• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
حرفی برای گفتن نیست ... تحقیر شدیم
نتایج نوسانی فن خال هم ادامه داره زمانی که با چند بازی خوب بهش امیدوارم میشیم یهو می زنه تو ذوقمون

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب شد!!!!
الان فن خال فکر نمیکنه که همه چیز عالی هستش و وودی رو مجبور میکنه که خرید درسته حسابی انجام بده...
بارکلی واقعا مثل یه تانک میمونه!!!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بلیند هم که بازیش گریه آور بوده تو زمین، نه پاس درستی تونسته بده و نه وظایف دفاعیش رو انجام داده، به چه دردی میخوره این بلیند؟؟؟؟؟
دفاع کناری هم که نصف شاو هم نیست...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
باقیش دیگه دیدن نداره!
واقعا بهتر بودن از ما و نتیجه هم کاملا عادلانس. هر چند گل آخر عجیب مسخره بود...

Sent from my HTC Desire Eye using Tapatalk PRO

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اگه قرار باشه ببازیم و دستمون از 3 امتیاز کوتاه باشه همون بهتر که سنگین ببازیم تا به کل تیم یه شوکی وارد بشه
تا 5-6 بازی رو می برن حسابی باد می کنن و خوشی می زنه زیر دلشون ... و اینجاست که گند زدن ها شروع میشه اواسط فصل هم یه همچین وضعیتی پیش اومد

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
کاشکی که به ادامه فصل نرسه این رونی...
اگه میخواد اینجوری بازی کنه، که اصلا بهش احتیاجی نداریم...
جون میلاد واسه یه بازی اونم زمانی که همه ی تیم بد بازی میکنن حاضری کاپیتان تیمت مصدوم بشه؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
جون میلاد واسه یه بازی اونم زمانی که همه ی تیم بد بازی میکنن حاضری کاپیتان تیمت مصدوم بشه؟
چی بگم؟؟
الان 6-5 بازی هستش که از رونی ناراضی هستیم...
اصلا در خدمت تیم نیست و در کل بازی اصلا دیده نمیشه!!!!!!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
مت بریم دفتر، دوست داشتم یه حالی میداد بهمون لوئی ولی خوب اینجوری شد، به امید اودین بیدار باشی برای خریداری تابستونی.
دوستان با اجازه

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
کاشکی که به ادامه فصل نرسه این رونی...
اگه میخواد اینجوری بازی کنه، که اصلا بهش احتیاجی نداریم...
میلاد داشتم تایپ میکردم که میخوام تابوشکنی کنم و بگم که بنظر من رونی رو بفروشیم به نفع تیم هستش که دیدم تو هم یجورایی مثل من فکر میکنی و قوت قلب گرفتم. میدونم که رونی واسه خیلی از طرفداران یونایتد مهمه ولی من فکر میکنم حضورش تو زمین مشکلاتی هم واسه خودش داره. میدونم که رونی بازیکن خیلی خوبیه و کلی هم گل زده و این حرفا ولی من میگم رونی در حال حاضر نه یک مهاجم عالی هستش و نه یک پشت مهاجم خوب. رونی اون تموم کنندگی سالهای قبلش رو نداره. کند شده. ایستا بازی میکنه. واسه پشت مهاجم هم بنظر من اون خلاقیت لازم رو نداره. توان تکنیکی بالایی هم نداره که بتونه خیلی راحت بازیکن روبروش رو جا بذاره. همین امروز یک موقعیت خیلی خوب رو هم از دست داد.
رونی در حال حاضر کاپیتان و ستاره تیم ماست ولی اصلا قابل مقایسه با ستاره های تیمهای دیگه نیست. بعد از رونالدو و مسی سومین بازیکن پردرآمد دنیاست ولی بنظر من 50% تواناییهای رونالدو و مسی رو نداره.
من منکر خوب بودنش نیستم ها ولی میگم انتظار ماها از رونی خیلی خیلی بیشتره و این اصلا انتظار بیجایی نیست. میشه حقوق هفتگیش رو به دو تا ستاره دیگه داد که کارآییهای بیشتری هم داشته باشن تو پست تخصصی خودشون. رونی بنظر من تو پستی غیر از مهاجم خوب نیست البته بر اساس بازیهای اخیرش میگم و تو پست مهاجم هم دیگه اون تموم کنندگی سابق رو نداره و نمیشه گفت یه ستاره است تو پست مهاجم.
پ.ن: میدونم خیلی از طرفداران یونایتد با نظر من مخالفن ولی دوست داشتم بین دوستان یونایتدیم نظرم رو بگم.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب دیگه الان فکر میکنم هیچ کس نگه که عملکرد خط هافبک یا مدافع ها و یا حتی مهاجم ها قابل قبول بوده...
انگار خرید تو همه خط ها واجب هستش، حتما باید به فکر خرید کین باشیم، دیپای هم حتما باید بیاریمش...
میدونم الان افشین با اطمینان میاد میگه دیپای اومده تیممون و فن خال مثل پدرش میمونه، ولی امروز خبر مصاحبه دیپای اومد بیرون که اصلا برای قراردادش هیچ اتفاقی نیوفتاده و هیچ صحبتی با منچستر و فن خال نداشته و گفته که هیچ چیزی از آیندش مشخص نیست...
باید بتونیم، پیانیچ رو به تیممون بیاریم، میگن که ناینگولان، دیگر هافبک رم هم در لیست خریدمون هستش، هر دوی این هافکبها جنگنده و پا به توپ هستن و پیانیچ به راحتی میتونه از کریک بهتر بازی کنه...
هوملز هم با توجه به حرفاش که گفته از بس که در مورد انتقالش به منچستر صحبت کردن، خسته شده از این حرفا، میگن که انتقال هوملز هم امیدواری بهش نیست...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
برن بمیرن بدرد نخورا! ادم نیستن اینا! دو تا بازی بهشون دل خوش میکنی شروع میکنن به گند زدن
اون تنه درختو که امیدوارم ریختشو دیگه نبینم
همه تیما جوون دارن ما هم یه قاطر بدرد نخور مثل مک نیر رو داریم!
پروفسور دخیا رو هم که همه سوراخشو پیدا کردن زرتی هی لایی میخوره
برادران ارجمند و مفت خور فالکائو و والنسیا هم بهتره برگردن به خطه کوکائین پرور امریکای جنوبی به شغل شریف پدرانشون ادامه بدن

رونی هم واقعا نمیدونم چشه! خیر سرش همین دیروز پر درامد ترین فوتبالیست انگلیس شد اما سایه اون رونی که همچین عنوانی لیاقتش باشه هم نیست

مالکیت توپ هم بخوره تو سر سرمربی که یه تیم نشئه رو فرستاده به زمین. جالبه حریف 2-0 جلو هست بجای هافبک دفاعیش مهاجم میاره همون مهاجمم بهمون گل میزنه

من اشتباه کردم وودوارد باید بره به دورتمند التماس کنه که گوندوغان و هوملز رو به ما بدن

بالا