AslanSalarkia
همکار بازنشسته
مسخره ترین گل فصل بود با فاصله زیااااادنت انگار قطع شد واسه من، چی شد؟ گل سوم رو هم خوردیم؟؟؟؟
Sent from my HTC Desire Eye using Tapatalk PRO
مسخره ترین گل فصل بود با فاصله زیااااادنت انگار قطع شد واسه من، چی شد؟ گل سوم رو هم خوردیم؟؟؟؟
جون میلاد واسه یه بازی اونم زمانی که همه ی تیم بد بازی میکنن حاضری کاپیتان تیمت مصدوم بشه؟کاشکی که به ادامه فصل نرسه این رونی...
اگه میخواد اینجوری بازی کنه، که اصلا بهش احتیاجی نداریم...
چی بگم؟؟جون میلاد واسه یه بازی اونم زمانی که همه ی تیم بد بازی میکنن حاضری کاپیتان تیمت مصدوم بشه؟
میلاد داشتم تایپ میکردم که میخوام تابوشکنی کنم و بگم که بنظر من رونی رو بفروشیم به نفع تیم هستش که دیدم تو هم یجورایی مثل من فکر میکنی و قوت قلب گرفتم. میدونم که رونی واسه خیلی از طرفداران یونایتد مهمه ولی من فکر میکنم حضورش تو زمین مشکلاتی هم واسه خودش داره. میدونم که رونی بازیکن خیلی خوبیه و کلی هم گل زده و این حرفا ولی من میگم رونی در حال حاضر نه یک مهاجم عالی هستش و نه یک پشت مهاجم خوب. رونی اون تموم کنندگی سالهای قبلش رو نداره. کند شده. ایستا بازی میکنه. واسه پشت مهاجم هم بنظر من اون خلاقیت لازم رو نداره. توان تکنیکی بالایی هم نداره که بتونه خیلی راحت بازیکن روبروش رو جا بذاره. همین امروز یک موقعیت خیلی خوب رو هم از دست داد.کاشکی که به ادامه فصل نرسه این رونی...
اگه میخواد اینجوری بازی کنه، که اصلا بهش احتیاجی نداریم...