• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
دو تا مهاجمتو ببری تو خط هافبک بعد هافبک دفاعیت به عنوان مهاجم نوک بازی کنه!

نمردیم و فلسفه جناب فن خالو فهمیدیم

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بهتره بگی از اول فصل تا الان

الان بودای بزرگ اصلان میاد میگه مثبت فکر کنیم. با یه بازی نباید قضاوت کرد
اول از همه، F Off
:D
فن خال در این فصل هیچ برنامه ای برای تیم هایی که دفاع اتوبوسی دارن نداشته تا حالا،از بازی رفت و برگشت برابر چلسی و تک و توک بازیهایی که تیما اینجوری دفاع کردن جلومون، این موضوع کاملا مشخصه!از همون دقیقه 1 بازی تا دقیقه آخر یه برنامه ثابت برای حمله داشتن که از همون دقیقه 1 هم مشخص بود که جواب نمی داد!
موافقم باهات.
بدترین بازی قصلمون و قشنگ نشون دهنده همه افتضاحات تیم بود این بازی
ثابت شد ون حال هییییچ برنامه ای واسه بازی با تیمای دفاعی نداره، یعنی مبل رو گاز میزدم از حرص سر بازی!
همینجوری پاس پاس پاس بدون حتی یه موقعیت!
اون دی ماریا واقعاً Literally حیف نونه! یعنی حیف حتی یه پوندش!
بقیه از هم از دم افتضاح به جز ماتا و رابین. خوشحال شدم از دیدنش!
رونی پاسای قطری خوبی داد ولی چه فایده؟!
یانگ حداقلش بدون ادعا و دستمزد اونچنانی دو تا سانتر کرد، سگش شرف داره به آقای 80 میلیونی!
دفاع ها که هیچی نگم بهتره!
این سه تا بازی پشت هم، با این سه نتیجه خیلی از اعتمادم به ون حال کم کرد! رسماً هیچ برنامه ای نداریم واسه بازی با تیمای دفاعی!
فقط امیدوارم سهمیه رو بگیریم چوون واقعاً مسخره میشه اگه نگیریمش!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
من که شک دارم وضعیت منچستر با خرید بازیکن و تعویض مربی هم آنچنان تغییر کنه فکر کنم واقعیت منچستر همینی هست که الان می بینیم
باشگاهی که فلسفه ی فوتبالی نداره و تنها وابسته به اشخاص منحصر به فرده مثل فرگوسن و مت بازبی که می اومدن و به تنهایی تیم رو به موفقیت می رسوندن
اگه این دو تا از تاریخ منچستر حذف کنی دیگه هیچی ازش نمی مونه یه باشگاه کم عنوان و نه چندان با ارزش
شخصیت و فلسفه ی فوتبالی رو باشگاههایی مثل بایرن و بارسلونا دارن که با تعویض مربی و تغییر نسل بازیکنانشون باز ثباتشون رو حفظ می کنن
حتی اگه با خریدهای گران و جدید به موفقیت برسیم شخصا دیگه با این جنس منچستری که آدمو یاد سیتی و PSG و رئال میندازه زیاد حال نمی کنم
با رفتن فرگوسن اون منچستری که همه می شناختیم و عاشقش بودیم هم رفت و پروندش بسته شد

باشگاه ما همیشه به روش دیکتاتوری بهترین نتایجو گرفته.دموکراسی تو یونایتد جواب نمیده. یعنی بازیکن درست بازی کرد که هیچ اگر نکرد تو رختکن باید خانواده گرامیشو بیاری جلوی چشمش. کاری که فرگی همیشه انجام می داد
الان تنها کسی که میتونه **** جدید تیم بشه گیگز هست ولی اونم جوونه و ریسکش بالاست
فن خال که جواب نمیده.کلوپ هم این فصل همه حتی خودشو ناامید کرد. به نظرم گواردیولا تنها کسی هست که اون فاکتور بالا رو داره اما حاضر میشه بایرن تو اوج رو ول کنه بیاد یونایتد؟

