• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
به نظرم با این ترکیب به مصاف سیتی میریم

دخیا-والنسیا-بلیند- روخو-جونز-کریک-هررا-ماتا-مروان درخت-دی ماریا- رونی

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
ون پرسی و اسمالینگ و شاو نمیرسن به بازی.
البته به نظر من خیلی هم بد نیست، جلوی سیتی ترجیح میدم با تیمی که تو این چندتا بازی خوب جواب داده بازی کنیم تا این که به زور بازیکنای اضافه شده اضافه شن :D
مصدوم نداریم. ون پرسی و شاو فیت نیستن ولی اسمالینگ احتمال زیاد میتونه بازی کنه.

Aventador1988

Registered User
لایک‌ها
455
سایت معتبر توتومرکاتووب ، ادعا کرده که باشگاه منچستریونایتد آماده است تا برای به خدمت ‏گرفتن پوگبا، علاوه بر پرداخت 54 میلیون پوند، رابین فن پرسی، مهاجم باتجربه اش را نیز به بیانکونری واگذار کند.‏

manutd777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106
آرسنال در دیداریک ه اصلا موقعیت خاصی خلق نکرد تونست با برد کمرنگ ۱ بر ۰ سه امتیاز بازی رو بگیره.حالا فردا ما باید غیرت منچستری رو نشون بدیم و بگیم تیم اول شهر کیه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دیگه همه چیز به خودمون ربط داره و بازیهای رو در رو مقابل آرسنال و سیتی و چلسی...
میگن که به خرید هوملز و گوندوغان با قیمت 70 میلیون پوند نزدیک هستیم!!!!!!!(اصلا با این قیمت راضی بشو نیستم، البته نمیدونم که گوندوغان رو چجور قیمتی بزارم)
دیلی میرور هم که مثل همیشه چرندیاتش رو ادامه میده و خاطره میبافه: منچستریونایتد به دنبال تیاگو سیلوا و کاوانی!!!!!!!!!!!!!

Aventador1988

Registered User
لایک‌ها
455
با آرزوی پیروزی توی دربی امشب

اینم ترکیب احتمالی تیم:
(1-4-1-4) : دخیا ، والنسیا ، جونز ، روخو ، بلیند ، کریک ، ماتا ، هررا ، فلینی ، یانگ ، رونی

barsa10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
فان خال: سیتی خطرناکتر از استون ویلا نیست

منچستريونايتد تيم سوم جدول ليگ برتر جزيره، فردا جدال حساسي در الدترافورد مقابل رقيب همشهري منچسترسيتي پيش رو دارد.
01026386.jpg

به گزارش "ورزش سه"، شیاطین سرخ 4 بار متوالی مقابل سیتی در دو سال اخیر شکست خورده اند.یونایتد در بازی رفت نیز که در نوامبر 2014 در ورزشگاه اتحاد برگزار شد، پس از اخراج کریس اسمالینگ، با یک گل مغلوب سیتی شد. دو تیم در حال حاضر شرایط متفاوتی دارند. یونایتد پس از برتری 3-1 بر استون ویلا و سیتی پس از شکست 2-1 از پالاس به این دیدار رسیده اند.

لوئیس فان خال که پس از شروعی بد، در حال حاضر یونایتد را در رده سوم و در آستانه صعود به لیگ قهرمانان قرار داده است، در رابطه با دربی حساس فردا گفت:" ویلا تیمی دفاعی بود که مقابل ما قرار گرفت و سعی در ارسال توپ های بلند داشت. انتظار ندارم که سیتی هم فردا مثل استون ویلا مقابل ما بازی کند. مقابل این تیم باید روی کارهای دفاعیمان تمرکز بیشتری داشته باشیم. البته مقابل با تیم هایی که رو به ارسال های بلند می آوردند، همیشه دفاع کردن سخت تر است به همین دلیل است که معتقدم سیتی خطرناکتر از استون ویلا نیست.
فردا باید با تمرکز و طمانینه بیشتری بازی کنیم. باید به خوبی سیتی را ارزیابی کرده و اهدافمان را در زمین پیاده کنیم. آماده کردن بازیکنان برای دیدار مقابل تیم هایی مثل ویلا بسیار دشوارتر از بازی با تیمی نظیر سیتی است. برای دربی ها، بازیکنان به خودی خود انگیزه بالایی دارند.
به بازیکنانم در مورد کارت قرمز توصیه هایی داشته ام. در این فصل 5 بار کارت قرمز گرفته ایم که این یک آمار بد در دوران مربیگری من است. به یاد ندارم تیم های من در یک فصل این اندازه کارت قرمز دریافت کرده باشند."

