فکر کنم احساس میکنن از لحاظ بدنی کم میارهاز دوستان کسی بازی العین - نفت و علی الخصوص بازی عمر عبدالرحمان رو دیده؟
افشین نظری نداری این بازیکن چرا هنوزم داره تو آسیا می چره؟؟
فکر کنم احساس میکنن از لحاظ بدنی کم میارهاز دوستان کسی بازی العین - نفت و علی الخصوص بازی عمر عبدالرحمان رو دیده؟
افشین نظری نداری این بازیکن چرا هنوزم داره تو آسیا می چره؟؟
تبریک به همگی.افشین برادر. هیتلر شکن نداریم یه جای بی هیتلر اپ کن.
داداش هات اسپات مفت گیر اوردم دیدم.ولی عچب جواهریه.نظرت چیه افشین دی ماریا رو بندازیم بایرن 40 تاهم بگیریم به علاوه گوتزه.عشق منه فقط حیف که چاقال شده دیگهکجا اپ کنم ؟
بابا مثل یه مرد 4 تومن بدید حالشو ببرید دیگه
-------------
Memphis Depay: Why I chose Man Utd over Liverpool
PSV Eindhoven striker says it's not about the money as he gets ready to join 'absolute dream club' Manchester United
http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...Depay-Why-I-chose-Man-Utd-over-Liverpool.html
چاقال چیه برادر من اینجا ممکنه بچه رد بشه:دیداداش هات اسپات مفت گیر اوردم دیدم.ولی عچب جواهریه.نظرت چیه افشین دی ماریا رو بندازیم بایرن 40 تاهم بگیریم به علاوه گوتزه.عشق منه فقط حیف که چاقال شده دیگه
والا گوتزه دیگه اون گوتزه همیشگی نیست.پوگبا هم بره بمیره.مفت خور فک کنم بره رئال.پس کو هررا افشین؟بجای فن پرفکت هم با این که خیلی دوسش دارم ولی پیر شده هری کین رو بزار.عالی میشهچاقال چیه برادر من اینجا ممکنه بچه رد بشه:دی
به نظر من به دی ماریا یه نیم فصل دیگه فرصت بدیم چون اگر تابستون فرم خودشو پیدا کنه اونوقت شدیدا حسرت میخوریم! دیپای و دی ماریا راه بیوفتن پدر مدافع کناری های حریفا رو در میارن
گوتزه رو عاشقشم ولی گویا بکن بائر از دستش شاکیه الان یه بازیکن افسار گریخته واسه تیم مثل سم می مونه.فن خال ماتا بدبخت رو ببره پشت مهاجما از گوتزه هم بهتر بازی میکنه
این ترکیب اگر شکل بگیره رویایی میشه
دخیا
شاو-----هوملز-------جونز(اسمالینگ)------کلاین
گوندوغان(پوگبا که اگر بشه عالیه)
دیپای--------------ماتا------------دی ماریا
رونی-------فن پرسی
4-4-2 لوزی بهترین ترکیبی هست که تو لیگ برتر جواب میده
هری کین به ما نمیرسه تاتنهام عوضی تر از این حرفاس!والا گوتزه دیگه اون گوتزه همیشگی نیست.پوگبا هم بره بمیره.مفت خور فک کنم بره رئال.پس کو هررا افشین؟بجای فن پرفکت هم با این که خیلی دوسش دارم ولی پیر شده هری کین رو بزار.عالی میشه
درسته برای همین میگم باید برای خرید پوگبا اقدام کنن.افشین جان از نظر من با این ترکیب بدون ی هافبک چنگنده وسط زمین که فکر نکنم بجایی برسیم
داداش افشین گل.دور فن پرفکتو خط بکش که دیگه صد افسوس پیر شده.با این که عاشقشم ولی باید قبول کنیم پیر شده.ما باید یه مهاجم جوون بخریم.ویلسون یه جو عقل تو کلش نیست.نمونه بعدی ولبک.به نظرم هیچی نمیشه.رونی هم که رفته رو دور گشادی.من نظرم واسه مهاجم یکی مثل دیبالاست.حیف که داره میره یووه.برای هافبک پشت ماتا هم هررا رو داریم+اگه بتونیم مثل ماتیچ توی چلسی گیر بیاریم عالیه.یه چیز یغر هیکلی مثل رونی کلمن کسی نتونه از جلوش دربیاد.همین پوگبا خیلی خوبه ولی حیف که همون طور که میلاد گفت بچس.خیلی هم بچه یه.عمرا بتونه یه بازیکن تاپ بشه.دفاع راست هم که خودم نظرم رو همین کلاین.هوملز هم که میگیریم به امید خدا.اونم خوبه فقط یه کم کنده.دنبال لوریس یا ماتیا پرین هم باید بیفتن.دخه ا این فصل نره حتما تا دو سه فصل دیگه میره.کلا اسپانیایی جماعت بی وفایه.فکر نمیکنم به ما وفا کنه.اینو یه پیجی گذاشته بود به نظرم با یکی دو تا تغییر خوب میشه
مثلا بجای رونی رابین تو ترکیب باشه و بجای والنسیا و هررا به ترتیب کلاین و کریک فیکس باشن
مشاهده پیوست 800380