• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
نمیدونم چرا هنوز فلاینی تو زمینه! و البته باز هم یک بازی ناامید کننده از وین رونی. بنظر من رونی اصلا تو زمین نیست!
بازی قبل که مصدوم شد من پیش خودم گفتم بازی بعد رونی نیست و معلوم میشه که بود و نبودش چقدر تاثیر داره تو زمین. که نشد این اتفاق بیفته. بنظر من تو بازیهای اخیر رونی یکی از ضعیفترین بازیکنهامون بوده. نظر بقیه دوستان هم قابل احترامه و ممکنه من اشتباه فکر کنم.
مگه کسیم هست که از رونی دفاع کنه برادر؟

60 میلیون واسه دی ماریا پول داده یارو نمیتونه یه سانتر ساده بکنه

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
واییییییییییییییییییییییییییی مرسی از رابین که تو این بازی حداقل چند تا شوت تو چارچوب داشت

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
والنسیا و یانگ هم فقط به درد بازیکن تعویضی میخورن! خط دفاع فاجعه است. مک نیر باید قرض داده بشه. موندم با این خط دفاع فاجعه، هوملس رو دوستان نمیپسندن!!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
فن خال در این فصل هیچ برنامه ای برای تیم هایی که دفاع اتوبوسی دارن نداشته تا حالا،از بازی رفت و برگشت برابر چلسی و تک و توک بازیهایی که تیما اینجوری دفاع کردن جلومون، این موضوع کاملا مشخصه!از همون دقیقه 1 بازی تا دقیقه آخر یه برنامه ثابت برای حمله داشتن که از همون دقیقه 1 هم مشخص بود که جواب نمی داد!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
با تمام افتضاحات بازی منچستر , وست بروم هم حقش اصلا و اصلا برد نبود با اون گل خرشانسی و شخمی شون
بیشتر از باخت منچستر از برد وست بروم اونم با این وضع زورم میاد

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
والا ب پیر ب پیغمبر این یارو اینکاره نیست دوتا بازی میبره میاین میگین از همه بهتره با این تا اتمام قرارداد واسه چهارم شدن باید مثل چی جون بکنیم کورس قهرمانی پیشکش

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
من درست یادم نیست پارسال سه بار پشت هم باختیم؟ اونم بدون گل زده؟

قشنگ بهم ثابت شد اون چند تا بردش فقط و فقط بخاطر وجود کریک بود همین

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
من شیفته اون اسکلایی هستم که اومدن گیر دادن به پنالتی رابین و میگن چرا رونی نزد!

