AslanSalarkia
همکار بازنشسته
الان تازه دیدم، ببینید کلورلی چه گلی زده واسه ویلا
Sent from my HTC Desire Eye using Tapatalk PRO
Sent from my HTC Desire Eye using Tapatalk PRO
چه باخت بدی. و با چه بازی بدی باختیم.
مالکیت توپمون تو بازی با چلسی بالا بود. اما مهم این بود که ما در اون بازی بسیار خطرناک ظاهر شدیم. توپ رو دروازهشون بود. دروازبانشون رو وادار به ورجه وورجه کرده بودیم. اما امروز فقط یک یا دو بار مهاجمها تونستند بطرف دروازه بچرخند. عجیب بد بودیم.
بجز صحنهای که فلایینی توپ تک به تک رو زد اوت و صحنهء دیگهای که رونی توپ رو کوبید به دروازهبان (جزو معدود دفعاتی که روش، به دروازه بود و تازه همون رو هم میبایست بچرخه تا روبرو بشه) ، اصلا دروازبانشون کاری برای انجام دادن نداشت. یه مدافع هم میتونست بجاش وایسه، همون توپها رو برگردونه.
من البته تیم رو به سلاخی نمیبرم. اما چند نگته برام عجیب سوال برانگیزه. و از الان هم به میلاد بگم که جواب: خریت و لجبازی ... تو کتم نمیره. خودم هم جواب سوالام رو ندارم.
واقعا برام عجیب بود که:
چرا اینقدردیر تعویض کردیم؟
چرا اصلا پاس تو عمق نمیدیم؟
چرا وقتی فلایینی از بازی رفت بیرون، باز هم تمام حرکات یانگ بر این پایه بود که بره به کنار و توپ رو سانتر کنه؟ واسه کی؟ و مسخرهتر این که تو این کار هم کاملا ناتوان بود. یعنی یکدونه سانتر حسابی (حتی تو آسمون خالی) نداشت.
اگر رونی آسیب نمیدید، عوض میشد؟ اصلا اومدن رابین به زمین، بخاطر مصدومیت رونی بود، یا نیاز به این تغییر احساس شد؟
تو بازی آرسنال؛ از دقیقه 25 بازیکنهای ذخیره داشتن گرم میکردن. دقیقهء هشتاد نیمکت منچستر مثل سالن سینما بود. فقط مونده بود تخمه بشکونن. تازه اون موقع رابین از جاش پا شد. پنج دقیقه بعد اومد کنار زمین. در این زمان، مدتها بود که ما سه گل عقب بودیم. انگار این موضوع اهمیتی نداشت. هیچ بازیکنی گرم نمیشد که بنا بر نیازی، بتونه فوری بره تو زمین.
اصلا نمیفهمم. هیچ نمیفهمم که این موضوع اصلا یعنی چی؟
حالا جالبه که از یه شبکه خارجی بازی رو میدیدم. مفسرش در پایان گفت ضعف بزرگ فنخال اینه که دستیارش خیلی براش کوچیکه و اون به دستیار خیلی بهتری احتیاج داره. منظورش گیگزی بود. مفسر هم سرمربی سابق تیم ملی سوئد! من که بریدم.
احتمالا اگر به گوشش میرسوندم که دوستای من میگن اصلا خود گیگزی بشه سرمربی، لابد سکته رو میزد!!
تو مغزم یک عالمه علامت سوال دارم. بدبختیام هم اینه که به جوابهای ساده، راحت و جامع اعتقاد ندارم. تنها جوابی که میتونه کمی قانع کننده باشه، همینه که مهدی و اصلان گفتند. مراحل انتقالی.
اما دوران انتقال یه حرفیه، این شکل تعویض، این سانترهای یانگ که اصلا معلوم نبود چرا شده مثل یک روبوت! نمیدونم، سوادش رو ندارم.
راستی بازی آرسنال هم خیلی قشنگ بود. خیلی. اون مردک هم که تمام تلاشش رو کرد تا بازی رو بکشه و کشت. اما آرسنال خیلی خوب بود.
یادته امیر خان همین کریک اینجا چقدر از من فحش میخورد؟این باخت ها خوبه. کمک میکنه بفهمیم چه بازیکن هایی لازم داریم. مثلا ما حتما حتما یه جانشین برا کریک میخواهیم.
افشین.شما بگو به کی فحش ندادی تو تیم؟؟ هیچ موقع پیرمرد خرفت گفتنت به فرگوسن بعد بازی با سیتی که شش تا خوردیم یادم نمیرهیادته امیر خان همین کریک اینجا چقدر از من فحش میخورد؟
تو اون روحت حالا من یه اشتباهی کردم تو باید عنوان کنی؟ مردک خودت کم تیکه انداختی اون زمان؟افشین.شما بگو به کی فحش ندادی تو تیم؟؟ هیچ موقع پیرمرد خرفت گفتنت به فرگوسن بعد بازی با سیتی که شش تا خوردیم یادم نمیره
دستای من که پاکهتو اون روحت حالا من یه اشتباهی کردم تو باید عنوان کنی؟ مردک خودت کم تیکه انداختی اون زمان؟
بگم ؟ بگم؟
---------------
Chicharito: "I am a Madrid player. I am with the best team in the world."
Nani: "I'm a Manchester United player, I always have to go back, but then we'll see (what happens in the future)."
برای همینه که میگم نانی رو دوست دارم.همیشه به تیم وفادار بوده و هیچوقت حاشیه درست نکرده با اینکه رئیس زیاد باهاش خوب رفتار نکرد
اره جون اوانزدستای من که پاکه
چه منتش به خاکه