• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
چه باخت بدی. و با چه بازی بدی باختیم.

مالکیت توپمون تو بازی با چلسی بالا بود. اما مهم این بود که ما در اون بازی بسیار خطرناک ظاهر شدیم. توپ رو دروازه‌شون بود. دروازبانشون رو وادار به ورجه وورجه کرده بودیم. اما امروز فقط یک یا دو بار مهاجم‌ها تونستند بطرف دروازه بچرخند. عجیب بد بودیم.

بجز صحنه‌ای که فلایینی توپ تک به تک رو زد اوت و صحنهء دیگه‌ای که رونی توپ رو کوبید به دروازه‌بان (جزو معدود دفعاتی که روش، به دروازه بود و تازه همون رو هم می‌بایست بچرخه تا روبرو بشه) ، اصلا دروازبان‌شون کاری برای انجام دادن نداشت. یه مدافع هم می‌تونست بجاش وایسه، همون توپ‌ها رو برگردونه.

من البته تیم رو به سلاخی نمی‌برم. اما چند نگته برام عجیب سوال برانگیزه. و از الان هم به میلاد بگم که جواب: خریت و لجبازی ... تو کتم نمیره. خودم هم جواب سوالام رو ندارم.

واقعا برام عجیب بود که:
چرا اینقدردیر تعویض کردیم؟
چرا اصلا پاس تو عمق نمیدیم؟
چرا وقتی فلایینی از بازی رفت بیرون، باز هم تمام حرکات یانگ بر این پایه بود که بره به کنار و توپ رو سانتر کنه؟ واسه کی؟ و مسخره‌تر این که تو این کار هم کاملا ناتوان بود. یعنی یکدونه سانتر حسابی (حتی تو آسمون خالی) نداشت.
اگر رونی آسیب نمیدید، عوض میشد؟ اصلا اومدن رابین به زمین، بخاطر مصدومیت رونی بود، یا نیاز به این تغییر احساس شد؟
تو بازی آرسنال؛ از دقیقه 25 بازیکن‌های ذخیره داشتن گرم می‌کردن. دقیقهء هشتاد نیمکت منچستر مثل سالن سینما بود. فقط مونده بود تخمه بشکونن. تازه اون موقع رابین از جاش پا شد. پنج دقیقه بعد اومد کنار زمین. در این زمان، مدت‌ها بود که ما سه گل عقب بودیم. انگار این موضوع اهمیتی نداشت. هیچ بازیکنی گرم نمیشد که بنا بر نیازی، بتونه فوری بره تو زمین.

اصلا نمیفهمم. هیچ نمی‌فهمم که این موضوع اصلا یعنی چی؟

حالا جالبه که از یه شبکه خارجی بازی رو می‌دیدم. مفسرش در پایان گفت ضعف بزرگ فنخال اینه که دستیارش خیلی براش کوچیکه و اون به دستیار خیلی بهتری احتیاج داره. منظورش گیگزی بود. مفسر هم سرمربی سابق تیم ملی سوئد! من که بریدم.

احتمالا اگر به گوشش می‌رسوندم که دوستای من میگن اصلا خود گیگزی بشه سرمربی، لابد سکته رو میزد!!

تو مغزم یک عالمه علامت سوال دارم. بدبختی‌ام هم اینه که به جواب‌های ساده، راحت و جامع اعتقاد ندارم. تنها جوابی که می‌تونه کمی قانع کننده باشه، همینه که مهدی و اصلان گفتند. مراحل انتقالی.

اما دوران انتقال یه حرفیه، این شکل تعویض، این سانترهای یانگ که اصلا معلوم نبود چرا شده مثل یک روبوت! نمیدونم، سوادش رو ندارم.

