• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
ون حال تو تمرینا به هررا گفته قبل از شوت زدن باید توپو کامل کنترل کنه،
هررا تو نیمه اول توپو کنترل میکنه، شوت میزنه، گل میشه!
ون حال بین دو نیمه یه ماچ آبدار میکنه بازیکن حرف گوش کنشو :D
نیمه دوم هررا باز گل میزنه
به ون حال میگه دیدی بدون کنترل هم میشه گل زد؟! :p:p

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
در مورد یانگ حرفت درسته مهدی،گل های خیلی زیبایی از پشت محوطه جریمه زده قبلا! استایل شوت زنی خاص خودش رو هم داره :دی
شبیه بکهام شوت میزنه(استیلش رو نمیگم، ضربه های خیلی کات دارش رو میگم...)
الان باید تمرکزمون رو بزاریم رو بازی با سیتی و چلسی و اورتون، دروغ چرا بگم، به بازی با سیتی و اورتون بیشتر فکر میکنم، بازی با چلسی امتیاز از دست دادن، اهمیتی نداره ولی بازی با اورتون خیلی مهم هستش، همچنین بازی با سیتی...
باید بگیم که عملکردمون و رسیدن به CL تو گرفتن بازیکنهای جدید و فصل نقل و انتقالات تو تابستون خیلی میتونه تاثیر بزاره...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
@Noel Gallagher
چرا عکس عشق منو گذاشتی پروفایلت؟!

برو میام موهاتو میکشما :D:D:D به عجق من کاری نداشته باش:D

فعلا اینو از استادم همینگوی داشته باش :D

I'll tell you who I am. I'm the fu*ker who'll tear your nose off with my teeth. I'm the fu*ker who will gut you with a dull cheese knife and sing Gilbert and Sullivan while I do it. I'm the fu*ker who'll dump your dead body in a freezing cold lake and watch you sink to the bottom like so much shit. I am that fu*ker. That's the fu*ker who I am.

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب دوستان مثل اینکه تیم رو فراموش کردن!!!!
این از آمار بازی قبلیمون که واسه خودش رکوردهایی رو زده:
1.JPG
91 درصد پاسهای صحیح!!!!
مهمترین قضیه درصد پاسهای صحیح هررا بوده که 94تا بوده ولی تعداشون رو هنوز پیدا نکردم...
2.JPG
تعدا پاس ها هم جالب هستش، تعداد پاسهای بلند هم جالب هستش، تعداد تقریبا با تعداد همیشگی یکی هستش ولی طبق اسکرین بعدی میفهمید که بیشترشون سانتر از جناحین بوده و کمتر پاس از خط دفاعی برای مهاجم ها کشیده شده!!!:
3.JPG
ضربات به سمت دروازه کم نبوده ولی دقتشون خیلی پایین بوده:
4.JPG
دیماریا هم به مرز 10 پاس گل تو PL رسید، بعد از سسک که 16تا پاس داده در جای دوم هستش...
یه اشتباهی کردم و پست رو ارسال کردم قبل از اینکه کامل بشه:p یه امونی بدید که پست رو کامل بزنم بعدo_Oo_O:D:D:D

Last edited:

manutd777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106
خوب دوستان مثل اینکه تیم رو فراموش کردن!!!!
این از آمار بازی قبلیمون که واسه خودش رکوردهایی رو زده:
مشاهده پیوست 784487
91 درصد پاسهای صحیح!!!!
مهمترین قضیه درصد پاسهای صحیح هررا بوده که 94تا بوده ولی تعداشون رو هنوز پیدا نکردم...
مشاهده پیوست 784488
تعدا پاس ها هم جالب هستش، تعداد پاسهای بلند هم جالب هستش، تعداد تقریبا با تعداد همیشگی یکی هستش ولی طبق اسکرین بعدی میفهمید که بیشترشون سانتر از جناحین بوده و کمتر پاس از خط دفاعی برای مهاجم ها کشیده شده!!!:
مشاهده پیوست 784489
ضربات به سمت دروازه کم نبوده ولی دقتشون خیلی پایین بوده:
مشاهده پیوست 784496
دیماریا هم به مرز 10 پاس گل تو PL رسید، بعد از سسک که 16تا پاس داده در جای دوم هستش...
یه اشتباهی کردم و پست رو ارسال کردم قبل از اینکه کامل بشه:p یه امونی بدید که پست رو کامل بزنم بعدo_Oo_O:D:D:D