جناب رونی اخرین پنالتی رو که زدن خراب کردن.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
میخوام دوباره چوب حراج بزنم به بازیکنهامون. بنظر من با بعضی از این بازیکنها صرفا باید واسه سهمیه بجنگیم و تنها آرزومون بشه چهارم شدن و کسب سهمیه. اونهم با اما و اگر تا آخر فصل. یانگ همون افتضاحی بوده که همیشه هست بنظر من. اثر اون پی پی پرندهه تموم شده انگار و برگشته به روزهای اوجش استاد. والنسیا یک دفاع راست ضعیفخه. البته درسته که پست تخصصیش بازی نمیکنه ولی واقعا بدرد دفاع راست نمیخوره.فصل بعد یا جاش رو نیمکته یا خداحافظ جناب والنسیا. وقتی تیمی اتوبوسی بازی میکنه یکی از راههای دور زدن دفاعشون حرکت سریع دفاعهای کناری از جناحین هستش تا با پاس عمقی راه بیفتن و واسه مهاجمها فرصت ایجاد کنن، کاری که مدافعین کناری بارسا میکنن. اینجا تنها لوک شاو این قابلیت رو داره.
خط دفاع همه گیج خدارو شکر. اسمال بگیر نگیر داره، بلکت و مک نیر رو فقط باید قرض داد. جونز بهترین بازیکن دفاعیمونه بنظر من. و اینکه هیچکدوم، تاکید میکنم هیچکدوم توانایی پا به توپ شدن رو ندارن. واقعا هوملس یه نعمته در برابر تمامی بازیکنان خط دفاعیمون.
هررا فوق العاده است. کریک فوق العاده است. جایگزین کریک از نون شب واجب تره. کریک باشه میبریم، نباشه میبازیم. ماتا هم خوبه و باید بمونه. رونی هم با این وضع بازی کردنش بنظرم بود و نبودش فرقی به حالمون نداره. فالکائو که رفتینه. از بین رابین و رونی، ترجیح میدم رابین رو نگه داریم اگه قرار باشه یکیشون بمونه و اینکه میشه همه با هم دست در دست هم برن!حقوق هفتگی اندازه رونالدو و مسی بگیری و 30% اونها کارایی نداشته باشی! واقعا جالبه! حسم میگه اگه سرآلکس میموند رونی تا حالا از تیم جدا شده بود.
چوب حراج به بازیکنهامون نزدم ولی میگم با این بازیکنها مطمئنا سال دیگه هم صرفا واسه سهمیه میجگیم، همین. اصلا تو این بازی حقمون نبود ببازیم ولی منم موافقم که نمیتونیم در برابر تیمهایی که اتوبوس پارک میکنن کاری کنیم و فن خال واسه این تیمها برنا مهای فعلا نداره!
راستی یادم رفت از فلاینی بگم! فلاینی چندبازی خیلی خوب بود ولی الان نقشش لو رفته و دیگه کارایی نداره و مهره سوخته است.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب من یکی که حوصله هیچی رو ندارم...
تبریک میگم اول این بازی رو...
شرمنده دوستان شاید باب میلشون نباشه این حرفا، پس نخونید ادامه این متن رو...
۱.من تو جریان نیستم، ولی میخوام بدونم که این بلیند برای چی بازی میکنه؟
۲.تیم اونقدر تو موقعیت سازی و سرعت دادن به بازی ضعف داره که فلینی میره نوک حمله و فن پرسی میاد وسط زمین هافبک بازی میکنه؟ یعنی این تیم اینقدر بعداز این همه مدت با این مربی نا هماهنگه؟
۳.ماتا هم که تا ازش تعریف کردیم، دوباره خودش رو خراب کرد؟ هر چی توپ رسید سمت راست، والنسیارو از بازی حذف کرد والکی توپ رو برد وسط زمین...
۴.رونی تو بازی بود؟
۵.از فلینی بیشتر از این انتظار نمیره، دلیلی برای وجودش تو زمین نیست...
۶.مربی که علف سرخرمن تشریف داره در ۹۰ دقیقه...
دوستان الان میگن وست بروم ضدفوتبال بازی کرد، من میگم بازی کرد که کرد، قرار نیست که بیاد مارو بزاره تو قوطی تو اولتدرافورد؟
بازی تیم اشغال بود...
باز هم شرمنده دوستان که میگن تیم داره دوباره ساخته میشه و واسه همین تیم بالا پایین داره، به این نمیگن بالا پایین به این میگن بی برنامگی سرمربی و شعور پایینش که فقط بازی همون هفتش رو میبینه و به فکر بازی هفته بعد تیمش نیست...
این تیم بعداز یک فصل نمیخواد یعنی به ثبات برسه؟؟؟؟؟ پس این مربی، مربی نیست...
من که هیچ امیدی به این تیم ندارم، چه این فصل و چه فصل اینده...
شرمنده دوستان که اینقدر بد میگن از رونی و دیماریا و فالکائو، این که نمیشه این همه بازیکن طراز اول یک دفعه ای این همه افت کنن؟ مشکل ۱۰۰درصد سرمربی هستش، رونی رو نابود کرده...دیماریارو هم نابود کرده...فالکائو به چه وضعیتی افتاده...
چرا اینقدر جو گیر هستیم و با ۴-۳ بازی همه افتضاحات فصل رو فراموش میکنیم؟
جلوی وست بروم هم دبل شدیم...
برمیگردم سر جبهه ای که گرفتم علیه این مرتیکه، به هیچ دردی نمیخوره این مرتیکه...
شب خوش، نت ندارم با گوشی اومدم فقط خودم رو خالی کنم...

