• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
از دوستان کسی بازی العین - نفت و علی الخصوص بازی عمر عبدالرحمان رو دیده؟
افشین نظری نداری این بازیکن چرا هنوزم داره تو آسیا می چره؟؟
فکر کنم احساس میکنن از لحاظ بدنی کم میاره

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
اصلان بپر بالا چارپایه چراغا رو وصل کن ممفیس اینا دارن میان:دی

پیج خود ممفیس:

I always say; Dream, Believe, Achieve. I was dreaming and believing of becoming the champions of the Eredivisie with PSV and we achieved it. I’m extremely grateful towards PSV, all the fans, Under Armour and SEG Football for believing in me. Now it's time to set my goals again on winning trophies with Manchester United

کامنت باشگاه زیرش :

We’re looking forward to your arrival, Memphis! See you soon.

تو پیج خود باشگاه هم رسما اعلام شد

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
هایلایت عملکرد این فصل ممفیس

Appearances: 38
Goals: 27
Assists: 6
اگر دی ماریا به فرمی که تو رئال داشت برگرده و ممفیس هم جا بیوفته
رابین و رونی هم خودشونو جمع و جور کنن فصل بعد میتونیم با اختلاف زیاد لیگو ببریم
البته مهم تر از همه اینا این هست که جناب فن خال از حالت دایورت در بیان!

من یکی که کف کردم! عجب جواهریه! تازه تعداد پاس گلهاش میتونست خیلی بیشتر باشه . بالاخره یه کاشته زن درست و حسابی به تیم اضافه شد

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من هم تبریک میگم اولین خرید این فصلمونو، بروکیش باشه واسه روزنامه های لندنی که لیورپولو و آرسنالو هم رقیب میدونستن و میگفتن لیورپول جلوتره از همه :D

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
تبریک به همگی.افشین برادر. هیتلر شکن نداریم :Dیه جای بی هیتلر اپ کن.

کجا اپ کنم ؟
بابا مثل یه مرد 4 تومن بدید حالشو ببرید دیگه :D

-------------
Memphis Depay: Why I chose Man Utd over Liverpool

PSV Eindhoven striker says it's not about the money as he gets ready to join 'absolute dream club' Manchester United

http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...Depay-Why-I-chose-Man-Utd-over-Liverpool.html

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
کجا اپ کنم ؟
بابا مثل یه مرد 4 تومن بدید حالشو ببرید دیگه :D

-------------
Memphis Depay: Why I chose Man Utd over Liverpool

PSV Eindhoven striker says it's not about the money as he gets ready to join 'absolute dream club' Manchester United

http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...Depay-Why-I-chose-Man-Utd-over-Liverpool.html
داداش هات اسپات مفت گیر اوردم دیدم.ولی عچب جواهریه.نظرت چیه افشین دی ماریا رو بندازیم بایرن 40 تاهم بگیریم به علاوه گوتزه.عشق منه فقط حیف که چاقال شده دیگه :D

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
داداش هات اسپات مفت گیر اوردم دیدم.ولی عچب جواهریه.نظرت چیه افشین دی ماریا رو بندازیم بایرن 40 تاهم بگیریم به علاوه گوتزه.عشق منه فقط حیف که چاقال شده دیگه :D
چاقال چیه برادر من اینجا ممکنه بچه رد بشه:دی
به نظر من به دی ماریا یه نیم فصل دیگه فرصت بدیم چون اگر تابستون فرم خودشو پیدا کنه اونوقت شدیدا حسرت میخوریم! دیپای و دی ماریا راه بیوفتن پدر مدافع کناری های حریفا رو در میارن
گوتزه رو عاشقشم ولی گویا بکن بائر از دستش شاکیه الان یه بازیکن افسار گریخته واسه تیم مثل سم می مونه.فن خال ماتا بدبخت رو ببره پشت مهاجما از گوتزه هم بهتر بازی میکنه

این ترکیب اگر شکل بگیره رویایی میشه

دخیا

شاو-----هوملز-------جونز(اسمالینگ)------کلاین

گوندوغان(پوگبا که اگر بشه عالیه)