ببینید بایرن اواسط فصل کادر پزشکیشو بخاطر مصدومیت چند تا از بازیکناشون اخراج کرد اما ما هر کدوم از بازیکنامون از اول فصل تا حالا حداقل دو بار مصدوم شدن کسی ککشم نگزید توی تیم! یعنی مربی براش مهم نبود این مسئله؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
باشگاه ما همیشه به روش دیکتاتوری بهترین نتایجو گرفته.دموکراسی تو یونایتد جواب نمیده. یعنی بازیکن درست بازی کرد که هیچ اگر نکرد تو رختکن باید خانواده گرامیشو بیاری جلوی چشمش. کاری که فرگی همیشه انجام می داد
الان تنها کسی که میتونه **** جدید تیم بشه گیگز هست ولی اونم جوونه و ریسکش بالاست
فن خال که جواب نمیده.کلوپ هم این فصل همه حتی خودشو ناامید کرد. به نظرم گواردیولا تنها کسی هست که اون فاکتور بالا رو داره اما حاضر میشه بایرن تو اوج رو ول کنه بیاد یونایتد؟

ببینید بایرن اواسط فصل کادر پزشکیشو بخاطر مصدومیت چند تا از بازیکناشون اخراج کرد اما ما هر کدوم از بازیکنامون از اول فصل تا حالا حداقل دو بار مصدوم شدن کسی ککشم نگزید توی تیم! یعنی مربی براش مهم نبود این مسئله؟
منم شخصا تنها گزینه ی مناسب رو همون گواردیولا می دونم
الان درسته با بایرن تو اوجه ولی باز انتقادها ازش زیاده یه جورایی تو آلمان قدرشو نمی دونن امیدوارم مقابل بارسلونا بد ببازه و شرایط طوری پیش بره که یا اخراجش کنن یا خودش استعفا بده ما هم سهمیه نگیریم فن خالو بندازیم گواردیولا رو بیاریم!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
همه رونی، دی ماریا و فالکائو رو مقصر میدونن ولی کسی به اون شکل ونگال و نه به نظر من داشتن هر کدوم از این بازیکنها آرزوی هر تیمه به خوشبین ترین هوادار منچسنر‌ هم میگفتید ما فصل بعد دی ماریا و فالکا‌‌‌‍‍‌ئو میان توی تیممون باور نمیکردن

به نظر من ما داریم چوب اشتباهات مکرر از لحاظ مدیریتی در زمان سرالکس‌رو میخوریم نداشتن برنامه دراز مدت و تقلیل یک باشگاه به یک فرد نتیجه اش شده وضعیت فعلی منچستر‌ من فکر‌میکنم باشگاه باید بازنگری جدی بکنه و درست فکر بکنه تیمی مثل‌بایرن داره صحبت میشه اگر قهرمان اروپا نشه شاید گواردیولا کارش‌رو از دست بده اونوقت ما که هیچی از لحاظ برند باشگاه از اونها‌ کم نداریم باید با این‌چهارمی دلخوش باشیم دی ماریا رو ونگال خریده خودش هم باید جواب گو باشه من خیلی دی ماریا رو مقصر نمیدونم اون خودش رو توی ریال ثابت کرده و خوب اینجا بازیش‌ روز به روز‌ افت بیشتری میکنه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خوشبختانه ون حال تو مصاحبه آخرش نشون داد به کل تو انکار نیست و شرایط رو درک میکنه!
گفته که برای بازی با تیم هایی که شدید دفاع میکنن، باید با سرعت بیشتری بازی کنیم و البته این امر به خاطر اینکه تعداد زیادی مدافع تو اون محوطه هست سخت تر میشه. اما تو گام های بعدی به این هم میرسیم.
متن کامل مصاحبه:
http://www.goal.com/en/news/9/engla...gaal-you-think-im-god-but-im-not?ICID=HP_TS_6

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
خوشبختانه ون حال تو مصاحبه آخرش نشون داد به کل تو انکار نیست و شرایط رو درک میکنه!
گفته که برای بازی با تیم هایی که شدید دفاع میکنن، باید با سرعت بیشتری بازی کنیم و البته این امر به خاطر اینکه تعداد زیادی مدافع تو اون محوطه هست سخت تر میشه. اما تو گام های بعدی به این هم میرسیم.
متن کامل مصاحبه:
http://www.goal.com/en/news/9/engla...gaal-you-think-im-god-but-im-not?ICID=HP_TS_6
غلط کرده! از فصل فقط حرف میزنه کو عمل؟

دقت کردید تنها تیمی که اینطور به مشکل بر میخوره ما هستیم؟ بجای اون مردک چوب خشک (اون دستیاری که با خودش اورد ) اگر رنه رو انتخاب میکرد الان وضعمون این نبود