اینارو از چه سایتی میزاری؟لینکشو میدی؟

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
بابا این یانگ قبلا و این مدل حرکات که تو عرض و پش محوطه حرکت میکرد و بعدش شوت میزد یچیزی تو مایه های روبن بود شاید حتی بهتر نمیدونم چ مرگش شد از وقتی اومد

Aventador1988

Registered User
لایک‌ها
455
روزنامه انگلیسی "دیلی استار" نوشت منچستر یونایتد خواهان به خدمت گرفتن خدیرا است و حاضر است دستمزد هفتگی 270000 یورو را به این بازیکن بپردازد. لوئی فان‌خال برای عقب نیافتن از رقبای پیشتاز خود یعنی چلسی و آرسنال در پی مسلح کردن هر چه بیشتر خط حمله شیاطین سرخ است. پیشتر باشگاه شالکه هم تمایل خود را به جذب این بازیکن ابراز کرده بود.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یه خوبی که این مالکیت توپ داره اینه که به حریف کمتر فرصت خلق موقعیت میده اون دو تا شوت به سمت دروازه که استون ویلا داشت هم در حد پاس بود توپهایی نبودن که بخوان خطر جدی ایجاد کنن منتهی یه یه وقتایی با اشتباه خودت به حریف گل هدیه میدی
آمار 6-7 بازی گذشته ی بارسلونا رو تو لالیگا که نگاه می کردم هیچ وقت درصد موفقیت پاسهاش به بالای 90 درصد نرسیده حتی در بازیهایی که 5 یا 6 تا زدن
بارسلونایی که در این سبک بازی ادعایی داره برای خودش
کلا تو الدترافورد کارمون درسته! هفته ی بعد مقابل سیتی بزرگترین امتحان برای تیم فن خاله که نشون بده داره به اوج بر می گرده
شدیدا منتظر این بازی هستم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اینارو از چه سایتی میزاری؟لینکشو میدی؟
از سایت گل...
همیشه قسمت بازیهای تیمهارو نگاه کنی، همه چیز رو میتونی پیدا کنی، بعنوان مثال:
http://www.goal.com/en/match/manchester-united-vs-aston-villa/1704107
روزنامه انگلیسی "دیلی استار" نوشت منچستر یونایتد خواهان به خدمت گرفتن خدیرا است و حاضر است دستمزد هفتگی 270000 یورو را به این بازیکن بپردازد. لوئی فان‌خال برای عقب نیافتن از رقبای پیشتاز خود یعنی چلسی و آرسنال در پی مسلح کردن هر چه بیشتر خط حمله شیاطین سرخ است. پیشتر باشگاه شالکه هم تمایل خود را به جذب این بازیکن ابراز کرده بود.
این روزنامه های انگلیسی رو جدی نگیر...
خدیرا مفتشم گرونه...
گزینه های خیلی بهتری وجود داره...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
!!!!!!!!!!!!!!
کریستال پالاس 1-0 من سیتی!!!!!!!!!!!!
دقیقه 37...
البته بعید میدونم تا آخر بازی این نتیجه باقی بمونه!!!!!
مدت زیادی از بازی رو ندیدم، ولی این زاها که تو کریستال پالاس هم چقدر فرط هستش!!!!!
بازی آخرمون با همین کریستال پالاس هستش!!!!!!

Last edited:

manutd777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106
منی سیتی گل دوم رو هم خورد بهترین نتیچه هست واسمون خدا کنه مردان پالاس حفظ کنن بازی رو

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
!!!!!!!!!!!!!!
کریستال پالاس 1-0 من سیتی!!!!!!!!!!!!
دقیقه 37...
البته بعید میدونم تا آخر بازی این نتیجه باقی بمونه!!!!!
مدت زیادی از بازی رو ندیدم، ولی این زاها که تو کریستال پالاس هم چقدر فرط هستش!!!!!
بازی آخرمون با همین کریستال پالاس هستش!!!!!!
از اول بازی همینجوری بوده! کلا نابود شد این پسر، همش ب خاطر دختر مویس [emoji14]
سیتی خطرنااک بازی میکنه! اصلا بعید نیست بتونن مساوی بگیرن!
امیدوارم همینجوری تو ضدحمله ها ضد حال بخورن [emoji2]

Sent from my Galaxy A5 using tapatalk PRO

manutd777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106
به همه منچستری ها تبریک میگم.منی سیتی اومد پایین

بالا