دو تا مهاجمتو ببری تو خط هافبک بعد هافبک دفاعیت به عنوان مهاجم نوک بازی کنه!
نمردیم و فلسفه جناب فن خالو فهمیدیم
نمردیم و فلسفه جناب فن خالو فهمیدیم
اول از همه، F Offبهتره بگی از اول فصل تا الان
الان بودای بزرگ اصلان میاد میگه مثبت فکر کنیم. با یه بازی نباید قضاوت کرد
موافقم باهات.فن خال در این فصل هیچ برنامه ای برای تیم هایی که دفاع اتوبوسی دارن نداشته تا حالا،از بازی رفت و برگشت برابر چلسی و تک و توک بازیهایی که تیما اینجوری دفاع کردن جلومون، این موضوع کاملا مشخصه!از همون دقیقه 1 بازی تا دقیقه آخر یه برنامه ثابت برای حمله داشتن که از همون دقیقه 1 هم مشخص بود که جواب نمی داد!
من که شک دارم وضعیت منچستر با خرید بازیکن و تعویض مربی هم آنچنان تغییر کنه فکر کنم واقعیت منچستر همینی هست که الان می بینیم
باشگاهی که فلسفه ی فوتبالی نداره و تنها وابسته به اشخاص منحصر به فرده مثل فرگوسن و مت بازبی که می اومدن و به تنهایی تیم رو به موفقیت می رسوندن
اگه این دو تا از تاریخ منچستر حذف کنی دیگه هیچی ازش نمی مونه یه باشگاه کم عنوان و نه چندان با ارزش
شخصیت و فلسفه ی فوتبالی رو باشگاههایی مثل بایرن و بارسلونا دارن که با تعویض مربی و تغییر نسل بازیکنانشون باز ثباتشون رو حفظ می کنن
حتی اگه با خریدهای گران و جدید به موفقیت برسیم شخصا دیگه با این جنس منچستری که آدمو یاد سیتی و PSG و رئال میندازه زیاد حال نمی کنم
با رفتن فرگوسن اون منچستری که همه می شناختیم و عاشقش بودیم هم رفت و پروندش بسته شد
منم شخصا تنها گزینه ی مناسب رو همون گواردیولا می دونمباشگاه ما همیشه به روش دیکتاتوری بهترین نتایجو گرفته.دموکراسی تو یونایتد جواب نمیده. یعنی بازیکن درست بازی کرد که هیچ اگر نکرد تو رختکن باید خانواده گرامیشو بیاری جلوی چشمش. کاری که فرگی همیشه انجام می داد
الان تنها کسی که میتونه **** جدید تیم بشه گیگز هست ولی اونم جوونه و ریسکش بالاست
فن خال که جواب نمیده.کلوپ هم این فصل همه حتی خودشو ناامید کرد. به نظرم گواردیولا تنها کسی هست که اون فاکتور بالا رو داره اما حاضر میشه بایرن تو اوج رو ول کنه بیاد یونایتد؟
ببینید بایرن اواسط فصل کادر پزشکیشو بخاطر مصدومیت چند تا از بازیکناشون اخراج کرد اما ما هر کدوم از بازیکنامون از اول فصل تا حالا حداقل دو بار مصدوم شدن کسی ککشم نگزید توی تیم! یعنی مربی براش مهم نبود این مسئله؟
غلط کرده! از فصل فقط حرف میزنه کو عمل؟خوشبختانه ون حال تو مصاحبه آخرش نشون داد به کل تو انکار نیست و شرایط رو درک میکنه!
گفته که برای بازی با تیم هایی که شدید دفاع میکنن، باید با سرعت بیشتری بازی کنیم و البته این امر به خاطر اینکه تعداد زیادی مدافع تو اون محوطه هست سخت تر میشه. اما تو گام های بعدی به این هم میرسیم.
متن کامل مصاحبه:
http://www.goal.com/en/news/9/engla...gaal-you-think-im-god-but-im-not?ICID=HP_TS_6
افشین منظوزم نسبت به مصاحبه هائی بود که میگفت ما مالکیت داشتیم و تیم برتر بودیم و کلی موقعیت داشتیم و بدشانس بودیم که نتیجه نگرفتیم!غلط کرده! از فصل فقط حرف میزنه کو عمل؟
دقت کردید تنها تیمی که اینطور به مشکل بر میخوره ما هستیم؟ بجای اون مردک چوب خشک (اون دستیاری که با خودش اورد ) اگر رنه رو انتخاب میکرد الان وضعمون این نبود
افشین منظوزم نسبت به مصاحبه هائی بود که میگفت ما مالکیت داشتیم و تیم برتر بودیم و کلی موقعیت داشتیم و بدشانس بودیم که نتیجه نگرفتیم!
چون دقیقاً ایراد کار تیم الان همینه! و به عنوان یه طرفدار حس خوبی بهم میده که مربی تیم اینو درک میکنه و تو مصاحبش میگه!