راستی بازی آرسنال هم خیلی قشنگ بود. خیلی. اون مردک هم که تمام تلاشش رو کرد تا بازی رو بکشه و کشت. اما آرسنال خیلی خوب بود.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
علی آقا در رابطه با این قسمت صحبتتون که چرا اصلا پاس توی عمق نمیدیم یبار دیگه نظرم رو میگم، علتش اینه که رونی حرکت تودر انجام نمیده، رونی کند و ایستا تو خط حمله بازی میکنه. بین مدافعان استارت نمیزنه. پیشنهاد میکنم یبار دیگه بازی دیروز رو ببینید. علاوه بر رونی بازیکنهای تهاجمی دیگمون هم اینکار رو نمیکنن. فلاینی که ذاتا کند هستش و تنها منتظر سانتره. ماتا و یانگ هم میتونن استارت بزنن و پشت مهاجم حرکت کنن، که نمیکنن. پس به کی باید پاس توی عمق داد؟! مهمترین بازیکنی که نقش فراراز تله آفساید و حرکت بین مدافعان خریف رو داره، مهاجمه که بنظر من رونی این قابلیتش رو فراموش کرده!
تو همین بازی دیروز فالکائو از وقتی اومد چندین بار از این حرکتها انجام داد ولی خط هافبک هم پاس ریسکی نمیده. اکثرا پاسها عرضی به وینگرها و منجر به سانتر میشن. ضمنا بازیکن شوتزن هم نداریم که از پاسهای عرضی استفاده کنه.
در کل بازی دیروز رو ببینین مجددا و ببینین نیروی تهاجمی ما چندتا حرکت تودر کرد که پاس عمقی بهش بدن!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
یکی از دلایلی که بنظرم میرسه در مورد دیر تعویض کردن اینه که بازیکن لازم رو در جایی که باید تعویض کنیم نداریم مثلا تو بازی با چلسی ما اصلا هافبکی نداشتیم که تعویض کنیم تو بازی دیروز بلیند ضعیف بود ولی اصلا بازیکنی نداشتیم که بجاش به بازی بیاریم. تعویض تو خط حمله هم وقتی 3 تا مهاجممون تقریبا یک کیفیت دارن و دردی رو از تیم درمان نمیکنن، فرقی نداره. حتی دی ماریا هم نشون داده حضور و عدم حضورش فرقی نداره پس بنظر من دست مربی روی نیکمت برای تعویض خالیه. دیروز مک نیر افتضاح بود ولی کسی رو نداشتیم بجاش بیاریم داخل. حالا فکر کنین اگه اسمال مثلا مصدوم میشد باید چکار کرد؟!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
چه باخت بدی. و با چه بازی بدی باختیم.

مالکیت توپمون تو بازی با چلسی بالا بود. اما مهم این بود که ما در اون بازی بسیار خطرناک ظاهر شدیم. توپ رو دروازه‌شون بود. دروازبانشون رو وادار به ورجه وورجه کرده بودیم. اما امروز فقط یک یا دو بار مهاجم‌ها تونستند بطرف دروازه بچرخند. عجیب بد بودیم.

بجز صحنه‌ای که فلایینی توپ تک به تک رو زد اوت و صحنهء دیگه‌ای که رونی توپ رو کوبید به دروازه‌بان (جزو معدود دفعاتی که روش، به دروازه بود و تازه همون رو هم می‌بایست بچرخه تا روبرو بشه) ، اصلا دروازبان‌شون کاری برای انجام دادن نداشت. یه مدافع هم می‌تونست بجاش وایسه، همون توپ‌ها رو برگردونه.

من البته تیم رو به سلاخی نمی‌برم. اما چند نگته برام عجیب سوال برانگیزه. و از الان هم به میلاد بگم که جواب: خریت و لجبازی ... تو کتم نمیره. خودم هم جواب سوالام رو ندارم.