دیپای--------------ماتا------------دی ماریا

رونی-------فن پرسی

4-4-2 لوزی بهترین ترکیبی هست که تو لیگ برتر جواب میده

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
چاقال چیه برادر من اینجا ممکنه بچه رد بشه:دی
به نظر من به دی ماریا یه نیم فصل دیگه فرصت بدیم چون اگر تابستون فرم خودشو پیدا کنه اونوقت شدیدا حسرت میخوریم! دیپای و دی ماریا راه بیوفتن پدر مدافع کناری های حریفا رو در میارن
گوتزه رو عاشقشم ولی گویا بکن بائر از دستش شاکیه الان یه بازیکن افسار گریخته واسه تیم مثل سم می مونه.فن خال ماتا بدبخت رو ببره پشت مهاجما از گوتزه هم بهتر بازی میکنه

این ترکیب اگر شکل بگیره رویایی میشه

دخیا

شاو-----هوملز-------جونز(اسمالینگ)------کلاین

گوندوغان(پوگبا که اگر بشه عالیه)

دیپای--------------ماتا------------دی ماریا

رونی-------فن پرسی

4-4-2 لوزی بهترین ترکیبی هست که تو لیگ برتر جواب میده
والا گوتزه دیگه اون گوتزه همیشگی نیست.پوگبا هم بره بمیره.مفت خور فک کنم بره رئال.پس کو هررا افشین؟بجای فن پرفکت هم با این که خیلی دوسش دارم ولی پیر شده هری کین رو بزار.عالی میشه

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
والا گوتزه دیگه اون گوتزه همیشگی نیست.پوگبا هم بره بمیره.مفت خور فک کنم بره رئال.پس کو هررا افشین؟بجای فن پرفکت هم با این که خیلی دوسش دارم ولی پیر شده هری کین رو بزار.عالی میشه
هری کین به ما نمیرسه تاتنهام عوضی تر از این حرفاس!
پوگبا به نظرم یه مقدار بهش حق بدیم. فرگی نابودش کرد. اخه این چه حرکتی بود که اسکولز رو از بازنشستگیش برگردونه و به پوگبا فرصت نده؟ حتی اسکولز خودشو مقصر میدونه و سرزنش میکنه
هررا رو خیلی دوستش دارم ولی نمیتونه نقش هافبک دفاعی رو خوب بازی کنه.اگر بخوایم هررا رو هم تو این ترکیب جا بدیم باز باید برگردیم سراغ 3-5-2 مزخرف جناب فن خال! 4-4-3 هم میشه بازی کرد ولی باید رونی رو از تو ترکیب حذف کنیم.اون دسته از طرفدارای مشنگی که رونی رو خدا میدونن حاضرن همچین چیزی رو قبول کنن؟

البته من از یه چیزی میترسم این پیر مرد الزایمری برداره دیپای رو به عنوان مهاجم نوک بذاره تو ترکیب! عملا استعداد یه جوون 21 رو به فنا میده

لیست خروجی باشگاه هم اینا باشن یه نفسی بکشیم:
اوانز-والنسیا-یانوزای(قرضی)-درخت-هرناندز

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
اینو یه پیجی گذاشته بود به نظرم با یکی دو تا تغییر خوب میشه

مثلا بجای رونی رابین تو ترکیب باشه و بجای والنسیا و هررا به ترتیب کلاین و کریک فیکس باشن

11218531_889925704382197_6043198357719258280_n.png

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
افشین جان از نظر من با این ترکیب بدون ی هافبک چنگنده وسط زمین که فکر نکنم بجایی برسیم

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
افشین جان از نظر من با این ترکیب بدون ی هافبک چنگنده وسط زمین که فکر نکنم بجایی برسیم
درسته برای همین میگم باید برای خرید پوگبا اقدام کنن.
به غیر از پوگبا الان هافبک دفاعی قد بلند دیگه ای که عالی باشه نیست یا من نمیشناسم.وراتی هم خیلی خوبه ولی قد بلند نیست و وسط زمینو تو لیگ راحت میبازه!

این رئیس با ما چه کار کرد! میراثش فقط جام هایی بود که برامون گرفت+پولدار کردن باشگاه اما از لحاظ بازیکن یه مشت نخاله رو تحویل مربی بعدی داد!