دقیقا با این حرفهات موافقمن فکر میکنم اتفاقا دی ماریا کسیه که میتونه به بازیسرعت بده و توی تیم ملیش یا باشگاه قبلیش اینوبارها نشون داده اون میتونست چند نفر رو راحت جا بزاره ولی حالا چی دی ماریا و خیلی ها تو رئال از رونالدو تاثیرش رو بیشتر میدیدن ولی الان یک بازیکن رو هو نمیتونه جا بزاره فالکائو هم که قصه اش معلومه چطور همه بازیکن های تیم افت کردن ولی ونگال مقصر نیست؟؟؟ من فکرمیکنم ما باید دی ماریا و فالکائو رو حفظ کنیم و زیر نظر یک فرد دیگه جای ونگال یک سری بازیکن برای ترمیم تیم بگیریم چون به شخصه فکر میکنم دی ماریا و
.. نیازی به اثبات خودشون ندارن و الان سرمایه تیم هستن این مربیه که نمیتونه از اینها بازی بگیره
این بر می گرده به مدیریت تیمدقیقا با این حرفهات موافق
دی ماریا خودشو به اندازه ی کافی در تیم ملی آرژانتین و رئال به اثبات رسونده اینکه نمی تونه در منچستر بازی کنه باید دلیلش رو در سبک بی هدف تیم و مربی جست و جو کرد
اگه مسی و رونالدو رو هم بیاری به این منچستر گوشه ای از موفقیتهای قبلیشون رو نمی تونن تکرار کنن چون سیستم و سبک بازی منچستر خرابه شده یه تیم بازیکن خراب کن بدون هدف هر چی بازیکن خوب هم توش بریزی باز خراب میشن
رونی و ون پرسی و دی ماریا و حتی فالکائو قربانی سیستم بازی خراب منچستر شدن
خب منم حرفم همینه به نظرم سیستم مدیریتی تیم فاجعس! وقتی فشاری روی بازیکنا و سرمربی نباشه هرکاری دلشون بخواد میکنن و تیم دچار بی نظمی و بی ثباتی شدید میشهبا اینکه دوست ندارم ونگال حفظ بشه ولی بعید میدونم اون اخراج بشه مگراینکه حتی چهارم هم نشیم به هر شکل اون قرارداده سه ساله داره و هدف گذاری ما رسیدن به لیگ قهرمانان بود درسته که در ظاهر پیشرفتی در تیم احساس نمیشه ولیفلسفه مدیریت در یونایتد مداراست اگر غیر از این بود شما اوانز و خیلی های دیگه رو هیچ وقت دیگه تو باشگاه نمیدیدید این اتفاق برا سرمربی تیمم صادقه و بعیده که ونگال بازخواست بشه
خب منم حرفم همینه به نظرم سیستم مدیریتی تیم فاجعس! وقتی فشاری روی بازیکنا و سرمربی نباشه هرکاری دلشون بخواد میکنن و تیم دچار بی نظمی و بی ثباتی شدید میشه
خوب این حرف مال امروز و دیروز نیست گلیزرها به عنوان مالکین تیم و دیگر مدیران رده بالا
-------------
انخلو هنریکز تو 22 بازی برای دینامو زاگرب 20 گل زده(شایدم بر عکس گفته باشم درست یادم نیست)
شخصا خیلی بهش امیدوارم
خوب حضور سرالکس در تیم چیزی نزدیک به سه دهه تیم رو در یک نقطه نگه داشتهبود معمولا مدیران اصلا لازم نبود تصمیمی فنی بگیرند این یک روال بوده در منچستر هنوز هم مبنی بر همین فلکسیبیلیتی هستش خوب مدیران فعلی هیچوقت با چنین چالش هایی روبرو نبودن و کسی اصلا به مسائل فنی فکر نمیکرد حالا شرایط عوض شده ولی مدیران توی این چالش تا به حال که ناموفق بودند من فکر نمیکنم که این اعتماد حداقل در مورد ونگالجواب بده درسته ونگالسابقه درخشانی داره و ... اما اون داره دوران بازنشستگیش رو اینجا سپریمیکنه و میخواد توی کوتاه مدت جواب بگیره حتی محدود ستاره های جوان تیم هم توی این یکسال بدتر شدن که بهتر نشدن در کل شما وقتی کسی مثل ونگال و میاری نمیشه رو ده سال دیگه اش حسابکنی و اون هم اینو میدونه که اگر همه بخوان هم سنش نمیزاره اینه که ونگال نگرش کوتاه مدت خواهد داشت و اگر ما بنا رو بر بازسازی تیم با خرید ستاره گرفتیم این با نتایج فعلیچیزیشبیه به خودکشی هستش و حفظ ونگال و مثلا خرید بیل در صورت نتیجه نگرفتن احتمالی میتونه به یک فاجعه ختم بشه چون به نظر من ما توی این شرایط دلیل اقتصادیبرایخرید بزرگ نداریم و دو مورد شکست در خرید فصل گذشته کار رو سخت کردهخب منم حرفم همینه به نظرم سیستم مدیریتی تیم فاجعس! وقتی فشاری روی بازیکنا و سرمربی نباشه هرکاری دلشون بخواد میکنن و تیم دچار بی نظمی و بی ثباتی شدید میشه
-------------
انخلو هنریکز تو 22 بازی برای دینامو زاگرب 20 گل زده(شایدم بر عکس گفته باشم درست یادم نیست)
شخصا خیلی بهش امیدوارم
واقعا یکی از بهترین جمله های ورزش ی قرن رو گفته ،،،Evra: "I'm United blood."
When asked if there is any similarities between Juventus and Manchester United, he said: "NO. United is UNITED."
جناب فن خال بازیکنای باغیرتی مثل اورا رو بخاطر بالا بودن سنشون بیرون کرد