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من فکر میکنم اتفاقا دی ماریا کسیه که میتونه به بازی‌سرعت بده و توی تیم ملیش یا باشگاه قبلیش اینو‌بارها نشون داده اون میتونست چند نفر رو راحت جا بزاره‌ ولی حالا چی دی ماریا و خیلی ها تو رئال از رونالدو‌ تاثیرش رو بیشتر میدیدن ولی الان یک بازیکن رو هو نمیتونه جا بزاره فالکائو هم‌ که قصه اش معلومه چطور همه بازیکن های تیم‌ افت کردن ولی ونگال‌ مقصر نیست؟؟؟ من فکر‌میکنم ما باید دی ماریا و فالکائو رو حفظ کنیم و زیر نظر یک فرد دیگه جای ونگال یک سری بازیکن برای ترمیم تیم بگیریم چون به شخصه فکر میکنم دی ماریا و
.. نیازی‌ به اثبات خودشون ندارن و الان سرمایه تیم هستن این مربیه که نمیتونه از اینها بازی‌ بگیره

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
غلط کرده! از فصل فقط حرف میزنه کو عمل؟

دقت کردید تنها تیمی که اینطور به مشکل بر میخوره ما هستیم؟ بجای اون مردک چوب خشک (اون دستیاری که با خودش اورد ) اگر رنه رو انتخاب میکرد الان وضعمون این نبود
افشین منظوزم نسبت به مصاحبه هائی بود که میگفت ما مالکیت داشتیم و تیم برتر بودیم و کلی موقعیت داشتیم و بدشانس بودیم که نتیجه نگرفتیم!
چون دقیقاً ایراد کار تیم الان همینه! و به عنوان یه طرفدار حس خوبی بهم میده که مربی تیم اینو درک میکنه و تو مصاحبش میگه!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
افشین منظوزم نسبت به مصاحبه هائی بود که میگفت ما مالکیت داشتیم و تیم برتر بودیم و کلی موقعیت داشتیم و بدشانس بودیم که نتیجه نگرفتیم!
چون دقیقاً ایراد کار تیم الان همینه! و به عنوان یه طرفدار حس خوبی بهم میده که مربی تیم اینو درک میکنه و تو مصاحبش میگه!

میدونم منظورت چیه ولی این طرف مرد عمل نیست! تو سه بازی گذشته وقتی عقب افتادیم عملا خودشو باخته بود ! نمیدونم به قیافش دقت کردی یا نه ولی از مویس بدتر بود.
اصلا دریغ از اینکه یه خرده حساسیت نشون بده.بدبخت گیگزی دیگه میرفت کنار زمین فشار میاورد به بازیکنا
میدونم گفته فلسفه من این نیست و از این شر و ورا ولی دیگه شورشو در اورده

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
من فکر میکنم اتفاقا دی ماریا کسیه که میتونه به بازی‌سرعت بده و توی تیم ملیش یا باشگاه قبلیش اینو‌بارها نشون داده اون میتونست چند نفر رو راحت جا بزاره‌ ولی حالا چی دی ماریا و خیلی ها تو رئال از رونالدو‌ تاثیرش رو بیشتر میدیدن ولی الان یک بازیکن رو هو نمیتونه جا بزاره فالکائو هم‌ که قصه اش معلومه چطور همه بازیکن های تیم‌ افت کردن ولی ونگال‌ مقصر نیست؟؟؟ من فکر‌میکنم ما باید دی ماریا و فالکائو رو حفظ کنیم و زیر نظر یک فرد دیگه جای ونگال یک سری بازیکن برای ترمیم تیم بگیریم چون به شخصه فکر میکنم دی ماریا و
.. نیازی‌ به اثبات خودشون ندارن و الان سرمایه تیم هستن این مربیه که نمیتونه از اینها بازی‌ بگیره
دقیقا با این حرفهات موافق
دی ماریا خودشو به اندازه ی کافی در تیم ملی آرژانتین و رئال به اثبات رسونده اینکه نمی تونه در منچستر بازی کنه باید دلیلش رو در سبک بی هدف تیم و مربی جست و جو کرد
اگه مسی و رونالدو رو هم بیاری به این منچستر گوشه ای از موفقیتهای قبلیشون رو نمی تونن تکرار کنن چون سیستم و سبک بازی منچستر خرابه شده یه تیم بازیکن خراب کن بدون هدف هر چی بازیکن خوب هم توش بریزی باز خراب میشن
رونی و ون پرسی و دی ماریا و حتی فالکائو قربانی سیستم بازی خراب منچستر شدن

