@افشین
یه طوری میگی انگار تا وقتی رئیس بود هر سال اف ای کاپ مال ما بود. نخیر، ما خیلی وقته این جام رو نبردیم.
حالا فرض کن یه اف ای کاپ بیشتر از ما داشته باشن، چی میشه؟ تونستن قهرمان اروپا بشن؟ بیخیال کل کل با اونا باش. قدیمی ترین هست ولی معیار یک تیم تو انگلیس با قهرمانی تو لیگ مشخص میشه.
سقف آرزوها پایین نیومده ما الان تو شرایطی هستیم که فعلا باید به تاپ 4 رضایت بدیم. فنخال قول داده تو 3 سال قهرمان لیگ بشه و من حاضرم این وقت رو بهش بدم چون میدونم میتونه با اینکه از نظر شما CV نداره.
بازی دیروز که خیلی مضحک بود. داوری رو که خودت گفتی. هر دو گل هم روی اشتباهات خودمون بود وگرنه تا 24 ساعت هم بازی می کردیم نمیتونستن 1 گل هم بزنن.
در کل من به خاطر یه باخت همه چی رو زیر سوال نمیبرم. بازی های مهمی داریم و باید سعی کنیم تو اونها نتیجه لازم رو بگیریم. بازی های سختی که من هم مثل شما نگرانم که نکنه نتونیم نتایج لازم رو بگیریم. ولی نا امید نیستم.
امیر جان شما منظور منو درست متوجه نشدی. من میگم نمیشه همش یه جام رو از دست بدیم و بگیم مهم نبود. اول فصل لیگو از دست دادیم همه گفتن مهم نیست و کسب سهمیه الویته. تو اتحادیه با اون افتضاح حذف شدیم دوباره گفتن بابا اینکه اصلا مهم نیست ارزشی نداره
حالا تو اف ای کاپ هم به همین ترتیب. من اصلا به کل کل با اونا کاری ندارم چون 10 سال دیگه هم بگذره بازم نمیتونن به ما برسن
من به عنوان یه طرفدار نمیتونم تحمل کنم تیمم مثل بعضی تیمای دیگه 8 سال منتظر گرفتن جام بمونه چون اصلا منطقی نیست تیمی که فقط یکسال با قهرمانی فاصله گرفته به این روز بیوفته
شما فکر میکنی فن خال دلش به حال تیم و طرفدارا میسوزه؟ نه ! دنبال این هست که این سه فصلم بگذره و حقوقشو کامل بگیره بره سراغ گلف بازیش! قرار داد این اقا سه سالس. یعنی میخواد تو سال سومش یه تکونی به خودش بده؟
باخت به ارسنال نتیجه حماقت بازیکن خودمون بود بله ولی تعویضای این اقا رسما تیمو نابود کرد!
شما به من بگو. این منطقیه که وقتی داری تو خونه بازی میکنی(اونم تو یه بازی حذفی که نتیجه تساویش منجر به بازی تکرار تو خونه حریف میشه) دو تا تعویض دفاعی انجام بدی اونوقت حریفت تعویضاش تهاجمی باشه!؟ تازه بعد از اخراج دی ماریا و عقب افتادن بجای اینکه یه مهاجم وارد زمین بکنه یانوزای جوونی رو اورد که دنبال نشون دادن خودشه و فکر تیم نیست
من تو قیافه این طرف همون چیزی رو میبینم که تو قیافه مویس اواخر فصل پیش میدیدم!