I.R.M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
خرید دیپای رو به فن های باشگاه تبریک میگم.امیدوارم فصل پرگلی داشته باشه.اما درمورد پوگبا از نظر من به هیچوجه به الترافورد برنمیگرده

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
خدا کنه این فصل لعنتی هم تموم بشه ،،،

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک میگم در شوک مصدومیت کریک خرید دیپای خبر خوبی بود.
امیدوارم برای جانشینی کریک هم فکر بشه و تیم بسته بشه برای قهرمانی فصل بعد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
افشین جان پوگبا هافبک دفاعی نیست، هزار بار گفتم باز هم میگم: پوگبا کپی بالوتلی هستش و بهتون قول میدم که حداکثر دو فصل توی یه باشگاه پر زرق و برق دوام میاره و خودش رو خیلی زود خراب میکنه...
فعلا باید به فکر بازیهای بعدیمون باشیم، این وضعیت خیلی خطرناک شده، خیلی راحت سهمیه رو میشه از دست داد...
اگه قرار باشه به فکر جام گرفتن باشیم واسه فصل بعد، دوتا شکل بیشتر نداره:
۱.فن خال دست از خیالات و لجبازیش برمیداره، یا یه دستیار دیگه به گروه مربی های فن خال اضافه میشه، کلا منظورم اینه که تفکرات مربی باید عوض بشه...(امکان نداره)
۲.اونقدر بازیکن تاپ میخریم که بتونن تیم رو با هنر خودشون نجات بدن، این یکی هم امکانش اونقدر بالا نیست، چون خرج خیلی زیادی احتیاج هستش و خرید دفاع میانی و دفاع راست و یک هافبک میانی طراح و جنگنده(که اصلا پیدا نمیشه غیر از کسایی مثل پیانیچ و تا حدودی ویدال که انچنان طراح نیست) و مهاجم که حتما نیاز داریم، موفقیت تو این همه خرید با سابقه ای که از مدیریت تیم داریم، عمرا اتفاق نمیوفته...
گزینه های زیادی هست واسه مهاجم ولی کدوم میتونه موفق بشه؟ من که بعید میدونم نه فالکائو و نه فن پرسی و نه رونی بتونن مشکل مارو حل کنن، عمرا هم فکر نمیکنم که تابستون امسال این بازیکنها دیگه بازیکن بشن، کلا فن خال فقط ستاره های تیمهارو نابود میکنه...
خیلی دلم میخواست که وراتی به تیم بیاریم، ولی تو ترکیب ما نمیتونه جایی داشته باشه بخاطر فیزیکش...

Last edited:

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
اینو یه پیجی گذاشته بود به نظرم با یکی دو تا تغییر خوب میشه

مثلا بجای رونی رابین تو ترکیب باشه و بجای والنسیا و هررا به ترتیب کلاین و کریک فیکس باشن

مشاهده پیوست 800380
داداش افشین گل.دور فن پرفکتو خط بکش که دیگه صد افسوس پیر شده.با این که عاشقشم ولی باید قبول کنیم پیر شده.ما باید یه مهاجم جوون بخریم.ویلسون یه جو عقل تو کلش نیست.نمونه بعدی ولبک.به نظرم هیچی نمیشه.رونی هم که رفته رو دور گشادی.من نظرم واسه مهاجم یکی مثل دیبالاست.حیف که داره میره یووه.برای هافبک پشت ماتا هم هررا رو داریم+اگه بتونیم مثل ماتیچ توی چلسی گیر بیاریم عالیه.یه چیز یغر هیکلی :Dمثل رونی کلمن :Dکسی نتونه از جلوش دربیاد.همین پوگبا خیلی خوبه ولی حیف که همون طور که میلاد گفت بچس.خیلی هم بچه یه.عمرا بتونه یه بازیکن تاپ بشه.دفاع راست هم که خودم نظرم رو همین کلاین.هوملز هم که میگیریم به امید خدا.اونم خوبه فقط یه کم کنده.دنبال لوریس یا ماتیا پرین هم باید بیفتن.دخه ا این فصل نره حتما تا دو سه فصل دیگه میره.کلا اسپانیایی جماعت بی وفایه.فکر نمیکنم به ما وفا کنه.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بازی امروز هم قرار نیست پخش بشه راست افتاده بین بازی دو تیم اسپانیایی
اگه قرار باشه مثل بازی قبل خراب کنیم که همون پخش نکنن بهتره اعصابمون سالم تر می مونه!

بالا