• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
یانگ که مستقیم شوت نمیزنه, میخواد همش سانتر کنه که فکر نکنم تو این بازی آنچنان جواب بده
بنظرم دیماریا گزینه مناسب تری بود بجای یانگ
بنظرم این تعویض در حین بازی رخ خواهد داد. فکر کنم دیماریا وقتی میاد تو زمین که حریف کمی خسته شده باشه. اونوقت با حرکات پا به توپ، میتونه دفاع رو به هم بریزه و پاسش رو برای رونی ارسال کنه. بعدش بشه اونی که دوست داریم :cool:

اینم نوسترآداموس شدن بنده ;)

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یانگ که مستقیم شوت نمیزنه, میخواد همش سانتر کنه که فکر نکنم تو این بازی آنچنان جواب بده
بنظرم دیماریا گزینه مناسب تری بود بجای یانگ
اگه فن خال یکم بهش آزادی عمل بیشتری بده واقعا می تونه تاثیر گذارتر باشه
تو همون بازی قبل هم چند توپ رو شوت کرد که خطرناک تر از سانترهاش بود استیل شوت زنیش به مراتب بهتر از سانترشه

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
بازی رفت رو در حالی که تیم بهتری بودیم باختیم
فن خال خوب میدونه با برد سیتی الان میتونه قلب طرفدارای یونایتد رو بدست بیاره.من فقط نگران میانگین قدی تیممون نسبت به سیتیم :D هررا و ماتا و ... اون وسط گم نشن یه جی پی اس بهشون وصل کنن:D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بازی رفت رو در حالی که تیم بهتری بودیم باختیم
فن خال خوب میدونه با برد سیتی الان میتونه قلب طرفدارای یونایتد رو بدست بیاره.من فقط نگران میانگین قدی تیممون نسبت به سیتیم :D هررا و ماتا و ... اون وسط گم نشن یه جی پی اس بهشون وصل کنن:D
خوب همه میدونیم که این بازی کاملا بازی فیزیکی خواهد بود و هافبکهای ما بدجوری کم میارن تو این قضیه، فقط امیدوارم که کریک فرط نده تو این بازی وسط زمین...
باید به بازی سرعت بدیم تا بتونیم بازی رو ببریم!!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چی شد؟؟؟؟؟
دوباره ترکیب 3 دفاعه گذاشته تو زمین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جونز، اسمالینگ، روخو!!!!!!!!!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
بالا