• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
باخت سیتی رو تبریک میگم! سومین باخت پیاپی سیتی در خارج از خانه بود ولی نباید فریب آمارو خورد خصوصا این بازی
با اینکه به نفع کریستال پالاس تموم شد ولی گل اولشون آفساید بود یه پنالتی هم برای سیتی گرفته نشد موقعیتهای زیادی هم هدر دادن اتفاقاتی که ممکنه در بازی با ما عکسش رخ بده
از طرفی این سیتی تحقیر شده میاد که مقابل منچستر جبران کنه

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اقا الان دیگه باس منتظر لغزش چلسی باشیم ،،،

Sent from my iPhone using Tapatalk

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
باخت سیتی رو تبریک میگم! سومین باخت پیاپی سیتی در خارج از خانه بود ولی نباید فریب آمارو خورد خصوصا این بازی
با اینکه به نفع کریستال پالاس تموم شد ولی گل اولشون آفساید بود یه پنالتی هم برای سیتی گرفته نشد موقعیتهای زیادی هم هدر دادن اتفاقاتی که ممکنه در بازی با ما عکسش رخ بده
از طرفی این سیتی تحقیر شده میاد که مقابل منچستر جبران کنه
بازی رفت ما تیم برتر بودیم و واقعا الکی باختیم
فکر کنم همین مسئله به اندازه کافی فن خالو عصبی کرده باشه
مورد دیگه اینکه تخصص فن خال بازی های بزرگ هست.ما الان تو شرایط خوبی هستیم. رابین هم فکر میکنم برای بازی بعد اماده بشه. هافبکامون در شرایط خوبی قرار دارن.
به نظرم این سیتی الان پتانسیل تحقیر شدنو داره. فن خال تو جام جهانی اسپانیا رو نابود کرد در حالی که اسما ترکیبش از اسپانیا ضعیف تر بود. به نظرم الانم میتونه این کار رو با سیتی بکنه.
اگر سیتی رو با یه نتیجه پر گل تحقیر بکنه من یکی تا اخرین روز حضورش تو تیم به عنوان هوادار ازش حمایت میکنم!!!!! تو این چند بازی اخیر دوباره نظرم در موردش عوض شده(پارسال از اومدنش خیلی هیجان زده بودم ولی واقعا بد کار کرد )

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
با اینکه سیتی باخت ولی خیلی موقعیت داشت. نمیشه گفت چون به پالاس باخته به ما هم میبازه. ولی قطعا ما با اعتماد به نفس بیشتری میریم تو زمین و امیدوارم که ببریم.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
و ی نکته دیگه اینکه پلگرینی الان شدیدا تحت فشاره و اگه جلوی یونایتد هم ببازه احتمال زیاد اخراج میشه!
این فشار رو تیم سیتی هم هست و میتونه تو عملکردشون تاثیر منفی داشته باشه.
در کل خیلی امید دارم به دربی،بردن سیتی از هر زمانی در دسترس تره!

Sent from my Galaxy A5 using tapatalk PRO

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
نمیدونم که آیا دوستان دقت کردن یا خیر، رونی تو چند بازی که بعنوان مهاجم اصلی بازی کرد، تقریبا میشه گفت بدترین بازیهای فصلش رو انجام داد و تو همین بازی قبلی هم تا وقتی فالکائو به زمین نیومده بود، هیچ کاری نکرده بود(غیر از خراب کردن 2تا موقعیت 100 درصد گل)، در حقیقت رونی دوست داره پشت مهاجم اصلی بازی کنه و آزادی عمل داشته باشه تا بتونه موفق باشه...
شایعات میگه که منچستر قصد فروش RVP رو داره، اگه فرض کنیم(به احتمال زیاد) قرارداد فالکائو رو هم دائمی نکنیم، مشکل مهاجم به شکل خیلی شدیدی احساس میشه...
در حال حاضر هم مهاجم تاپی پیدا نمیشه اونقدر، دیپای بیشتر یک وینگ فوروارد هستش و دیبالا هم اونقدر تاپ به نظر نمیرسه، کاوانی رو هم که فن خال به شدت میخواد، ولی این کاوانی گل نزن ترین مهاجم اروپا هستش و سن بالایی هم داره(28-29) و اون پولی که واسش میخوان بدن رو اصلا نمیارزه، مهمتر از اون بحث اینه که PSG اصلا نمیخواد هیچ بازیکنی رو به ما بفروشه یا اگه بفروشه فقط میخواد بندازتش...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
آره رونی در دو بازی ملی هم زیاد جالب بازی نکرد موقعیتهای زیادی رو هدر داد
در مورد کاوانی که اصلا حس خوبی نسبت بهش ندارم یه جورای مثل فالکائو انگار دیگه فقط اسمش مونده تا فوتبالشه
حقیقتش کلا از بازیکنایی که فن خال روشون دست میزاره خوشم نمیاد اکثرا یا هلندی هستن یا بازیکن لیگهای دیگه که هنوز تو لیگ برتر تست هم نشدن نمی دونم چرا اینقدر رو لیگهای دیگه زوم کرده
همین دیبالا که زیاد اسمش دور و بر منچستر شنیده شد در 84 بازی برای پالرمو فقط 21 گل زده معلوم هم نیست تو لیگ برتر جواب بده یا نه بالای 40 میلیون تا هم روش قیمت گذاری شده ولی تو خود لیگ برتر بازیکنای بهتری هستن که امتحانشونو پس دادن مثل چارلی آستین که در 58 بازی 33 گل برای QPR زده یا برای تیم قبلیش برنلی که 41 گل در 82 بازی زده بود
اینم باید در نظر گرفت که همه ی این آمارو در تیمهای ضعیف و در کنار هم تیمی های ضعیف تر بجا گذاشته اگه بیاد در تیم قوی تر و در کنار بازیکنان بهتر و بخوبی تغذیه بشه قطعا می تونه آمار گلزنیش بهتر هم بشه یا هری کین که این فصل عالی بوده

