• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میلاد داشتم تایپ میکردم که میخوام تابوشکنی کنم و بگم که بنظر من رونی رو بفروشیم به نفع تیم هستش که دیدم تو هم یجورایی مثل من فکر میکنی و قوت قلب گرفتم. میدونم که رونی واسه خیلی از طرفداران یونایتد مهمه ولی من فکر میکنم حضورش تو زمین مشکلاتی هم واسه خودش داره. میدونم که رونی بازیکن خیلی خوبیه و کلی هم گل زده و این حرفا ولی من میگم رونی در حال حاضر نه یک مهاجم عالی هستش و نه یک پشت مهاجم خوب. رونی اون تموم کنندگی سالهای قبلش رو نداره. کند شده. ایستا بازی میکنه. واسه پشت مهاجم هم بنظر من اون خلاقیت لازم رو نداره. توان تکنیکی بالایی هم نداره که بتونه خیلی راحت بازیکن روبروش رو جا بذاره. همین امروز یک موقعیت خیلی خوب رو هم از دست داد.
رونی در حال حاضر کاپیتان و ستاره تیم ماست ولی اصلا قابل مقایسه با ستاره های تیمهای دیگه نیست. بعد از رونالدو و مسی سومین بازیکن پردرآمد دنیاست ولی بنظر من 50% تواناییهای رونالدو و مسی رو نداره.
من منکر خوب بودنش نیستم ها ولی میگم انتظار ماها از رونی خیلی خیلی بیشتره و این اصلا انتظار بیجایی نیست. میشه حقوق هفتگیش رو به دو تا ستاره دیگه داد که کارآییهای بیشتری هم داشته باشن تو پست تخصصی خودشون. رونی بنظر من تو پستی غیر از مهاجم خوب نیست البته بر اساس بازیهای اخیرش میگم و تو پست مهاجم هم دیگه اون تموم کنندگی سابق رو نداره و نمیشه گفت یه ستاره است تو پست مهاجم.
پ.ن: میدونم خیلی از طرفداران یونایتد با نظر من مخالفن ولی دوست داشتم بین دوستان یونایتدیم نظرم رو بگم.
کاملا موافقم، فروش با قیمت خوب رو...
به نظر من تا وقتی میتونیم بازیکنی رو بندازیم به تیم دیگه ای، باید این کار رو انجام بدیم...
خریدن بازیکن جوون و پر انگیزه رو به داشتن اسمهای بی سود ترجیح میدم...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
راجع به بازی هم بگم که بد بودیم و حرفی واسه گفتن نداشتیم. اورتون کاملا تیم برتر بود و حقش بود.
بازی مالکانه داریم ولی یک بازیکن که توانایی دریبل کردن بازیکن روبروش رو داشته باشه نداریم. دی ماریا که تاکتیکش یادش رفته، تنها هررا تا حدی این قابلیت رو داره. وقتی قابلیت تاکتیکی بازیکنان پایین باشه، بازیکن مستقیم حریف پرس شدید میکنه بازیکن صاحب توپ رو چون میدونه دریبل نمیخوره و اونهم هی پاس عرضی یا رو به عقب میده. دریغ از یدونه حرکت توی عمق.
پدی مک نیر هم این بازی ثابت کرد که فصل بعد باید قرض داده بشه چون نمیتونه فعلا واسه تیم اول بازیکنه.
راستی از فروش یانگ هم خوشحال میشم مثل گذشته ها که دشمن شماره یک همدیگه بودیم.

