعطیل تعطیل بود...
پس چی موند از این تیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیشه که این همه بازیکن اینقدر افتضاح بازی کنن؟؟؟؟؟؟؟ میشه؟؟؟؟ نمیشه که دلیلش وضعیت چمن یا داور باشه؟؟؟؟ میشه؟؟؟؟
فقط و فقط مقصر سرمربی هستش!!!!!!!