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
میخوام دوباره چوب حراج بزنم به بازیکنهامون. بنظر من با بعضی از این بازیکنها صرفا باید واسه سهمیه بجنگیم و تنها آرزومون بشه چهارم شدن و کسب سهمیه. اونهم با اما و اگر تا آخر فصل. یانگ همون افتضاحی بوده که همیشه هست بنظر من. اثر اون پی پی پرندهه تموم شده انگار و برگشته به روزهای اوجش استاد. والنسیا یک دفاع راست ضعیفخه. البته درسته که پست تخصصیش بازی نمیکنه ولی واقعا بدرد دفاع راست نمیخوره.فصل بعد یا جاش رو نیمکته یا خداحافظ جناب والنسیا. وقتی تیمی اتوبوسی بازی میکنه یکی از راههای دور زدن دفاعشون حرکت سریع دفاعهای کناری از جناحین هستش تا با پاس عمقی راه بیفتن و واسه مهاجمها فرصت ایجاد کنن، کاری که مدافعین کناری بارسا میکنن. اینجا تنها لوک شاو این قابلیت رو داره.
خط دفاع همه گیج خدارو شکر. اسمال بگیر نگیر داره، بلکت و مک نیر رو فقط باید قرض داد. جونز بهترین بازیکن دفاعیمونه بنظر من. و اینکه هیچکدوم، تاکید میکنم هیچکدوم توانایی پا به توپ شدن رو ندارن. واقعا هوملس یه نعمته در برابر تمامی بازیکنان خط دفاعیمون.
هررا فوق العاده است. کریک فوق العاده است. جایگزین کریک از نون شب واجب تره. کریک باشه میبریم، نباشه میبازیم. ماتا هم خوبه و باید بمونه. رونی هم با این وضع بازی کردنش بنظرم بود و نبودش فرقی به حالمون نداره. فالکائو که رفتینه. از بین رابین و رونی، ترجیح میدم رابین رو نگه داریم اگه قرار باشه یکیشون بمونه و اینکه میشه همه با هم دست در دست هم برن!حقوق هفتگی اندازه رونالدو و مسی بگیری و 30% اونها کارایی نداشته باشی! واقعا جالبه! حسم میگه اگه سرآلکس میموند رونی تا حالا از تیم جدا شده بود.
چوب حراج به بازیکنهامون نزدم ولی میگم با این بازیکنها مطمئنا سال دیگه هم صرفا واسه سهمیه میجگیم، همین. اصلا تو این بازی حقمون نبود ببازیم ولی منم موافقم که نمیتونیم در برابر تیمهایی که اتوبوس پارک میکنن کاری کنیم و فن خال واسه این تیمها برنا مهای فعلا نداره!
راستی یادم رفت از فلاینی بگم! فلاینی چندبازی خیلی خوب بود ولی الان نقشش لو رفته و دیگه کارایی نداره و مهره سوخته است.

معین اگر اول فصل قبل اینکه عملکرد مربی رو ببینم میگفتی تک تک کلماتتو قبول می کردم ولی الان نه
مربی افتضاحه

تو برو تمام بازی هامون جلو تیمای معمولی رو دانلود کن همش همینطور بازی کردیم تعویض منطقه پاس پشت محوطه و سوتی دادن بدون ایجاد یه موقعیت درست و حسابی
تیم هم که وقتی گل میخوره پلن B نداره. این مرتیکه فکر کرده داره فیفا بازی میکنه اواخر بازی دی ماریا و فالکائو رو چون ریتشون بالا هست بیاره تو بازی شاید فرجی بشه!

saeed hh

Registered User
لایک‌ها
8,439
سلام من فوتبالی تمام عیار هستم ولی طرف دار منچستر نیستم اما به شدت برای فلسفش و الکس فرگوسن احترام قاعل هستم!!

امدم بگم تو دنیا از رونی فالکاوو و دیماریا بهتر وجود نداره و بهتون قول میدم اگه این بازیکنا دست مورینیو بود تیمو قهرمان اروپا میکرد و شنیدم فصل بد گفته به هر قیمتی فالکوو رو بیارن چلسی !!

تیم منچستر از لحاظ بازیکن چیزی از چلسی و ارسنال و سیتی کم نداره الکی بهترین بازیکنای دنیارو چوب حراج بهشون نزنید !!!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
من که شک دارم وضعیت منچستر با خرید بازیکن و تعویض مربی هم آنچنان تغییر کنه فکر کنم واقعیت منچستر همینی هست که الان می بینیم
باشگاهی که فلسفه ی فوتبالی نداره و تنها وابسته به اشخاص منحصر به فرده مثل فرگوسن و مت بازبی که می اومدن و به تنهایی تیم رو به موفقیت می رسوندن
اگه این دو تا از تاریخ منچستر حذف کنی دیگه هیچی ازش نمی مونه یه باشگاه کم عنوان و نه چندان با ارزش
شخصیت و فلسفه ی فوتبالی رو باشگاههایی مثل بایرن و بارسلونا دارن که با تعویض مربی و تغییر نسل بازیکنانشون باز ثباتشون رو حفظ می کنن
حتی اگه با خریدهای گران و جدید به موفقیت برسیم شخصا دیگه با این جنس منچستری که آدمو یاد سیتی و PSG و رئال میندازه زیاد حال نمی کنم
با رفتن فرگوسن اون منچستری که همه می شناختیم و عاشقش بودیم هم رفت و پروندش بسته شد

بالا