واقعا برام عجیب بود که:
چرا اینقدردیر تعویض کردیم؟
چرا اصلا پاس تو عمق نمیدیم؟
چرا وقتی فلایینی از بازی رفت بیرون، باز هم تمام حرکات یانگ بر این پایه بود که بره به کنار و توپ رو سانتر کنه؟ واسه کی؟ و مسخره‌تر این که تو این کار هم کاملا ناتوان بود. یعنی یکدونه سانتر حسابی (حتی تو آسمون خالی) نداشت.
اگر رونی آسیب نمیدید، عوض میشد؟ اصلا اومدن رابین به زمین، بخاطر مصدومیت رونی بود، یا نیاز به این تغییر احساس شد؟
تو بازی آرسنال؛ از دقیقه 25 بازیکن‌های ذخیره داشتن گرم می‌کردن. دقیقهء هشتاد نیمکت منچستر مثل سالن سینما بود. فقط مونده بود تخمه بشکونن. تازه اون موقع رابین از جاش پا شد. پنج دقیقه بعد اومد کنار زمین. در این زمان، مدت‌ها بود که ما سه گل عقب بودیم. انگار این موضوع اهمیتی نداشت. هیچ بازیکنی گرم نمیشد که بنا بر نیازی، بتونه فوری بره تو زمین.

اصلا نمیفهمم. هیچ نمی‌فهمم که این موضوع اصلا یعنی چی؟

حالا جالبه که از یه شبکه خارجی بازی رو می‌دیدم. مفسرش در پایان گفت ضعف بزرگ فنخال اینه که دستیارش خیلی براش کوچیکه و اون به دستیار خیلی بهتری احتیاج داره. منظورش گیگزی بود. مفسر هم سرمربی سابق تیم ملی سوئد! من که بریدم.

احتمالا اگر به گوشش می‌رسوندم که دوستای من میگن اصلا خود گیگزی بشه سرمربی، لابد سکته رو میزد!!

تو مغزم یک عالمه علامت سوال دارم. بدبختی‌ام هم اینه که به جواب‌های ساده، راحت و جامع اعتقاد ندارم. تنها جوابی که می‌تونه کمی قانع کننده باشه، همینه که مهدی و اصلان گفتند. مراحل انتقالی.

اما دوران انتقال یه حرفیه، این شکل تعویض، این سانترهای یانگ که اصلا معلوم نبود چرا شده مثل یک روبوت! نمیدونم، سوادش رو ندارم.

راستی بازی آرسنال هم خیلی قشنگ بود. خیلی. اون مردک هم که تمام تلاشش رو کرد تا بازی رو بکشه و کشت. اما آرسنال خیلی خوب بود.

تعویضای طلایی سر الکس معروف بودن حتی مویس هم بعضی مواقع تعویض هاش کارساز بودن اما از اول فصل تا حالا فن خال یه تعویض درست نداشته! انگار تو این زمینه بدترین مربی روی زمین هست! اصلا از قیافش معلوم بود بعد از اینکه گل اولو خوردیم برنامه ای برای برگشتن به بازی نداره
نمیدونم چرا انقدر دم دمی مزاجه! یه بازی هایی رو جدی میگیره یه بازی هایی رو نه. انگار که مثلا داره فیفا بازی میکنه بازی با سیتی رو خودش انجام میده بازی استوکو میسپره به سیمیولیشن که امکان باخت توش زیادتره!

اون مفسر هم ببخشید غلط کرده ! گیگزی قبل بازی میدونسته بازیکنا اماده نیستن به فن خال هم این موضوع رو گفته

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب اخبار میگه که لوزرها دارن با ديپاي به توافق میرسن، از ما خیلی جلوتر هستن...
دم دمی مزاج نیست افشین جان، همیشه همینطوری بوده، تیمهاش هميشه فقط یک راه برای رسیدن به دروازه حریف داشتن، و اگه به همون شکل به گل نميرسیدن، تعطیل ميشدن...
نمونش هم بازیهای جام جهانی روبروی مکزیک و آرژانتین...