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
جایگاه دوم رو که از دست دادیم هیچ، سوم رو هم از دست دادیم...
شانس اوردیم که لوزرها خیلی فاصله دارن باهامون و گرنه اونها هم بهمون میرسیدن خیلی ساده...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
فلاینی ثابت کرده که تنها میتونه پشت مهاجم بازی کنه. تو چند بازی هم خیلی خوب بود ولی الان همه تیمها میدونن چجوری فلاینی رو مهار کنن. خوب یک بازیکن که اینقدر یکنواخت باشه داره واقعا جای یک هافبک تهاجمی بازیساز رو ازمون میگیره. ما شدیدا به یک دفاع مرکزی پا به توپ نیاز داریم که بهترین گزینه در حال حاضر هوملس هستش. اسمال مثل بقیه دفاع مرکزیهامون استرس داره و 95% پاسهاش عرضیه. من ندیدم دفاعمون یدونه پاس رو به جلو و بلند بندازه. امیدوارم ممفیس رو بخریم و جایگزین یانگ کنیم. هوملس رو با یک دفاع مرکزی دیگه بخریم چون مک نیر و بلکت باید قرضی برن و اصلا در حد تیم اول یونایتد نیستن. تو خط هافبک هم که داغونیم. دو بازی که کریک نیست ببینید چقدر تیم داغون شده. واقعا حضور کریک واسمون نعمتیه.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یه بازی بد بودیم واسه همه بازیکنا چوب حراج زدید! بازیکنی که افت کرده و خوب بازی نمی کنه رو دیگه نمی تونید با قیمت خوب بفروشید حالا می خواد رونی باشه یا بازیکن دیگه
اکثر پستهایی که الان میدیم از سر احساسات و خشمه! فراموش نکنیم که منچستر در حال گذر از بحرانه فرق داریم با تیمهای مدعی دیگه یکم زمان لازمه تا به ثبات برسیم
این فصل مهم ترین چیز کسب سهمیه ست حالا می خواد با قرار گرفتن در رتبه ی چهارم به دست بیاد یا رتبه ی دوم
انتظارات اصلی و رقابت برای جام رو باید گذاشت برای فصل بعد

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
شدیم مثل لیورپول بجای بودن دنبال بازیکن های تاپ سعی میکتیم سطح پایینتر از اونا رو بیاریم نتیجش میشه اینکه هیچ گرهی از کار تیم وا نمیشه من بهتون قول میدم با خرید های جدید فصل بعد هم اینجا میبازیم چون سطح همینایی که داریم میره میخره دوست بزرگوار

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
یه بازی بد بودیم واسه همه بازیکنا چوب حراج زدید! بازیکنی که افت کرده و خوب بازی نمی کنه رو دیگه نمی تونید با قیمت خوب بفروشید حالا می خواد رونی باشه یا بازیکن دیگه
اکثر پستهایی که الان میدیم از سر احساسات و خشمه! فراموش نکنیم که منچستر در حال گذر از بحرانه فرق داریم با تیمهای مدعی دیگه یکم زمان لازمه تا به ثبات برسیم
این فصل مهم ترین چیز کسب سهمیه ست حالا می خواد با قرار گرفتن در رتبه ی چهارم به دست بیاد یا رتبه ی دوم
مهدی جان برادر من دیگه خودت خوب میدونی امثال والنسیا ادم بشو نیستن! والنسیا فقط فصل اولش خوب بود
رونی هم دو فصله که افت کرده
بله کسب سهمیه مهمترین چیزه برای همین ما انقدر حرص میخوریم 4 تا بازی مونده نمیدونیم قراره چه اتفاقی بیوفته
الان حتی اون رتبه چهارم و کسب سهمیه غیر مستقیم هم تو خطره