Aventador1988

Registered User
لایک‌ها
455

Aventador1988

Registered User
لایک‌ها
455
آره رونی در دو بازی ملی هم زیاد جالب بازی نکرد موقعیتهای زیادی رو هدر داد
در مورد کاوانی که اصلا حس خوبی نسبت بهش ندارم یه جورای مثل فالکائو انگار دیگه فقط اسمش مونده تا فوتبالشه
حقیقتش کلا از بازیکنایی که فن خال روشون دست میزاره خوشم نمیاد اکثرا یا هلندی هستن یا بازیکن لیگهای دیگه که هنوز تو لیگ برتر تست هم نشدن نمی دونم چرا اینقدر رو لیگهای دیگه زوم کرده
همین دیبالا که زیاد اسمش دور و بر منچستر شنیده شد در 84 بازی برای پالرمو فقط 21 گل زده معلوم هم نیست تو لیگ برتر جواب بده یا نه بالای 40 میلیون تا هم روش قیمت گذاری شده ولی تو خود لیگ برتر بازیکنای بهتری هستن که امتحانشونو پس دادن مثل چارلی آستین که در 58 بازی 33 گل برای QPR زده یا برای تیم قبلیش برنلی که 41 گل در 82 بازی زده بود
اینم باید در نظر گرفت که همه ی این آمارو در تیمهای ضعیف و در کنار هم تیمی های ضعیف تر بجا گذاشته اگه بیاد در تیم قوی تر و در کنار بازیکنان بهتر و بخوبی تغذیه بشه قطعا می تونه آمار گلزنیش بهتر هم بشه یا هری کین که این فصل عالی بوده
با چارلی آستین موافقم. بازیکن خوبیه. از سبک بازیش خوشم میاد.

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
نظرتون درباره ماتس هوملس چیه ؟ تو این چند روز چپ راست داره به تیممون لینک میشه ، من که خوشم نمیاد ازش.

Aventador1988

Registered User
لایک‌ها
455
نظرتون درباره ماتس هوملس چیه ؟ تو این چند روز چپ راست داره به تیممون لینک میشه ، من که خوشم نمیاد ازش.
به نظر من بازیکن خوبیه و اگه بتونیم با قیمت پایین بگیریمش عالی میشه:)

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
شرمنده دوستان، میخوام برنگرده!!!!
البته اینجوری دوباره فن خال میاد و میر...نه تو ترکیب و چون حتما باید فن پرسی رو بزاره تو ترکیب، نمیشه که رونی رو هم بزاره بیرون که؟ پس ماتا یا هررا میشینن رو نیمکت!!!!!
اگه به عقلش برسه و دست از این فلینی برداره، چقدر خوب میشه!!!!!
ولی مطمئنا رونی خیلی عقب بازی میکنه در اونصورت!!!!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بازی این هفته رو جایی پخش نمیکنه؟؟؟؟؟؟
داشتم چک میکردم که چیزی ندیدم!!!!
از روی بدشانسی همزمان شده با بازی پرسپولیس در لیگ که قراره از شبکه ی 3 پخش بشه بازی منچستر هم احتمالا از شبکه ی ورزش پخش می کنن
اگه نخوان دربی منچسترو پخش کنن که باید در صدا و سیما رو گِل بگیرن!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میگن که فن پرسی به وسلی اسنایدر و درک کویت گفته که میخواد به فنرباغچه ترکیه بره...(تابستون امسال ظاهرا)
Felipe Anderson هم هدف جدیدمون هستش، هافبک 21-20 ساله لاتزیو!!!
پریرای خودمون رو میخوایم رد کنیم بره و این پریرا رو بخریم!!!!!!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
نمودار رتبه 5 تیم صدر نشین جدول در طول فصل (رنک سیاه منچستر)
اون وایل وضعیتمون خیلی درهم بوده رفته رفته به یه ثباتی رسیدیم چلسی هم از صدر تکون نخورده

12.jpg

چلسی الان 230 روزه که درصدره رکورد در این زمینه واسه ماست با 262 روز
ولی اگه تا پایان فصل صدرنشینی چلسی ادامه پیدا کنه به 274 روز صدر نشینی می رسن و رکوردمون رو می زنن

23.jpg
البته اون زمانا که ما رکورد می زدیم تیمها ثبات بیشتری داشتن و لیگ برتر خیلی رقباتی تر از الانی بود که نه لیورپولی باقی مونده نه خبری از آرسنال قدرتمند و جام بگیر هست و نه منچستر فرگوسن , سیتی تازه وارد هم حسابی افتاده تو دست انداز

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
از عکس های تمرین ها پیداست هیچ مصدومی نداریم !
ترکیب تیم از نظر من: دخیا - والنسیا - اسمالینگ - روخو - بلیند - کریک - هررا - فلینی - ماتا - یانگ - رونی

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
از عکس های تمرین ها پیداست هیچ مصدومی نداریم !
ترکیب تیم از نظر من: دخیا - والنسیا - اسمالینگ - روخو - بلیند - کریک - هررا - فلینی - ماتا - یانگ - رونی
ون پرسی و اسمالینگ و شاو نمیرسن به بازی.
البته به نظر من خیلی هم بد نیست، جلوی سیتی ترجیح میدم با تیمی که تو این چندتا بازی خوب جواب داده بازی کنیم تا این که به زور بازیکنای اضافه شده اضافه شن :D

بالا