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
دقیقا با این حرفهات موافق
دی ماریا خودشو به اندازه ی کافی در تیم ملی آرژانتین و رئال به اثبات رسونده اینکه نمی تونه در منچستر بازی کنه باید دلیلش رو در سبک بی هدف تیم و مربی جست و جو کرد
اگه مسی و رونالدو رو هم بیاری به این منچستر گوشه ای از موفقیتهای قبلیشون رو نمی تونن تکرار کنن چون سیستم و سبک بازی منچستر خرابه شده یه تیم بازیکن خراب کن بدون هدف هر چی بازیکن خوب هم توش بریزی باز خراب میشن
رونی و ون پرسی و دی ماریا و حتی فالکائو قربانی سیستم بازی خراب منچستر شدن
این بر می گرده به مدیریت تیم
اگر ما هم مثل بایرن یه تیم مدیریتی قوی داشتیم الان وضعمون این نبود.اینکه بری بزرگترین اسپانسر ها رو جذب کنی واست افتخار نمیشه که هیچ دو روز دیگه نتیجه نگیری همون اسپانسر ها پدرتو در میارن!

فصل پیش با مویس خیلی خوب رفتار کردن
این فصل هم با فن خال

اینا فکر کردن امثال مویس و فن خال سر الکس هستن که علاوه بر بحث فنی تیم باشگاه رو هم مدیریت کنن تا اقایون راحت به بخور بخورشون ادامه بدن

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
با اینکه دوست ندارم ونگال حفظ بشه ولی بعید میدونم اون اخراج بشه مگراینکه حتی چهارم هم نشیم به هر شکل اون قرارداده سه ساله داره و هدف گذاری ما رسیدن به لیگ قهرمانان بود درسته که در ظاهر پیشرفتی در تیم احساس نمیشه ولی‌فلسفه مدیریت در یونایتد مداراست اگر غیر از این بود شما اوانز و خیلی های دیگه رو هیچ وقت دیگه تو باشگاه نمیدیدید این اتفاق برا سرمربی تیمم صادقه و بعیده که ونگال بازخواست بشه

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
با اینکه دوست ندارم ونگال حفظ بشه ولی بعید میدونم اون اخراج بشه مگراینکه حتی چهارم هم نشیم به هر شکل اون قرارداده سه ساله داره و هدف گذاری ما رسیدن به لیگ قهرمانان بود درسته که در ظاهر پیشرفتی در تیم احساس نمیشه ولی‌فلسفه مدیریت در یونایتد مداراست اگر غیر از این بود شما اوانز و خیلی های دیگه رو هیچ وقت دیگه تو باشگاه نمیدیدید این اتفاق برا سرمربی تیمم صادقه و بعیده که ونگال بازخواست بشه
خب منم حرفم همینه به نظرم سیستم مدیریتی تیم فاجعس! وقتی فشاری روی بازیکنا و سرمربی نباشه هرکاری دلشون بخواد میکنن و تیم دچار بی نظمی و بی ثباتی شدید میشه

-------------

انخلو هنریکز تو 22 بازی برای دینامو زاگرب 20 گل زده(شایدم بر عکس گفته باشم درست یادم نیست)
شخصا خیلی بهش امیدوارم

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
خب منم حرفم همینه به نظرم سیستم مدیریتی تیم فاجعس! وقتی فشاری روی بازیکنا و سرمربی نباشه هرکاری دلشون بخواد میکنن و تیم دچار بی نظمی و بی ثباتی شدید میشه
خوب این حرف مال امروز و دیروز‌ نیست گلیزرها به عنوان مالکین تیم و دیگر مدیران رده بالا
-------------

انخلو هنریکز تو 22 بازی برای دینامو زاگرب 20 گل زده(شایدم بر عکس گفته باشم درست یادم نیست)
شخصا خیلی بهش امیدوارم