barsa10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
فان خال:نتایج ما حاصل پیشرفت بازیکنان است

لوئيس فان خال، سرمربي منچستريونايتد، نتايج خوب اخير تيمش و قرار گرفتن در رتبه سوم جدول ليگ برتر را حاصل ‏نمايش هاي خوب بازيکنان دانست.‏
01026386.jpg

به گزارش "ورزش سه"، شیاطین سرخ که فردا مقابل رقیب همشهری قرار خواهند گرفت، شروع خوبی با مربی هلندی ‏در این فصل نداشتند و در 10 هفته ابتدایی، تنها 3 پیروزی به دست آوردند؛ با این وجود در 6 ماه اخیر، تنها دو شکست ‏در لیگ برتر داشتند و توانستند تا رتبه سوم جدول صعود کنند.‏
فان خال به خبرنگاران گفت:" نکته کلیدی این نتایج، بازیکنان هستند، آنها در پروسه ای که ما با هم شروع کردیم، در ‏حال پیشرفت هستند. من به بازیکنانم ایمان داشتم و این تنها به خاطر 5 بازی گذشته نیست. فکر می کنم در 20 دیدار ‏اخیر، ما تنها دو شکست داشتیم؛ ما در دیدارهای زیادی به پیروزی رسیدیم یا حداقل شکست نخوردیم.‏
ممکن است خوب بازی کنید یا بد اما در نهایت، نتایج ما خوب بوده و کلید این مسئله، بازیکنان هستند. بازیکنان باید در ‏زمان مناسب، خوب کار کنند. ما اکنون یک امتیاز بیشتر از سیتی داریم و تنها یک امتیاز از تیم دوم جدول، آرسنال، کمتر ‏داریم و فکر می کنم این خود گویای همه چیز است."‏

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
به برد امید دارم ولی مثل افشین زیاد خوشبین نیستم! سیتی هر چقدر هم در بازیهای قبل بد نتیجه گرفته باشه ولی بازم هر بازی شرایط خاص خودشو داره خصوصا دربی!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
به برد امید دارم ولی مثل افشین زیاد خوشبین نیستم! سیتی هر چقدر هم در بازیهای قبل بد نتیجه گرفته باشه ولی بازم هر بازی شرایط خاص خودشو داره خصوصا دربی!
ولی من خوشبینم
البته به دو شرط
1-خط دفاعی سوتی نده
2- رونی روز خوبش باشه وگرنه پدر تیمو در میاره!

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
یانگ که مستقیم شوت نمیزنه, میخواد همش سانتر کنه که فکر نکنم تو این بازی آنچنان جواب بده
بنظرم دیماریا گزینه مناسب تری بود بجای یانگ

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
اقا لایک میخوام چیکار بیاید بحث کنیم:D
چشم :p

حضور هررا، ماتا و یونگ همزمان نشون دهندهء اینه که فن خال به دنبال بازی دفاعی نیست. حالا ممکنه شرایط بازی ترکیب رو به دفاع ببره (بسته به بازی حریف) اما از ابتدا، اونچه مشخصه اینه که فن خال سه امتیاز رو میخواد. به امید نتیجهء کامل.

متاسفانه از کامپیوتر دور هستم و بعد از بازی خدمت میرسم. با گل و شیرینی البته :)

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
داریم یه جوون 17 ساله که میگن روین جدید هستش رو جذب میکنیم!!!!! Bilal Ould-Chikh
خوب چیزی برای گفتن نیست افشین جون، همه تقریبا تمام وضعیت تیم رو میدونیم و درک میکنیم و تقریبا فکر میکنم همه مطمئن هستن که بازی نیست که بشه مثل استون یا لیورپول ازش برنده بیرون اومد به همین راحتی...
همونطور که خودت هم چندین بار گفتی، فقط امیدمون به این هستش که دفاعها فرط ندن!!!!
اگه بیشتر از 4 امتیاز تو این 3 بازی آینده از دست ندیم، مطمئن هستم که به CL میرسیم...

بالا