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
تراژدی ال تیگره
جاناتان فادوگبا قبل از بازیِ یونایتد – اورتون «غم، درد و حقارت؛ اینها را در صورتِ ببری می‌بینیم که تبدیل شده به گربه‌ای رام .
fb8215e596a94a2b3db876ba6f8cd8d5.jpg

چه بلایی سرِ فالکاویی که سه سال قبل یک تنه در سوپر جام اروپا چلسی را تکه و پاره کرد، آمده؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
قبلا افشین بهم گفت اخبار رو جدی نگیر، من هم الان به میلاد میگم اخبار رو جدی نگیر. اگه قرار به جدی گرفتن اخبار بود که تا الان یک دوجین بازیکن رو خریده بودیم! فیرمینیو تا چندوقت پیش قراردادش با ما امضا شده بود توسط سایتها و الان با سیتی دارن امضاش میکنن! گوندوغان رو هم بعد از ما به سیتی لینک کردن. همون بیخیال شایعات سایتها بشیم بنظرم خیلی بهتر باشه. صبر میکنیم ببینیم کی بغل دیوار آجری عکس میندازه اونوقت مبارکمون باشه :D

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
این باخت ها خوبه. کمک میکنه بفهمیم چه بازیکن هایی لازم داریم. مثلا ما حتما حتما یه جانشین برا کریک میخواهیم.
یادته امیر خان همین کریک اینجا چقدر از من فحش میخورد؟:D

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
یادته امیر خان همین کریک اینجا چقدر از من فحش میخورد؟:D
افشین.شما بگو به کی فحش ندادی تو تیم؟؟:D هیچ موقع پیرمرد خرفت گفتنت به فرگوسن بعد بازی با سیتی که شش تا خوردیم یادم نمیره :D

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اینکه ما تیم کاملی نیستیم چیز عجیبی نیست و جای تعجب نداره ونگال یک مربی هستش که در حال حاضر معقول ترین گزینه بوده البته من فکر میکنم حتی اگر همین الان هم برای فصل آینده با کلوپ بتونیم به توافق برسیم خیلی خوب باشه چون همیشه چنین مربی در دسترس نیست...با اینکه ونگال بد کار نکرده ولی سنش همه رو نگران میکنه چونکه اگر ما قهرمان هم بشیم ونگال خیلی زمان نداره و فوقش تا ۳-۴ سال دیگه باید جاش رو به نفر بعد بده اینه که کلوپ برای بازسازی تیم میتونه قابل تامل باشه البته ما باید خرید کنیم و باید یک برنامه دراز مدت برای جانشینی ونگال و خرید بازیکنها با پتانسیل بالا و سن کم رو در دستور کار قرار بدیم....
چرا تیمهایی مثل بارسا ریال بایرن و... میان مربی رو با وجود نتایج نسبتاْ خوب عوض میکنند؟؟اونها سیاستهاشون با ما فرق داره این قابل قبوله ولی ما وارد فاز جدیدی شدیم و باید همیشه به نتیجه گرفتن تیم در کوتاه مدت هم فکر بشه در غیر اینصورت برند یونایتد افت خواهد کرد با گذشت زمان....من فکر میکنم اگر همین امروز مدیران یونایتد با کلوپ تماس بگیرن و ازش لیست خرید هم بگیرن و برای بازسازی تیم آماده بشند بهتر از فرداست اصلاْ نمیگم ونگال مربی بدیه و اینکه چون تو یکی دو بازی اخیر نتیجه نگرفته باید بره از اول فصل گفتم الان هم میگم دلایلم هم ذکر کردم به نظر من ونگال به درد یونایتد و بازسازی یونایتد نمیخوره هر چند سال گذشته چاره ای جز انتخاب ونگال به عنوان بهترین گذینه نبود ولی امسال کلوپ آزاده و میشه بهش جدی تر فکر کرد...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
صاحب PSG باز هم جفتک انداخته، من یکی که خوشال میشم، کاوانی رو نخواد بهمون بدن...
دورتموند هم داره کم کم مثل PSG میشه و دارن با جریانات گوندوغان و هوملز مخالفت میکنن...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
ایندیپندنت گزارش داده که دخیا قراردادش رو با هفته ای ۲۰۰ هزار تا تمدید کرده رقم برای یک دروازبان خیلی بالاست ولی امیدوارم واقعیت داشته باشه چون خیلی ها هستن که بی مصرف کامل هستن تو تیم و دارن در همین حد میگیرن
http://www.independent.co.uk/sport/...ith-offer-of-200000perweek-deal-10211022.html