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مهدی جون، عملکرد رونی رو تو 10 بازی اخیر چک کنی، متوجه میشی که از فلینی هم نخاله تر بوده، دروغ چرا، فلینی خیلی خیلی بهتر از رونی عمل کرده...ولی همونطور که معین جان گفت، اونقدر بازیش تکراری و کند و بدون خلاقیت هستش که نمیتونه بازیکن مفیدی باشه تو همه بازیها، همونطور که گفتم، فلینی به عنوان تاکتیک سوم یا چهارم تیم میتونه باشه وقتی تیم نتونه به نتیجه برسه تو بازی اصلی که انجام میده...
من چوب حراج نمیزنم به بازیکنهای قوی تیم، تیم ما داره پوست میندازه و باید یک سری اتفاقات بیوفته، شک نکن که رفتن رونی هم جزو همین اتفاقات باید باشه، اکثر نسل اندازی ها اینجور اتفاقات میوفته واسه بازیکنهایی که یه زمانی بزرگ بودن واسه تیمهاشون...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دکمه تشکر رو زیاد استفاده میکنم، واسه این پست لازم بود جدا ازت تشکر کنم!
با یه بازی کل عملکرد تیم نباید زیر سؤال بره
بدرتین نکته تیم ما اینه که پلن بی نداریم، این بیلدآپ پلی قوی و مالکیت توپ خوبه، ولی وقتی تیمی با 11 نفر داره دفاع نمیکنه باید برنامه رو عوض کرد، فایده این نداره خیمه زدنای اینجوری!
رونی واقعاً بد بوده این چندتا بازی اخیر، ولی همیشه با فروشش مخالف بودم و خواهم بود.
فالکائو داستان حسنی و مکتب شد گل زدنش :D
شاو باز هم یه عملکرد عالی رو داشت امروز.
بقیه بازیکنا واقعاً ضعیف بازی کردن، هرچند هرکدوم لحظه هایی درخشش داشتن ، مثل قطع توپ های اسمالینگ، چندتا پاس خوب هررا و دی ماریا، توپگیری های خوب والنسیا، ولی در کل بد بودن.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چیزی که مشخصه و فکر کنم نویل یا اسکولزی یکیشون گفت، اینه که تیم نیاز به خرید مهره داره ولی نیاز به بریز و بپاس و Overhaul کامل نداره،
تنها نگرانی من توی فلسفه ون حال هست، که شاید با بازیکن های مورد نیازش بتونه کامل پیادشون کنه، مثل بارسایی که سال ها همه سبک بازیشو میدونستن ولی هیچ کس نمیتونست جلوشون مقاومت کنه، شاید هم نه! فقط امیدوارم اگر مشکل از بازیکنا نیست و نیاز به چندتا بازیکن دیگه نداره برای اجرای کامل این سبک، برنامه های دیگه ای هم داشته باشه در طول فصل بعد برای بازی های اینچنینی که نمیشه به دروازه حریف رسید.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
پیر بذله گو اصلان وارد میشود:D

اخه این جمله که نباید با یه بازی عملکرد فصل تیم رو برد زیر سوال رو از کجا اوردید؟:دی ما کل فصل همین بودیم سه چهار تا بازی سنت شکنی کردن بچه ها

قشنگ دو تا بازی اخیر نشون دادن کریک نباشه تیم فلج میشه

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
واقعا راست گفتی افشین جون، تا همین بازی با لوزرها، ما دیگه داشتیم فاتحه فن خال رو هم میخوندیم و نتیجه گیریش تو چندتا بازی مقابل لوزرها و تاتنهام و استون و سیتی بود که باعث شد ما کمی از این شرایط دست بکشیم...
یکی از دوستان یه چیزی گفت که من هم الان واقعا دارم تاییدش میکنم، فن خال مربی هستش که ستاره هارو نابود میکنه...
این همین اتفاقی هستش که واسه رونی و فن پرسی افتاده و الان هم انگار داره واسه دخیا میوفته...

واقعا راست میگه، فن خال همیشه با ستاره های تیم مشکل داشته و به نحوی نابودشون میکرده و میکنه تا اینکه ثابت کنه که خودش همه کاره تیم هستش...
البته باید یه چیزی در بازی امروز در نظر بگیریم، تیم تو نیمه اول خیلی خوب و روون بازی میکرد، ولی موقعیت نتونست بسازه و فقط تا پشت محوطه میرسید، غیر از اون تک به تکی که فلینی سر اشتباه مدافع های اورتون بدست اورد و خرابش کرد، عملا هیچ موقعیتی نداشتیم تو این بازی...
تیم ما داره تو اکثر بازیهایی که نتیجه نمیگیره، نیمه دوم ضعیفتر از نیمه اول رو بازی میکنه، دلیلش نمیتونه ضعف بدنی باشه از نظر من، فقط مربی که به قول اصلان جون، پلن B نداره اصلا و فقط داره با حرکت از جناحین به فکر سانتر واسه فلینی هستش، ولی تقریبا 90 درصد موفقیت تیم رو باید مدیون هنر بازیکنهایی مثل هررا و ماتا بود که با کار خودشون تونستن تیم رو بکشن بالا، نمیشه این رو کار تیمی خوند، البته منظورم کاری که فن خال تو تمرینات روش کار کرده باشه هستش...

