AslanSalarkia
همکار بازنشسته
ای ک گفتی یعنی چه؟! [emoji14]فالکائو قشنگ *ید تو موقعیتی که میتونست براش درست براش
Sent from my Galaxy A5 using tapatalk PRO
ای ک گفتی یعنی چه؟! [emoji14]فالکائو قشنگ *ید تو موقعیتی که میتونست براش درست براش
ای ک گفتی یعنی چه؟! [emoji14]
یعنی اینکه 2 بار موقعیت براش داشتن میساختن که با زمین خوردن و یا کم اوردن از دستشون داد!!!!!!!! افراطی بود؟؟؟؟ای ک گفتی یعنی چه؟! [emoji14]
بابا شوخی بود اون چییرا انقدر دل نازک شدی میلاااد؟!!یعنی اینکه 2 بار موقعیت براش داشتن میساختن که با زمین خوردن و یا کم اوردن از دستشون داد!!!!!!!! افراطی بود؟؟؟؟
تبریک به دوستان بابت برد...
تیم بد بازی کرد، دلیلش شاید دفاع هواپیمایی استون بود، که باز هم دلیل نمیشه که تیمی مثل تیم ما نتونه دفاع این تیم رو باز کنه...
البته موقعیت کم درست نکردیم، ولی 100 درصد نبودن خیلی هاشون...
بردیم بازی رو و مصدوم و محروم هم انگار ندادیم!!
انگار که این بازی در سایه بازی بعدیمون بود...
:general703::general703::general703:بابا شوخی بود اون چییرا انقدر دل نازک شدی میلاااد؟!!
من ب جمله بندی افشین گیر داده بودم [emoji2] [emoji6]
مگه دفاعامون دفاعای لیورپولن؟! [emoji2] [emoji2] [emoji2]اجازه هست یه بار دیگه هم در مورد گل رونی حرف بزنم؟ خیلی قشنگ زد انصافا
تقریبا لذت قشنگی اون گلش به سیتی رو تکرار کرد , پست قبلش هم گفته بودم که انگار می خواد اون گلش به سیتی رو تکرار کنه!
استارت حرکت گل سوم رو هم با زیرکی زد هر چقدر که نیمه ی اول و تا اواسط نیمه ی دوم بد کار کرد دقایق آخر جبران کرد
از اون ور دی ماریا هم نشون داد که آماده ی حضور در ترکیب ثابته
فقط گل بدی که دخیا خورد ضد حال زد باید کلین شیت می کردیم استون ویلا تقریبا هیچ موقعیتی گلزنی نداشت یعنی اجازه ندادیم که داشته باشن با تمام این موارد دفاع همچنان متزلزله خصوصا اگه تحت فشار قرار بگیرن پتانسیل پاس گل دادن به حریفو دارن