plsboy
Registered User
- نوشتهها
- 6,376
- لایکها
- 21,502
کاملا موافقم، فروش با قیمت خوب رو...میلاد داشتم تایپ میکردم که میخوام تابوشکنی کنم و بگم که بنظر من رونی رو بفروشیم به نفع تیم هستش که دیدم تو هم یجورایی مثل من فکر میکنی و قوت قلب گرفتم. میدونم که رونی واسه خیلی از طرفداران یونایتد مهمه ولی من فکر میکنم حضورش تو زمین مشکلاتی هم واسه خودش داره. میدونم که رونی بازیکن خیلی خوبیه و کلی هم گل زده و این حرفا ولی من میگم رونی در حال حاضر نه یک مهاجم عالی هستش و نه یک پشت مهاجم خوب. رونی اون تموم کنندگی سالهای قبلش رو نداره. کند شده. ایستا بازی میکنه. واسه پشت مهاجم هم بنظر من اون خلاقیت لازم رو نداره. توان تکنیکی بالایی هم نداره که بتونه خیلی راحت بازیکن روبروش رو جا بذاره. همین امروز یک موقعیت خیلی خوب رو هم از دست داد.
رونی در حال حاضر کاپیتان و ستاره تیم ماست ولی اصلا قابل مقایسه با ستاره های تیمهای دیگه نیست. بعد از رونالدو و مسی سومین بازیکن پردرآمد دنیاست ولی بنظر من 50% تواناییهای رونالدو و مسی رو نداره.
من منکر خوب بودنش نیستم ها ولی میگم انتظار ماها از رونی خیلی خیلی بیشتره و این اصلا انتظار بیجایی نیست. میشه حقوق هفتگیش رو به دو تا ستاره دیگه داد که کارآییهای بیشتری هم داشته باشن تو پست تخصصی خودشون. رونی بنظر من تو پستی غیر از مهاجم خوب نیست البته بر اساس بازیهای اخیرش میگم و تو پست مهاجم هم دیگه اون تموم کنندگی سابق رو نداره و نمیشه گفت یه ستاره است تو پست مهاجم.
پ.ن: میدونم خیلی از طرفداران یونایتد با نظر من مخالفن ولی دوست داشتم بین دوستان یونایتدیم نظرم رو بگم.
به نظر من تا وقتی میتونیم بازیکنی رو بندازیم به تیم دیگه ای، باید این کار رو انجام بدیم...
خریدن بازیکن جوون و پر انگیزه رو به داشتن اسمهای بی سود ترجیح میدم...