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
اوه مای گاد. لاین چی می گه؟ سه هیچ باختیم؟ [emoji33] [emoji33] [emoji33]

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اخه این جمله که نباید با یه بازی عملکرد فصل تیم رو برد زیر سوال رو از کجا اوردید؟:دی ما کل فصل همین بودیم سه چهار تا بازی سنت شکنی کردن بچه ها
اغراق نکن دیگه افشین!
7-8 تا بازی پشت هم خیلی خوب بودین، 4-5 تای آخرش جلوی حریفای قوی تر بود!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
2-0 کیو پی آر
3-1 لستر
مساوی 1-1 با وست هم
3-1 برنلی
باخت 2-1 از سوانزی
2-0ساندرلند
1-0 نیوکاسل
3-0 تاتنهام
2-1 لیورپول
3-1 استون ویلا
4-2 سیتی
قبل این دو تا بازی از 11 تا بازی 29 امتیاز گرفته بودیم!
عملکرد تیم هم از اوایل امسال واقعاً رو به بهبود بود،
جلوی چلسی هم واقعاً خوب بودیم (حداقل یک نیمه عالی)
واسه همین میگم با دو تا بازی کل تیمو زیر سؤال نبرید افشین جان! این جمله رو هم من یا علی عزیز گفتیم اولین بار :p

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اغراق نکن دیگه افشین!
7-8 تا بازی پشت هم خیلی خوب بودین، 4-5 تای آخرش جلوی حریفای قوی تر بود!
شرمنده اصلان جان باید اینو بزارم:
1.JPG
بازیهای فوق العاده ای که با استون و سوتون و استوک و یوووویووویویل و کمبریج یونایتد و وست هم و سوانسی و بازی با نیوکاسل و باخت به آرسنال در خانه...
واقعا خیلی زود همه چیز رو فراموش میکنیم...
یکمی واقع گرا باشیم...
بازی هایی رو هم که اکثرا بردیم، همه یا هنر دخیا بوده یا شانس و تیم بازیش روی اعصاب همه رفته بود تا قبل از این 4 بازی آخر که از بازی با تاتنهام شروع شد که فکر میکنم همه قبول داریم که بازی روبروی لوزرهارو هم بخاطر اخراج جرارد بردیم...
لطفا اینقدر زود همه چیز رو فراموش نکنیم...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
فکر میکنم همه قبول داریم که بازی روبروی لیوزرهارو هم بخاطر اخراج جرارد بردیم...
میلاد اینو که اصلا قبول ندارم تا قبل از 10 نفره شدن لوزر با یک گل جلو بودیم و تقریبا هیچ موقعیتی بهشون نداده بودیم اون تک گلی هم که زدن از زاویه ی بسته و اهدایی خودمون بود یک پنالتی رو هم از دست دادیم
اینو که میگی خیلی زود همه چیز رو فراموش میکنیم موافقم البته از یه دید دیگه
آخرین باری که یادم میاد بد و پایین تر از حریف بودیم بر می گرده به بازی با سوانسی حتی اون بازی که در جام حذفی به آرسنال باختیم هم خوب بودیم دیگه آرسنال تیمی نیست که فرط فرط ببریمش تو دوران فرگوسن هم اینجور نبوده باخت مقابل چلسی هم یه همچین شرایطی داشت
بقیه بازیهایی که بردیم رو با اقتدار کامل بوده بدون اینکه فرصت موقعیت سازی به حریف بدیم , گل می خوردیم اکثرا روی تک صحنه و اشتباهات فردی بازیکنا هنر دخیا هم جدیدا معکوس شده چه اون گل زاویه بسته ای که از استوریچ خورد و چه این لایی هایی که داره پی در پی می خوره
بعد از بازی با سوانسی بازی امروز مقابل اورتون بدترین بازی مون در 9 مسابقه اخیر بوده 8 تای بقیه همه رو خوب بودیم حتی اون دو باخت مقابل آرسنال و چلسی
گذشته از این حرفها یکم شرایط تیم رو درک کنید منچستر 27 سال زیر سایه ی یک نفر بوده که با رفتنش دچار بحران شد الان در حال گذر از بحرانه زمان لازمه تا به ثبات برسه شرایطمون فرق داره با بقیه ی تیمها
اگه منچستر بتونه بازیی که مقابل استون ویلا و تاتنهام و سیتی انجام داد رو بدون نوسان مقابل بقیه ی تیمها هم انجام بده از مدعیان اصلی کسب قهرمانی میشه

بالا