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
میگن فن خال در تمرینات بلیند و والنسیا رو بخاطر بازی بدشون مقابل اورتون حسابی مورد غضب قرار داده و از خجالتشون در اومده!
رابین رو هم که فرستاده بود به تیم زیر 21 ساله ها تونسته دو گل بزنه و احتمالا در بازی هفته ی آینده مقابل وست برم بفرستتش زمین
امیدوارم که بهش بازی بده خیلی وقته تو زمین ندیدیمش شخصا دلم براش تنگ شده!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
افشین.شما بگو به کی فحش ندادی تو تیم؟؟:D هیچ موقع پیرمرد خرفت گفتنت به فرگوسن بعد بازی با سیتی که شش تا خوردیم یادم نمیره :D
تو اون روحت حالا من یه اشتباهی کردم تو باید عنوان کنی؟:D مردک خودت کم تیکه انداختی اون زمان؟:D
بگم ؟ بگم؟:D:D

---------------
Chicharito: "I am a Madrid player. I am with the best team in the world."

Nani: "I'm a Manchester United player, I always have to go back, but then we'll see (what happens in the future)."

برای همینه که میگم نانی رو دوست دارم.همیشه به تیم وفادار بوده و هیچوقت حاشیه درست نکرده با اینکه رئیس زیاد باهاش خوب رفتار نکرد

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
تو اون روحت حالا من یه اشتباهی کردم تو باید عنوان کنی؟:D مردک خودت کم تیکه انداختی اون زمان؟:D
بگم ؟ بگم؟:D:D

---------------
Chicharito: "I am a Madrid player. I am with the best team in the world."

Nani: "I'm a Manchester United player, I always have to go back, but then we'll see (what happens in the future)."

برای همینه که میگم نانی رو دوست دارم.همیشه به تیم وفادار بوده و هیچوقت حاشیه درست نکرده با اینکه رئیس زیاد باهاش خوب رفتار نکرد
دستای من که پاکه
چه منتش به خاکه :D:D

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
دستای من که پاکه
چه منتش به خاکه :D:D
اره جون اوانز :D

-----------

من فقط خوشحالم با اون حرف هرناندز دهن اون طرفدارای احمقی که عمدتا از امریکای جنوبی هستن و هی چیچا چیچا میکنن بست
یادمه یه زمانی طرفدارا حتی نانی رو هو کردن
تیم ما به امثال نانی ماتا و هررا احتیاج داره نه فالکائو و هرناندز و ...

همین امسال ماتا و هررا تا اواسط فصل بیشتر نیمکت نشین بودن ولی حتی یه کلمه علیه تیم و فن خال حرف نزدن یا شایعه درست نکردن. هر بار گفتن باید بیشتر و بهتر تلاش کنیم تا به ترکیب برگردیم

این مردک دراز که دور برش داشته و تا الان تمدید نکرده یادش رفته دو فصل اولش چه پدری از تیم در اورد و رئیس مجبور بود یه بازی در میون از لیندگارد استفاده کنه.بدبختیشو ما کشیدیم حرصشو ما خوردیم اونوقت استفادشو یکی دیگه ببره؟
حالا که تونسته به اوجش برسه هوایی شده.تا الان خیلی دوستش داشتم ولی از این بعد مثل رونی دیگه موندن یا نموندنش برام فرقی نداره. بازم به رابین پارسال که شایعه درست شده بود که میخواد بره سریع واکنش نشون داد

بالا