-------------

شخصا خیلی بهش امیدوارم
خوب حضور سرالکس در تیم چیزی نزدیک به سه دهه تیم رو در یک نقطه نگه داشته‌بود معمولا مدیران اصلا لازم نبود تصمیمی فنی بگیرند این یک روال بوده در منچستر هنوز هم مبنی بر همین فلکسیبیلیتی هستش خوب مدیران فعلی هیچوقت‌ با چنین چالش هایی روبرو نبودن و کسی اصلا به مسائل فنی فکر نمیکرد حالا شرایط عوض شده ولی مدیران توی این چالش تا به حال که ناموفق بودند من فکر نمیکنم که این‌ اعتماد حداقل در مورد ونگال‌جواب بده درسته ونگال‌سابقه درخشانی داره و ... اما اون داره دوران بازنشستگیش رو اینجا سپری‌میکنه و میخواد توی کوتاه مدت جواب بگیره حتی محدود ستاره های جوان تیم هم توی این یکسال بدتر شدن که بهتر نشدن در کل شما وقتی کسی مثل ونگال و میاری نمیشه رو ده سال دیگه اش حساب‌کنی و اون هم اینو میدونه که اگر همه بخوان هم سنش نمیزاره اینه که ونگال نگرش کوتاه مدت خواهد داشت و اگر ما بنا رو بر بازسازی تیم با خرید‌ ستاره گرفتیم این با نتایج فعلی‌چیزی‌شبیه به خودکشی هستش و حفظ ونگال و مثلا خرید بیل در صورت نتیجه نگرفتن احتمالی میتونه به یک فاجعه ختم بشه چون به نظر من ما توی این شرایط دلیل اقتصادی‌برای‌خرید بزرگ نداریم و دو مورد شکست در خرید فصل گذشته کار رو سخت کرده

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
این قسمت حرفم رو جدا میزنم چون به نظرم خیلی مهمه ببینید اینکه در منچستر نسبت به بازیکنها کادر فنی و ... انعطاف بالایی نشون داده میشه صرفا به علت سیاست گذاری مدیران نیست اگر تاریخ تیم رو نگاه کنید میبینید این ساختار برآمده از شرایط فرهنگی اجتماعی و تاریخی‌ تیم، هواداران و اسطوره های باشگاهه خوب یک شبه این ساختار قابل تغییر نیست ولی من نقدی که به کار مدیران دارم اینه که اونها با توجه به شرایط باشگاه فرد درستی رو برای هدایت تیم انتخاب نکردند ما مبنی رو بر ساختن یک تیم جدید گذاشتیم و میخوایم هزینه اش رو هم بدیم حالا نه هزینه کردن برای جوانی مثل مویس که رختکن هم ازش حرف شنوی نداشت و نه مثل ونگال که با توجه به شرایط سنیش با اینکه کارنامه درخشانی داره ولی کاراییش برای‌ما زیر سواله من فکر میکنم مدیران در قالب شرایطی که تیم داره تصمیم درستی‌نگرفتند اونها یکسری فاکتورهایی رو نادیده گرفتن البته نمیشه نادیده گر،ت که فصل گذشته واقعا گذینه ای هم در دسترس نبود درسته انتخاب ونگال‌هم ریسک بود ولی حداقل کارنامه موفقی‌داشت و تیم هم در گذشته ساخته بود ولی شرایط هر جایی مستقل از جای دیگه است در مجموع این مدیران تیم هستند که باید تصمیم های تاریخی بگیرند ولی بسیار بعیده اگر جز چهار تیم بشیم اتفاقی رخ بده و واقعا این اتفاق نخواهد افتاد امیدوارم که جز چهار تیم بشیم و ونگال هم تیم جوان و خوبی بسازه هر چند که منطقم میگه دلیلی نداره که ونگال خودش رو برای این کار به آب و آتیش بزنه چون اون پنج سال دیگه که وقت برداشت احتمالی خواهد بود احتمالا رو صندلی مشغول خوندن شنل قرمزی برای‌نوه هاش هست

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
Evra: "I'm United blood."

When asked if there is any similarities between Juventus and Manchester United, he said: "NO. United is UNITED."

جناب فن خال بازیکنای باغیرتی مثل اورا رو بخاطر بالا بودن سنشون بیرون کرد

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
Evra: "I'm United blood."

When asked if there is any similarities between Juventus and Manchester United, he said: "NO. United is UNITED."

جناب فن خال بازیکنای باغیرتی مثل اورا رو بخاطر بالا بودن سنشون بیرون کرد
واقعا یکی از بهترین جمله های ورزش ی قرن رو گفته ،،،
تو تیتر یکی از سایت ای ورزشی هم زده بود
خون یونایتدی در رگ های اورا و توز
یعنی دنیا رنگ ی فرگوسن ب خودش میبینه ؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
از دوستان کسی بازی العین - نفت و علی الخصوص بازی عمر عبدالرحمان رو دیده؟
افشین نظری نداری این بازیکن چرا هنوزم داره تو آسیا می چره؟؟

بالا